Vardag Helg & Tankar

Gårdagen

Godmorgon!
Hoppas ni har sovit gott! De har jag, dock har jag vaknat stup i kvarten känns de som för att de varit sjukt varmt!
Gick upp runt tio och tog bussen mot handen och gick seda där ifrån hem till Mamma. Skönare att gå än att åka buss när de är sånt här härligt väder! Dock kom illamååendet tillbaka nä jag var halvvägs, inte kul!
Igår var jag ju på MVC som sagt, dem tömde mig på blod kändes de som  för att kolla blodgrupp osv sen tog dem en del  andra prover. AHr lågt blodvärde så måste köpa järntabletter när illamååendet avtagit!
Sen på Måndag nästa vecka ska jag dit igen, då för att träffa en läkare som ska ge mig remissen till liljeholmens sjukhus för ultraljud :-) Längtar!

Efter mötet där gick jag till Centrum mötta älsklingen, Jonas och sen Michis, käkade sen satt vi på ollans uteservering, snackade skit o drack läsk! haha Sen kom även Josephine Simon och Gurra :-)

MVC idag

Godmorgon!
Tänkte skriva ett litet inlägg iaf! ;-)
Är hemma hos Mamma nu har hållt på att ladda upp alla bilder o videos, haha riktigt roliga. Allt kommer upp här i morgon :) Nu skaj ga snart slänga i mig frukosten sen ta ett bad osv. Runt 15-tiden åker jag mot MVC för möte samt ska jag få en remiss till ultraljud! Längtar :) Men mer om de senare ikväll! puss

Bilder - Midsommar 2011

Mer bilder kommer! Är smått stressad! :)

Godmorgon

Hoppas ni sovit gott, de har jag, skönt! MEn har vaknat med ett piss humör, har inte lust med någonting alls och illamååendet sitter högt upp i halsen. USCH men men. Nu blir de att sitta här ett tag, göra sig iordning sen kommer Virre och ungarna, passa dem en stund medan hon är på arbetsinterjuv och sedan hämtar vi upp hjärtat och drar mot Norrtälje igen. Ingen lust alls men vi måste ju ha våra grejer som blev kvar där :-)

Har inte hunnit lägga in alla bilder eftersom sladden är hemma hos Mamma, men kan ju berätta om helgen ändå. I Fredags när vi kom upp satt vi oss direkt ute på tomten i solen och jag drack min läsk och bubbelvatten medan dem andra fortsatte kröka haha. Det blev en annorlunda midsommar för mig, men det var otroligt skönt ändå speciellt dagen efter när alla satt bakis och jag mnådde prima om man inte räknar med det förjävliga illamååendet.

Doc vart de lite struligt på kvällen, folk började bråka som bodde där uppe så de flög glasflaskor i huvudet på folk osv. Sen sov vi inte alls bra. Jag tror jag lyckades sova 2 timmar, inge vidare. Så dagen efter valde vi att åka hem. Det var  riktigt skönt! Bilderna kommer imorgon :-)

Midsommar!



Redan vakna kanske? Jag är upp sjukt tidigt idag, men skönt att jag inte är dödstrött! Har precis tagit mig en dusch och ska snart göra mig i ordning och packa det sista! Så nu säger jag hejdå vi syns på Söndag, mot Norrtälje!


Förresten!

Tack för alla gratulationer och så vidare! :) ♥


Vart är solen?

Godmorgon! :)
Sovit gott? Det har jag i alla fall tills jag vaknade av spöregn vid 09.00, länge sen de var en riktig sommar dag! Jaja nu sitter jag här och bara tar de lugnt, illamåendet är förjävligt på morgonen. Bara att börja vänja sig! Längtar tills på Tisdag då jag och älskling ska på inskrivningsmöte på MVC och även få en remiss till ultraljud, spännande att få se hur långt gången jag är! Eftersom jag inte har den blekaste. Så det ska bli kul! :)

Nu ska jag vänta på Virre som kommer hit om drygt en timme och hämtar det sista av våran egna packning! Vi sticker ju till Norrtälje över helgen och firar midsommar och har det mysigt! Blir en annorlunda midsommar, men det är de värt. Kan till och med bli kul att skratta åt resten av folket som inte alls lär vara så söta ;) Dessutom kommer jag ju lyckas ta massa bilder också!


Gurra Jonas & Simon på Hundbadet på Midsommar förra året!


Brasan!


Jonas, Michis & Jag haha minne för livet!


Midsommar 2010!





I år, då blir det förjävligt mycket lugnare för min del! :)


*


När två blir tre <3

Hej!
Hoppas ni har de bra, kanske mer sol än vad de är här i Haninge iaf? Saknar solen enormt!
Här är de toppen, jag är överlycklig. Har inte bloggat på ett par dagar nu eftersom jag inte velat skriva fel saker osv. Men nu vet dem närmaste, vi har fått berätta det själva utan att någon läser det på bloggen osv. Då kan jag ju lika gärna berätta den stora nyheten för er!

Har mått illa fram och tillbaka varenda dag, men det har ändå inte riktigt klickat att hallå jag kanske är gravid?!
nej de hade jag itne på tanken fören dem sista dagarna nu innan måndagen. Så i måndags morse gick jag till apoteket köpte testet och sen åkte jag hem.

Men då tog det stopp, jag vågade inte haha. Jag var mest säker på att de inte skulle vara något utan att det var något annat skumt fel på mig. Men men, precis innan jag skulel hoppa in i badet blev det av. Det gick super fort, annars är jag van att man fått vänta till något streck i rutorna skulel synas. Men på 5 sekunder var det skarpa röda strecket där. Jag skakade som jag vet itne vad kunde knappt hålla i stickan, men ändå var jag så glad ♥
Sen var det bara att ta upp telefonen och ringa hjärtat, och han blev minst lika glad. Det är fortfarande overkligt, spännande, små nervöst men mest av allt lycka.



regn regn och ännu mera regn

Halloj!
Gud vilken härlig helg! Faktiskt helt lugnt bara mys,film och lite shopping! ;)
Och samma visa blir det idag, man får ingen lust alls att sitta ute i alla fall med tanke på att regnet öser ner där ute. Jag saknar solen!Dax för den att komma fram igen, jag måste ju få bli lite brun (a)
I morgon blir det ännu mer shopping har jag tänkt sen möta hjärtat och hämta ut hans Iphone 4 :)
Mer planer för veckan har jag inte, ellerj o till helgen förresten då är det midsommar! Då blir det upp till Norrtälje fredag- söndag,kommerbli kanonkul! Skulle ju vara ännu bättre med sol då, dock har jag hört att det skaregna fram tills nästa vecka....inte okej!


jag finns här! ♥

Torsdag!

Hur mår ni? :) Här rullar de på som vanligt, eller nej inte direkt haha lite skillnad är de ju med att ha gått ut skolan. Just nu är jag arbetslös och det suuuuuger! Men de är bara att fortsätta leta, ringa och maila till olika jobb! Ligger i rätt bra, men dock är de piss svårt att få ett. Men ger inte upp för det, eftersom en dag kommer de :)
Vad har ni för er? Sommarlov kanske? Eller sitter ni som jag och drunknar i jobbanonnser? ;)
Vet att jag varit sjukt dålig på att blogga den senaste tiden, men de får ni ta. Mycket som händer som man inte vill gå misste om. Skulle de bara finnas en Iphone app till blogg.se skulel de vara löst. Någon som vet när den kommer eller om den redan kommit ut?

Puss så länge, nu blir de frukost typ! Sen fortsätta med mitt jobbsökande!



Flera bilder från studenten!

Godmorgon på er!
Har varit vaken sen elva i alla fall men har suttit och fixat med resten va  bilderna osv!
Annars har jag itne gjort mycket alls, och har faktiskt ingen aning om vad so mhänder idag, får se helt enkelt men tänkte lägga in resten av bilderna som jag fått, fler kommer med tiden ;)
Systerson!
Systerson&Systerdotter

helt död

Helloo!
Gud känner verkligen av helgen. Helt slut. Men värt de har de helt klart varit, något att minnas resten av livet!
Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade av illamåående,lågkvar i sängen någon timme sen upp och då mot arbetsförmedlingen för att hämta mina inloggningsuppgifter och andra papper. Sen har jag bara suttit och fixat med det hela dagen, sökt jobb o jobb o jobb....
Och nu sitter jag här och försöker att inte somna, är väldigt nära på att göra de.Men men vi hörs i morgon! :)

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN! FYFAN VAD JAG ÄR BRA!!

Hej!
Kan ju säga utan att överdriva att i Fredags, min student var den bästa dagen hittils i mitt liv! Lycka på hög nivå, svårt att få ner allt i ord i ett inlägg men dagen var GRYM. Tack alla nära & kära ni är helt underbara, och tack för allt denna dag! Jag älskar er!






















Sen var det inte så nyktert heller!
EN DAG ATT MINNAS FÖR RESTEN AV LIVET!

Fick även massvis med fina grejer, blommor, gosedjur, massvis av champagne, guld smycken av både mamma, pappa & syster! Tack för allt, alliphoppa!

Tidsinställt!

'
Godmorgon! Inte ens idag har jag glömt bloggen, och läsarna!
Hoppas allt är bra med er, själv är jag nog precis just nu världens lyckligaste, som jag vet att många många fler är idag! Äntligen är det över! Det går inte att beskriva med ord vilken lättnad!

Nuhar jag nog varit vaken i flera timmar, och hunnit med en massa!
Vid 07.00 började champagnefrukosten och snart är det studentlunch i skolan, sen är de bara två små timmar kvar till det är våran tur att springa ut!!!

Vi hörs i morgon eller i övermorgon haha! Puss & Kram!

Vi hörs på söndag igen!

Tja!
Hoppas allt är bra med er, vet att jag bloggat skit dåligt den senaste veckan. Men haft mycket för mig!
Nu sitter jag här tagit en paus från städandet och ska på börja naglarna strax. Alltså imorgon, om typ precis 24 timmar står vi på trappan, då springer vi ut, och jag lovar er mer lycka finns inte just nu!
Obeskrivligt skönt kan jag lova er! Taggad till tusen, sen flaket sen mottagningen och efterfesten!
LÄÄÄÄÄNGTAR!

Min dag imorgon än så länge!

* Gå upp runt 05-tiden möta Josephine & sen mot Champagne frukosten!

* Runt 10 är de fotografering, sen aulan och studentlunch!

* kl 13.00 är de äntligen dax för utspring!!!

* runt 16-tiden har jag nog nyss kommit hem till familj & släkt

*Sen får dagen gå precis hur den vill, för kul ska jag ha tillsammans med alla andra sen struntar jag i resten! :D

snart snart snart! =D

Tja! :)

Haft en super skön lång helg, och lugn framförallt!Dock var jag ute i Fredags, först var vipå rudan, jag,älskling Michis och Josephine senare komäven bill&bull (Jonas&Gurra). Satt i solen drackcider och bara hade de bra! sjukt najs väderhar de varit :) Efter det drog vi mot tåget där vi mötte upp Camilla&Ante och sen blev de mot Kungsholmen till Angelica & hennes pojkvän!
Annars har de varit hel lugnt för min del, fast de har varit skönt också! Bra jävla utvilad till på Fredag kan jag ju säga! Ochska vi snacka om taggad?! haha det går inte ens att beskriva med ord! :D
Nu i veckan blir de mest städa här hemma och ordna det sista, samt skriva ut Gästlistan! Skönt att de bara är två dagar i skolan också som består av typ ingenting! Två små skoldagar, sen slipper jag det!



Traaalalaaa

Godmorgon!
Fråga mig inte vad jag gör vaken nu, men men har varit vaken i över en timme. samtidigt vaknat på helt fel sida så sitter här och är skit grinig. Men de gåååår över, hoppas jag ;)
Blir att hoppa in i duschen nu, fixa sig sen dra mot handen och köpa tippar till naglarna osv!




-

H&M, Skopunkten & Gina Tricot

Sol igen! :D

Eller ja egentligen har jagvarit vaken ett par timmar menlågkvar i sängen eftersom ja gkände mig helt slutkörd!
Men nuär jaguppe och har hunnit med en kopp kaffe och städat. Och nu har solen tittat fram igen, härligt! :)
Får se vad jag hittar på under dagen, fortsätta med städningen ett tag iaf, sen mot kvällen blir de att möta Andreas och fixa ett par saker till studentfesten så man har de gjort :)

RSS 2.0