Vardag Helg & Tankar

ses 2009 !

Hunnit med 2008
Hittat en super duper bra pojkvän som är helt underbar
Börjat gymnasiet
Fått mer ordning på livet
Lärt mig att det som inte dödar mig gör mig bara starkare
Och leva dag för dag som om det vore ens sista
Mist min kära bror 15/5-08 en dag som jag  kommer minnas föralltid.
Både vart ledsen och glad
Klarat mig igenom en stor sorg trots att det är mycket kvar
Det har blivit bättre mellan mig och mamma
Pappa har flyttat tillbaka efter att ha varit borsta sen jag var 11 år
Och att man aldrig ska springa i väg så fort det kommer problem, utan ta tag i dom
Och sen har jag fått tillbaka min bästa vän Angelica Hess
HIttat lyckan i mitt liv trots motgångar


  

Ser fram emot ett nytt år med nya tag <3


slutet på året


Gott Nytt År, och hoppas det året som varit vart ett bra år för er !

dagen före Nyårsafton !

Men halloj allihoppa !
Kom hem i går kväll från kryssningen. Vi hade faktist kul, ända fram tills dom sista timmarna när vi trodde att vi skulle gå av båten hela tiden. Eftersom kocken nämligen trodde att det var 20 minuter kvar fast det eentlgen var ungefär två! Jobbig väntan kan jag bara säga. Men vi hade det roligt tills dess i alla fall och en hel del blev et köpt. 4 impor, en liter vodka och en halv liter Doodleys och en lten Beylies och lite annat. I morgon är det nyrsafton, och jag är taggad till hundra. Jag hoppas bara det inte blir något knas. Vet att kvällen börjar med att det blir middag hemma, sedan bär det i väg mot Linus där vi ska kröka innan vi sedan drar ut. Det kommer vara Jag Emil Micke Hill Matte och självklart Linus där. Gabbe och Angelica skulle nog också dyka upp. Sedan vid elva tolv tiden kommer vi att möta Mikis, Jennifer och Tammo, om dom inte hammnat någon annanstans. Hoppa spå en super trevlig och rolig kväll. Rakter är också köpta. Nu är det bara vad jag ska ha på mig som är ett problem ?! Har ingen aning, allt känns för tråkigt. Men hittar nog någonting. Puss på er alla, och Gott Nytt År ! ( I fall jag inte skulle hinna med ett till inlägg )

En söndag med shopping

Antar att det ähär blir sista inlägget tills i morgon kväll eller dagen där på. I Morgon ska jag gå upp kl 05.00 för att hinna in till slussen till kvart i sju. I morgon bär kryssningen av det ska bli kul. Har en massa pengar att spendera så det passar utmärkt. Annars idag vaknade jag runt kvart i tolv och vid ett drog jag mot farsta. Och där mötte jag upp Angelica sen hade vi fullt upp med allt shoppande. Hittade en söt klänning på Gina Tricot sen blev det ett par leggins också eftersom de alltid behövs. Vid halv fem drog jag tillbaka till handen för att möta Emil och Micke en snabbis, och sen följde Emil med mig hem och nu ska vi snart dra ut. Vi ska möta Micke sen ska jag möta Angelica lite snabbt också. Sen blir det nog att dra hem för min del i alla fall, skulle vara skönt om man fick sova lite innan vi drar i morgon bitti. Men nu ska jag börja göra mig lite i ordning och jag lovar att uppdatera så fort jag kommer hem ! Puuss/B

rolig dag

Förlåt så hemskt mycket för den enormt dåliga uppdateringarna dom här dagarna, men det har varit mycket och göra. Idag var det shopping under dagen det blev ett par nya leggins en tröja två bh:ar och naglar. Och i morgon blir det tredje shopping rundan :) Annars ikväll har vi bara suttit och chillat hos Linus, jag Emil Micke och Hill. Vi lirade monopol haha. Och självklart förlorar jag men men :). Bilder kommer efter vi varit på kryssningen som är på måndag. Det ska bli kul. Men men jag ska bli bättre här på bloggen men det händer så mycket om dagarna nu att jag knappt har tid. Godnatt på er !

ännu en dag med shoppinge

Förlåt för en dålig uppdatering igår men det fungerade inte att logga in på bloggen. Men som tur var hände det inget speciellt igår. Köpte ny mobil det blev en Nokia 5310xpress i alla fall. Men den funkar bra. jag är nöjd med den nu i alla fall. Ska snart i väg på en shopping runda till så uppdaterar när jag kommit hem, puusss


Annan dag jul

Vaknade runt elva och har nästan fixat klart mig. Har bara  håret kvar. Idag blir det att åka in till stan och shoppa och Emil Kim och Tammo ska följa med. Vet inte vad det blir jag handlar förutom mobilen. Men någonting blir det i alla fall. Igår kväll satt jag och Emil och spela Monopol till jag typ två tiden de slutade med att jag vann haha. Annars idag vet jag inte vad som händer vi fpr se helt enkelt. Men nu ska jag föna håret ock sen ta mig ner till handen för att hoppa på tåget, Puss !

25.e dec

    


Tjenahejsan !
Kom nyss in i värmen har vart ute med Emil Hill och Micke. Haft det helt okej faktist. Emil gick runt och fotat allt och alla med min nya kamera. Bilderna blir underbara. Haha. När jag kom hem snackade jag med pappa om mobilerna eftersom jag verkligen inte visste hur jag skulle göra. Jag hade inte råd på den jag helst ville ha, men efter en stund tog pappa upp plånboken och så fick jag så jag skulle kunna köpa den jag helst ville ha. Eftersom det är iju ingen idé att slösa 2000:- på något som är mest ett måste. Så i morgon drar jag Emil Kim och Tammo in till stan vid ett och då kommer jag bland annat köpa Sony Ericsson w595 den blå antar jag att det blir. Ska bli kul med mellan dags rean, älskar att shoppa så det passar bra att allt inte är super dyrt då. Nu ikväll antar jag att jag mest ska chilla, förkylningen sitter fortfarande i, inte kul. Men skriver mer i natt eller i morgon efter shopping rundan ! Pussar /B


Juldagen

Tänkte att jag skulle lägga in lite bilder från den nya kameran nu. Kan säga att dom blir mycket bättre äbn vad bilderna blev med den förra.
 En bild från gammla kameran
 Fin julgrupp tyvärr är det en Hyasint i som jag verkligen inte tål.
 Julgranen
 Julbordet innan middagen

Ska snart dra ut med Emil och Träffa Micke sne får vi se om någon mer kommer. Skriver mera senare pusspuss !


nu är julafton över

Halloj !
Nu är julafton lver, men vad kan man säga ? Det blev en bra dag i alla fall. Fick en ny system kamera som tar jätte bra bilder. En parfym från Emil. Och massa nya saker. I Morgon börjar mellan dags rean. Kul tycker jag eftersom jag har present kort på både Gina Tricot och Cubus. Så en hel del kläder blir det nog. Plus att jag ska köpa ny telefon i morgon. Men jag är förvirrad. Vet inte om jag ska välja Sony Ericsson W595 eller Nokia 5320 xpress. Jobbigt läge men någon kommer det nog att bli i morgon. Idag lär det bara vara en chill dag, ta det lugnt det blev lite krök i går kväll också, med Mikis Emil Micke och hennes bror. Vi körde öl spelet och hade skit kul tills vi kom ut för då höll jag på att frysa ihjäl, men nu ska jag gå ut och ta en cigg sen får vi se. Jag uppdaterar senare och då kommer det bilder med !

Kramar och god fortsättning !

julafton

Det känndes lite konstigtatt vakna utan Emil i morse, men ännu mer konstigt att min storebror inte var här. Det blir första julen som han inte är med oss. Men det kommer gå bra jag ler varje sekund för att göra honom stolt idag. Jag drack glogg för hans skull till och med, trots att det var skabb haha. Ska snart ner till kusinerna och ikväll eller i morgon kommer bilder på det jag fått. Kan berätta lite redan nu.
2000:- på The Phone House
500:- GinaTricot
500:- på Cubus
400:- på intersport.
Plus lite annat, fått målardukar perfym strumpor, för det behövde jag verkligen.Det nya Monopolet världsutgåvan fick jag också. Dusch Olja och Bodylotion som luktar jätt gott från DOVE. Men nu ska jag gå och va lite social med mamma och pappa också. Puss Godjul !

24.e december

Tänkte bara slänga in några få rader, eftersom jag absolut itne har någonting att göra. Emil gick hem för kanske en timme sedan. Eftersom det nu har blivit julafton ska han sova hemma i natt. Det var länge sen vi sov utan varandra. Lite tomt faktist. klockan är ungefär 02.05, och de är 9 timmar kvar tills jag ska upp så att jag hinner göra mig i ordning och bra ha mys här hemma innan vi åker ner till kusinerna. Som jag skrev tidigare skulle jag och Emil spela bingolotta, men haha vi vann inte ett piss. Lite tråkigt men hur stor är chansen liksom. Men men nu ska jag kolla på Law & Order sedan blir det Judy´s domstol på kanal 4+. Men God Jul på er alla underbara läsare, och jag kommer säkerligen hinna slänga in något eller kanske två inlägg i morgon med. God Natt !

 

Dan före dopparedan

Eller är det inte de man brukar säga ? Kom nyss in var ute och köpte cigg, usch jag borde sluta. Men de är en vecka kvar sne ska jag ta och i alla fall försöka sluta. Men kan inget lova. Men de är mycket pengar som man kunde ha till något annat, Nya kläder kanske ? Det skulle inte sitta helt fel. Idag har jag inte haft så mycket för mig, haft panik på att vilja bli frisk. Men jag mår i alla fall bättre just nu. Har hjälpt till lite är hemma också, eftersom jag var så otroligt uttåkad. I morgon är det julafton, och det blir nästan som alla år innan, vara hemma under dagen sedan ner till Kusinerna Sofia och Andreas och deras föräldrar Anneli (moster) och Tobbe. Där kommer vi att käka jul middag och bara ha det mys senare på kvällen blir det mer packet öppning. ikväll ska jag faktist sitta med Emil och spela bingolotto, haha tro det eller ej men så är det. Kommer ändå inte orkja gå ut eftersom jag fortfarande är lite kraslig, och det blåser och är fruktansvärt kallt. Så det finns väl inget bättre val än att sitta hemma. Det blev inte av att jag träffade Mikis och Jennifer idag, är ledsen tjejer men tror inte jag skulle vart så rolig att umgås med i alla fall, när jag nyser varannan minut. Haha. Snart ska vi beställa pizza och Emil ska käka här också idag. Men nu ska jag fixa och städa lite på mitt rum :/ Känner att de är ett måste nu så här vid jul.
Skriver mer senare i natt.
Pussar!


på bättrings vägen

Sitter och lyssnar på Rediscover - Shake It, rätt bra låt faktist. Tänkte slänga in en bild på våran lilla gran och säga att jag tror att förkylningen är på bättrings väg :) Enormt skönt faktist. Ikväll har jag annars inte gjort någonting, drog ut och köpte cigg och han möta Micke en stund sen gick jag hem medan Micke och Emil fortfarande sitter ute och fryser tror jag haha.Nu är det bara en dag kvar drygt. Mysmys kan man säga.



2 dagar kvar

Halloj alla läsare !

Ligger fortfarande hemma med förkylningen och har grymt tråkigt. Inte det roligaste att bara ligga hemma hela dagarna. Trodde att jag skulle må bättre idag men nej jag hade fel. Det har blivit väre. Men nu har pappa köpt nässpray så hoppas det blir lite bättre. Har i alla fall orkat klä granen med mamma, fast jag gjorde det mesta. bild kommer sen. Nästa år blir det en riktig gran för jag är trött på plasten. Annars har jag bara legat och nyst hela tiden, andvänt ett helt näsduks paket, och dom innehåller säkert minst 15 små paket.
I morgon ska jag hoppas på att jag kan ta mig ut och träffa vänerna, iaf Jennifer och Mikis. Det ska bli kul, om jag nu kommer ut.
Förresten är det bara en veca kvar tills vi drar på kryssning, det kommer bli jag Emil Mikis Tammo Jennifer Micke Linus och Hill. Det ska bli kul, hoppas bara att jag får ihop pengar tills dess. fast har inte en aning om vad jag ska köpa. Men man ittar akktid en massa när man väl är inne på Taxfreen. Men nu ska jag fortsätta kolla på dom gammla avsnitten av One Three Hill som går på kanal fem, det började 16.10.

Pusspuss !

söndag kväll

Tidigare ikväll hade jag tänkt kolla på Grinchen. Älskade den när jag var mindre men ikväll blev de att jag inte orkade sitta stilla. Trots att jag är sjuk. Nu har jag nyss badat, mysigt. Och chillar bara vid datorn med en varm kopp te och ska små kolla på Heartbreak Hotel so börjar på 4an kl 21.00. Jag har inte träffat Mikis och Jennifer på en vecka nu tror jag, usch jag saknar de lite gran faktist. Är så van att träffa dem så mycket mer. Men flickor så fort jag blir frisk så ska jag träffa er. Just nu är jag ändå inge vidare rolig att umgås med. Haha. 

Veckans planering o jag är frisk :
Måndag; Träffa Mikis och Jennifer
Tisdag; Bara mys och hjälpa till att klä granen
Onsdag; Fira jul med släkten nere hos kusinerna. Och sedan med älskling
Torsdag; Ta de lugnt med hjärtat och vännerna

 

4.e advent

Vi kom iväg till ÖsterHaninge med min moster och hennes sambo runt ett tiden idag. Jag hade köpte några lyktor med ljus till och lite julsaker. Mysigt blev det i alla fall där borta. Sedan åkte jag och Emil vidare till Handen för att han skulle handla lite på the phone House. Sedan var det bara hem och snora igen. Är så trött på det de rinner och svinder och gör ont i både hals och näsa. Jag har två dagar på ig att bli frisk. Inge vidare att sitta så här nere hos kusinerna.
Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen och små kolla på Grinchen som jag alltid kolla på när jag var mindre såg att den skulle komma på Tvn idag. Sen ska jag gå och möta Emil. Puss på er !
 
 

söndag

Vaknade nyss av att jag knappt kune andas. Det har blivit värre usch skit jobbigt.
Men idag ska jag i alla fall ta mig ner till österhaninge gravplatser med Emil min moster och hennes sambo.
Så de känns bra i alla fall. Senare blir det att åka till Handen för Emil ska till The Phone House.
Skriver mer senare puss !

sjukling

Ligger här i min varma säng, ändå fryser jag med jämna mellan rum. Snorig och täppt och låter som jag vet inte vad. Det blir bara värre. Kanske borde klä på mig mera kläder ? Eller så har jag bara åkt på den vanliga vinter förkylningen. Hoppas det blir bättre med dagarna nu fram till jul. Små kollar på Beck på TV4+ och dricker te med jordgubbssmak. Jag och Emil drog hem till Micke vid vad kan den varit..runt sju tiden kanske. Vi chillade lite i hans nya lägenhet eftersom han flyttade idag. Senare hjälpte vi till och bära upp dom sista sakerna som hans mamma kom med i bilen. Sen blev det att vi drog ut och mötte Linus. Och nu lär jag inte träffa min favorit på nästan en hel vecka ! Han åker upp till sin mamma i Hudviksvall och firar jul. Han kommer hem på på fredag någongång.
Nu i veckan ska jag och några i släkten, dem närmsta åka ut till Stefans plats (min bror) Sätta dit lite ljus och blommor.
Försöker att inte tänka så mycket på det just nu eftersom det lär bara bli jobbigt nu vid juletider. Men han finns i mina tankaroch kommer att vara med mig varenda sekund. Usch jag saknar honom så att det gör ont ! Men tänker inte sluta kämpa för han sista önskan var att jag skulle fortsätta vara hans glada lillasyster och det tänker jag inte svika honom med.
I morgon är det 4.e advent, tiden har gått snabbt. Inte länge sne det var den första tycker jag. Men nu ska jag ta det lugnt och hoppas på att bli av med förkylningen.
Godnatt på er / B

 

ingen vit jul, elr ?

Då var man hemma igen.
Var ute och handlade julklappars med Emil och Tammo. Men det blev riktigt bra klappar, sne hjälpte jag Emil att slå in varenda en. Sen hände inte alls mycket och nu sitter jag här. Ska snart käka middag och sen tror jag att vi drar ut, i alla fall en liten stund. De är bara några få dagar kvar, söndag, måndag och tisdag sen är det julafton. Men jag börjar tveka på att vi får en vit jul i år. Det har regnat i över en vecka, kan snön inte bara komma nu ? Men det kommer säkert bli mysigt i jul i alla fall men synd att det inte blir någon snö. Men nu ska jag gå ska käka och lite sådant.
hare bra !

lördag

Första dagen på lovet, de var skönt att få sova ut. Men vaknade tyvärr avatt jag knappt kunde andas pga den jävla förkylningen, jag hoppas det går över snart. Just nu sitter jag bara och chillar, halv kollar på Scrubs med Emil samtidigt som jag skriver plus att jag spelar Cube Crash på Facebook. Har inget bättre för mig just nu. Idag ska jag och Emil iväg och julklapps handla, han behövde hjälp så självklart hjälper jag till eftersom jag älskar shoppandet. Annars har jag ingen aning om vad som händer idag, vi får se. Jag skriver mer senare om hur dagen blev. Puss!

Fredag och lov !

Förlåt för en dålig uppdatering idag. När jag skrev ett inlägg runt sju tiden så sparades det tyvärr inte, blev något fel. Men nu hoppas vi på att inget går fel. Idag i alla fall så var det skolavslutning, några elever sjöng och massa sånt i aulan, efter en kvart skulle vi upp i våra hemvist. Det blev fika och så, men jag hade så ont i halsen som jag fortfarande har att jag inte kännde någon lust att fika eftersom det gör ont att svälja allting. Men vid kvart i ett tiden drog jag med dom flesta. Jag fick stå och vänta på att Aziz och Emil skulle plocka upp mig utanför skolan. Sen åkte vi till polisen för att lämna in några papper. Det gick snabbt sen skulle Aziz sjussa mig till Vega för att jag skulle hem till Angelica, men när vi kommit halvvägs ändrade hon säg ¨så jag åkte tillbaka till Handen och började små handla julklappar. Och fick springa runt i varenda affär i hela centrum för att hitta ett julrött linne ! Gud det var inte speciellt kul, men efter att ha varit inne i alla affärer till och med sånna där jag aldrig handlar så hittade jag ett på JC. och jag han handla allt jag skulle. Kan tyvärr inte berätta ännu vad det blev för julkklappar, men handlade åt Emil Mikis Mamma och Pappa.

Ikväll då först chillade vi hos Emil till ja ungefr tio tiden då drog vi över till Micke där vi skulle vänta på Linus och Hill. Han bjöd på lite vin, eftersom dom flyttar i morgon ville dom bli av med allt som är onödigt att ta med sig tror jag. Som tur är flyttar han inte så långt, bara några gårdar bort. Så han kommer vi fortfarande kunna umgås med. Tillslut kom Hill i alla fall, vi drog och köpte cigg på video2000, därefter kom Matte och tillsist Linus. Vi var ute ett tag sen drog jag och Emil till mig eftersom jag fortfarande är halv krasslig. Hoppas det inte blir värre. Inte super kul att ligga sjuk nu på lovet. Usch! en mardröm, haha !
Och i morgon ska jag och Emil i väg med Linus, han ska handla julklappar. Så vi gör honom sälskap. Annars har jag inte den blekaste om vad som händer i morgon. Chill antar jag eftersom det kommer va lugnt för mig med fester fram till nyårsafton eftersom jag vill kunna köpa så mycket som möjligt då, så kvällen blir perfect.
 En jätte dålig bil, jag vet. Men min digital kamera funkar itne som den ska. Hoppas på en ny snart :) Men nu är i alla fall jag klar med allt som skulle handlas till jul.
Nu ska jag chilla lite vid datorn sedan blir det en film tror jag. Har fortfarande inte hunnit se Barnhemmet.

Godnatt på er ! puss /B

jul handlingen är klar !

Idag har jag köpt alla julklappar och nu är dom färdig inslagna. Det blev en jätte dålig bilg jag vet, men min digital kamera har det blivit fel på :/ Hoppas på en ny i jul. Men men idag då, slutade ca 12.30. Efter det åkte jag med Emil och Aziz lite grand sen drog jag till Handen för att shoppa julklapparna, det blev aldrig Farsta eftersom Angelica var tvungen att städa. Men senare kom hon i alla fall till handen, vi käkade lite på donken sen fortsatte vi julklapps handlingen. Plus att det blev lite nytt till garderoben. Ett rött linn från JC 79:- ur billigt ! Sen en kofta från GinaTricot och ett par snygga hotpants. Annars nu ikväll lär ingenting hända, kanske drar ut en sväng annars blir det bara chill.

Puss!

lov !

Äntligen är det lov, elr ja nästan. Klockan tolv ska jag dra till skolan för att avslutningen börjar då, men drar efter 45 minuter. Jag vet inte hur länge jag har längtat efter den här dagen, men länge är det. Efter skolan ska jag upp till polisen och lämna in papper eftersom jag nu vet vem personen är som skickade dom där GB,na. Kan ju bara säga att den har verkligen inget liv. Efter de blir det att hoppa på bussen 830 för att åka till Farsta Centrum och på vägen hoppar Aneglica på. Vi ska julklapps handla, i alla fall jag haha. mysmys ! Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, chill antar jag eftersom jag ska spara så mycket pengar som möjligt så Nyårsafton blir perfect.
Förresten idag mår jag lite bättre men halsen gör ännu ont. Man kanske borde passa på att sluta röka nu ? Men tror inte det kommer att gå, ska ju ändå i alla fall försöka sluta den 1.a januari, men det får vi se hur de går.

 jag och min bästavän sommaren 2007

vill inte bli sjuk nu!

Känns som förkylningen är på gång nu, haft hals ont hela dagen men de göra mer ont nu på kvällskvisten. Har hunnit sova tre gånger nu ikväll. Vill verkligen inte vara sjuk nu på lovet när det är jul och allt. Men men trots att jag kännt mig lite vissen åkte jag och handlade julklappar. Så till morgon dagen är det bara Emils kvar. Men nu orkar jag faktist inte skriva mer ska försöka sova så jag orkar gå upp i morgon och hoppas på att jag mår bättre. Godnatt / B


vill ha en vit jul

18.e december

Godmorgon allihoppa ! Äntligen är det den 18.e december :) Skönt, tycker jag. Idag då börjar 08.30 med 2 ½ timmes bild. Har börjat på ännu en ny tavla, men som nog inte kommer bli klar fören i vår. Mycket pillrigt på den. Sen har jag och Josephine 1½ håltimme, om ateljé är ledig blir det nog att vi målar. Men får se. Sen är det Lunch och efter det är de svenska och matte. Men hoppas attt vi får sluta tidigare.
Efter plugget blir de att shoppa massa julklappar :) De ska bli roligt. De är bara 6 dagar kvar och jag har inte hunnit köpa till alla än !
Menmen ska göra mig i ordning nu, så vi hörs ikväll !
Carolina Gynning
Förebild

Har vart min förebild sedan 2004 då hon medverkade i Bigbrother och vann.
Men de är inte bara efter det utan jag har faktist läst hennes bok, och den rekomenderar jag till många !
För där skriver hon verkligen som man förstår hur hon är just som person,
inte allt som står i tidningarna som stämmer jämnt !


behöver lite tips !

Tjenahej !
Har inte mycket att skriva idag, provet i skolan gick sådär känndes de som, efter de har de bara vart chill.
Men nu tänkte jag fråga alla er läsare om ni har något bra tips på vart man kan hitta ett en färgat rött linne eller något liknande. För här om dagen märkte jag att jag äger ingenting som är rött, förutom min jacka. Men den finns inte heller kvar snart. Och känner att jag vill ta på mig något rött på julafton. Så skulle bli grymt glad om någon av er hade ett litet tips, jag tycker jag kollat  i varenda affär men allt jag hittar som är rött har alltid något urfula tryck mitt på plagget. Ska nämligen shoppa lite på fredag.

puss

09.00-16-00

Onsdag, inte min favorit dag precis går från 09.00 - 16.00. Tycker att vi borde få sluta tidigare när det ändå nu är sista veckan. Samhälle ska bara ha chill och grejjer, men tydligen inte vi. Jag har fan prov idag :O Men har inte orkat pluggat de är prov i datorkunskap. Om vad man har för rätt att lägga upp bilder m.m. De kan väl inte bli hur svårt som helst ?

Hoppas dagen går fort i alla fall för jag längtar till i morgon, ska julklapps handla då med älsklingen.
Har fått reda på att julafton kommer vi fira nere hos kusinerna i vendelsö. Som vi gjort varje år. Men de är myyys.
Jag hoppas Angelica blir frisk till på fredag för då ska hon och jag shoppa julklappar i Farsta, så håller tummarna nu.

Men nu ska jag börja göra mig i ordning ses senare ! /B

mysig kväll

Vid åtta tiden drog Emil och jag hem till honom, han skulle käka lite och så, Efter det blev jag rätt så chokad när han plötsligt sa att han ville klä granen, eftersom Emil är inte lika mycket för jul som jag är. Han bryr sig inte så mycket medan jag tycker julen är ur mysig. Men men vi klädde deras gran trots att det är väldigt tidigt. Men det blev fint, och under tiden när vi klädde den hade vi både kul och mysigt.


Gulligt med dem Norska små flaggorna tycker jag

Efter det att vi klätt granen ställde vi upp små prydnads tomtar som vi hittade i samma låda.
En som Emil själv gjort, och jag tror han kan ha varit runt fem sex år när den gjordes.
Men den är söt på sitt sett, haha :)


Men nu ska jag chilla lite sen försöka somna. Börjar nio och slutar inte fören fyra i morgon, en lååång dag alltså. Men skriver lite i morgon innan jag drar. Go´Natt på er alla läsare !

ännu en dag är slut

Nu är dagen snart slut, kvällen kvar bara. Skolan känndes som den gick as snabbt idag, men slutade tolv så det kanske itne var så himmla konstigt. Efter det åkte jag hem och ämnade alla saker jag gjort på keramikn. Men dom är inslagna eftersom det mesta är en del av julklapparna. Så bilder blir det efter jul. Sen drog jag hem till Emil vi käkade varm mackor och bara chillade. Senare drog vi ut och mötte Micke och han följde med till Handen, där vi senare träffade Mikis och Jennifer.

Onsdag: Slutar sent så blir en chill dag.
Torsdag: Handla dom flesta julklapparna.
Fredag Handla julklappar till älsklingen och möta Angelica i Farsta.
Lördag: Chill !
Söndag: Chill !


16 december

GODMORGON !
Tisdag idag, kommer ha kort dag i skolan vi får väl gå runt tolv eller något sånt. De sa keramik läraren förre veckan så. Efter de ska jag kanske träffa Mikis och Jennifer annars har jag ingen aning. I övermorgon är de äntligen torsdag då ska jag och Emil åka och handla julklappar, sen på fredag är det jag och Angelica som ska handla. och då får han inte följa med. Haha.
Förresten hittade en grymt snygg nyårs klänning igår, har tyvärr ingen bild och ingen aning om priset. Jag hoppas den finns kvar efter jul och att den inte är allt för dyr! Eftersom jag behöver en hel del pengar till kryssningen.
Men nu ska jag fixa klart allt och sen börja röra mig mot skolan, inte de roligaste men nu är det bara tre dagar kvar. puss!


vanlig dag

Ännu en dag har gått, nu är det bara tre skoldagar kvar. Om man inte räknar med på fredag men det gör inte jag eftersom då ska bara rektorn snacka sen kan man dra. Skönt! Men idag då jag började 9.30 hade engelska, och då var det dax för omprov för min del, det gick sisådär, men tror det blev ett G i alla fall. Engelska provet jag gjorde i fredags fick jag ett G på, helt okej ! Efter det var det tur för matte provet, det var inte så speciellt svårt, klarade alla frågor utom en. Och sen blev dt lunch och sista lektionen hade vi ESO. Då passade jag på att måla klart min tavla. Lägger in bild sen. Sen runt halv tre var skolan över då åkte jag och träffade Emil hos honom. Vi käkade lussebullar och drack julmust sen hade vi det bara mysigt. Resten av kvällen kommer jag nog bara vara inne, de har blivit rätt kallt ute nu igen men ingen snö. Skriver mera sen ppuss på er alla!


måndag morgon

En ny vecka är här igen, och den sista skol veckan. Så jävla sönt. Förreesten de är den 15/12-08 idag Grattis Mikis ! VAr jag tvungen att passa på arr skriva. Idag blir det nog mest chill skulle jag tro. Nu på morgonen har jag två prov, först engelska sen matte. Matten har jag inte hunnit plugga någonting till eftersom jag tyckte engelskan var viktigare. Det är ju ett omprov och då vill jag inte misslyckas på de med. Matten går ju alltid att göra om om jag inte skulle få ett G.
Men men som ni vet hjälpte jag min kusin att baka i lördags, och tänkte slänga in receptet på dom ur goda lussebullarna.

Förberedelsetid: 20 min


Tillagningstid:
8 min


Färdigt på:
2 tim 13 min


Ingredienser

50 50 g jäst
5 5 dl mjölk 3%
150 150 g smör
250 250 g kesella
2 2 dl strösocker
2 2 kuvert saffran (1 g)
1 1 tsk salt
16 16 dl vetemjöl, eventuellt lite mer
russin
1 1 st ägg + 1 msk mjölk till pensling

Gör så här

1. Värm smör och mjölk i en kastrull till 37 grader (fingervarmt).

2. Smula ner jästen i en rymlig bunke. Häll lite av den ljumma mjölkblandningen i bunken och blanda tills all jästen löst sig. Blanda i resten av vätskan.

3. Blanda ner kesella, saffran, socker och salt.

4. Tillsätt nästan allt mjölet, gärna lite i taget och arbeta degen smidig. Tillsätt mer mjöl om det behövs.

5. Täck över degen med en duk och låt jäsa i rumstemperatur cirka 60 minuter.

6. Lyft upp degen på ett mjölat bakbord och knåda den några minuter.

7. Dela degen i cirka 30 bitar. Rulla sen bitarna till längder, cirka 2 centimeter i diameter.

8. Snurra ändarna åt varsitt in mot mitten och lägg dem på en plåt som är smord eller klädd med bakplåtspapper.

9. Tryck ner russin i snurrornas mitt och låt sen jäsa ytterligare 45 minuter till dubbel storlek.

10. Sätt ugnen på 225 grader.

11. Vispa upp ägget med 1 matsked mjölk och pensla bullarna med blandningen.

12. Grädda mitt i ugnen cirka 5-8 minuter tills de blivit gyllenbruna.

13. Ta ut bullarna och låt dem svalna på ett galler.


Jag tycker ni borde testa och göra dom nu här till jul.
För dom var enormt goda. Men man kan ju alltid göra som jag ta bort russinen ! haha
Ska börja göra mig i ordning nu. Skriver mera ikväll ! / B

tio dagar kvar till jul, mysigt !

Magnet rönken gick bra han får prov svaren på onsdag eller torsdag. Hoppas det inte är något allvarligt, det skulle inte vara så kul. Efter det gick jag och Emil på julmarknad, hur mysigt som helst. Vi köpte brända mandlar, och stämmningen var på topp. Men tillslut blev det alldeles för kallt så vi började röra oss hemmåt. Nu är vi äntligen hemma, ska plugga lite men inte så värst mycket. Annars då, det är 3.e advent och bara tio dagar kvar till julafton. Och det efterlängtade lovet är snart här, fyfan vad skönt ! I morgon kommer det nog bli mest chill skolan kommer nog också vara rätt slapp i veckan, göra klart och ta hem våra saker bara. Men ska plugga lite nu slänger in några rader och bild på adventsljusen senare!
Puuus



helgen

Söndag och jag är redan uppe :O ! Fast jag har ju en anledning. Ska följa med Emil till Magnet Rönken inne i stan på Hötorget. Vi är inte helt säkre på vägen heller därför måste vi ju åka lite innan.
Men igår då när jag och Mikaela (kusin) kom ner till sofia, min andra kusin hjälpte vi henne att baka både lussebullar pepparkakor, och ett pepparkaks hus. Och självklart bräner jag mig på sockert som var kokhett vi skulle använda det som kliset till hus kanterna. Var mer försiktig med det har jag lärt mig ! Sen när allt bak var färdigt satt vi oss ner och fikade. Lussebullarna blev perfekta ! Senare på kvällen skulle vi fira Mikis, men nej det var inte ös där. Utan helt dött. Men men det var lite trevligt i alla fall. Nu ska jag dricka mitt kaffe och ta en morgon cigg på de. Sen är det bara att ta sig ner till bussen. ppus /B



 Mikis:)
(mer bilder kommer)

trött på det här

om mamma inte ens klarar av träffa släkten, hur har hon då tänkt sig att vi ska fira jul ?
Kommer vi aldrig mer kunna göra sånt som vi brukar ? Kommer det alltid vara ett problem ?
Förstår hon inte att Stefans (min bror hennes son ) sista önskan var att hon skulle vara lycklig. Han vill inte se henne så här. Hon isolerar sig, och jag mår skit just nu. Jag kämpar på. Varför kan hon inte bara försöka träffa andra ? Och våga vara den hon var. Måste hon isolera sig i ett svart tungt moln ? Kan hon inte bara vara lycklig för hans skull. Det har gått 7 månader på måndag. Hur ska resten av livet se ut. Det kommer bli en tom jul, men honkan väl i alla fall försöka ?

Luciadagen

Har nyss vaknat, och min näsa är alldeles täppt. Hoppas det går över.
Just nu chillar jag bara och ska nog göra det ett bra tag till.
Sen vid tre drar jag ner till kusinerna och ikväll blir det partaaj.
Det blev ingen film, jag somnade redan vid halv tolv :O
Men men jag slänger in mer sen kansek några bilder med :)
Ha det bra ppuss

vill inte bli sjukling till lovet

Det blev en inne kväll med älsklingen idag, eftersom det regnar. Usch hatar det här vädret. Just nu har jag i alla fall dö tråkigt så jag började tänka på helgen och den kommande veckan planer.

Lördag: Till kusinerna och fika, sedan fira Mikis som fyller 16 på måndag. Så det blir partaajj.
Söndag: Följa med iEmil in till hötorget, han ska på magnetrönken.
Måndag: Har två prov i både matte och engelska. Sedan antar jag att det bli chill
Tisdag: Lugn dag antar jag. Plus att det bara blir en kort skol dag.
Onsdag: Har prov i Datorkunskap, inge vidare kul. Senare blir det nog att träffa my friends!
Torsdag: Handla julklappar till mina nära och kära med Emil
Fredag: Avslutning i skolan. Sen blir det att handla julklappar till Min älskling :) Vad han får kan jag skriva om efter jul :P

Sen är det helg, inte bara det då är det lov också ! så då antar jag att det händer något kul.
Resten av kvällen blir nog bara att ligga här i sängen med datorn i knät och ta det lugnt. För jag är jätte rädd för att bli sjuk! Har ont i hela kroppen och är redan trött, blev det runt 7 tiden. Och det är ovanligt för mig. Men hoppas jag klarar mig, jag kan bli sjuk efter lovet tycker jag :) Inte det bästa om man ligger hemma och är sjuk under ett lov ! Fyfaan.
Ska fortsätta tråka runt, kanske blir film senare och i så fall blir det att se Orphanage (Barnhemmet) har velat se den länge nu. Puuss <33


fredag

Tänkte slänga in några rader nu när jag komit hem.
Provet tror jag i alla fall gick bra, jag hoppas de. Efter plugget har det bara vart chill i handen. Och nu sitter jag och Emil hemma, ska snart käka middag, det blir kött potatisklyftor. Har huvudvärk just nu så är inte så taggad för att skriva så mycket mer nu. Hörs senare !

Helgen 12-14/12

kan man säga mer än fyfan vad skönt med fredag. Nu är det bara en vecka kvar till lovet och det tror jag kommer gå snabbt. På torsdag och fredag nästa vecka är det dags att handla alla julklappar till nära och kära. Men tyvärr kan jag inte skriva vad det blir för något utan de får ni veta efter jul!
Har prov idag i engelska, men det är första gången jag pluggat och vet vilken text de är prov på plus alla 70 gloser kan jag. Så jag kommer bli förvånad om jag får ett IG. Då måste jag helt enkelt vara helt blåst. Men på tal om prov, nästa vecka har jag tre prov ! Fyfan, ett i matte, ett i datakunskap, och ett till omprov i engelska. Kommer bli körigt, men det löser sig nog. Idag då, ska jag träffa Angelica efter skolan, sen skulle Mikis Jennifer Emil och Tammo också komma ner till Handen. Och ikväll händer det nog inte så värst mycket. Eftersom vi ska fira Mikis på lördag istället. Hon fyller 16 på måndag. Som det ser ut nu ska vi kröka hos hennes bror Micke, men man vet aldrig vad som händer.
Och på lördag är det Lucia med för den delen så har lovat kusinerna att komma ner under dagen och ta en fika med dom. Mysigt! Och på söndag kommer det bli jobbigt att gå upp, jag och Emil ska in till stan och vi ska vara där redan 11.15 för att han ska göra en magnetrönken, pga av knät som skadades när jag krockade med moppen. Usch vad jag skäms. Haha men roligt var det. Vi åkte på vägen nere vid ÖB i sommras, sen börjar han skrika HEJ till några polare, och dum som jag är blev jag nyfiken på vilka det var så jag vänder mig om och sammtidigt råkar jag gasa på, det sista jag minns är att jag skriker, och efter det ligger på marken och vet inte om jag ska skratta eller gråta, men det blev att både jag och Emil låg och as garva. Trots att vi inte kunde gå normalt på två-tre veckor. Haha så det kan gå, men yfan vad kul det var, jag vet att det låter konstigt tt vi tyckte det var så roligt, men hela händelsen blev som ett skämt.
Men nu ska jag torka håret och fixa mig lite till, sen vid 08.50 är det dags att börja gå till plugget.
Så ha det bäst ! hörs mer ikväll :)
ppuss&Kram <3


torsdag

Äntligen är dagen slut ! Eller nästan. Har idag först haft bild, blev klar med min julmålning ( kommer bild senare). Sen hade vi idrott men jag och Josephine var inte så taggade idag så vi gick ut och gick en stund. Sen drog hon he så jag hade absolut ingenting att göra tills dom andra slutade sina lektioner. Så gick förbi älsklingen och tog en cigg med honom.
Senare efter lunch hade vi svenska men eftersom vi har uppsamlings lektioner på svenskan och engelskan nu dom sista dagarna pluggade jag till mitt engelska prov som jag ska ha i morgon. Hoppas de går bra den här gången !
Sen blev det matte men vi hade bara en halvtimmes lektion eftersom vi var så slut. Så slutade runt tre. Drog hem till Emil efteråt och chillade. Sen tog vi oss ut och mötte Micke Tammo Linus Hill och Nikke. Annars ikväll tror jag inte mycket händer mest plugg, vill verkligen ha ett G och eftersom jag verkligen är skitdålig på engelskan så måste det tränas lite. Skriver mera sen ha de bäst / B

torsdag

1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19
20 21 22 23
24 25 26 27
28 29 30 31

Den 19.e kommer jullovet
24.e vet nog alla vad som sker
29.e kryssning
31.a då trro jag fler också vet vad som sker

Idag då, börjar med en lång bildlektion, tror min jultavla kommer att bli färdig då.
Sen ska de tränas och efter lunch har jag svenska och matte.
Annars har jag ingen aning om vad som händer, kanske träffa Mikis och Jennifer men får se.


ha en bra dag ppusss

slaskigt värre

Som ni såg i tidigare inlägg av my friend Bella så är designen inteklar ännu. Men än så länge ser det bra ut tycker jag :)
Kom nyss hem efter att ha varit ute och köpt snö. Har velat ha snö, och en riktig mysjul..men ska det vara så här mycket slask är jag hellre utan. Jag vill ha en riktigt vit vinter. Men det är i alla fall två veckor kvar som man kan hoppas på det. Snart är det helg ! Då ska vi fira Mikis, men jag blir nykterist den kvällen eftersom jag inte har några pengar alls fören helgen efter. Menmen ska ta mig ut dit hon är i alla fall. Annars i helgen blir det lugnt, ska förbi kusinerna på lördag under dagen. Fika och lite sånt. ska dra nuu, ppuss

       

ny design

Jag håller på att fixar designen så den är inte klar ännu. Så att alla vet. Puss /Bella

vinter

Kollade ut genom fönstret när vi hade FOTO/DATA lektion, och kolla det snöar ! Mysigtmysigt hoppas bara att det stannar nu, eller kommer nytt till jul. För jag vill ha en vit mysig jul. Annars idag har det inte hänt mycket alls, träffade Emil efter skolan och nu sitter vi bara hos mig och chillar. Jag slänger in några rader senare, eftersom jag inte har så värst mycket att berätta just nu.

onsdag

GodMorgon!
Vaknade för en stund sen, och tänkte att jag ska in och kolla bloggen. Eftersom bella har börjat fixa min design här på bloggen, för att jag förstår inte hur an gör. Men det kommer jag nog lära mig jag med. Idag har jag lång dag i skolan,

Dagens Schema
9.00-10.10
BILD
10.15-10-45 SAMHÄLLE
LUNCH
11.30-14.00-
FOTO/DATA
14.00-16.00- ÖPPEN VERKSTAD

Efter det blir det att träffa Angelica i handen, och jag tror Mikis och Jennifer skulle dyka upp.
Annars lär inte mycket hända. Och just nu känner jag mig dunder trött!
Nu ska jag fixa det sista men vi ses när jag kommer hem ! /B

snart lov ;D

Sitter här och chillar, nyss kommit hem till värmen.
Funderar lite på vart vi ska ha partajj på nyår där, inte så kul om ingen hittar någonting. Men det hoppas jag löser sig.
Och nu är det bara 7 skoldagar kvar, skönt kommer det att bli :)
Kvällen bestog av att jag och Emil drog ut och träffade Linus och Micke, ikväll var det faktist kul :) Alltså inte som igår (a) haha. Resten av kvllen ska jag bara chilla framför Tvn och så...
Godnatt puuuus :) / B

TISDAG

Kom till skolan idag vid halv tolv, eftersom jag "försov" mig. Men jag pallade verkligen inte vara med på dansen med halva skolan. Menmen hade kort dag slutade redan vid 13.00. Sen dess har jag bara chillat hemma, hunnit hjälpa mamma också. Ska snart dra och möta EMil, och är otroligt röksugen. Så bäst jag drar nu, slänger inte några rader ikväll ppuss

måndag

En ny vecka har börjat. Och nu är det inte alls många dagar kvar i skolan :) Räknar man inte med helgen är det bara 9 dagar kvar, fyfaan vad skönt. Fick veta idag att jag fick ett VG på min svenska novel, lite kul faktist. Annars idag har det itne hänt så värst mycket, träffade Mikis Jennifer och Jenny i centrum efter skolan, men vi hade dööötråkigt. Så drog hem och pluggade lite till omprovet jag har på fredag i engelska, som jag den här gången hoppas på att det kommer gå bra.
Senare träffade jag min älskling, käkade middag och chillade. Sen dog vi två ut och träffade Micke Linus Hill, och Matte.
Men tyvärr blev det inte alls kul, eftersom dom inte slutade rata om "sina" program dom älskar. Haha, menmen tycker om dom alla i alla fall.
Nu sitter jag och chillar och ska beställa en till billjett till kryssningen eftersom Micke har bestämmt sig att han ska med :)
Lite kul faktist, så har Emil någon han kan prata med, eftersom jag har flickorna och Tammo brukar inte prata så värst mycket. Men alla har vi sånna stunder så det ska vi inte klaga för mycket på.
Nu ska jag kolla klart på CSI också.
ppuss skriver mer i morgon eftersom jag börjar 11.30 <3333


ny vecka igen

Nu har vi gått förbi andra advent också. Jag tycker att de är lite småmysigt med allt julpynt och sånt, det närmar sig julafton. Vad jag ska köpa till alla är redan klart, nu är det bara att vänta på studiebidraget.
I veckan lär inte mycket speciellt hända, jag vet att jag har omprov i engelska på fredag, sen får jag ta dagarna som dom kommer. I helgen ska jag fira Mikis med dom andra i alla fall, hon fyller 16.
nu ska jag fortsätta fixa klart mig ha de bäst!

lugn dag

SÖNDAG
ja, vaknade runt halv elva men låg kvar i sängen en timme eller så. Sen gick jag upp käkade frukost. Sen började jag plocka upp vissa julsaker, och städade lite, men är inte klar så lär fortsätta om en stund.
Idag tror jag inte mycket händer, jag och Emil ska träffa Micke eftersom han har Emils rygga som Kevin ska ha. Annars blir det nog en lugn söndag.
ska fortsätta och städa nu så hare braa!

lördagskväll

kall kväll,
det har inte hänt mycket alls i helgen. Lugn helg. Kvällen började med att jag käkade middag hos Emils, det blev en pizza vi dela på. Sedan drog vi ut för att Möta Micke. Eftersom Emil också skulle hjälpa Kevin med lite grejor.

Vad jag kom på att tänka på är också hur vet man när det är äkta vänskap rakt igenom, eller när folk bara säger sånt för att säga det ? För så tighta vi är, eller var så förstår jag inte riktigt varför ni var så förjävligt fittiga. Jag måste bara få ut det. Men det var dålig stil, ni kunde i alla fall hört av er. Trots att du inte är så förtjust i Emil, så behöver det inte betyda att ni inte ens kan skicka ett mess. För det skulle ha betytt mycket för mig!

Till något helt annat, jag har letat runt som jag vet inte vad efter en ur snygg nyårklänning, men hittar ingen. Men när jag letade runt hittade jag två rätt så söta klänningar på Nelly.se, men det är ändå inte jsut det jag letar efter. Jag vet inte hur jag ska kunna förklara, men i mina tankar vet jag att en sådan klänningskulle passa perfekt. Haha jaja det är i alla fall drrygt tre veckor kvar. Lär väl hitta något som duger :)

lördag

Igår kollade jag och emilpå film och myste. Först blev det skräckfilmen Mirrors, och det stämmer att den var grymt otäck men trots det tror jag att det är dne bästa skräckisen jag sett på länge. Och tidigare under kvällen hade både Micke och Emil sagt att jag var konstigt som inte sett Hitta Nemo. Så därför blev det dne filmen sedan, inte lik den första men fisken var urgullig.

 

Imorse vaknade jag runt tolv tiden, först låg jag och Emil bara kvar i sängen och chillade. Se gick jag upp åt lite frukost, och började baka peppar kakor. Myspys.
Annars idag har jag ingen anng om vad som händer..f¨r väl se. Är inte på mitt bästa humör just nu idag.
Men något kommer väl ända kan jag väl tro.

  


Kvällen

Nu ska jag snart käka middag med mamma och pappa, det blir kyckling med någonting  till :)
Sedan bär det i väg mot VH, jag Emil och Kevin ska möta en Sebbe där.
Sen får vi se vad som händer, hoppas på något mysigt eller kul:)
Men nu ska jag dra och käka vi hörs senare elleri morgon när jag vaknar :)
pppusss


HELG

Ja igår då så han jag inte skriva någonting eftersom jag var först på " klassträff ". Ann (gammla mentorn) visade bilder från sexan, det var hemskt. Jag såg ut som en köttbulle haha jag skojjar inte. Menmen jag överlevde. Stannade itne där så värst länge heller. Vid åtta mötte jag Emil Micke Linus Hill och hans lille bror. Hade skit tråkigt, men sne drog jag och Emil men Aziz och Samlem till stan dom skulle lämna av Kevins brorsa. Det var inte så tråkigt, men fyfan vad jag blev trött på hem vägen. Vid elva tror jag klockan var kom jag och Emil hem till honom. Vi skulle sova där. Men tyvärr slocknade jag på en gång, haha.
Sen idag då, jag hade engelska prov, det gick hyfsat bra i alla fall. Men man vet ju aldrig med den där lärare.
Nu har jag förresten nyss duschat. Väntar på att Emil och dom ska blocka upp mig för vi ska ner till nynäs. Om det bli av.
Annars lär det bara bli chill.

ppusss

halloj

Tänkte slänga in några rader innan jag drar till plugget.
Efter plugget ska jag hem till Emil och fixa mig lite. Efter som jag ska " klassträff " med klassen från Rudanskolan. Jag ska möta upp en gammal polare Linda i handen, sen kör vi sälskap ner dit och så.

puss

jag älskar dig

Jag mínns den här kvällen som den var igår. Jag och Emil var inte tillsammans då. Det var en sen kväll mitt i veckan vi var påväg en från en polar i jordbro. Och när vi går från söderbymalmskolan mot brandbergen Sjunge han den härlåten och sen dess har det vart våran låt. Och jag blir bara så otroligt glad varje gång jag hör den. Mina läppar ler vad som än är fel då.

Aerosmith - I Don´t Want To Miss A Thing

I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping
While youre far away dreaming
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Every moment spent with you is a moment I treasure

Dont want to close my eyes
I dont want to fall asleep
Cause Id miss you baby
And I dont want to miss a thing
Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
Id still miss you baby
And I dont want to miss a thing

Lying close to you feeling your heart beating
And Im wondering what youre dreaming
Wondering if its me youre seeing
Then I kiss your eyes
And thank God were together
I just want to stay with you in this moment forever
Forever and ever

Dont want to close my eyes
I dont want to fall asleep
Cause Id miss you baby
And I dont want to miss a thing
Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
Id still miss you baby
And I dont want to miss a thing

I dont want to miss one smile
I dont want to miss one kiss
I just want to be with you
Right here with you, just like this
I just want to hold you close
Feel your heart so close to mine
And just stay here in this moment
For all the rest of time

Dont want to close my eyes
I dont want to fall asleep
Cause Id miss you baby
And I dont want to miss a thing
Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
Id still miss you baby
And I dont want to miss a thing

Dont want to close my eyes
I dont want to fall asleep
I dont want to miss a thing


3/12-08

tjooo ;D
Har haft en grymt bra dag. Trots att det var en lång skoldag, men det  var rätt slappt ändå, sista två timmarna under öppen verkstad satt jag Camilla och Josephine och bara garva. Fick också reda på att jag nu ligger på 97% närvaro, blevglad faktist. Eftersom jag för några veckor sedan låg på bara 76%.
Efter skolan träffade jag Angelica, men inte någon vidare lugn stund. Men sen gjorde Mikis Jennifer och Jenny mig sälskap tills Emil Micke Linus och Hill kom. Vi gjorde inte speciellt mycket men kul ändå.
Sen när vi kom hem hade han gjort det ur mysigt medans jag käkade middag. Han hade tänt varenda ljus jag har i mitt rum, och vi hade det så mysigt. Han är helt underbar.
Senare drog vi ut. Vi träffade Micke Tammo Jennifer och Mikis men hon drog ganske så fort. Senare kom Linus. Vi gick runt lite bara och snacka. Helt okej var det.

Tror att tavlan jag målat nu under några bild lektioner kommer att bli klar tills i morgon, om nu Elisabeth godkänner det.
Det ska bli en liten julklapp till mamma. Sen finns det fler saker att ta hem från både keramiken och bilden som säkert kommer att bli några klappar. Det är både kul och bra att gå en sån linje eftersom julklapparna kan man fixa själv än att slösa en himmla massa pengar på saker folk kanske inte ens tycker om. Men ut och julklapps handla ska jag också göra i slutet innan jul. När vi får jullov.

Men nu ska jag nog inte skriva mer. VI ses i morgon ppuss, och Nattinatt

lång dag

Halloj !
har inte så mycket tid att skriva nu. HAde skrivit hur långt som helst alldels nyss och så försvinner det! Så irreterande.
Men så nu förkortar jag allting och skriver mer ikväll.
Igår hade vi svenska, fick reda på att de inte gick så dåligt på provet i alla fall. Fick 70 poäng.
Sen umgicks jag med Mikisoch Jennifer. Vi fikade på Malmen.
Senare drog jag till bussen för att möta Emil i brandbergen. Sen hände inte mycket alls vi träffade Micke Linus och Hill.

Idag har jag en låååång dag. Slutar inte fören 16.00. Som tur är har jag inte några jobbiga ämnen. Men efter plugget tror jag inte alls mycket kommer hända. Får se om Angelica kommer till handen.

Nu m¨ste jag draaa pppuss!

fy fan vad kallt

Tog ett tag för mig att komma in på bloggen i morse, det funkade inte. Men nu är jag här.
Jag önskade att jag kunde legat kvar i sängen min när jag hörde hur regnet öste ner och hur mycket det blåser ute.
Usch hoppas det gå över, för sånt här väder gör mig trögg seg och uttråkad.
Idag har jag bara svenska före lunch sen efter det har jag keramik lektionen. Lugn dag ser det ut som än så länge. Jag borde egentligen ta hem engelskan så jag kan öva tills på fredag. Men som det brukar bli, jag glömmer antingen boken eller papprerna. Eller jag brukar inte orka.
Efter plugget ska jag träffa Mikis om hon nu inte ligger hemma istället för att gå till plugget. Annars blir det att träffa Jennifer, men Tammo och Emil dyker nog också upp.

Hörs senare pppuss / B

   

årets..ja typ önskelista haha..

Kunde inte direkt sluta med att kolla runt på datorn så tänkte slänga in det här med.

Årets.. ja typ önskelista

Pengar blev den självklara saken, det behöver man ju alltid.
Sen har jag blivit avis på platt Tvn ute i vardagsrummet så en sån vill jag ha här inne i mitt rum med.
En ny kamera skulle sitta fint.
Och få pengar till att göra om mitt rum helt och hållet, är trött på den blå färgen. Villa ha vitt. Men inte hel vitt.
Sen kom jag inte på mycket mer, eller jo en mobil, eftersom den jag har nu har fått målar färg på displayen.

men så ja, nu ska jag stänga av datorn / B

ny vecka

Skolan var precis som vanligt finns inte mycket att säga. Hade engelska och matte före lunch, usch har engelska prov inom gramatik på fredag. Det kommer gå åt helvete kan jag säga redan nu innan jag ens försökt att plugga. Men alltid haft problem med gramatiken i engelska. Men hoppas det känns bättre efter att ha pluggat senare i veckan. Efter lunch hade vi ESO, vi skulle göra egna julstjärnor. Som jag annars brukar älska, allt som har med julen att göra. Men idag var det antingen inte mitt huvud som fungerade eller så var jag oerhört petig. Det blev fel om och om igen. Tror jag lykades börja om från början tre gånger. Men det var ändå aldrig som jag ville ha den. Menmen kanske går bättre nästa gång. Kan man ju hoppas HAHA.
Efter skolan vid tre tiden drog jag hem till emil och käkade mackor, haha var hungrig som jag vet inte vad. Vi stannade där och bara tog det lugnt till fem tiden. Då mötte vi Micke och gick upp till centrum eftersom Emil skulle köpa cigg och julmust. Efter de drog vi hem till mig, medans Micke stannade i centrum för att vänta på Linus som var otroligt jävla seg, haha.

Men men efter att bara kollat pa och Facebook när jag kommit hem käkade jag middag, sen drog jag och Emil ut igen och träffade både Micke och Linus. Och lovade Linus att jag skulle lägga upp en bild i bloggen på honom. Vem vet det kanske är någon mer som undrar vem Linus är. Eftersom jag träffar han och dom andra rätt mycket. Så det kommer en bild snart. Men nu ska jag kolla runt lite till på Facebook och sen bara chilla vid TVn och sen försöka sova.
Slänger in några rader innan jag drar i morgon :)

Godnatt på er allihoppa!

 

1/12-08

Måndag morgon, men inte alls trött. Men lär väl bli det senare mot lunch i skolan.
Första december idag, alltså är det bara typ tre veckor kvar till Julafton, och sen kommer ju nyår också :)
Men jag kom på en sak, igår när jag låg i sängen innan jag skulle sova. Vad fan ska jag ha på mig på nyår,?
Jag hoppas jag hinner hitta något när jag får studiebidraget. För det skulle inte vara lika kul och ha på sig något från garderoben som man haft på sig förut. Men det fixar sig nog. I slutet av månaden blir det kryssning också två dagar innan nyårsafton. Hoppas den blir lyckad bara.

Men slänger in några rader senare nu ska jag fixa klart mig o så, ppusss

RSS 2.0