Vardag Helg & Tankar

night

Sweethearts !

Har inte bloggat mycket idag, jag vet men har inte haft tid med datorn i dag plus att jag inte orkat försöka laga internet fören nu. Efter som de alltid är något fel med de bärbaras internet.

Va i skolan idag till halv 4 eftersom vi inte hade idrott, läraren dök inte upp så jag och Angelica gick där i från. Sen drog jag hem satt och chilla framför TVn ett tag sen var de middag, inge vidare men men. Sen drog jag hem till Emil en stund och vi kom väl hit vid 20.00. Då kollade vi lite halvt på NAVY cis sen kollade jag själv på Desperate Housewives. Och ja nu gör jag inget speciellt, är helt slut. Eller kroppen känns trött men inte huvudet, haha guuud jag vill verkligen inte bli sjuk nu till lovet. De kallar jag otur. Håller tummarna.

Imorgon är både Engelskan och Matten inställd, haha superskönt, ingen lust för sånna ämnen alls just nu, ett tecken på att jag behöver lov. Men i alla fall då slutar jag redan kl 14.00 istället för 16.00. Efter de ska jag träffa Mikis vet inte vad i ska göra, kolla in dom nya ägarna på malmens och se om dom duger haha. Men men ska kolla lite på TV nu sen får vi se.


Puss och Godnatt <3333



byebye

Nu är jag färdig och klar, snart dax att gå. IDag blev de bara Mjukisbrallor Gina linne och en kofta till de. Puss hörs senare

TISDAG

halloj

Vaknade för itne alls länge sen, och i natt sov jag hur skönt som helst. Jag somnade runt halv tolv någonting. HAr ni sovit gott ? Idag ör de Tisdag ännu en dag närmare lovet, haha- Jag börjar dagen med Svenska 09.35 sen är de lunch 10.45 och efter lunchen börjar keramiken har ingen aning om vad ag ska göra där, men antagligen någonting. Tror att jag ska måla mina grejjor som redan bränts en ngång. Sen har vi bild och Idrott sista lektionerna så idag slutar jag runt 4 halv fem.


pussspuss




hom again

Tjafan :)

Nu är jag hemma efter en lång dag. Eller inte så lång men tröttsam. De började med Engelskan i morse och redan då satt nästan alla och var förkylda inge vidare, eftersom de snart är lov jag vill inte bli sjuk då! Men i alla fall sen hade vi bokredovisning och jag mindes knappt "boken" jag "läste" haha. Men monstret sa hur som helst att de gick bra så ett G hoppas jag på. Sen hade vi ESO som var otroligt jobbigt, kul i början men sen nää jag och Angelica ångrade oss att vi valde just de matriallet. GIPS. Vi ska göra hela våran ursöta hund i gips, inte för att dne är söt längre. För den ser ut som ja jag vet inte vad. Hoppas de kan bli bättre i alla fall mot slutet. Sen slutade vi vid halv två tiden. Då vandrade jag hem till Älsklingen, och senare drog vi till gymmet. Och jag kom nyss hem från de, hur skönt som helst men jag som inte alltid kommer ihåg att stretcha hade väldigt ont sen går dagens pass. Men men nu ska jag in i duschen Pusssspuss


i miss :) <3

ny vecka

Godmorgon

Vaknade nyss snart en halv timma sen, men usch vad kallt de är ! Vädret är grått, dimmigt och kallt ingen bra start  på en ny vecka.Idag börjar jag 08.45 med Engelska, resten av dagen vet jag inte hur den ser ut eftersom vårat schema har vart annorlunda i två veckor och idag ska vi ha tillbaka de gammla, men de får si se senare antar jag. Vi lär ju märka om vi har matte nu igen.
Men nu ska jag fräsha till mig lite, Puss!

kväll

Halloj :)
Kom nyss in, jag och Emil gick och mötte ica för att sedan dra vidare till ica och ta ut pengar och vädret blir ju inte bättre. Men får fortsätta hålla tummarna för att värmen ska komma snart. Sitter och kollar på resor till sommaren, Har hittat två biljetter en till Kos och en till Laspalmas och ingen utav dom går på mer än 2600:- så ska försöka övertala mamma och papp nu. puss

design

Ny design som ni ser, var den bättre eller vad tycker ni ? Den är lite mer "enkel" tycker jag själv, men vi får se hur länge den stannar.

home again

Nu är jag hemma efter en timmes gym pass, super skönt. Men idag var de bara jag och Tammo eftersom dom andra inte riktigt hade tid. Ska in i duschen nu eftersom den blev ledig nu. Puss så längeee....

home

Sitter fortfarande i sängen och bara tar de lugnt, börjat bli rastlös. Men ska snart göra mig i ordning lite halvt sen ska jag och Emil möta Tammo vid Pia´s sen drar jag ner till gymmet vid tre.



Veckans planering
Måndag: Skola & Gym
Tisdag: Skola & sen får vi se
Onsdag: Skola & Träffa Mikis kanske ? :)
Torsdag: Skola & Gym
Fredag: en kort skoldag och ja sen är de LOV


söndag

Godmorgon :)

Vaknade nyss och hade ingen aning om vad klockan var eftersom jag glömde ställa oom mina egna klockor till SOMMARTID. Men nu vet jag, den är 11.52. Vad som händer idag vet jag inte funderar på att bara ta en lugn dag och fixa lite här hemma, efter gymmet, för dit ska jag i vilket fall som helst. Puss



Fem ynka dagar kvar till lovet, så jävla skönt !

en lördag

Hallo sweetis :)

Inte skrivit idag, men har helt enkelt inte haft något i huvudet, haha. Vaknade runt nio och väcker Emil och säger att vi är grymt sena till skolan haha. Sen säger han de är lördag, sov nu. Jag somnar om men vaknar efter 50 minuter igen och tror fortfarande att jag är sen till skolan. Herregud säger jag bara haah så min soooovmorgon var föstörd eftersom jag heller nte kunde somna om efter de. Så får hoppas på en bättre sovmorgon i morgon. Håller tummarna på de !

Annars idag då, `? Låg hemma hela dagen fört kollade vi på en film Marley & Me faktist en riktigt bra film, men så jävla synd om den urgulliga hunden på slutet. Rekomenderar den grymt mycket. Sen städade jag och bytte lakan ch grejjer. Sen var det middag, kött, potatis och någon sås. Sen bar de i väg för min del ner till handen, ja eller bussgaraget där jag mötte Angelica, vi satt bara och snackade och sen vid 21.00 fick jag sjuss till brandbergen. Kan bara säga en sak jag har varit inne i  en timme minst men fötterna är fortfarande ISkalla. Och de blev ju inte bättre av att åka moppa på slutet så kalla som vindarna blev. Men men sitter i sängen nu och värmer mig, och hoppas på att bli varm snart.

Senare får vi se vad som händer, tror jag ska fråga hjärtat om han vill se på film, om jag nu hittar någon bra.

Pusspuss hoppas ni haft en bra dag !



natt

Antar att de här blir sista idag, ska snart gå och duscha, tror jag i alla fall. Sen blir de nog film med hjärtat.
Godnatt i förväg <3333


better

FREESTREET - är en sida lik gratismode.se , gratisklader.se , och många andra sidor. Men skillnaden är de är inte alls lika mycket poäng man måste få upp så som på dom andra sidorna. Och de är väl alltid trevligt med lite gratis grejjor ? så varför inte bli medlem ?


Klicka på länken nedan;

http://www.freestreet.se/?r=5663

fredag

Vad händer ikväll folket :) ?

Har nyss druckit lite kaffe och funderar nu på vad jag ska hitta på. Kommer nog på något så småning om, haha hoppas jag. Skönt att de bara är nästa vecka kvar sen är de äntligen lov igen, veckorna gå verkligen super fort nu förtiden. Och de känns skönt och roligt.

Någon som läst senaste chic ? Helt sjukt att dom har både Jessica Simpson och Tyra Banks som Big size, när dom ser helt normal ut ? Men men kändis världen är som den är, men de är sjukt.


 jag saknar dig !!! <3

HELG, men vad är de för väder ?

Shooho :)
Kom nyss hem från Mikis och har precis käkat middag. Fyfan vilket väder, var inte åren på väg nyss ? Hoppas de försvinner snabbt, men har hört en fågel viska i mitt öra och sagt att de kan vara ända in i MAJ! De är helt sjukt, då ska de ju nästan vara sommar !
Men i alla fall, var i centrum tidigare under dagen och fick med mig ett par nya leggins hem, som de inte är HÅL i haha. Men antar att de inte dröjer länge till dom oxå har ett hål av glöden på ciggen. Sen gick jag och Mikis ner till Malmens tog en fika med Emil, eftersom de är sista dagen dom har öppet sen kommer de några nya ägare, tråkigt. Sen drog vi tre hem till Mikis och chillade där ända tills halv 6, då vi började röra oss mot bussen.

Ikväll lär de bli inne kväll eftersom vädret är åt helvete, men kanske drar ut en stund och möter Angelica. men vi får se hur de blir med de. Pussspusss


helg

Godmorgon, hoppas ni har sovit gott för de har i alla fall jag (a)
Men jag är så otroligt trött på att internet på laptopen inte är som de ska, utan varje gång jag startar den och sne ska ut på internet så måste jag göra en hel jävla massa grejer för att få de och funka. Och det börjar bli jobbigt.
I alla fall idag är de FREDAG hu skönt är inte de ? Jag har verkligen längtat mer än någon sin efter helg den här veckan.
Idag börjar jag 09.40 och har Foto lektion till 12.00 sen slutar jag, super skönt. Får se vad som händer då, men ska upp till centrum och köpa nya leggins och träffa Mikis om inget blir ändrat. Men nu ska jag börjar fixa mig pussss ha en bra dag !


natt

Nu är jag hemma igen, de blev både middag och fika senare, tårtan var faktist jätte god. Jag hoppas älsklingen fick en bra dag i alla fall <3 Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir de nog fil och mys. Godnatt på er <3<3

hos emil

Sitter hemma hos Emil nu, vi kom hem för en timme sen. Vi har vart hos Mikis hela dagen med Tammo. haha och jag har äntligen börjat hajja de där med Guitar Hero, nu träffar jag i alla fall dom där plupparna. Vi ska snart käka pizza med hans familj och sen tårta. Skriver säkert när jag kommer hem igen senare ikväll. I morgon är de fredag fyfan vad skönt ! Puss

lektion

Hallo
sitter på samhällskunskap lektion och letar saker att skriva om Victoria och Daniels bröllop nästa år. Just nu går de ite alls som jag vill men men. Slutar om 25 minutr då ska jag vänta på Mikis sen drar vi och fikar någonstans.
Men men nu måste jag fortsätta leta vidrae, puusss

26.e mars

Godmorgon :)

Igår hade vi ju kroki på morgonen och målade av en naken man i 30 år åldern i 2½ timme, jobbigt haha men men. Sen hade vi Engeska och som vanligt kommer Gunilla inte överrens med oss utan hon ska göra på sitt sätt. Fyfan. Och direkt efter den lektionen kl 13.00 ungefär ringer Emil och säger att han ska in till akuten ännu en gång, så då var de bara för mig att lämna skolan och skita i sisa lektionen. För de kunde var en hel hög med massa olika saker de berode på, men som tur var sen var inget så allvarligt som dom trodde från början. Och den här gången var vi inte på SÖS utan Karolinska i Solna, och där behövde vi inte ens vänta 5 minuter på att få komma till en läkare men på SÖS i över 6 timmar, så de var verkligen skönt.

Sen när vi kom hem till mig käkade vi lite våfflor med mamma och pappa, sen kollade vi på filmen Meet Dave och den var faktist skit rolig då och då. Senare började mamma och jag och bråka, så därför blev de ingenn bloggnin igår.

Idag slutar jag redan 10.25 jag har en lektion som börjar 08.40 sen får vi gå, super skönt då ska jag träffa Mikis sen möter vi Emil senare eftersom han fyller år idag.
GRATTIS ÄLSKLING PÅ DIN 19-ÅRS DAG! JAG ÄLSKAR DIG!


Go´morron

Godmorgon :)
Vaknade för en kvart sen, och känner mig inte trött :O ? Kanske lite men inte alls mycket. Idag börjar jag klockan 09.00 med bil och då ska de komma dit en modell och så som de sägs ska han vara runt 30 välbyggd och helt naken. Haha och han ska tydligen stå i massa olika ställningar, gud jag kommer inte kunna hålla minen. Sen har vi i alla fall lunch och kl 12.00 är det Engelska, inte alls kul och efter de är de öppen verkstad. Sen ska jag till gymmet, skönt ska de bli eftersom i morgon tror jag inte att jag kommer träna, för Emil fyller ju 19.

Förresten idag är de ju våffeldagen, någon som ska käka de ikväll kanske ?



hemma


Sitter hemma i sängen nu och tar det lugnt med älsklingen. Gick inte på sista lektionen idag som var idrott för att jag fick huvudvärk. Men men de börjar bli bättre men inte helt. Fick nyss reda på att morfar tjingat en kattunge till oss, men vi får se om vi ska ha den eller inte. Mamma är inte säker på om hon vill de. Får försöka övertala henne lite.

sv lektion

hallo sweeties :)

Sitter nu på en ur tråkig svenka lektion, en timme kvar på lektionen. Vi får se om jag överlever haha. Jag och Angelica sitter och läser olika bloggar medan Camilla försöker plugga, eller så ser de ut i alla fall.
Pusss

lång väntan men inget svar

Sjukt dålig uppdatering igår men på sjukhus har dom inte datorer.
I alla fall, igår när jag Angelica och Tammo var nere på gymmet efter skolan, kommer Emil förbi och han mår hemskt dåligt, och vi blir inskickade till SÖS av någon läkaare som jobbade på Torvalla-kliniken. Varför och så tänker jag itne skriva härmen de började med att vi fick vänta nästan en timme för att dom skulle ta blodprover och så vidare, sen blev vi skcikade till VäntrumA, och där sitter vi i hela 6 timmar. Och personalen var inte de trevligaste kan jag säga. Både jag och Emil tappade vårat humör vid halv elva, och han ville absolut inte vara kvar. Först ska vi få taxi hem, billigare eftersom vi varit på sjukhus, men nej då kommer dom på att han aldrig stannade tills en läkare kom. Så då får man tydligen inte de, så då var de bara att ringa runt som en galning efter någon med bil. Och vid elva kom Emils mammas kompis man, tror jag att de var i alla fall. Och jag somnade som en stcok när vi kom hem. Fyfan, men nu ligger älsklingen och sover men de var redan lite bättre igårkväll så vi får hoppas på att de känns bättre idag med.

Idag då jag börjar 09.35 med SVENSKA, inge vidare eftersom man aldrig vet när läraren "monstret" har sin utbrott och så vidare. Sen ärde i alla fall LUNCH och vid halv tolv har vi KERAMIK, de är nice sen har vi BILD och IDROTT på slutet av dagen. Vad som händer sne vet jag inte, ska kolla vad min Mikis ska göra tror jag :)
Men nu ska jag börja fräsha till mig och så, puss på er :)



Förresten jag har hållt mig utan cigg sen tidigt igår kväll ! Duktigt (a)

byebye

Sådära nu är jag klar, och känner mig sjukt trött vill bara lägga mig ner och sova igen. Haha men veckan går nog snabbt sen är de ju snart helg ;D Ha en bra dag puss !

Måndag; skola & gym
Tisdag: skola sen inget planerat
Onsdag: skola sen får vi se om de blir gym
Torsdag: älskling fyller år, skola sen dra och fika
Fredag: skola sen bara chilla galet
Lördag: festfestfest
Söndag: SOVA, haha



försvinn jag vill ha vååår!

ny vecka

Godmorgon :)
Vaknade vid ungefär halv sju, och har hunnit duscha och börjat att sminka mig lite granna. Idag börjar jag 08.45 med Engelska, fyfan. Sen ESO och klassråd sen slutar vi runt kvart i två.
Ovh vid tre halv fyra drar vi till gymmet, super skönt.

Puss

<3



GODNATT :)

chill

Hello sweeties :)

Idag blev de en lugn dag. En filmdag, först Outlander eftersom älsklingen så gärna ville kolla på den, men absolut ingen film för mig haha, senare blev de WildChild och nu sist Hancock. Ska snart käka middag och sedan drar vi till Emil så han kna käka lite och sen måste vi till centrum och handla cigg. Sen blir de bara att ta de lugnt resten av kvällen. Vad ska ni hitta på för skojj ? <3

Fest hos Linus ( Favorit ) 21/3-09























































































































































































En hel kul kväll !


söndag

okej, nätet på bärbara är fortfarande krångligt, de slutar fungera helt plötsligt 24/7. Men nu funkar de i alla fall, men sjukt jobbigt när de bara stängs av speciellt när man bloggar.
Kvällen igår var lyckad kan jag minst säga, haha. Igår tog jag 17.57 bussen till handen för att möta Mikis och hämta våran dricka. Sen vandrade hon och jag vidare till terminalen för att ta bussen därifrån tillbaka till brandbergen. Där vi skulle möta Emil, Micke Maria och Gabbe. Men när vi kommer av bussen är de bara Micke, Maria och någon till som står där haha (minns ej namnet) haha. Sen får jag och Mikis stå och vänta i nästan en timme på att Emil och Gabbe ska komma. Tillslut kom dom i alla fall. Då börjar vi gå mot Linus. Och när vi kom in satt alla bara ner på varsin plats.
Men sen blev de mer röjj, och hade faktist skit roligt. Synd bara att jag spydde tre gånger men men.

Idag får jag se vad som händer vet inte än om de blir gym eller inte.
Puss

taggad till tusen

Nu har jag duschat och nästan fixat klart mig med både smink kläder och hår. Men vet itne kanske blir det ett kläd ombyte till svårt för att bestämma mig idag. Sak ta bussen som går 17.50 till Mikis möta henne sen drar hon och jag till brandbergen och möter dom andra. De ska bl super kul ikväll, är taggad till tusen. Tror itne det blir något mer bloggande ikväll men ni får ha en super kväll för det ska jag ha :) PUSS!


lördaag;D

Godmorgon :)
Äntligen lördag, superskönt. Fast vaknade trots de tidigt redan vid tio i elva. Sen dess har jag bara legat och chillat framför TVn och ska snart hoppa in i duschen. Och senare göra mig i ordning. Eftersom vi ska till Linus ikväll. Men vid 7 tiden ska jag åka till handen för att möta Mikis och hämta lite grejor, sen drar hon och jag till Pias och möter Emil Micke och Maria, och Gabbe tror jag. Men men Puss

hemma kväll

Halloj :)
Nu  äntligen funkar internet på den bärbara, efter att älskling trixat och fixat lite granna. Super skönt haha. Har bara chillat inne ikväll gick ut en stund för att köpa cigg och möta älsklingen men de var storm typ ?! Usch de som var så skönt väder under eftermiddagen sol och väme mot husväggarna.


helghelghelg

Foto lektionen gick sådär eftersom mina bilder på den där otroligt uråldriga kameran blir fel och fel. Men tillslut vart de ett par bilder i alla fall. Sen drog jag Emil Nicke till Malmen där vi mötte Tammo, vi chillade där ett par timmar sen drog vi hem till Mikis. Vi han inte vara där så länge eftersom hon skulle möta sin pappa i centrum. Men men, sen åkte vi hem allihop. Och nu sitter jag här vid den stora datorn. Ingen aning om vad som händer ikväll eftersom festen hos Linus blir i morgon kväll. Ska nog bara chilla och ta det lugnt kanske drar ut senare. Mer blogg ikväll pusspuss


(inte alls mycket bilde rpå den här datorn och inte hunnit ta några heller)

godmorgon

Godmorgon :)
Min laptop har fortfarande problem, den vill inte riktigt som jag. Och här vid den stora sitter jag inte så ofta, men får börja med de nu. Igår var vi på studie besök på tekniska museumet och spelade in TV. Jag och angelica var Kamera kvinnor haha. Sen vid halv tolv fick vi i alla fall dra. Då åkte jag och Angelica in till centralen där vi käkade och jag handlade en sak som är till Emil eftersom han fyller år nästa torsdag. Sen började vi röra oss mot handen där vi hämtade hennes gymkläder och sen åkte vi till klockarleden och mötte upp Emil Gabbe och Tammo, och då gymmade vi, skönt kan jag säga. Annars var jag bara hemma igår kväll, gjorde itne alls mycket var sjukt trött eftersom jag hade behövt gå upp 05.30.

Idag börjar jag kl 09.40 och slutar senast 12.00 vi har FOTO hela dagen, och nu hoppas jag så in i helvette att det finns några bilder på mina film rullar.Efter det ska jag och älskling dra till Malmen vet itne vilka som ska med än, men de får vi se. Sen kankse träffa Mikis om hon och vi hinner. Puss på er allihoppa <3


torsdag

Tjaaa :)
Har kommit på att det är fel på min bärbara, internet krånglar hela tiden, och jag kommer itne ut på nätet. Så därför har de vara sin halv dan bloggning, och för att jag inte har orken till att starta stora datorn.
Men igår Vi började med bild, sen hade vi lunch och då träffade jag och Angelica Mikis på en cigg. Sen hade vi engelsa, eller vi han  knappt ha någon alls eftersom läraren inte kunde tiden och ingen av oss i klassen sa att vi börjat, och då skällar hon ut oss ? Fel ! Men i alla fall sen var det öppen verkstad, och slutade runt halv tre tiden. Då gick jag och Angelica upp till centrum där mötte vi Mikis, sen drog  vi runt lite där och sen kom Tammo, och fick sina pengar. Sen drog vi till Mikis och mötte Emil som stod där utanför medan Tammo sprang in för att köpa en sak. Sen satt vi d'r och bara chilla galet, och vid 18.00 tiden kom jag hem. Och igår gjorde jag inte alls mycket, tog en dusch sen låg jag bara framför TVn och en dator utan internet, haha.





Och idag ska vi ju till tekniska museeumet och göra TV med klassen. Inte super kul men bättre än lektioner, men tiden suger! Jag ska vara nere i handen terminalen vid 7 för annars missar jag tåget vi måste hoppa på in mot centralen som går 07.31 och jag har bara varit vaken 33 minuter, tror det kommer sluta med att jag sover på gymmet istället för träning. Vi ska dit sen vid tre tiden, ska bli både skönt, men jobbigt eftersom jag lär vara skit trött. Men men vi får hoppas på det bästa antar jag.

Nu måste jag börja göra något åt mitt hår, blogg när jag kommer hem Pusss<3

natt

Nu är de dax att bara ligga och zappa lite framför Tvn sen sova eftersom jag har världens huvudvärk, är trött och ska upp tidigt 06.00. Puss på er


sjukt mycket vi han med i sommras och de här är bara en bit


nattbada, chill med alla vänner krök vid fredrik


se sverige matchen i kungsan, softa och bara ha kul och sola i gropen



Lite mindre varma dagar umgicks vi och hade kul, balen i nian och varma dagar nere vi rudan
......och mycket mycket mycket mer

<3

21:40

Hej alla bloggläsare !
Dålig uppdatering idag men internet på den bärbara har inte fungerat och jag har inte orkat starta den stora. Men nu funkar det igen, skönt haha. Idag då, vi började med svenskan som gick ut på att jag fick skriva om hela uppstasen för en lite skit sak fyfan. Men nu är den klar så ska skriva ut den i morgon och lämna in, och hoppas verkligen inte hon vill ha något ändrat nu. Sen var det lunch då drog jag och Angelica till Friskis för att hämta hennes träningsskor som hon glömde igår. Och vi han fram och till baka från skolan på tio minuter, men de var jobbigt haha. Sen hade vi keramik då fick vi göra ett bokstöd i lera, han bli klar nu behöver dne bara brännas och målas och glaseras. Sen hade vi bild och nu ska vi få börja måla med oljjefärg, änntligen ! Sen idrott men vi han bara med en ja typ 20 minuter eftersom alla lärare eller många i alla fall skulle köra innebandy på våran plan. Och sen dess har jag bara varit hemma och chillat med Emil.

Imorgon blir det skola från 09.00 till 15.00 Eftersom vi inte kommer ha någon matte på två veckor så slipper vi dom lektionerna, lite skönt. Efter det ska jag träffa Mikis och Tammo så han kan få sina pengar.  Sen får vi se vad som händer. Men nu ska jag fortsätta kolla på desperate housewives som håller på just nu kanal fem. Puss på er


Jag saknar dig storebror, 15.e maj 2008 du kommer föralltid finnas i mitt hjärta och dig kommer jag alltid älska.

tisdag

Goodmorning :)
Vaknade för en kvart sen, och är sjukt trött, men börjar vakna till lite nu. Usch vad jag vill ha lov sånna hära dagar men de är bara att hålla ut i  tre veckor till typ. Skönt.
Ska snart börja fräsha till mig och hitta något att ha på  mig. Men jag tror de blir mjukisar bara eftersom vi har idrott sista lektionen. Då behöver jag inte ta med mig ombyte eftersom jag åker hem på en gång.
Idag börjar jag 09.35 med svenska, 10.45 LUNCH, 11.30 keramik, 14.00 bild, 15.20 idrott Så idag slutar jag runt 4 tiden. Lång dag men inte så jobbiga lektioner så de går säkert snabbt.
Men nu ska jag fixa mig o så, pussspuss


måndag

Äntligen klar med den där jävla uppsatsen, fyfan om hon vill att jag gör om igen. Men men får hoppas på de bästa i morgon. Nu snart börjar CSI New York på kanal fem. Så de lär bli att jag kollar på det och sne får vi se. Ska somna tidigt idag har jag bestämmt, skulle vara super skönt men de kan man ju aldrig räkna med haha.

home

Har precis duschat, skönt efter ett gym pass på två timmar. Men de var riktigt härligt med gym idag, super.
Ska snart börja skriva min argumenterand uppstas som skulle varit klar förra veckan men jag hade gjort fel så ska skriva om lite. Sen få vi se vad som händer, är rätt så trött nu så haha. I morgon börjar jag halv tio, skönt  att itne behöva gå upp kl 06.00 får sova till 07.30 sen får vi se vad som händer. Men puss mer blogg sen

måndag ! fyfan

Gosmorgon sweeties

Vaknade av att klockan ringde 06.00 ! Fy de är hemskt att vara vaken nu, allra helst vill jag gå tillbaka och lägga mig i sängen , men de går ju inte. När jag vaknade var de svin kallt i mitt rum, ?! så nu sitter jag här med en stor tekopp och försöker bli varm. Men lyckas jag ? Neej.
Idag då, jag börjar kl 08.45 med Engelska vi har prov, som inte alls kommer gå bra eftersom jag glömde boken i skolan i torsdags, men ska träffa Angelica nu tio i 8 ungefär för att hinna små plugga lite. Sen har vi Matte och vi 11.05 LUNCH, skönt. Och Efter de blir det ESO har ingen aning om vad vi ska göra, men jag hoppas på en rolig uppgift. Sen slutar vi kl 15.00 då drar jag och Angelica till gymmet och där borta möter vi Emil, Gabbe och Tammo. Sen blir de träna träna träna.

Men nu ska jag börja fräsha till mig och så, kankse mer blogg innan jag går, PussN




söndag

Ingen vidare blogg dag kan man kalla det haha. Men jag vaknade runt tio då käkade jag och älskling frukost sen kollade vi på Big Fat Liar, haha den rekomenderas ! :) Sen blev det mer film Wild Hogs, också en film så får en att skratta till då och då. Sen var klockan runt två och då var de dax att börja göra sig i ordning, så hoppade in i duschen sen började jag leta kläder och sminka mig. Sen drog vi hem till Emil där de bjöds på Tacogratäng och Tårta, gott var de :) Sen mötte vi Salem på hem vägen och nu är vi här :)
Sitter och kolla på Wipeout, haha sjukt kul på kanal fem just nu. Senare får vi se vad som händer PUSS

.....

Hallo :)
de blev helt klart en lugn och mysig helg. Har nyss kollat på Wallander som gick på tv4+ senare vid 0.30 kommer CSI på femman, antar att jag ska kolla på det. Eftersom de inte går ett skit på tv under helgerna, nästan inte i alla fall.
Börjar bli trött ?! Men gick up tidigt idag, eller väcktes så de är väl inte så konstigt i alla fall.

Gud vad jag längtar till nästa fredag, då blir de partaj, vet inte hur många helger som gått nu utan krök, eller fest. Men de har varit skönt de med. Men nu var de ett tag sen och jag känner för att de är dax.
Men nu lär jag inte blogga mer ikväll, mer i morgon och då ska jag försöka få lite nya bilder med !

PUSS


plans



Söndag; Middag hemma hos Älskling, hans bror fyller år
Måndag; Skola och Gym
Tisdag; Skola sen chill träffa Mikis ? :)
Onsdag; Skolan, slutar sent plus att jag får mina pengar
Torsdag; Skolan, något studiebesök, sen Gym
Fredag; Skola slutar tidigt, sen chill och fest hos Favorit
Lördag; Kanske till stan och handla till Emil som fyller åt på Torsdagen
Söndag; Chill och Gym

hemma kväll



hemma kväll, har vart inne sen 0.00 och suttit och små kollat lite på melodifestivalen eftersom lördagens TV ser sjukt tråkig ut. Och jag kan inte förstå varöfr folk vill att en ja typ operalåt ska sjunga för sverige sen i den stora tävlingen. Fyfan grymt dålig. Men men. Vad ska ni hitta på i kväll ?

puss


lördag

dåligt bloggande, jag vet men så blir de ibland. Idag vaknade jag utav att älsking väckte mig redan vid tio tiden, fyfan haha. Sen dess har vi bara legat och segat i sängen.Vi kollade först på Meet the fockers, fortsättningen Meet the parents. Sen har de bara vart mys. Vad som händer idag vet jag int eän, men antar att jag bara kommer chilla och ta de lugnt eftersom jag inte mår på topp. Ska snart ta mig en dusch har jag tänkt. Puss


home

Nu är jag hemma i värmen igen, haha. Drog ut med Emil vid nio, vi gick till pias och mötte upp Micke och Maria. Hill kom också, sen drog vi vidare till centrum och väntade på Gabbe och Angelica och medans de han vi se hur många polisbilar med blåljus som helst som körde runt här i brandbergen och letade efter en kille med solbrillor. Vem fan har på sig de nu när de är kolsvart ute ? Men men sen kom Angelica och Gabbe då chillade vi ett bra atg sen gick vi vidare till linus min favorit eftersom han óch Matte skulle komma ut. Men dom var för sega, eftersom vi alla andra frös ihjäl, så då drog jag och Emil hem hit igen.
Ska försöka få tillbaka kännseln i fötterna nu sen blir det nog film, men först sitta lite här vid datorn.

 Sommar, fyfan vad skönt

 ehm..haha ? Hill

 nyår !

utgång senare

Har käkat nu de blev kött pommes och sås. Gott var de. Ska chilla hemma ett tag sen ut och träffa Älskling Angelica och Gabbe, sen kommer micke också och Linus vet jag inte. Vi får se vad vi hittar på, men nu ska jag fixa lite här hemma puss



gym

Innan vi drog till gymmet låg jag och Emil i sängen och kollade på Meet the parents, sen vid två tiden drog vi till honom, käkade lite smått sen vidare till centrum för att möta Tammo. Sen vi tre tiden var vi vid gymmet. De var inte alls mycket folk men på slutet kom de fler och fler. Det var i alla fall skönt att gymma idag. Nu har jag precis tagit en lång dusch, och ska snart käka middag. Vi får se vad de blir puss


fredag

Godmorgon :)
Vaknade för drygt en timme sen, skönt att sova ut eftersom jag är ledig idag. Somnade redan vid 21.00 igår och sov i 13 timmar.  Har hunnit käkat lite frukost och  sen bara myst med älsklingen. Senare idag vid 15.00 ska jag ner till gymmet, sen får vi se hur dagen blir. Har inget planerat än i alla fall.




sjuk ?

Hallo sweethearts

Vet att uppdateringen inte var den bästa men men. Idag kom jag till skolan vid 08.20 sen skulle vi börja 08.40 men då får va reda på att Petter (lärare) Inte kommer på ett tag eftersom hans bil blivit inplogad. Men tillslsut kom han, och lektionen gick jätte snabbt. Sen hade jag och Josephine jätte lång lucn i  2 och en ½ timme. Sen hade vi svenska, och jag blev chokad men jag ligger bra till ? Jag hade nästan VG i både svenska och engelska. Och efter den här veckan har de ju varit så mycket strul med läraren mellan oss, men men de var skönt i alla fall.
Men under dagen fick jag världens huvudvärk, jag hade så ont så jag somnade när jag kom hem och vaknade alldeles nyss. Och nu mår jag bra igen, eller huvudvärken är bortamen hostan och tröttheten sitter kvar. Jag vill inte bli sjuk! Men eftersom jag mår så här kan jag inte gymma idag heller, jag blir galen. Jag har längtat så och har inte gymmat sen i söndags. Hoppas på att allt är finemang i morgon.
Puss puss






Bilder från stan, i tisdags


:)

Godmorgon
Uppdateringen igår var in den bästa, men hade inte tid. Men nu  så, förresten så är min sladd till mobilen borta så bilderna och så kommer när jag hittat den :)

IGÅR:
När jag drog till bussen mötte jag Kimmie, sen var väl hon och jag framme 08.10 ungefär och där mötte vi Camilla och Angelica. Sen stod typ bara klassen där för att vänta på dom som inte kommit än. Sen när klockan var tio i !? började vi gå mot Aftonbladet Mediacenter. ( OCH NÄR VI GÅR PÅ VÄGEN SER JAG ATT ALLA STANNAR; DÄR LIGGER GUNILLA PÅ MARKEN NERE I ALL SLASK;  FYFAN DE GJORDE MIN DAG I GÅR)
Men sen när vi kom fram hade jag tänkt mig att det skulle vara dötrist men det var faktiskt kul där, roligar än vad jag trodde. Sen blev vi uppdelade några fick jobba med TV och jag Angelica Josephine, Angela, Morgan och Mats hade Tidning. Tror aldrig jag käkat så mycket kolor i hela mitt liv (a).
Sen vid tolv så fick vi gå, och då säger Petter att öppen verkstad är inställt, fyfan vad skönt ! Så igår slutade vi 12.00 och då drog typ hela klassen till subway och käkade. Sen åkte jag Angelica och Josephine med tunnelbanan mot farsta och där ifrån tog jag och Angelica bussen medan Josephine fortsatte.
När jag ko till handen drog jag till Malmen där mötte jag Mikis och Emil :) Vi bara chillade ocg fikade. Sen drog vi vidare hem till Mikis.




Nu måste jag börja fixa mig för att hinna. PussN
08.40-10.25 samhälle
10.25-12.50 RAST
12.50-14.00 svenska

lill lördag

Godmorgon :)
Vaknade kl 06.00 man märker verkligen hur länge sen de var man gick upp så tidigt :O. Helt död men hoppas bli piggare snart. Kl 07.47 går bussen in till gullmarsplan där jag och Kimmie ska möta Angelica, Camilla och Josephine. Sen lär vi bara vänta på dom andra i klassen om dom nu inte redan är där. Sen ska vi till Aftonbladet mediaventer på studiebesök. Bättre än ett museum vid tolv ska Jag Angelica och Josephine dra och käka någonstans, men var få vi se senare haha. Sen klockan två måste vi vara tillbaka på skolan ! Sjukt dåligt men vi ska ju ha den där jävla öppen verkstad.

Men i alla fall nu ska jag fixa och fräscha upp mig själv sen får vi se vad klockan är, kanske hinner med ett till ? :) <3





långdag



Halloj :)
Kom in till stan runt 10:25 då drog vi till något museum, inte kul alls. Sen vid tolv tiden drog vi till Blå Porten, en resturang på djurgården där vi käkade lunch. Helt okej ställe synd bara att maten jag valde sög, kyckligen var helt torr och såsen var inte alls god. Och vid mitt och Angelicas bord satt en mindre omtyckt lärare jag tror dom flesta vet vem jag menar. Så jag och Angelica drog ut ganska snabbt vi drog och leta efter en kiosk som sålde cigg. Vi hittade en tillslut, men de var inte lätt. Dessutom fick vi gå på en urskabbig toalett för jag kunde inte vänta efter all cola som jag fått i mig, eller de var inte mycket men pissnädig blev man haha. Sen skulle vi på en annan konst utställning som heter Vårsalongen, grymt mycket bättre än museumet, roligare kont och inte lika dystert hah. Och strax där efter fick vi åka hem ! skönt eftersom mina fötte var helt blöta. Och jag och Angelica var verkligen på flumm humör Camilla var de oxxå men vi var värst. Vi stannade i farsta på hem vägen sen där bytte vi till bussen och sen vid halv fem tror jag kom jag hem efter att mött Emil. Sen dess har jag inte alls gjort mycket. Käkade middag och tog ett bad. Och nu sitter jag och Emil och kollar på Navy CIS sen blir det desperate housewives för min del. ( lite bilder från stan kommer i morgon bitti )

Pusspuss

klar

Nu är jag färdig fixad och klar, nu är det bara en lång väntan tills jag ska dra. Men får väl bli att sufa runt lite och läsa bloggar. Puss ha en bra dag

designe

Ny designe igen, men är inte riktigt nöjd än men hinner inte fixa de nu :)

Favorits dag :)

Godmorgon :)

Vaknade för ett litet tag sen, fyfan jag vill tillbaka till min varma säng. Men men ska snart börja fixa mig sen vid 09.15 är de dax att dra till bussen. Sen möta Angelica, och Camilla nere vid handen terminalen. Hoppas på en någolunda bra dag, men spg nyss att de har snöat hur mycket som helst plus att de fortfarande snöar ? Verkligen jätte kul.
Såg förresten Twilight här om dagen den ar faktist sjukt bra. Jag blev nästan chokad. Eftersom jag hört flera prata om filmen så lät de absolut inte som en film för mig men de var det, och tvåan spelas ju in just nu så den kanske blir klar snart (a). Men nu alla mina sweeties ska jag fräscha upp mig och fixa mig mig, hinner kanske med ett blogginlägg till sen :) Pusss


Grattis Favorit på din 18-års dag ! :D ♥ ♥

måndag

Sitter här med en kopp te och fryser som jag vet inte vad. Usch de blev inget gym för mig eftersom jag fick världens mensvärk så lät bli. Och har haft halsont heladagen, jag hatar verkligen den här tiden på året speciellt med förkylning efter förkylning sjukt jobbigt ! Annars har dagen varit helt okej :)

I morgon börjar jag klockan 10.00 vi sk ain till stan och typ käka lunch på Blå Porten sen museeum inge vidare med museeum och sånt, dötrist. Och sen på onsdag öär de ännu ett till studiebesäk fast på aftonbladet, lite bättre de i alla fall. Förresten i morgon fyller min älskar favorit 18 ! <3


Pusspuss



Vill ta en till kryssning, de skulle inte sitta helt fel !

ny vecka

GODMORGON!
Vaknade för 14 minuter sen, har bara sovit 3 timmar i natt så är inte direkt super pigg. Men de funkar.  Sitter och dricker te eftersom de verkligen har börjat bli kallare och kallare på mitt rum på morgonen. Men jag får stå ut. Idag börjar jag 08.45 med Engelska, dötrist. Sen kl 10.05 blir det matte. Och sen äntligen är de lunch, och efter lunch är de så mycket som ESP och klassråd sen slutar vi. Då ska jag hemm chilla och käka något sen vid 18.00 blir det gym! super skönt, hoppas bara jag inte somnar under dagen av trötthet. Men nu ska jag börja sminka mig lite grand och så, pussar !



panik

Det var helfult på gymmet idag, de var köer till maskinerna så de blev inte så lång gymtid idag. Men mer i morgon!
Har nyss duschat och medans jag stod där kom jag på att vi ska ha läst en bok p engelska tills i morgon. Tror ni att jag har börjat ? Nej ! jag har ingen bok och ingenting, jag är körd. Hoppas jag kommer på antingen en bok eller att jag kan komma på en riktigt bra bortförklaring. Mer blogg sen måste leta vidare efter en bok!

 

söndag

Hallo :)
Vaknade runt tio, gick upp på en gång för att inte råka somna om igen. Sen ställde jag mig och både bakade bullar och gjorde pannkakor till frukost. Eftersom jag lovat Emil de så länge. Så tyckte jag han förtjänade det, haha. Men det fick i alla fall tiden att gå fortare. Nu är klockan halv två när som helst. Sen om ungeför en timme ska jag och Emil gå till honom och hämta hans gym kläder sne möta Tammo och sne blir det gymgymgym! Så mer blogg ikväll Pussar!

lördag

Dålig uppdatering, jag vet men men. Har inte alls gjort mycket idag vaknade runt tol tiden tror jag. Sen dess har de bara vart chill under dagen blev det film minns inte a den heter men den var i alla fall bra. Kollar namn senare. Sen blev det Middag och ett tag efter det drog jag och Emil ut och Mötte Gebbe sen vidare och mötte Hill och Tammo, sen statoil. Och nu sitter vi här och bara tar det lugnt. I morgon vid tre ska vi till gymmet, super känner mig taggad och hhoppas dom andra gör de med haha. Men men puss

grymt uttråkad

Fyfan, min kväll blev inte som den ska jag har varit inne hela kvällen. Och alt har bara blivit fel fel och fel. Usch hoppas morgondagen blir bättre, mycket bättre. Har helt enkelt inte vart min dag i dag och det har märkts!
Godnatt på er!


Den här har jag stulit från en annan blogg...

Välj månaden (numret) du är född i:
1 - I ate
2 - I needed
3 - I ran naked with
4 - I shot
5 - I cuddled with
6 - I smoked with
7 - I banged
8 - I ran shirtless with
9 - I stabbed
10 - I killed
11 - I slept with
12 - I killed

Välj datumet du är född på:
01 - the trojan man
02 - a dog
03 - a jew
04 - Paris Hilton
05 - a toothbrush
06 - a homo
07 - Barny the dinosaur
08 - a prostitute
09 - a pornstar
10 - a bag of weed
11 - the kool-aid-man
12 - Santa Claus
13 - a condom
14 - a whorè
15 - an orange
16 - a stripper
17 - a bisexual
18 - a horse
19 - my boyfriend
20 - a crackhead
21 - a homeless guy
22 - my lover
23 - my crush
24 - a easter egg
25 - a jar of honey
26 - a hottie
27 - a bowl of cereal
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a glass of milk
31 - Your grandma

Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig:
White - Because thats how i roll
Black - because im sexy as hell
Pink - Because the lil people told me to
Red - because I have AMAZING boobs
Blue - because I'm a pimp and your jealous
Polka Dots - because I hate my life
Purple - because I'm gay
Gray - because I love marijuana
Other - because I have double D's
Green - because I'm good in bed
Orange - because I smoke crack
Turqoise - because I have a noodle in my nose
Brown - because i had to
Shirtless - because I've got abs

Min blev; I smoked with a bag of weed because thts how i roll.... haha

kväll

hallo sweeties :)
Är hemma nu, blev fruktansvärt trött när vi satt hos Mikis så jag drog hem. Inte kul att vara trött ikväll, så måste pigga upp mig! Ska käka middag om en halv timme, sen tror jag att jag ska över till Emil och göra han sällskap under hans städning haha. Sen vänta på att Mikis hör av sig. Puss


helg

Shoooho:)
Sitter just nu hemma hos Mikis, med Emil. Dom två lirar Guitar Hero men eftersom det inte är något för mig passar jag på att blogga lite. Bilderna som jag skulle framkalla idag på Foto blev inte alls bra, de hade blivit något fel så varenda bild var borta. Så nu måste jag göra om allt. I kväll ser de ut att bli krök men får se senare. Puss!
 

fredag

Godmorgon
Jag vaknade alldeles nyss, för en kvart sen. Jag vet att de blev dåligt bloggande igår, men jag mådde verligen sjukt dåligt så han inte med fler inlägg. Somnade redan vid halv elva! skönt faktist :)
Idag är de fredag ! fyfan vad härligt. Ingen aning om vad som händer men de lär vi märka. Nu ska jag börja göra mig i ordning, börjar 09.40 oh ska möta Angelica därutanför 09.20. Då har jag i alla fall Gotolektion men slutar nog tidigt men senast 12.00 i alla fall. Mer blogg när jag kommer hem pusssn



Favorit !:)

gym

Hej vänner !
Kom nyss hem från gymmet ska hoppa in i duschen så fort mamma duschat klar.
Dagen har vart som alla andra dagar, slutade redan 10.25 då träffade jag Mikis. Vi skulle egentligen ha träffat lillmichis men nej hon skulle plugga på rasten. Så vi drog till malmen och chillade där, sen drog jag vid 15.00 tiden och träffade Emil oh åt Tacogratäng hemma hos honom. Sen drog vi ner till gymmet, men det var bara jag och Tammo som gymmade idag. Men nu måste jag in i duschen !

trött på rubrikerna



Godmorgon
Usch jag vill tillbaka till sängen, bara lägga mig där brevid Emil och somna om igen. JAg är grymt trött idag och jag fryser som jag vet inte vad. Tur att de  är en kort dag. Jag slutar 10.25 eftersom jag ska till ungdomsmottagningen. Och jag har rast från 10.25 till 12.50 och om jag då ska vara där 13.10 och slutar 14.00 i vanliga fall så tror inte jag att jag hinner tillbaka, eller jag vet de. Såg att de kommit ett nytt tunt snö täcke på asfalten, inge vidare.
Men nu ska jag börja fixa mig, Pussspussss


rubrik

Har suttit en halv timme nu och är klar med samhällskunskaps läxan, ÄNTLIGEN! Men det gick rätt bra i alla fall. Hoppas på ett G åtminstonde. Nu ska jag ta en dusch sen får vi se tror jag och Emil ska kolla på Navy CIS vid 23.30 det brukar bli så. Imorgon har jag en kort dag, men börjar tidigt. 08.40 sätter samhälls lektionen igång, sen vid halv elva får i alla fall jag Angelica och Josephine lunch i 2 och en ½ timme, massa tråktid. Men vid elva ska jag möta Mikis och sedan ska vi träffa LillMichis. Senare på dagen blir det gym, skönt! Sen får vi se. Veckan har gått fort det är redan torsdag imorgon sen är det helg, men vad händer då ? Vi får helt enkelt se
Jaja nu skajag in i duschen puss och godnatt lär bli mitt sista idag.



Vill att våren skyndar sig på nu !

vänner


Mina Flick´s jag älskar er så grymt mycket.
Jag hoppas ni verkligen förstår hur mycket ni betyder.
Ni är bland dom få som verkligen verkligen lyser upp mina dagar.
Jag kommer alltid oavsett vad ställa upp för er och lyssna när ni behöver och försöka ge råd när ni efter dom ber.
Puss på er

Vilken dag!

Hej sötnosar !
Sitter här och dricker te och käkar ett äpple. Kom hem runt halv sex idag och åt middag och innan det har jag bara chillat med Mikis på malmen med varsin Kaffe, och hennes älskade kanelbulle. Dagen har vart rätt jobbigt eftersom det blev så mycket fel mellan mig coh LillMichis, men jag hoppas hon verkligen förstår nu vad jag sa och inte sa. Jag älskar dig vännen min!
I skolan så gjorde jag inte mycket han bli klar med min frukt tavla och nu har jag börjat på en annan som snart är klar, (bilder kommer).  Nu fick jag nyss ett samtal av Michis de är bra mellan oss, men har inte längre någon lust att blogga, mer blogg sen !

good morning

Godmorgon!

Vaknade för en kvart sen, ska snart börja fixa mig inför dagen. Sitter just nu och väntar på att kaffet ska bli klart. Dessutom har jag hunnit klä på mig. Det blev Leggins, Ginalinne och en super skönkofta.
Börjar kl 09.00 med bild i två timmar, vid tolv skulle min klass på något möte i någon Gradängsal, ingen aning om vart de ligger eller om varför vi ska dit men de märker vi antar jag. Sen har jag engelska i 45 minuter som tur är, tycker om dom där korta lektionerna. Sen klockan två börjar öppen verkstad har inte kommit på något att göra men har hela dagen för att hitta på något så de fixar sig nog.
Sen blir det i vilket fall som helst att träffa Mikis vi får se om någon annan dyker upp då med Puss!



tisdag

Hallo sweeties:)
Dagen har vart rätt skön faktis trots att jag var så det gjorde ont att kolla med ögonen öppna och jag börjar bli sjuk känns det som, men men. På keramiken idag fick jag och några andra i klassen lära oss att dreja, det var faktist kul. De gick ätt bra första gången men sen när jag skulle testa igen, det ska vi knappt prata om haha. Sen på bilden fortsatte jag med min tavla, men hade ingen större lust för det idag, men den är nästan klar. På idrotten var det bara jag eftersom ingen av Josephine och Angelica var där. Men han med lite gran. Vid fyra började jag gå hem, mötte Jennifer Bella och Marcus på bägen men deras buss kom på en gång. Och vid pia´s träffade jag Emil sen gick vi hem till mig så jag fick duscha och käka lite och nu sitter vi här. Bara chillar. Läste nyss om den nya berg-och-dalbanan INSANE som har världs premiär den 25.e april. Den ser sjukt hög ut, tror knappast jag kommer åka den eftersom jag har panik i den vanliga med. Men vi får se :). Den är 35,5 meter hög och det tar bara 75 sekunder att åka igenom hela. Fyfan säger jag bara.




Bildkälla: Google & gronalund.com

tisdag

Fy fan vad skönt! Jag somnade Behövde verkligen det, men jag vaknade till och från vid tio tiden. Så därför blev det inget mer bloggande igår. Idag börjar jag 09.35 och jag har svenska, inte alls kul. Eftersom Gunilla kommer säkert vara ett helvete. Jaja de märker vi. Sen är det i alla fall lunch och sen keramik och bild och på slutet är det idrott, så idag slutar jag runt 4. Tur att de inte är för många jobbiga lektioner, för då hade jag aldrig orakt med.
Men nu ska jag förtsätta fixa mig, puss!

måndag

Halloj :)
Äntligen hemma ! Har vart en lång dag kan jag säga. Jag började med Engelska 08.45 och det slutade med att Gunilla hoppa på mig och Angelica, fyfan vad jag var irriterad och förbannad, det slutade med att vi satt nere hos rektorn. Hoppas verkligen hon ändrar på sig. Sen Fick vi ju hoppa över matten eftersom vi satt hos rektorn så länge plus att det tog sån tid för att få en chans att snacka med henne. Hoppas det löser sig i alla fall, de värsta är i morgonbitt har jag henne första lektionen. Usch !
Sen hade vi Eso sista timmen och då fick vi göra våra egna skissblock, lite små kul trots att min såg ut som ett helvete när jag var klar men men haha. Sen hade Angelica xtra Keramik och jag valde att stanna kvar så jag kunde göra klart min ask med mosaik. Men fick ändå inte ta hem den trots att den var klar.

Sen drog vi och mötte Emil och Gabbe och drog till gymmet, jag var skit taggad och sen ville alla dra så då var det bara att byta om och dra hem, eftersom det var så grymt mycket folk där hade jag ingen lust att stanna själv, eftersom jag skulle stått i evigheter och väntat. När jag kom hem hoppade jag in i duschen sen käkade jag, mamma hade beställt mat super gott :)
Och nu sitter jag här framför Tv med datorn och en kopp te, MYS.
Pusss


ny skolvecka :/



Godmorgon sötnosar

Vaknade runt 06.15 grymt trött men sen när jag väl kommit in i duschen och hunnit klä på mig, kännde jag mig pigg. Och det känns skönt. Såg att de förresten just nu är -0.9 grader och de är ju super. Kanske det då kan komma några varma plusgrader mot dagen ? Hoppas!
Idag skulle jag egentligen ha på mig leggins, vtt gina linne och en kofta med knästrumpor. Men när jag vaknade kännde jag verkligen hur skönt det skulle vara att bara hoppa i mjukisbrallorna. Så det blev ett par svarta mjukisbyxor vitt ginalinne, och en mörkmörk blå tjocktröja. JAg känner verkligen att jag inte pallar något annat idag.

Men nu måste jag fixa det sista eftersom jag måste gå om en halv timme ! Puss vi hörs runt 9 tiden ikväll.

sista

Sitter och bara chillar och njuter av dom sista lov timmarna haha. Snart börjar Beck, antar att jag ska kolla på de eftersom ingenting annat går på söndagar, inget jag vill se i alla fall.
I morgon börjar jag 08.45, sjukt tidigt såhär efter lovet, men de är bara att bita i det sura äpplet och ta sig upp. Kan man ju hoppas att jag gör i alla fall. Första lektionen är Engelska sen matte då lär vi få reda på betygen från provet vi hade innan lovet, tror inte det gick så lysande eftersom det var ekvationer. Men de får vi se i morgon.
Sen är det lunch och Eso. Sen vid tre börjar keramiken som slutar halv sex, då lär jag dra ner till gymmet direkt efter det med Angelica. Och där möter vi Emil Gabbe och Tammo tror jag.
puss och så säger jag Godnatt i förväg tror inte jag bloggar med ikväll <3

hemma igen

Halloj ;D

Kom för ett litet tag sen hem från gymmet, det var super skönt. Synd bara att det var så mycket folk vid alla maskiner all the time! Men men jag han med mitt som jag ville i alla fall. HAr nyss duschat och ska snart käka middag. Har ingen aning om vad men något med kött, det har jag sett.

Nu är det itne långt kvar på lovet...tråkigt men vad kan man göra åt det ? Ingenting.
Men det brukar ju alltid gå så himmla snabbt till påsken när det väl varit sportlov och då har vi ju lov igen, SOVA SOVA SOVA. Haha skönt. Egentligen så känns det som jag nyss skrev att julovet var över, så tiden går snabbt men ibland lite föööör snabbt. Men då måste det ju vara så att sommaren kommer fortare, med sol och värmen. Fyfan superskönt. Jag verkligen längtar.

Pussar på er


Tio månader och snart elva. Tiden går så otroligt fort, de är helt sjukt.
Jag älskar dig Emil ! 18.04.08

gym på gång :)

Tänkte släng in ett litet inlägg nu innan vi drar till Emil, sen möter Gabbe och vidare till gymmet. Vi hörs senare pussar :)



sista dagen på lovet

Halloj

Hade ställt kloockan på halv nio, men när mobilen ringde tänkte jag "jag ligger kvar ett tag" så jag ställde om den till 09.00. Det trodde jag i alla fall sen vaknade jag trots de runt halv elva, och så att jag hade inte ställt den på 09.00 utan 08.00 nästa dag. Men nu är jag vaken har hunnit käkat och tagit en dusch. Ska sitta och chilla ända fram till två tiden då vi ska till Emil för att hämta hans gym grejjer. Sen bär det av ner till gymmet.

pusss

Saturday

Shooho

Kvällen:
Efter Middagen så chillade jag och Emil bara, skit seg dag eftersom jag knappt sov något i natt. Somna runt halv fem i natt sen vaknade jag redan vid halv tio. Usch men det var väl lika bra så det inte blir alldeles förjävligt på måndag. Jag kommer vara helt död. Synd att lovet gick så snabbt men jag  får fortsätta tänka positivt, haha. Det är ju inte många år kvar nu. Men ändå än lång tid. Men i alla fall, vi satt och bara tog det lugnt ett bra tag sen käkade vi lite glass och så. Sen ringde Emil till Gabbe så då gick vi till Statoil, svin kallt ! Fyfan när ska våren komma ? Tycker jag ser att det snöar lite var och varannan dag, inte kul. Sen gick vi hem igen, det är ju inte så super kul att chilla ute i den här kylan som kommer på kvällarna. Sen dess har vi bara suttit vid varsin dator, och jag kollade klart på filmen som gick på trean Rocksystrar. Helt okej film, ganska rolig i mellan åt. Och nu ligger jag här och tycker det är konstigt att jag inte är tröttare än vad jag är eftersom jag vart vaken länge, tycker jag i alla fall haha. Men det är väl för att kroppen fått vila för att jag haft en chill dag. Då hinner den ju inte direkt bli utmattad. Sitter och halv kolla på Judy´s domstol, inget som verkar mer roligt på Tv just nu, Csi Miami slutade nyss.

Imorgon då ?
Vid tre tiden ska jag Emil och Gabbe iväg till gymmet, det blir bara vi tre eftersom Tammo är bortrest och Angelica ska till stan med sin mor, om jag inte hörde fel. Men hon kanske hinner då får jag lite tjej sällskap, men annars klarar jag mig nog. Annars blir det väl en vanlig söndag i morgon inget speciellt händer och skolan på måndag. Söndagar är verkligen inte den bästa dagen på veckan, och jag vet att många håller med mig på den punkten. Haha.





RSS 2.0