Vardag Helg & Tankar

valborg!

Blev en snabb shopping med Angelica efter skolan, småsaker som alltid behövs :)
Nu sitter jag o gör i ordning mig, sen om ca en timme bär de av hem till Camilla o sedan vidare till brandbergen igen :) Ha en super kväll nu! Vi hörs i morgon :D




Fredag :D

Godmorgon på er !

Idag vaknade jag i tid, och de betyder att jag hinner med datorn. Hoppas ni sovit gott, de har jag fram tills en massa folk började skicka SMS och  självklart vaknar jag av de. Känns också som jag blivit halvt ihjäl slagen, gör ont när jag börjer ryggen och högra armen ska vi itne ens prata om!

Men ni får ha de så bra, tror vi hörs igen runt 14.00 tiden pussar


fredag om två minuter !

Godnatt alla söta läsare :)
Hoppas eran morgondag blir grym!
Mina updates kommer nog ligga på låg nivå men något inlägg borde jag få in :)
pussar !


jävla väder

Gud vilket väder, åskar blixtrar och världens spöregn, riktigt april väder antar jag. Inte många timmar sne jag satt och njöt i solen liksom haha. GALET
Hoppas på bra väder imorgon i alla fall, annars kan man lika gärna sätta på sig en mössa och gömma dig. För mitt hår och regn kommer inte överens!

Nu har jag i alla fall tagit ett bad, och sitter bara och chillar nu.
Lär bli så resten av kvällen med så jag orkar morgon dagen o dagen där på (a) Hört rykten om att de ska bli galet, men vi får se helt enkelt !


Happy



Har en riktigt bra dag idag :D Ingen aning om varför men de är skönt.
är helt flum, men de är så de ska vara en dag före helgen !


Torsdag !

Hej på er :)

Han inte skriva någonting alsl i morse, hade lite bråttom. Men nu är jag hemma i alla fall, får se vad jag ska hitta på. Antar att de blir mest chill idag :) Imorgon är de valborg ! har ni några planer ?
Får se vart morgondagen tar oss helt enkelt, hoppas på de bästa ;D


jag vill ha sol !

felsms.com

Till: Chefen
Sms: Nu är allt klart. Spelade väldigt sjuk hela Förmiddagen och Lasse tyckte jag skulle åka hem. Så nu kan vi dra till Åre redan ikväll. PARTY PARTY !
Svar: Vi ses på Jobbet imorgon klockan 8.00 ! Kom inte en minut för sent.

Förklaring: Ja klantig som man är så skulle jag skicka till min bästa tjejkompis att allt var grönt inför resan till Åre. Men dum som man är så råkade man skicka fel. Jag skämdes rätt mycket då jag kom till jobbet dagen efter.

Till: Chefen
Sms: Nu är allt klart. Spelade väldigt sjuk hela Förmiddagen och Lasse tyckte jag skulle åka hem. Så nu kan vi dra till Åre redan ikväll. PARTY PARTY !
Svar: Vi ses på Jobbet imorgon klockan 8.00 ! Kom inte en minut för sent.

Förklaring: Ja klantig som man är så skulle jag skicka till min bästa tjejkompis att allt var grönt inför resan till Åre. Men dum som man är så råkade man skicka fel. Jag skämdes rätt mycket då jag kom till jobbet dagen efter.

Till: Mannen
Sms: Nu måste jag vara försiktigare med mobilen. Jag har märkt att han går igenom min mobil i smyg nästan varje dag. Det är nog bäst om jag smsar dig först alltid. Sen så undrar jag om du vill träffas i kväll? Miss you like Crazy
Svar: Vem skulle det där till? Vem är han?

Förklaring: Skulle absolut inte skicka till min man men gjorde det av misstag. Otroligt klantigt av mig. Men jag tycker att det även var jobbigt att han snokade i min mobil hela tiden.

Till: Pappa
Sms: Nu ska du få höra en annan snuskig sak om mig, jag älskar doften av min kuk, det kanske beror på att jag är bög. Din tur?
Svar: Vad i hela friden säger du? Har du blivit helt tokig?

Förklaring: Jag och en tjejkompis berättade små hemlisar till varandra och när jag skulle skicka denna hemlis så skickade jag till pappa istället för Patricia. Pappa ligger precis över henne i telefonlistan. Jag skämdes så fruktansvärt mycket. Jag va ganska så ung då det skickades och mina föräldrar visste inte om min läggning. Idag är det såklart glömt och dom accepterar mig som homosexuell... :)

Till: Kille i klassen
Sms: Dina blickar får mig helt ur balans, vill bara hoppa över hela rummet och slita av dina kläder och knulla skiten ur dig på fläcken.
Så ge dig nu någon timme innan lunchen, så kan vi ses sen vid din lägenhet. ;)

Svar: Wow, trodde inte du märkt det. Brukar ju spana in dig men du går visst rakt på sak, men visst. Kom hem till mig efter skolan så skall jag visa mina färdigheter darling! ;) <3

Förklaring: Skulle skicka till min kille som jobbade som vikarie på mitt gymnasie. Han hade suttit och hållit på inne i kafeterian hela rasten och gett mig blickar och allt. Men när jag skulle skicka ett litet förslag till honom så råkade jag istället skicka till "klassens snygging". Som jag inte alls var intresserad av, omogna pojkar är inte min smak. Och hans svar var lite väl chockerande. Men jag berättade för honom om situationen och han blev röd som en tomat. Men nu kan vi skämta om det efteråt. Fast min kille, han fick smset endå och mycket väl så möttes vi hemma hos honom sen.

mina <3


klänningar


musik




Jason Mraz - I´m Yours


Samsh Mouth - All Star


Låtarna ger en del somamrminnen! Har ni speciella låtar som alltid får er att tänka på sommaren?
Ge mig tips på sommarlåtar (a) eller bara bra låtar över huvudtaget!
Kan ju säga att mina spotify listor är rätt överspelade nu, de behövs nytt :D


saknar somamren !

Nu är jag hemma! skönt de, men vart tog solen och värmen vägen ? Var mulet och blåsigt på vägen hem, bara vädret håller i sig till valborg så är jag nöjd. men oftast brukar vädret göra motsattsen just under valborgskvällen, då man oftast befiner sig ute. Håller tummarna :D !

Idag händer nog inte alls mycket, sitter fortfarande här med ett huvud som håller på att explodera :| Ska käka lite snart och hoppas på en förbättring, ananrs blir de nog bara chill ikväll och kanske lite plugg. Bara fyra FYRA! veckor kvar till sommarlovet förresten !


skolavslutning 2008


balen 2008


rudan 2008


2009 :D


partaaj 2009 :P


skooolan

Halloj !

Sitter nu i skolan och slutar om ca en timme ;D super skönt!
Har fortfarande en förjävlig och konstig huvudvärk. Vill ligga i ett kolsvart rum som är helt tyst haha.
Men men nu ska jag Angelica & Camilla fixa till dom sista plakaten, plus att Simon ska välja sina "modell" bilder :)
Hörs hemma ! Pussar

Week


gårkvällen bilder

Nu är jag hemma igen, seg dag !
Men men nu är matte provet gjort, får se hur de gick. Vi har fått chansen att förlänga matteB kursen eftersom vi nästan missade ett halvår är inte klassen så smart (a) Inte jag i alla fall haha. Så får se om jag gr så eller inte.
Nu ska jag bara chilla senare blir de nog ut om jag inte fastnar här :)


smart ica !


i väntan på camilla ;D


grillning, men solen försvann innan vi ens hann börja


Camilla ;D


snyggaste mössorna jag någonsin sett, eller hur ? hahaha


hahahah


bilder kommer från igår ;D

Godmorgon :)
Igår försvann jag runt 15.00 och blev kvar ute tills 23.30. Jag Camilla och Simon satt hemma hos Ante och grilla och hade skit mys på balkongen. Men gud så kallt ! Får hoppas på sol till nästa gång :)
Men nu har jag lite små bråttom så ska försöka hra av mig i skolan ;D
pussar ! :D


miss you <3


Homee

Hej på er :D

Hur är de med er ? Hoppas de är finfint :) Här är de bara bra, jävligt seg men så brukar mina måndagar se ut.
Insåg nyss att de inte alls är långt kvar nu till sommralovet o grejer, känns super men blev också en aning stressad för att hinna klart med allt i kurserna som slutar nu till sommaren. Men de löser sig nog :)

Nu blir de i alla fall plugga matte....i alal fall kolla lite på papprena (a)


bli frisk nu din mupp, jag vet att du kan <3
du är stark älsklingen min ! <3

Låtarna igår kväll






skopunkten.com








gaaalet

Godmorgon !

Hoppas ni har sovit gott de har verkligen jag. Går kvällen var sjukt rolig fram tills en del började gå fel. Men de blir så ibland. Men Mikis du ska komma ihåg de jag sa igår, FÖRALLTID.
Hann aldrig åka till Tungelsta igår för när allt hade lugnat ner sig närmade klockan sig 03.00 och de var bara jag som hade lust och de kändes ju inte så jätte roligt att sätta sig och åka dit då !

Idag är de söndag...de betyder att de är Beas "göra-absolut-ingenting-dag" Så idag blir jag hemma tar de lugnt och kanske frsöka mig på matten som vi har prov på på Tisdag.









flikkks <3


patajjjj

Hej ! :D

Kom nyss hem efter att ha varit ute och hämtat lite grejer (a)
Men nu blir de chill sen duschen och ikväll blir de partajj med solstrålen Mikis och gänget !
Synd att Angelica sk jävlas och vara sjuk, men sånt kan inte hjälpas :/
Men ni får ha en super lördag ! puss på er !


Lång dag igår !

Hej på er ;D

Nu är jag hemma ! Hoppas allt är bra med er för de är det här :)
Hade en galet rolig gårdag/kväll. Kom trots allt upp klockan 04.00 vi hade roligt under båtresan och de känndes faktiskt absolut inte som 12 timmar, de gick fort. Men på slutet började jag må skit, de kändes som mitt huvud skulle explodera och att jag skulle spy så fort jag kollade ut mot havet. Men jag klarade mig och fortsatte kvällen hemma. Mådde sjukt bra efter jag kommit hem och käkat lite :)


Kvällen spenderades hos Lollo med en massa sköningar dagens planer har jag absolut ingen aning om än så länge. Men de kommer ;D


Angelica och jag hittade massor av skojj i taxfreen


minst en "toa" bild ;P


började bli lite suddigt för oss båda...(a)


Simon var HUNGRIG jag lovar er ;D


Sen var Nina & Simon med i någon musiktävling....men de gick ju inte så bra:P


HELG !



Nu ska jag alldeles strax dra mot centrum i brandbergen för att sola med Angelica, och sedan vidare hem till henne ! Så ni får ha bästaste fredagen så hörs vi på lördag igen !;D puss






weekend!



Vi slapp foto lektionen, sååååå skönt ! Trodde jag skulle somna under dom första lektionerna. Och så fick vi reda på att vi har matte prov på tisdag, de känns ju skitbra...eller inte ! Men inget att göra åt. Nu har jag helg i alla fall ! Har nyss druckit kaffe och käkat en fralla, nu blir de att leta väska, inge vidare att gå och släpa på taxfree påsar ! haha



Torsdag

Godmorgon !

Inatt måste jag sovit på något konstigt vis eftersm jag har ont i hela vänstersidan. Men men är helt död -.- som vanligt vid denna tiden, jag hoppas att de håller i sig så vi kan somna runt 00.00 idag för att sedan gåt upp 04.00
Bättre att sova 4 än 5 timmar eftersom då är man inte lika trött !
jag kommer dö i morgon när klockan ringer.....

Ska i alla fall snart börja röra mig mot skolan, trots att jag bara vill krypa ner i sängen igen, men nej de går inte, haha hoppas de är värt de imorgon bara !


Godnatt !

Sådär nu börjar jag få klart bloggen, var tvungen att återställa hela kodmallen, inte roligt alls !
Men nu har jag i alla fall kommit en bit på väg, men dock är det en jävla ikon som kommer upp, längst ner under min RSSikon, som jag itne förstår mig på alls. Den vill inte bort, men som ni kanske förstår är de inte därifrån designen kommer utan den har jag byggt upp själv !

Men nu roppar sängen, ögonen åker igen hela tiden. Så sovgott vi hörs i morgon PUSSAR


Min Tv kväll @ kanal5


Sex rehab with dr drew


CSI

Lae & Order


lista


längtar !

Halloj !
kom nyss in efter att ha mött Simon lite snabbt, nu är de snart fredag, gud så jag längtar. Men fy helvete för att vi ska upp kl 04.00 haha. Men de är nog värt de hoppas jag. Sitter och kollar på Andra Avenyn nu, rätt bra faktiskt.
Imorgon blir de nog en vanlig skoldag, sen direkt hem fixa lite grejjor, leta fram väska och bestämma kläder. Sen runt 20-21.00 blir de att dra mot min fru, ska sova över hos henne för att lättare ta mig upp och komam iväg på fredag morgon :)




!!!!!!!!!!!


Home!

Kom nyss hem från skolan, de har varit en låååång dag. Inget speciellt har hänt, men vi blev i alla fall klara med plakaten, nu är de bara skriva ut och få upp på en större kartongliknande sak :)
Jag Angelica och Camilla fick våra tröjor idag, som Malin i klassen gjort till oss. Skit sött!


Angelica Camilla Och Jag, förenklad bild ritat av Malin

Nu blir de att sätta på lite musik och bara chilla, får se vart kvällen leder :)

lite egopics

Hej !


Är hemma nu efter en förjävlig dag, eller de var att ta i, men fyfan haha. Kommer aldrig övernes med MAC-datorer och inget blir som de ska, men får hoppas på mer tur i morgon. Nu är projektveckan slut, de är skönt men vi har lite kvar av både studentplakat och fotoredigeringar.

Nog om skolan, är så trött på den haha.
Kom som sagt hem för ett tag sen, snart blir de middag och sedan får vi se, kanske drar ut med bubblan och så senare men får se om huvudet mår bättre då :)

jag - 2008

jag - 2008


jag-2009


jag - 2009

Tisdag



Hoppas ni har sovit gott, de har jag superskönt ! MEn de var dock inte lika roligt att stiga upp.
Idag har jag den där låååååånga dagen, usch orkar verkligen inte.
09.00-16.30 fyfan inte alls roligt, och inte blir de roligare när man ser solen där utanför eftersom man bara vill ut då :)

Nu blir de att fixa i ordning sig och börja röra sig mot skolan, har inga lektioner utan vi håller fortfarande på med marknadsföringsveckan, skönt att den tar slut imorgon! Men idag lär vi få mycket att göra.


cloths





Nelly.com




stylebystars.com


kommer bli galet :D


solen <3

Haha de är så löjligt att jag skrattar åt de
visst ingen kan hjälpa sina känslor och veta hur an själv ska klara av saker och ting.
Men att ta omvägar när du ser mig och be mina vänner om att säga saker till mig, de är liksom bara vaför ?!

Jag kom i alal fall nyss hem eller för ett tag sen :) Sitter och njuter av solen utanför fönstret och bara längtar till sommaren, lovet, stranden alal sena kvällar och alla fester och utgångar.
Jaja, nu blir de chilla och fortsätta njuta och sedan middag och ut en sväng, hem till Simon för att boka biljetter till kryssningen på fredag! dock blir de bara dagskryssning och sedan fortsätta hemma på land, men najjjs blir de jag lovar ;D


Måndagar är aldrig roliga

Godmorgon !
Hoppas ni har sovit gott, de har jag men trots de är jag helt död nu. Måndagar är ett rent helvete för mig haha. Känner mig lite halv hängig, fryser huvudvärk och snuva. Får hoppas att de går över för nu kan jag inte alls bli sjuk, de skulle inte sitta fint.

Vad har ni för er ? Själv gör jag absolut ingenting, sitta och drömmer mig tillbaka till sängen som är VARM, och tänker att jag ska sova tidigt ikväll men så lär de ju inte bli i alla fall. Nej nu ska jag fixa i ordning håret lite sen börja röra mig mot skolan, vi hörs senare idag :)








Min vecka än så länge !


ppics






helgerna går fört fort !

Halloj ! ;D

Hade riktigt kul igår kväll, inget knas allt var bara finfint :)
Började med förkrök hemma hos Ante, med Camilla Joans och Simon, sen kom Angelica och då drog vi mot jordbro, för att fortsätta hos Nina. Kom fler folk, inte överdrivet mycket men trevligt var de :)

Idag har jag bara tagit de lugnt, fixat med mobilen, eftersom jag har nytt nummer nu.
Sen bara hjälpt till lite här hemma. Men nu blir de att käka något och senare dra ut en stund :)


Jag & Camilla ;D


Lukasz Jag & Camilla ;P

party !

Tja ;D
Nu är jag färdigfixad och människa igen !
Ska snart dra mig utåt, mot centrum för att möta Simon..sen blir de för hoppningsvis till Ante med Camilla för att senare runt 23.00 dra mot Nina, party ;D

Men vi hörs i morgon om jag inte får tillgång till någon dator :) pussar






blev rosa idag ^^

lördagen




Destination - Darius & Finlay


Sommartider!


kobojsarna - jag vet att du vill ha mig


pics


Jag och Josephine!


jadu ingen aning om namnet (a)


jonas!


Najjna!


Jonas ! vi hittade lite grejjor i Bastun haha

Baby we can do it, do it all night long !

Godmorgon solstrålar !

Hade verkligen en asgrym kväll igår ! Var som sagt i Tungelsta och de visade sig att jag tydligen varit där förut men för ett par år sen haha. I början var de rätt segt men de kom igång, har ont i benen !
Hade i alla fall jävligt roligt, med både nytt och gammalt folk :)

Vaknade i alla fall nyss och de enda jag har i huvudet är, Baby we do it do it all night long ! haha ja så kan de gå när man lyssnar på en låt lite för mycket haha. Synd bara att angelica började må dåligt och inte kunde vara kvar :/ <3 men de blir så i bland.

Nu ska jag dircka upp mitt kaffe och sedan kolla om de finns bilder från igår på mobilen....antar att dom itne är så bra:P


party all night long !




Ha galet kul ikväll mina älskade läsare ! Pussar




party to night

Hej hej :)

Sitter här med volymen på högsta volym och fixar naglarna och snart bilr de duschen. Ikväll blir de fest i tungelsta som jag sa tidigare :) Annars idag har de bara varit chill, gjorde inte ett piss i skolan haha, känns så onödigt ibland men men ett år kvar, jag står nog ut !


FREDAG <3

Godmorgon !
Är helt helt död, vill sova. Men börjar som vanligt klockan nio idag pga projektveckan. Inte kul.
Men men har vi tur kanske vi får sluta tidigare, jag hoppas så. eftersom vi inte har så himmlans mycket att göra fören nästa vecka. Ska i alla fall hem efter skolan, kanske sova? (a) haha nej men ska ta d elugnt i alla fall, duscha fixa naglarna och sedan börja göra mig i ordning.

Kvällen kommer spenderas i Tungelsta hemma hos Nicke och Jocke, får se hur de blir dära. Men skulle de vara något är de bara att dra vidare :) Något hittar man alltid. Men börjar där i alla fall.
Men hoppas de blir galet kul !







Egopics ;)


vänner

Vissa vänner har man för livet, de är dom man vet att man kan lita allra mest på, dom som ställer upp lika mycket som än själv gör. Dom som lyssnar och vet att man själv lyssnar lika mycket på dom. Vänner finns där i vått och torrt oavsett vad. Och mina vänner älskar jag mer än allt, jag hoppas ni vet de och ni vet vilka ni är !














Är inte alltid bäst på att visa de, men i mitt hjärta finns ni alltid oavsett !


saknad föralltid

När man tänker på den dagen, känns de fortfarande som igår.
Jag minns smärtan, hur andan bara fösvann.
Hur jag bara ville grävas ner under jorden och stanna där.

Jag saknar dig något enormt, mer än någon kan ana.
Men jag kämpar på, varje dag.
Jag vet att du finns där, någonstans är du alltid vid min sida.
Men vissa dagar känns de värre, som om du är så långt borta.

Du kommer föralltid finnas i mitt hjärta, jag älskar dig storebror !

15.05.08






brottom

Hej Hej :)
Sitter i skolan nu och känner mig jätte trött, men slutar snart :) Vi tog ingen lunch så ja vi borde få gå snart:)
Då ska jag hem ta något att käka och sedan får vi se. Kanske drar ut senare och träffar bubblan men får se helt enkelt :)
Annars idag har vi bara suttit och försökt få ihop några mallar på studentplakat, kan ju säga helt klat att jag verkligen hatar MAC datorer!
puss hörs hemma ;D

vår vår vår

Behöver verkligen nya ballerina och andra somamrskor nu !
har inte ett par kvar sne förra året, eftersom jag är så duktig på att hålla saker o ting helt ! :D
Men får nog bli ett  par denna månad :)


skopunkten.se


Ginatricot.com

trött trött men de blir bättree...

Hej !

Kom nyss hem, eller nyss och nyss de avr ett tag sen. Tänkte bara säga att jag lever, men att mian updates kommer vara låga, eftersom jag fick antibiotika igår känner jag mig super trött hela tiden, och ahr ingen ork.

Men de blir i alla fall bättre med hakan :D de är skönt !
Annars idag har de bara varit chill halv sovit i skolan, men ja vad ska jag göra huvudsaken är att de blir bättre !
Hör nog av mig senare ikväll :)


bästavän tack o förlåt !
jag älskar dig oavsett ! ♥


påminnelse bara (a)


var tydligen 23 plus i solen idag ! härligt :D








sovmorgon, men ingen rolig anledning



Hej hej :)
Är hemma nu och sitter bara och tar de lugnt, har lite sovmorgon i morgon eftersom jag ska till läkaren.
Tyvärr har dessa jävla svinkoppor inte försvunnit, så imorgon blir de antagligen antibiotika. Inget jag vill ha men hellre de än att gå och se ut som ett mongo i fejjan.

Har haft en halv rolig kväll, bra från början men ibland blir de fel.
Hoppas de kan lösa sig i alla fall, oavsett vad så slänger jag inte bara bort allt.
Träffade Simon på vägen hem så vi gick runt och bara snacka lite satt oss ner o chilla galet.


mmusik







Darius & Finlay - Do it all night


Sommartider remix


Riverside - Sidney Samsom


sommarkänsla

Hej hej !
Är hemma nu eller varit de ett bra tag men har suttit i solen !
Sjukt skönt, sommarkänslor på hög nivå. Ni såg säkert mitt tidigare inlägg, hör av er om ni har lust skulle vara roligt. Men i alla fall, har just beställt körlektioner, men de är sjukt varenda lärare är fullbokad fram tills den 3maj. Inte roligt men men får vänta tills då. Kanske hinner jag plugga lite teori tills dess (a)


modell för en dag !


när är nästa ledighet ? (a)



Fyfan, nu börjar de igen...skolan. Inte de roligaste, har varit så skönt med lov och skulle inte klaga på en eller två veckor till. Är i alla fall helt död idag, mensvärk så jag itne vet vad jag ska ta mig till. Hoppas ni mår bra i alla fall :) Har i alla fall en kort dag idag, 09.45-12.00 så de är positivt, sedan blir de nog hem och bara ta de lugnt, måste verkligen plugga till matte provet på torsdag. Lika gärna börja nu och kanske få ett G än att sitta där på onsdag, och inte klara de dagen efter. Måste verkligen klara de här annars är jag rätt körd i den kursen.

Men men nu ska jag försöka göra något åt migg hår sedan börja gå mot skolan, skulel nästintill döda för min säng just nu !

Hos Nina 5 april


Jag Camilla & Lukasz

Danne & Ivan


Camilla & Jag


partyyy


Camilla !


Jag Ivan och Danne


Milla & Jag


Danne Ivan Simon & två polacker haha

Sommaren är på väg, snart är vi där igen !



Sommaren 2010!

* fylla 18, den 10.e juni

* kryssningar

* shopping

*utomlands

*krogen

* massor av sol hoppas jag !

....det kommer bli en dyr sommar och hel galet !


äckliglördag



Hoppas ni har haft en rolig helg. Jag har haft de till viss del men kan ju säga att de finns bättre helger.
Igår drog jag i alla fall ut runt halv 8 tiden, för att vi skulel vara i jordbro runt halv nio. När jag väl är i handen blir de ändrat pga Simon inte hinner med bussen. Efter jag suttit i handen och frysit ihjäl så sitter äntligen Simon och Angelica på bussen, Äntligen kan vi sätta oss på tåget tänkte jag....

Men precis då händer de en olycka så både tågen in och ut från stan slutar gå.
Hade lust att bara strypa någon då haha, så vi fick springa o leta ersättningsbuss mot VH och sen fick vi reda på att de tydligen var någon somhoppat framför tåget, vid bron på andra sidan rudan.
Fyfan, men sånt händer hemskt bara.

Vi kom i alla fall fram till Nina runt halv tio och då började vi förkröka sen runt 23.00 rörde vi oss mot Jordbro eftersom Sebbe skulel ha fest. Men tror ni han hade de ? Nej som vanligt snackar bara hans käft om allt och inget.
Så Nina kom som räddaren i nöden och sa att vi kunde dra hem till hennes pappa istället.


Halv lyckad kväll, men skulle varit värre utan sällskap !


hmm av alkohol ?



"vi var fulla och hungriga" helt sjukt enligt mig. Visst man vet inte alltid vad man gör när man är onykter, men att mörda sin vän och sedan göra köttgryta på han/henne, de låter orimligt i mina öron. Kan bara alkohol få en till något sånt ? Jag tror inte de, men tydligen..låter helt sinnesjukt.


läs hela artikeln här: http://www.expressen.se/Nyheter/1.1947269/de-dodade-och-at-upp-sin-van


MIN FREDAG

Godmorgon !

Kom hem runt 04.30 i morse kan ju säga att jag var ganska så lätt road igår. kommer lite mobil bilder sen tills Camilal skickat alla bilder, väntar ju på bilder från i måndags också.
I alla fall hade roligt igår, tyvärr var de lite drygt där vi befann oss. Men de blev att vi drog mötte upp Danne Ivan och Domme, men ja haha Domme var den enda som klarade av att följa med oss, så jag torr dom andra två mår sämre än vad jag gör idag haha.

Sen drog jag Simon och Domme ner till station, mötte upp Nina och träffade även på massa gammla ansikten. Vi drog vidare till VH och fråga mig inte varför för sen åkte vi ända bort till Vegabaren för att folk skulle äta.








FREDAG

Godmorgon på er sötnosar !
Vaknade för drygt en timme sen, helt utvilad...eller inte haha.
Nej men hade de roligt igår, vi var hemma hos Nina i Jordbroland med trevligt folk !
Blev lite knas men jag hoppas personen förstår mig nu, lika mycket som jag förstår :) <3

Idag blir de chill...tills kvällen närmare sig, får se vart jag ska hålal hus ikväll :) Me någonstans i alla fall :)
Vad ska ni själva hitta på ikväll ? Sista helgen på lovet också :/ !


kvällen lär börja med Camilla hos finlandsmänniskorna ;D Sen får vi se vart kvällen leder mig !


hos ante

sitter och förkrökar hemma hos Ante med Camilla och Simon, sen blirde vidare tilljordbro :)
haen super kväll pussar

grönlunds.se

Halloj !
Vaknade för drygt en timme sen, så skönt att i alla fall somna tidigare än vanligt och sedan sova ut länge. KÄRLEK på de ! Vad som händer idag vet jag inte ännu, antingen något eller absolut ingenting haha.
varit skönt att ta de lugnt nu i två dagar, så jag orkar med ännu en vil helg, haha nje men ut ska jag i alla fall, men vart hur och när har jag ingen aning om.

Har nu på morgonen...eller dagen, försökt ta mig in på mitt konto på grönlunds för att boka tid. Men de funkar verkligen inte. Någon som läser min blogg som öveningskör med dom ? Som vet hur fan man gör är tacksam för ett svar :*



sova <333

Hej på er !
Jag tänkte bara säga Godnatt och hoppas ni sover gott :)
Har haft världens huvudvärk ikväll, men ändå inte velat sova, men snart blir de nog de :)*
Ska försöka få tillbaka bloggfantasin lite, och få tillbaka alla ideér haha :)
Men livet runt om bloggen är viktigare så de blir lite halv krassligt med updates då och då.




















































H&M sommaren är på g


biancooo

Hejsaan

Nu är jag hemma igen, blev att dra på biancos vipkväll. Goodiebagen innehöll mest bara skit men men ;)
Har nagelfilar för flera månader nu haha..
var ute med Simon och Emil ett tag efter o bara vandrade runt, inget speciellt hände.
Sen måste jag bara nämna att min kusin är supersöt som ringer och är orolig ! <33


Lycka till med allt nu, är jätte glad för din skull ! <3


Bianco

Ska nog snart ta mig in i duschen och fräsha till mig, sedan blir de att åka till handen och möta Angelica och Mikis. Eftersom Angelica dragit med mig på någon VIP kväll på Bianco. Så hoppas vi blir bland dom 50 första, men de blir vi säkert eftersom vi lär vara där i tid. Ska ni oxkså dit ikväll :)?


Morgon

Godmorgon eller god och god vet jag inte, mitt morgon humlr är inte de bästa. Och när någon väcker mig blir de inte bättre. Fyfan, men de blir bättre snart som tur är hah, men jag behöver sova somnade 07.00 i morse !
Men men nu ska jag se om jag hittar något gott att äta till frukost, jag är kräsen när de kommer till frukost.

Är ni frukostmänniskor eller står ni hellre över ?


i mina ögon har du sjunkti så jävla lågt !

Just nu mår jag illa av tanken på dig, ditt namn och saker som påminner om dig.
Jag vet att jag inte var helt i förståndet, men de var du !
Och en nära vän eller ja en som säger sig vara de gör tamig fan inte sådär.

Äckligt jävla lågt.
Jag trodde du var på högre nivå än så, tydligen hade jag fel.
Något jag aldrig skulle kunna ana att du ens skulel kunna slänga ur dig.


Bättre än så var du i mina ögon, tillsjag förstod vadfan
ni gjort eller ville eller ljög om eller skitsamma de var lågt !

Minnen

Låtarna ger riktigt gammal minnen tillbaka, såsom sommaren 2007 osv!
Galet. Har ni låtar som får er att minnas tillbak på en speciell tid ;D ?






MINNEN

hemma !

Kom just hem  efter att ha varit och solat med Angelia och hunnit med både de ena oh andra inne i solariumrummen haha;D Sen tog vi en promenad ner till Maxi köpte cola och godis och sedan en promenad tillbaka :)Mys!
Nu blir de Desperata hemmafruarna, sedan får vi se vart kvällen leder :)


muppen är inte så kort, men stog på knä ! ;D


solning

Nu blir de att dra upp mot centrum för att sola med Angelica, sen hemåt ! Ska ta de jävligt lugnt ikväll och abra vara hemma o sega. Jag behöver de kan jag lova så lär bli mer bloggning senare :) puss


Min måndag!

Godmorgon !
Blev lite sent igår, kom hem runt 05.15 och jag som bara skulle vara ute en stund hade jag tänkt. Men så kan de bli, haha. Hade i alla fall roligt, vet itne om jag ska kalla de för chillkrök eller chillfest, men något utav de var de. Trevligt folk och för en gångs skulle INGET bråk haha.

Somnade i alla fall så fort jag steg innan för dörren kändes de som, eller jag hann till sängen i alla fall.
Idag ska jag nog bara chilla, kanske en hemma kväll ? Jag vet itne får se, men inget partajj vad jag tänkt mig nu i alla fall :)


slänger in en gammal bild tills alla bilder fårn igår kommer, blev nog en hel del ! ;D


vart tog våren vägen ?

Godmorgon !
Haha vaknade för inte alls länge sen, gud så jävla skönt att sova ut för en gångs skull. De behövdes :)
Hur mår ni mina söta läsare :) ?
Jag tänkte bara ta de lugnt idag om de inte bli så att jag träffar Danne och Ivan, om vi nu hittar ett ställe att vara på, de är lov så ingenting spelar så stor roll ! :) Vad ska ni hitta på ? puss


påskafton 2009


mer pic´s från i lördags










home

Hej !
Var i Jordbro hos Lukasz ett tag, men de var inte vidare roligt, eller ja han skulel ha fest men den dog ut efter knappt en timme. Så jag och Simon mötte upp Ivan och Danne, chillade lite och drog till vegabaren. (ovanligt?)
Nej men dom skulle käka och så. Sen blrv de bara att gå ända hem för bussen kom inte ! De var inte kul i denna kyla. Har tagit de jävligt lugnt ikväll, och kan säga att de behövdes :)

Snart kommer lite fler bilder från gårkvällen innan allt kaosa totalt :/


Mot lukasz

Så där nu har jag blivit halvt människa igen :)
Ska snart röra mig mot Jordbro hem till Lukasz för partajj, men inte lika vilt som resten av helgen, inte för min del i alla fall :) Haha Vad ska ni göra ? puss


Hos Stefan 3 april



















Lyckad kväll var de fram tills ja de blev totalt kaos.
Men sånt händer ibland otur.


jag vill inte bo kvar här

God morgon, elelr god kan jag inte säga att den är.
Men ville bara säga att jag lever, som är konstigt nog efter igår.
Men de blir fel ibland, men jag är trött på idioter som tror att dom kan göra hur dom vill.
De som hände igår kommer stanna utanför bloggen.

Hoppas ni haft en fin påsk :) Uppdateringen kommer vara låg ett par dagar framåt.


Glad påsk


Godmorgon :) Hoppas ni sovit gott de har jag, fyfan. Men gårkvällen var inte alls så roligt som de brukar vara. Men jag hoppas de löser sig, för jag sa aldrig namnet. Men nog om de.

Idag är de påskafton, lär bli hemma under dagen men ikväll ska jag till Stefan på partajjj tror jag.
Lär bli jag och Mikis som ska dit, sen får jag se vilka mer de blir.
Men de blir säkert asnajjs :) De var de sist i alla fall :)


helg


Godmorgon !

Gårkvällen var fullspeckad, hann med mycket. En del tänker jag inte ta upp här för de är bara onödigt. Men resten av kvällen var rätt chill, började hos Nina med Mikis Kobben Michis Emil och Simon, senare kom Danne Domme och Ivan också. Men de blev inte allt för länge där, utan drog mot brandbergen där vi råkade på Bella Jennifer och Tammo, inget roligt där. Men jag hoppas att de löste sig och att de är bättre :)

Sen drog jag vidare med Danne Domme Simon och Ivan till någon "fest" är dött där men men. Hade kul ändå ! ;D

Uppdateringen lär bli låg under helgen !


looooooooooov

Är hemma nu, blev inte mycket shopping alls, en vanlig tröja och manikyr mallar. Sen drog jag och Simon ner till grönlunds och fixade med körlektioner :D Så börjar köra snart ^^ najjjss
Sen mltte vi Bella o Jennifer också, men känndes som jag fick feber igen så drog hemåt :)

Idag händer inte mycket bara chill, vad ska ni hitt på första dagen på lovet :) ?


sista skoldagen på ett tag :D

Halloj ;D
Sitter nu i skolan på sista lektionen, slutar om 45 minuter sen ör de lov ! Så helvetes skönt :D
Blir till centrum efter skolan shoppa lite, men om jag får med mig något hem är en annan fråga.
Men ska i alla fall ta en lugn kväll ikväll, så kör vi mot helgen istället :D
Pussar

Sista dagen ;D



Så skönt de var att somna lite tidigare än vanligt igår ! Dock är jag lika död nu, men vafan sista skoldagen sen ledigt ! Tror nog jag kan stå ut, har vi tur slutar vi tidigt också :) Men hinner inte skriva så mycket, men ha en jätte bra dag :) efter skolan blir de centrum med Angelica tror Simon skulle komma förbi också.

Puss så länge !


RSS 2.0