Vardag Helg & Tankar

lååååång dag !

Hej på er !
Kom nyss hem efter en lång dag och då menar jag låååång !
Somnade 01.00 igårnatt och skulle upp 02.15 ?! smart, haha.
Men har hållt mig vaken och pigg ända tills vi slutade jobba och satt oss på bussen hem. Känner mig helt slut i huvudet.
Men de är värt de !

Ska maila över lite bilder till min kära Morfar och Mormor nu, senare får vi se. Sova kanske vore bra men känner inte att jag vill.


pics from tis&ons


Angelica hittade några ursexiga brillor på topshop


Alla cyklar verkligen i Uppsala, såg tusentals på bara någon timme haha


Den söta röda koftan


dålig update !

Halloj på er !

Har inte haft orken att försöka fixa internet men nu så funkar de. Skönt !
Hur mår ni och vad har ni haft för er ? :)
Tänkte berätta lite smått om mina dagar som gått.

TIsdag
Åkte in till stan med Angelica på dagen, och hittade en jätte mysig affär FINN&IN massa små prylar ljus och massa annat roligt. Sedan gick vi bara runt i en massa affärer, hittade lite små saker, en jätte söt kofta som ni får se bild på i nästa inlägg !
Sedan åkte jag hem och sov haha.

Onsdag
Följde med Älsklingen till jobbet och fick hjälpa till lite (a) lite extra pengar kanske kommer haha.
I alla fall först åkte vi till Uppsala, mysig stad och var inne i domkyrkan på slutet när alla butiker var klara. Sedan vidare till Märsta, såg lite ut som ett större jordbro på vissa ställen. Haha men de var faktist kul trots att jag fick gå upp 04.00 på morgonen.

Nu ska jag ta mig orken att ladda upp massa bilder, har förmig att de var en del i alla fall så mer kommer snart puss & sorry för denna dåliga update !


shoppingdax

Imorgon ska jag in till stan med Angelica, tror de bara blir vi två men jag vet inte än. Så säkerligen blir de lite shopping eftersom pengarna kommit in på kontot idag.

Lite att kolla efter i morgon så får vi se vad jag kommer hem med !
* Dove bodylotion
* Blockljus i olika storlekar
* Kofta från H&M
* Kortärmad från GINATRICOT
*Ett par kortbrallor från H&M att bara gå runt hemma i !










Duschen

Nu har jag nyss duschat super skönt ! Fick lite tid för mig själv, haha Elma har varit en riktig bråkstake idag. Men de är gulligt på sitt viss men man blir bara så trött på de just vid stunden.
Vad gör ni själv idag ? :)


EN lååång natt med Elma

Godmorgon !

Vilken natt, somnade runt halv tolv redan och Elma väcker mig runt 01.45 ja då ska hon ut och kissa så de var bara att gå upp. Sen trodde hon att vi skulle leka så hon blev ju pigg och kunde inte somna på ett bra tag. Sen runt 04.00 vaknar jag utav henne igen och då är hon hur pigg som helst och inte kunde jag själv fortsätta sova med en blät nos i ansiktet på mig. Så de blev att gå upp igen sen runt 05.00 när Emil gick till jobbet ja då kunde hon sova och jag fick somna ända tills 09.45. Men de är ändå tidigt haha !








Steffie !

Hej på er !

Bloggningen hamnar lite om sidan nu när man måste passa hunden stup i kvarten. Men de är ju inte konstigt alls när hon fortfarande är så liten. Och som tur är hann hon aldrig vänja sig vid namnet för de blev ett byte. Eftersom de inte känndes rätt för mamma. Hon ville ha något som hörde till min bror. Något som man ihopkopplade. Eller något liknande. Så nu är de Steffie !

Hon väckte både mig och Emil innan 8.00 i morse hah, men nu i början får de helt enkelt inte göra någonting. De blir ju bättre med allt sånt sedan. Nu ska jag ladda upp lite bilder så de kommer snart ! Pusspuss

H&M


Enkel lång kofta från H&M, kanske nästa köp?
Eftersom jag verkligen behöver nys koftor och tjocktröjor. Men vi får se !

ny medlem i familjen !

Hade skrivit ett helt inlägg, och så slutar blogg.se fungera i ja 30 min ?! Irreterande när man inte hinner kompiera de man skrivit.

Men ialla fall i morse åkte vi in till Fisksätra för att kolla på hundvalparna som sagt, och gud så söta och små !
Egentligen skulle dom inte vara leverans klara fören om två vecko, men vi fick ta med den hem idag. Så otroligt liten och så söt, tror jag suttit i flera timmar och bara kollat på henne nu. De var svårt att välja eftersom varenda en var söt, men de var henne jag fastnade mest för.
Hon är bara 7 veckor gamal alltså född på Sveriges national dag 6 juni 2009.


Hennes första bussresa, de märkte man verkligen och självklart spyr hon på sätet ;)


Det var första gång idag som hon fick gå ut, så hon var lite smått rädd men så otroligt nyfiken !

Hon fick namnet Elma !
Och är en blandras, pappan är: Dalmatin, Labrador, Border Collier, Schäfer, Irländsk vattenspanier och Siberien Huskyn. Och mamman är: Jämthund.
Väldigt många olika raser men super söt !


vart tog värmen vägen ?

Sådära, nu är jag klar nyduschade och fräsht !
Varför jag är uppe så tidigt som jag är idag är ovanligt, haha.
Men jag pratade ju tidigare om att jag och Mamma kollade efter hundvalpar och så..om ni minns de ? :)
Men nu idag så är de så att vi ska åka och kolla på en hund. Och hur de blir vet jag inte, men den ser ursöt ut på bilden !
Så ska åka redan vid 11.20 och de ligger ända bort i saltsjöbaden.

Senare när vi kommer där i från ska jag och Emil dra mot MAtte, för vi ska ha grillkväll där och kanske kröka lite smått. Men de får vi se. Troligen blir de  Jag Emil Matte Micke Mikis och Gabbe. Mer än så vet jag inte i alla fall. Hoppas på en toppen kväll, och att allt går bra under dgaen med !
Hoppas ni har en super lördag ni med :) Så hörs vi i morgon för tror inte att jag hinner med att sätta mig vid datorn igen.




rödvin funkar inte !

GoodMorning !
Gud så trött jag är, kom inte hem fören runt 03.00 inatt, och somnade kanske runt 04.00 ?
Aja i alla fall, kvällen började i Handen, eftersom vissa som egentligen skulle ha fixat inte gjorde de så alla satt med telefonerna i högsta hugg. Sen runt 20.00 tiden drog jag Emil Mikis och Michis hem till Micke, och där fick vi både de ena och andra, men fyfan säger jag bara till rödvin. De funkar inte, de kommer aldrig någonsin bli gott ! Fick blanda ut de med cola och man kännde fortfarande den där sunkiga smaken. Haha.

Men kvällen var helt okej..inte alls som vi alla trodde att den skulle bli. Men så blir de ibland men den var helt okej.

Nu måste jag göra i ordning mig, och varför jag är uppe såhär tidigt tar jag och berättar snart !:)


Michis !

helg...men vad händer?

Nu är mitt humör lite bättre, haha skönt säger jag bara.
Har nyss gjort mig i ordning lite halvt ska hem till Mamma och fixa lite sen får vi se hur dagen ser ut.
Ingen aning just nu i alla fall. Vad ska ni själva göra i helgen ? :)


uppföljare



Läste nyss om att Angelina Jolie & Brad Pitt tydligen kommer att göra en uppföljare till Mr Mrs Smith.
Själv tycker jag att de låter bra eftersom jag tyckte den första var en sjukt bra film. Länge sen jag såg den nu men så tyckte jag då. Jag skulle helt klart se uppföljaren. Men ingenting är säkert än men både Angelina & Brad är sugan på idén.


läs mer på aftonbladet.se !

Fredag,

Godmorgon på er !

Har ni sovit gott ? De har jag tillslut i allafall. Vaknade för inte alls länge sen. Och är jätte irreterad för jag hittar inte tändaren. Och kvällen blir heller inte som planerad, får se hur de blir med de. Antar att de bara blir chill, om ingen kommer på någon. Bloggar mer sen !


åska

Har suttit här ett bra tag och bara hört massa muller då och då. Men inte fattat vad de varit. De lät int som åska heller, eftersom man är så van vi dom här små fjuttiga ljuden. De har ju inte varit ett riktigt åskväder på år och dar ! Känns de som. Men nu märkte jag att de faktist var åskan. MYS :)
Men Godnatt på er vi hörs i morgon

Love <3

pandurohobby.se

Här om dagen kom jag på en massa saker man kunda göra, allt från dekoration till inredning. En massa saker, och tänkte börja att dela med mig av mina idéer :). Men i alla fall, så såg jag att dom hade 50% rea på panduro så jag passade på att beställa hem ett och annat !






lång men sköndag !

Hejhej bloggen och alla söta läsare
!

Inte varit den bästa uppdateraren, jag vet men helt enkelt inte haft någon som helst lust. Men nu kom suget tillbaka, att bara få skriva vad som helst. Hur mår ni ? Här är de super bra, sitter och kolla på NCIS med en sovande älskling brevid mig. SÖT!
Igår hände inte mycket alls, tror aldrig någonsin jag tagit de så lugnt som igår ! Rörde mig knappt alls, haha. Vaknade runt 12.00 tiden drog hem till mamma, och vi fortsatte leta efter hundannonser. Och vi hitta et par stycken som vi blev intersserade av. Mer än så säger jag inte förens allt är klart ! :)
Annars satt jag bara och stekte på balkongen och gjorde ingenting alls.

Och idag då, då har jag gjort allt annat än att suttit still !
Jag och Emil gick upp runt 06.30 tiden, eftersom jag skulle med honom till Sollentuna idag eftersom han bara hade ett par butiker, och vi chansade på att de skulle gå fort. Och jag hade inget bättre för mig. Vi började åka runt halv åtta tiden och kan väl säga att de blev en massa krångel i början med dessa butiker, och bussar som man missade precis på minuten. Senare träffade vi också Emil Bror Christian och hans familj och hans Syster han också komma förbi.
Trodde själv imorse att dagen skulle gå hur segt som helst och att de verkligen skulle vara DÖtråkigt. Men jag hade fel, hade faktist en riktigt skön dag, men just nu är mina fötter helt slut efter ett par kilometers promenad.

Vad har ni haft för er :)


Förresten, idag fyller Angelica år ! Så Grattis vännen hoppas du hade en toppendag ! ♥

HISS/DISS


hos mamma

Godmorgon på er ! ♥
Sitter nu hemma hos mamma, och gör inte mycket alls. De är ju typ storm ute idag inte alls mysigt. Men men får se vad som händer senare, nu ska jag bara ta de lugnt och hoppas på att de slutar blåsa.
Vad ska ni själva göra idag ?


Home

Tjenahej !

Kom nyss hem, helt slut och har sån där huvudvärk igen. Kanske för jag inte hann äta i morse och sen för att de dröjde så länge till middagen. Men men de går över !
Var i alla fall i handen med Mikis Michis Angelica & Stoffe. Efter ett par timmar i solen drog vi upp till centrum sen åkte jag hem till Mamma. Var där ett tag käkade middag och sen gck jag ut, mötte älskling Mikis Michis Matte Linus och Micke. Vi chillade ett tag sen gick vi åt olika håll. Nu ska jag chilla ännu lite till senare kanske jag drar ut med Mikis och Michis men de får vi se !


mot bussen !

Nu börjar jag bli klar här och ska ta 12.23 bussen mot bussgaraget, eftersom Angelica skulle dit. Efter de vet jag inte om de blir upp mot centrum eller inte. Men jag vet att de blåser sjukt kallt där ute så ja vi får se helt enkelt men vi hörs senare i eftermiddag :)


Måndagmorgon

Godmorgon !
Förvånade att jag redan är uppe ? De är jag med haha. Ställde klockan på 10.00, för att möta Angelica runt 12.00. Sen kommer Mikis och Michis också förbi, om dom hinner. Sen ska jag förbi hem till mamma och både lämna och hämta lite nya rena kläder. Idag kommer förresten Micke och Linus hem ! Dom har ju varit i spanien i 2veckor, men idag senare i eftermiddag kommer dom hem :) Nu ska jag göra Te sen leta fram något att ha på mig.


Mikis


Jag, Michis & Mikis


Gammal bild på Mig och Angelica


Angelica


Natti

Nu ska jag och älsklingen fortsätta kolla på filmen på 3an BLOW, knarksmuggling handlar den om. Inte hunnit se så mycket men den verkar helt okej än så länge. Så Godnatt så hörs vi i morgon !


*


Hittade lite dekorsaker, kan vara kul att fixa och pyssla, speciellt dessa trista dagar då regnet bara öser ner.
Och inte dyrt heller, stenarna och de andra dekormatriallet för endast 20:- st på jysk.
Grymt mycket billigare än panduro !:)

Anna Nicole Smith



Sätt på kanal 5 och kolla på filmen som jag pratade om tidigare.
Än så länge verkar den faktist riktigt bra, hennes liv från början till slut

to day

Idag käkade jag och Emil middag hos Mamma, hon bjöd oss på pizza för Emils del och Kebab för mig. Gott haha !
Annars har de inte hänt mycket alls, pappa har flyttat igen. Är lite förvirrad på den biten, men hur de blir får vi se. Om han kommer tillbaka eller inte. Jag hoppas han gör de men vill att mamma sammtidigt ska må bra. Så vi får se hur de blir, lär väl märkas i veckan. Tråkigt när de händer bara.


Film ikväll

Ikväll kl 21.00 på kanal 5 kommer en verklighets baserad film om Anna Nicole Smith, vad ag sett på reklamen så verkar den bra. Med de får jag ta och se sen. Tror de blir att kolla på den om inget annat dyker upp!


Amerikanskt drama från 2007. Om den skandalomsusade modellen
Anna Nicole Smith som avled 2007, endast 39 år gammal.

I rollerna: Willa Ford, Patrick Ryan Anderson, Bobby Trendy,
Lesli Kay, Chris Devlin. Regi: Keoni Waxman.


Söndag morgon ?



Hej på er !
Vaknade för ett tag sen och har inte hunnit med så mycket. Käkat frukost och duschat. ska snart röra mig hemmåt och älskling ska följa med vi ska hjälpa mamma med någonting.
Hur dagen ser ut vet jag itne riktigt, men känner inte att de är så mysigt väder ute, så de blir nog mest inne idag.
Har hört att regnet ska fortsätta hela veckan. Inte kul alls.
Vi hörs senare !

Sängen väntar !


sminket behövs förnyas !

Har rotat igenom min smink väska från botten nu och märkt att lite saker måste bytas ut till nya !
För de är aldrig bra att ha gammalt och ofräsht smink, och trots att man inte använder allt till vardags är de ju faktist bra att veta att man har hemma. Så man inte måste rusa ut och åka och handla varje gång man vill ändra på sminket eller testa något nytt !





regnet är tillbaka

Kom nyss in och är helt blöt !
Träffade Mikis Michis Matte och Gabbe med Emil. Men de super fina vädret försvann ju hur snabbt som helst. Så vi alla gick hem ganska fort. Spö regn ju !
Funderar på att fixa en kopp te och se vad som finns på TVn men vet inte riktigt än.
Hur har eran regniga lördagskväll sett ut ? :)


Mischa Barton



Läste nyss om att Mischa Barton blivit tvångsinlagd på en psykiatrisk avdelning. Då hon själv larmat polisen i LA, för att få hjälp med hälsoproblem.
Vännerna vill inte längre umgås med henne, missbruket av alkohol och droger har kommit till den punkten då hon mest vill vara för sig själv och stöter bort folk omkring.

Vill du läsa mer ? Kika då in här !

Emil <3

I dont want to miss one smile
I dont want to miss one kiss
I just want to be with you
Right here with you, just like this
I just want to hold you close
Feel your heart so close to mine
And just stay here in this moment
For all the rest of time



15 månader idag ♥
Jag älskar dig utav hela mitt hjärta älskling !

movie night

   

Halloj på er !

Blev ingenting med bloggen igår, men var ju som sagt först i stan, och sedan runt halv tolvtiden när vi kom hem så blev de film kväll. The one, Final Destination 1, 2 och 3, och en till som jag inte minns namnet på haha.
Men Final Destination filmerna var faktist bra, lite deprimerande när var enda människa typ dör hela tiden men ändå.

Så var vaken till 08.00-08.30 i morse sen somnade vi, och vaknade runt 13.30. Är helt död känns som jag varit vaken i flera dygn, kansek blir bättre efter vi käkat.
Ikväll får vi se vad som händer, kanske blir de att dra och bada med några, men de äri nte säkert. Hur har era dagar sett ut :) ?

Helg !

Inte blev de någon bloggdag idag inte, haha. Men fantasin har varit på noll, och idéerna likaså.
Sen sist i alla fall gjorde jag mig en kopp te, eftersom älskling ska vara tråkig och inte tycka om de, eller kaffe så får jag alltid göra de själv. Om inte någon annan är hära. Sen mös vi bara framför Tvn tills ja typ halv elva då vi drog till Statoil, sedan tillbaka hit för att hämta lite pengar och sen ner dit igen, och de var sjuuukt länge sen jag skrattade så ycket åt egentligen ingenting. Men hah, de var roligt.
Sen chillade vi bara i brandbergen, och kom väl hem för typ en halv timma sen.

Imorgon ska jag försöka ta orken tillmig och ta med kameran ut, så jag får lite nya bilder och bättre bilder än vad mobilkameran ger. Vi ska i alla fall in till stan, så lär inte bli mycket bloggande i morgon heller fören mot kvällen.
Så man kan väl säga att jag haft en mini bloggpause !

Men nu ska jag kolla vad som går på TVn eller sätta på någon bra film. Så Sovgott så hörs vi i morgon. Hinner nog med något på morgonen !





en bit av balkongen hemma !


"i has a bucket.."

Hej på er !
Inte gjort mycket alls idag, inte haft orken helt ärligt.
Har varit hemma en lite stund hos mamma och pappa käkat middag och fått lite pengar. Så kom just tillbaka till Emil :)
Vad som händer ikväll är jag inte säker på men tror vi ska ut lite senare när Emil har käkat och så. Vad har ni själva gjort idag ?


* * * *


!



Nu har jag suttit och nördat mig ett bra tag framför en del bloggar och sen photoshop, så nu blir de ut på en cigg och sedan ska vi nog börja fixa något at käka. Men vad de blir de vet jag inte ännu :)

prylsida

Hittade en ny pryl sida som jag aldrig varit inne på förr, och såg lite små coola saker :)







allt är ifrån presentimport.se

Onsdag

Tja ! ;D

Hur mår ni ? Jag mår super, speciellt nu när denna värme är tillbaka. Underbart !
Vaknade runt 12.00 och klädde på mig sen drog jag direkt hem, eftersom de var något krångel med comwiq igen så gick de inte att messa folk, så inge vidare kul att sitta här själv. Mötte i alla fall Emil sen runt 14.00 sen drog vi hit, men på vägen mötte vi Alex och Gabbe så vi följde med dom till Ica.
Ska sitta här i kylan ett tag med fläkten på i högsta hugg. Sen får vi se vad somh änder tror vi drar ut med några. Men mer om de senare :)



kollar runt lite

Från nelly.com Ny inkommet


It´s old

Halloj !
Vad gör ni ? Själv sitter jag och halv kollar lite på NCIS och funderar på att hitta på något att göra. Men vad de har jag ingen aning om. I morgon ska jag i alla fall hem när jag vaknar käka lite frukost göra i ordning mig, och sedan kolla med Mikis om hon åkte till sin syster eller inte. Så får se om hon kan träffas i morgon eller inte. Annars hittar jag nog på något annat :) Men de får vi se i morgon helt enkelt.

Vad ska ni själva hitta på i veckan ? Hoppas på varmare dagar som jag kanske ? :)


sjukt gamal bild, 2 år sen tror jag

homee

Hej på er alla söta !

De var inget allvarligt med mamma, känns skönt tycker jag. Slipper man oroa sig för de.
Så hon kom hem för ett tag sen trots att läkarna tyckte hon skulle ha stannat över natten, i fall att något skulle komma upp eller så. Men de tyckte inte hon. Men skönt i alla fall att hon är hemma och mår bra.

Kom just hem till Emil, och ja vi ska väl laga något att käka snart, men har ingen aning om vad. Något blir de i alla fall haha. Hur kvällen ser ut vet jag inte än, de får vi se.
pusspuss


yes i'am

En som frågade mig om jag är nöjd med mitt liv ?
Och ja de är jag de kan jag säga med en gång. Mycket har gått emot mig men jag har klarat mig igenom de, och jag är lycklig. Jag är glad för de jag har, och trivs med mitt liv som de är just nu.




jobbig dag

Sen bloggning idag jag vet, men så fick de blir.
Vaknade runt 11.30 av att mamma ringde och berättade att hon skulle få åka ambulans in till sös, på grund av en massa saker. Så då gick de ju absolut inte att somna om eftersom jag alltid blir orolig när de gäller sånt med sjukhus och allt som hör till. Så hoppas att de inte är något farligt och att hon kommer hem till kvällen ♥

Sen gick jag nästan på en gång hem hit där pappa var hemma, käkade lite frukost sedan har jag bara suttit här vi datorn och inte gjort mycket alls. Vädret är ju sjukt dåligt, ena sekunden öser de ner och andra tror man nästan att solen är på väg fram. Så vi får se vad som händer, just nu blir de inne som gäller !


nyår0809

Godnatt

Hej på er !
Efter de sista jag skrev drog vi ut och joggade, kan ju säga att jag typ dog efter 400m!
Haha sjukt jobbigt de var men 1 km gick på 05.53, så inte så jätte mycket efter Emil som hade 4 min.
Bättre går de nästa gång, eller ja de hoppas jag i alla fall. Sen drog jag hem och käkade middag med mamma och pappa. och sedan drog jag hit igen och vi gick till Ica med Alex och Gabbe. Resten av kvällen har jag bara chillat galet varit sjukt trött, kanske för att jag inte sova många timmar alls ?

Mer bloggning i morgon ska försöka ta lite bilder då också, om jag inte glömmer kameran här då.


perfume


Midnight


Fantasy


Curious

Vilken är eran favorit bland Britney´s dofter ?
Min är den rosa Fantasy, supergod


Måndag, ny vecka

Tidig morgon kan jag inte hålla med om att de blev. Vaknade för en stund sen, hur skönt som helst tror jag sovit i 11 timmar ! Sjukt men skönt. Runt ett vaknar Gubben eller då skulle jag väcka honom, sen ska vi nog käka lite frukost och sen ut i spåret. Vi får se hur de går, med tanke på att min kondition ligger på botten på grund av rökningen. Men att försöka är ju alltid bra. Vad ska ni hitta på idag ?






natti natti

Hemma från statoil nu, och ska nog se på TV lite granna och sedan sova. Är sjukt trött och i morgon bitti blir de att gå upp tidigt, för att sedan dra ut och springa i spåret. Sov gott hörs i morgon :)



Lying close to you
Feeling your heart beating
And I'm wondering what you're dreaming
Wondering if it's me you're seeing
Then I kiss your eyes and thank God we're together
And I just wanna stay with you
In this moment forever, forever and ever

kvälls promenad till statoil


Hej på er !
Vad har ni för er :) ?
Själv gör jag inte mycket alls sitter och halv glor på någon film som går på kanal 5 nu, men tror den slutar snart.
Ska senare ner till statoil och vad som händer sen vet jag inte. Knns som jag håller på att bli sjuk, har ont i huvudet och känner mig seg som tusan. Trött hela tiden. Usch men men.

lite från my phone

 







 


music



Ikväll blir de en lugn kväll, har huvudvärk efter att inte sovit bra alls i några dagar.
Men så blir de när man är uppe till 04.00-06.00 och sedan är vaken redan runt 11.00 tiden på morgonen.
Så tänkte fixa om all musik på telefonen, för just nu vet jag knappt vad som finns där. Otroligt gammla låtar i alla fall, och massa som jag inte ens lyssnar på. Så dax att fixa till nu ! :) Ni kanske får ett smakprov på mina spellistor sen (a)

ett stort steg, för mig

Jag har förut pratat om de som en gång var ett problem mat. Och hur dåligt man faktist mådde under tiden både på insidan och utsidan. för man vart ju inte vackrare, även fast man kände sig så mycket bättre efter att ha skippat en måltid eller käkat men gjort på alla möjliga sett för att bli av med de. Man såg bara sjukare och sjukare ut. Likblek, hyn och håret försämrades också. Men sen fick jag som en fobi för vågar. En riktigt fobi och då menar jag de. Så fort jag hörde talas om vikt/våg blev jag hel knäpp. och jag ville absolut inte vara nära en våg. Och i skolan när man skulla på sån där vanlig årskontroll för att kolla vikt längd syn och allt. Så kuna jag bli som ett nervvrak. Jag gick absolut inte till skolan just den dagen eller dagen innan och efter. Jag gjorde allt för att slippa och jag lyckades.

Men idag efter flera år av rädsla för denna våg så efter ja en eller två timmars hysteri. Efter jag suttit och skakat och bara tänk tänk om de står något jag inte vill se. Tänk om jag väger 200 kg ! Vad ska jag då göra ?! De var de ända jag hade i huvudet. Men tillslut lyckades jag, jag ställde mig på vågen, och de var inte farligt. Trots att jag gick upp och ner flera gånger på denna våg innan jag vågade stå kvar och faktist se siffrorna. Nu efter känns de bara skönt, skönt att jag vågade. Och nästa gång kanske de inte är så farligt.


en sova-bort-dag idag

Nu är jag klar för gymmet, så vi hörs väl senare runt 19.00 tiden igen.
Usch idag har jag verkligen en sån där dag då man bara vill sova bort hela dagen och ingenting känns roligt, och man känner sig bara helt ja ni fattar.





Söndag

Godmorgon !

Hade ni en bra gårkväll ? De hade jag till viss del.
De blev inte att grilla nere i svartan, eftersom de var bara var Hill som skulle käka och ingen hade kol osv.
Så vi alla drog hem till Hill istället och chillade de där. Men mot slutet blev jag ganska uttråkad faktist hah. Så runt 01.00 bestämmde vi oss för att gå mot Statoil och Mikis tog bussen hem. Sen rörde vi oss tillbaka mot brandbergen medan Hill också gick vidare hem. Vi satt och chillade bara, och sedan runt 04.00 tiden kom vi hem.
Hade världens huvudvärk och inte heller gick de att somna lätt, eftersom de blivit så ljust ute så blev de ljust i rummet.

Idag händer nog inte mycket, har ingen aning faktist. Mer än gymmet vid 17.00 en sista gång innan dom tar semeaster där nere och kommer vara stängt till V.33 om jag inte minns fel. Sen får vi se helt enkelt vad som händer.


En kaffe skulle sitta fint nu !

grillning

Kvällen blir i alla fall att dra ner till svartan och grilla me några. Ska bli kul om de inte blir för kallt, eftersom min jacka ligger hemma och jag är allt för lat för att hämta den haha. Kanske lånar något av Emil som vanligt haha.
Vad ska ni göra ikväll ?
Hoppas ni får en bra lördag i alla fall så hörs vi senare !


Gliss



Efter att ha blekt håret om och om igen i flera år, och sedan färgat de brunt och ångrat sig. Och börjat om att bleka hela tiden tills de är tillräckligt ljust. Platina blont, (alla har vi haft våra fjortisperioder, mer eller mindre)
Sen färgat de ännu en gång brunt. Då blir håret rejält slitet. Men gud vad jag älskar denna (ovan) gör håret super mjukt och fräscht ! Testa ! :)

dötråkigt

Har nyss käkat frukost med älsklingen och ska nu ut på en cigg. Känner mig sjukt seg idag och har ingen aning om vad jag ska hitta på. Ska i alla fall hem en snabbis idag och hämta lite grejer. Såbloggar mer sen ! Ha en bra dag

Lite nytt från Gina






Lördag

God morgon !
Har ni sovit gott ? De har inte jag, sängen är så obekväm och när man vaknar känns de som man är helt mörbultad.
Idag har jag ingen aning om vad som händer, får se vart dagen leder oss helt enkelt. De är ju blå himmel och lite sol, men de blåser som fan. Hoppas de blir varmare med dagen.




en riktig chill dag

Hej hej !

Inte mycket bloggande idag inte, men de är sommarlov och datan är inte först på listan.
De tror jag inte måna prioiterar haha.
I alla fall, runt 17.30 ( ja de var inte fören då vi kom ut, hah) drog vi till ICA kpte mat och lite grejer som behövdes.
Skulle blivit Taco till middag men ingen av oss hade någon lust så Emil beställde pizza, och ja en kebabsallad. Men kan säga att de inte alls var gott. Absolut inte samma sak som kebab i vanliga fall.


Sen kom Mikis upp hit vi satt och bara tog de lugnt chillade framför TVn senare kom Matte Hill och Gabbe också men Gabbe gick väldigt fort. Sen började vi spela neger och president. Haha de gick itne alls bra för Mikis, inte för mig heller bara i början sen tog Hill över president platsen. Nu blir de nog bara ännu mera chill, annars får vi se!


Fredag

Godmorgon !

Vaknade alldeles nyss utav en mardröm, haha. Somnade runt 04.15 igår så ja de var skönt att jag åtminstonde kunde sova till kl 13.00. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Träffa Mikis i alla fall, men vad vi hittar på vet jag inte.
Så de är lika bra att börja göra sig i ordning snart så inte hela dagen går bort. Men först en morgon cigg, sen väcka älskling, sen dusch, och ja sen börja fixa mig.

 

höll på att gå under

Ibland är de tur att man sparar vissa saker på datorn, tillexempel hela ens bloggdesign, ifall något skulle gå fel och allt försvinner. Hände här för ett litet tag sedan, de kan angelica intyga. Jag satt och hade panik och roppade på älskling, och han skratta bara och självklart vart jag ännu mer irreterad, tills han sa du kommer älska mig ännu mera nu. Då han tog upp mappen där allt låg sparat i. Gud så glad jag blev haha !

Men ändå hade jag lust att göra om vissa saker inte mycket men lite, så jag kopierade inte in hela koden utan satt mig och gjorde om. Kännde att då har jag något att göra någon timme i alla fall. Och de fick jag. Men måste erkänna att de faktist är lite kul att små fixa med designen önskar bara att jag kunde fixa allt lite snyggare. (a) men jag är nöjd. Så här får de se ut nu!


PMS !

Halloj !
Vad gör ni ? Har sjukt tråkigt och ingenting låter kul, hatar såna dagar, verkligen. Ute regnar de ju för fullt, så känner inte att de blir bättre av att gå ut. Och inne ? nej de låter inte heller bra. Trött på detta regn.
Ta mig till solen (a)

Kvällen ser inte så spännande ut den heller lär fortsätta såhär, förutom att jag ska försöka bli på bättre humör och vara glad. Har lust att göra om designen helt men vet itne riktigt.


9 juli 09

Nu är jag nyduschad och klar ska ner mot Handen nu, ingen aning om vad vi ska göra där mer än att Emil ska käka på donken. så de blir nog inte så långvarit. Vi hörs senare !


Torsdag

 

GODMORGON!
Har ni sovit gott ? De har jag super skönt. Igår kväll runt 02.00 började jag känna mig svimfärdig och jag började må illa som om de bara vill spys upp men de gick inte och jag klarade inte av att stå upp heller. Ögonen blev segare och hängde inte med. Och jag blev otroligt sömnig eter de. Som tur svimmade jag inte, men eftersom jag gjort de förr så skulle jag säga nu att jag svimmar hellre än och kännder den känslan jag gjorde igår. De var hemskt.
Men nu mår jag i alla fall bra, och ja vädret de är skit som vanligt. Man börjar bli van utav de regniga och fula vädret.
Men jag och Älskling ska käka frukost sen röa oss ner mot handen.

middag

Kom nyss hem till Emil igen vi har nyss beställt mat, får se hur lång tid de dröjer och vad vi hittar på senare har jag ingen aning om. Antagligen chill, men vem vet något kanske dyker upp :)
Nu ska jag kolla klart på Make me a supermodel, och sedan hjälpa älskling att duka. Så vi hörs sen !


byebye

Nej nu drar jag hem till mig ett tag, de är problem uppe i märsta med tågen så de tar ett bra tag innan älskling är hemma. Så vi hörs senare pusspuss

nu får ni välja ett ämne


Onsdag

Hej på er !

Jag vaknade för mindre än 10 minuter sen, och jag känner mig sjukt trött. Men ser att solen skiner där ute, trots att jag inte dragit upp än. Så hoppas på att de är varmt och skönt ute och att man kan få lite färg.
Hur ser eran dag ut ? Jag vet inte riktigt än hur min dga ser ut, älskling skulle sluta tidigt men de är inte säkert sen kanske träffa Mikis och Michis. Får se helt enkelt. Nu sk ajag ut och kolla om deä r varmt och ta en morgon cigg !


=)

chique.se


forever21.com


sådära

Efter förra inlägget lämmande jag kvar laptopen hära och gick sedan hem till mamma och pappa och bara var där och chillade ett tag. Kom för ja två timmar sen ungefär tillbaka men inte fått igång datorn. Suttit i solen och läst massa tidningar som jag köpte med mig hem. Och ja solen var ju inte kvar länge alls ! Men men nu ska jag gå och möta älskling sen ska vi köpa lite grejor sombehövs till middagen. Så bloggar mer sen Puss !

Tisdag



Nu är jag vaken och känner mig som en zoombie, haha sjukt trött.
Och vädret är likasom igår, inte kul alls men men.
Ska röja upp lite hära sen röra mig hemmåt. Inte så kul att sitta här alldeles själv hela dagen, och speciellt inte när ingen kan ses. Hur ser eran dag ut? Lika d¨åligt vder som här ? <33

nattinatti

Nu blir de sängen ! Godnatt mer bloggning i morgon pussar !

Måndag

Hej på er !
Vad har ni för er ? Själv gör jag inte mycket alls, kommer bara chilla hela kvällen. Lite tråkigt nu i veckan när alla är bortresta och resten jobbar. Så får se till och ha roligare under kvällarna då dom flesta kommer hem från jobben.
vad ska ni själva hitta på i veckan ?

Efter förra inlägget drog jag och Älskling till handen med Gabbe och bytte fläkten som Emil köpt som var trasig. Sen åkte vi hem runt 27.00 tiden gjorde middag och hade de bara mysigt ! Sedan vandrade vi hem till mig för att hämta lite grejjor och sedan hit. Vädret suger ju, saknar verkligen solen dom h'r dagarna, även fast de kanske är lite bra för huden trots allt, att få vila några dagar. men ändå KOM TILLBAKA ! :)


glass

Nu blir de ut och ta en glass på balkongen trots de dåliga vädret med älskling sedan en glass på de !


Godmorgon!

Hoppas ni sovit gott. De har jag nästan haha, förutom att min kropp är hur stel som helst och min nacka gör ont efter att ha sovit på soffan med Emil. Han aldrig blogga igår för de var folk här och vi satt och chilla, och jag hittade inte internet kabeln, och sen blev de liksom sent vi drog till statoil och sen kollade jag och lskling på film när alla dragit hem.
Idag ser vädret inte heller toppen ut, lite synd. Får se vad vi hittar på, ner till handen ska vi i alla fall en stund. Senfår vi se vart dagen leder.
Justeja mina kusiners Hundar ska vara hos oss till onsdag, men nu är jag ju inte hemma så får knapt träffa dom. Men ska försöka gå ut med dom idag, eftersom jag lovat att hjälpa till med de.


.


...

Halloj !
Kom hem redan runt 23.30 ikväll, men inte haft orken till att ta upp datorn.
Kvällen blev inte såsom jag trodde att den skulle bli. Men okejj, mer vill ajg inte gå in på.
De blev i alla fall jag Emil Micke Hill Matte och Gabbe som var hos Micke och ja, chillade ett tag.

När jag och Emil kom hem så ställde jag mig och gjorde massamackor och fixade lite annat gott till honom, som var vrål hungrig haha. Annars har de inte hänt mycket alls, låg och kollade på film ett tag men nu sussar han så söt brevid mig. Men tror jag ska göra han sällskap snart. för i morgon ska vi upp tidigt, eftersom dom kommadne veckorna ska vi bo hemma hos han. Precis som förra året, hans mamma och syster åker till Norge i 3 veckor och sen 4.e veckankommer hans syster hem. Men de ska bli skönt några veckor utan föräldrar (a) haha. Men jag har ju nära hem, vad kan de vara ? 5 minuters gång väg så de är skönt för då kan man bara springa hem om man behöver något !

Men jag bloggar i morgon så sovgott ! <33


18 april 2008

chilla galet

Har nyss käkat lite middag och ska strax börja göra mig i ordning lite granna. Vi ska hem till Micke senare och bara chilla galet. Om inget blir ändrat som de ofta blir. Haha så vi hörs senare ikväll !


Lite nytt från nelly.com






huvudvärk

Halloj vad gör ni ?
Inte min dag idag, huvudet känns som de ska falla av varje gång jag reser mig upp ur sängen, och de känns som jag ska somna hela tiden. Men får skylla mig själv fast trots de så är de värt de på något sätt eftersom kvällen var lyckad.

För min del blir de nog en hemma-dag men får se kansek drar ut senare !


bilder


MIKIS & MICHIS


MICHIS EMIL & MIKIS


MIKIS


suddigt men ändå MICHIS & MIKIS


GABBE EMIL & FAVORIT


Sötnos i mina brillor


MICHIS & HILL


MICKE & HILL


CAMILLA & JAG


CAMILLA JAG MIKIS vi hade kul med att skicka mms till ANGELICA som inte var där


endast jag och CAMILLA som fattar tror jag haha


CAMILLA & JAG


sen skulle vi tre göra MIKIS-style


MIKIS & MICKE

tyvärr är alla tagna med mobil kamera därför inte i bäste skick haha

toppen kväll !

Hej mina vänner !
Inlägget igår kväll blev inte speciellt lyckat, om ni ens kunde läsa de. Haha de var i alla fall en riktigt lyckad kväll, lite små tjaffs mellan några ett tag men de gick över ganska snabbt. Så annars var de super. Senare runt 23.00 kom Camill också dit, de var kul.
Kom hem runt 03.30 i natt men lyckades ändå vakna redan runt 11.30 så har bara tagit de lugnt hela morgonen, film och så. Ikväll vet jag inte vad som händer de får vi se hur våra huvuden mår. Ska i alla fall möta micke eftersom jag glömde mina solglas ögon där igår.
Snart kommer ett inlägg med massa bilder !

feeest !

tänkte slänga in ett in klägg !
första på fuyllan sitter hos micke nu med allihoppa skit nice lite bråk men vem klagar ? inte jag !
hoppasds ni har en super kcväll här är allt super !

Partyy

Snart blir de middag, Tacos idag, de var ett tag sen så de blir gott. Sen blir de att jag och Älskling går hem till honom för att han ska duscha och så. Sen centrum för att möta upp Mikis och gå till Micke. Tror de kommer bli en helkul kväll !
Har så bra vi hörs i morgon eller i natt!


duschen väntar

Nej nu har jag legat vid datorn tillräckligt lnge för att bli uttråkad. Så ska börja leta kläder för kvällen och sedan in i duschen. Så vi hörs om ett tag !


sött

Halloj !
Pappa kom nyss hem med ett Notebook skin. Jätte gulligt och laptopen ser faktist bättre ut nu. Tycker jag i alla fall.







Jätte lätt att fixa och finns på Clas ohlsson för Under 50 lappen.
Mät först ut hur står din laptio är. Klipp till om de behövs.
torka sedan av laptopen så den är ren. Sen är de bara att fästa fast den.


rain and sunshine !



Har ni sovit gott ? De har jag, men någon sov morgon blev de inte, vaknad redan 10.30 av att de åskade som bara den och regnet öste ner. Lite mysigt sådär. Men de slutade ju ganska snabbt så nu skiner solen och de är sjukt varmt.
Har precis städat dammsugit och dammat av allt och bytt lakan och så. Så nu är de fräscht här.
Hur dagen ser ut vet jag inte riktigt, ska försöka hålla mig inne. Hur ser eran fredag ut ?

taggad

Imorgon blir de fest hos Micke, elleri alla fallchillkrök. Är super taggad haha, de var ett tag sen vi drog och festade. Hmm eller ja i alal fall med alkohol i kroppen. Ska snart ta och kolla på en film tror jag, huvudvärken smyger sig tillbaka. Och jag vill verkligen inte ha den i morgon, absolut inte. Så funderar på att bara vara inne under hela dagen i morgon och verkligen sova ut, och absolut hålla mig borta från solen! Fats jag vill inte..hm de kommer bli svårt.

Nu säger jag godnatt på er i alla fall hörs i morgon och hoppas oxå på ett gäng bilder i morgonkväll !


hett

Värmen älskar vi, och vi vill absolut inte klaga när den kommit. Men jag måste bara säga att vart tar luften i husen och lägenheterna vägen ? Känns som jag sitter i ett rum med 40.50 grader varmt. Sjukt äckligt och värst blir de när man ska sova, för man kan inte!

Nog om de, vad har ni för er ? Jag kom nyss hem efter en liten kvälls promenad med älskling, var så varmt så jag ville ut och kyla ner mig. Underbara kvällar nu.



söta ljus från bluebox.se

2 juli

Hejsan !
I morse vaknade jag och Älskling runt 12.30 tror jag. Senare drog vi ut och mötte Tammo hr i brandbergen. Och Emil fick helt plötsligt lust att dra ner till minigolfen för att spela. Haha så han och Tammo stog där ett bra tag och bara sköt i dom 18 hålen. Senare drog vi ner till Handen eftersom Tammo skulle vara snäll och gå på systemet men när vi kom ner hade Emil glömt bort sin körlektion så de var bara att springa. Så medan gick  jag och Tammo till Centrum och bara chilla i solen.

När vi sen kom hem till mig, jag och Emil. Fick jag världens huvudvärk, varenda litet ljud lät som om hela jorden kolapsa. Hemskt var de ! Så somnade och vaknade för knappt 15 min sen. Super skönt att få sova men har dock ont fortfarande, men inte lika mycket.


rubriklös

Hej på er !
Hur mår ni ? Själv är de bra trots att de verkligen svider i ansiktet, men de har gått över på axlarna de är skönt.
Drog aldrig till rudan som sagt eftersom vädret inte var bra alls i morse, men de blev ju bättre runt 15.00 tiden.
Drog och mötte älskling och sedan blev de att vi gick i spåret med Gabbe. Sjukt varmt var de, svårt att andas in denna varma luft. men sol fick vi på oss.
Sitter just nu och dricker kaffe, och sedan får vi se vad som händer.


bildbomb


just me, från 07-09


friends


friends



kryssningen i vintras


kvällen innan min födelsedag


lite mer från kryssningen

fyfan på vädret

Godmorgon på er
Har ni sovit gott ? De har jag och jag lyckades somna redan runt 02.00. De har blivit tidigt för mig efter alla nätter då jag somnat 05.00-06.00. Men de var skönt i alla fall.
Hade ställt klockan på 10.00 för att hinna till handen 12.00. Men när jag går upp ser jag ut och ja de r helt grått ?! och de är inte alls sommrigt. Inte på debästa humöret just nu, även fast de kanske är lite bra om de inte är så soligt så jag kan vila min hud. Men ändå jag vill ha solen inte de regninga vädret.

Får se hur vi gör om vi drar dit i alla fall men jag tvivlar på de. Kanske hittar på något annat. Får snacka med Mikis närhon vaknar, innan dess tnker jag inte göra mycket alls. Försöka käka något.


Mikis och jag


RSS 2.0