Vardag Helg & Tankar

tröttare än tröttast



Hoppas de är bra med er, här är de tröttheten som styr idag. Har inte sovit en blund, även fast jag velat. Men men ska i alla fall inte göra så mycket idag, åka och hämta vagnen lite senare och paketet från H&M de han aldrig komma igår, lite synd.
Sen blir de bara att mysa hemma, vädret är ju inte heller på topp så perfekt för en innedag :-)


Onsdag

Godmorgon!
Har ltie brottom men hinner nog med ett snabbt inlägg ;)
Den här morgonen har ju varit bättre än igår, haha. Stackars hjärtat som fick tömma hinken med spyan.
Hur som helst så ska jag ner till bussen snart, förbi handelsbanken, sen hem till Mamma en stund och hoppaspå att mitt paket har kommit från H&M, och imorgon troligtvis kommer även vagnen :-) Sen blir de hemåt igen,fixa i ordning middagen och sen iväg med Virre och Hjärtat och storhandla! Så idag har jag lite o göra i alla fall :-) Puss på er!




Kärlek!


Ännu en vecka framåt :-)



Jag kan ju säga att sparkar och knuffar ökar hela tiden, helt underbart med tanke på att lilla krabaten där inne varit rätt lugn fram till för bara någon vecka sen. Innan dess har jag knappt känt någonting, förutom några enstaka knuffar om nätterna. Men nu är de fullt ös där inne, mer än bara på nätterna :)
Och hittills har de varit mysigt med magen som växer eftersom våran älskling är där inne, fast de är det fortfarande men nu är magen faktiskt mer i vägen haha, och hormonerna flyger. Vissa dagar grinar jag åt allt, och andra är precis som en helt vanlig dag :-) Förra veckan satt jag framför TVn o störtböla åt en liten kille som lärde sig cykla och i söndags ska vi inte ens prata om mitt humör haha. Men de är skönt att man kan skratta åt de när man väl inser att de är hormoner som spökar ;)


inte så trevligt va...

usch fy och blä, fyfan de värsta som finns är spya, och att spy själv gör inte saken bättre. Så trevlig har min morgon varit. Men men förhoppningsvis var de bara de, även om jag känt mig lite små hängig. Men vi får väl se om jag bli sängliggandes eller inte ;) Nu under dagen blir de bara lugnt för mig i vilket fall som helst. Ska vänta på att lönen kommer in så man kan betala alla räkningar hit o dit. Sen ikväll blir de åka iväg o storhandla med älsklingen och Virre. Ska väl hina med en tvätt där imelan också har jag tänkt :)


Nu fick jag även se att barnvagnen är skickad, roligt :-)


Helg

Godmorgon!
Har sovit lite halv taskigt igen, men vad gör man? Inte så mycket ;)
Vaknade av någon jävel som antagligen  kom från krogen och skrek som bara den när han gick av bussen, sen fick jag för mig att någon var i lägenheten för de lät som ett glas krossades...men de var bara en krok som lossnat!
Nu på morgonen har jag tagit de lite lugnt, haft lite magont, sen pratat med Josephine osv :-)

Igår på MVC gick de jätte bra, var jätte nervös innan, varför vet jag inte egentligen men jag fick för mig att något skulle vara fel. Men allt var som de skulle, men dock hade inte järnet i kroppen blivit så mycket bättre så de är bara att fortsätta käka dem där tabletterna och andra saker med järn i. Fick höra hjärtslagen också, helt otroligt :-) De blir bara mer o mer verkligt :-)


Godmorgon

Hoppas allt är bra med er! Här är de bra men idag är de verkligen zombie varning. Dödströt och förkylningen släpper inte.
Så till helgen blir de bara vara hemma och ta de lugnt så gott jag kan. Idag ska jag även till MVC för andra gången, har inte varit där sen vecka 10 så ja 16 veckor har gått sen sist :)
Dem ska väl kolla allt de vanliga berättar mer om de sen när jag varit där :-)
Nu ska jag lägga mig i soffan en stund med massa vatten o huvudvärkstablett!




Förra sommaren! :D


Tiden går fort!


Förkylningen vägrar att ge sig...

Godmorgon alla glada, och mindre glada ;)
Hur mår ni? Här blir förkylningen bara värre o värre istället för bättre. Men men de kunde varit värre än så ;)
Idag ska jag i alla fall försöka ta de så lugnt jag kan, men de är svårt! Men har i alla fall bestämt att dagen förblir inne :-)

Igår var jag förbi mamma på förmiddagen och fikade lite, sen beställde jag hem lite grejer till plutt :-) De är så svårt att låta bli! Lägger ut en bild nedan :-) Annars har de väl inte hänt så himans mycket sen sist.


En söt skojrta, en cardigan, en kortärmar -och två långärmade T-shirtar och sen 2 pyjamas :-)


Ny vecka!

Godmorgon på er! Ävem om den itne är så god för mig haha. Hade svårt o somna igår kväll eftersom näsan ör helt igentäppt, sen vaknade jag när älsklingen skulle till jobbet av att jag inte kunde andas normalt. Alltså är jag dunderförkyld, igen. Hoppas de itne är något långvarit i alla fall :-)

Hur som helst ska jag tvinga mig ut en stund och möta min noobie lite senare, gå en promenad med söta vovven. Sen blir de dock hem igen ganska fort och bara vila. Ska verkligen försöka haha men har ju en aning svårt att bara sitta och ta de lugnt. De är itne min grej ;) Men måste man så måste man.
Då kanske jag kan vara någorlunda mysig när hjärtat kommer hem, de är 15 underbara månader idag ♥ Även om de känns som de alltid varit vi, och ibland som vi träffades första gången igår. UNDERBART helt enkelt. Nu ska jag lägga mig i soffan en stund tills jag ska röra mig ut! Puss




Höstpromenad


Länge sen, men helt klart den bästa sommaren! <3



Efter förra inlägget satte jag mig och försökte göra om designen lite iaf. Så de får vara såhär ett tag fram över iaf ;-)
Sen drog jag upp mot tågen och mötte Josephine med den lilla lilla hunden! Skit söt :-)
Vi tog en promenad här i Jordbro, svinkallt när de blåste till men skönt i solen :-) ♥

Nu väntar jag på hjärtat, sen blir de att laga lite middag och efter de tror jag att jag ska ta ett bad, om jag orkar.
Förresten så rör sig plutt lite mer o mer, jätte kul♥ Även om de är helt olika dag för dag.
Eftersom moderkakan ligger i framvägg, så dämpas allt som rör sig där inne. Lite synd, men underbart när man väl känner någonting :-)


Torsdag...redan?

Tycker veckan har gått fortare än vanligt, skönt de ju! :-)
Har inte gjort så himmla mycket den här veckan, tagit hand om en magsjuk man och igår var jag förbi mamma och pappa på en fika. Mys :-) Fan vad kallt de börjar bli nu, har redan börjat använda min stora varma vinterjacka! Har även hört att de kan tänkas komma lite snö i helgen, men de tror jag nog inte fullt ut på ;-) Men mysigt de skulle vara, om man är inne ;)

Igår kom även de sista från H&M, ett par strumpbyxor till mig och en mjukisdress till plutt. Har för övrigt gått in i vecka 25 nu, de går fort och de gilalr jag! Dock börjar de bli lite påfrestande, hormonerna är starkare än innan, tycker synd om hjärtat ibland haha :-* Sen trycker ju lillen mot min urinblåsa så ja kissnödig hela tiden.


helgen!



Hoppas de är bra med er! Här rulalr de på som vanligt men är otroligt trött idag, och vaknar med halsont. Kanske skulle ha stängt fönstret i natt när de lät som världens strom ute. och likadant väder idag, mysigt eftersom jag nog bara ska vara inne, förutom att vi ska åka bort till Addes föräldrars förråd och kolla på lite grejor :-)
Sen kommer även pappa förbi och kolla hur vi har de :-)

Nu har ännu en helg gått, de går så fort ibland att jag inte hinner med. Men de är skönt!
Har haft en underbar helg med mitt hjärta och även haft en väldigt rörlig krabat där inne, mer än vanligt :-) De är alltid lika mysigt att känna :-)

I Fredags tog vi de bara lugnt framför tv´n och gjorde inget alls. sen i lördags väntade vi på att Gurra skulel komma och hämta sina grejor som stod kvar och efter de blev de hem till Mamma&Pappa för middag! Men vi kom hem rätt så tidigt i alla fall, du ville hjärtat baka bullar, fast jag tror han menade att hasn ville att jag skulle baka och han titta på ;-)
Haha nej nu ska jag inte vara sån, men de blev i alla fall totalt misslyckat! Vi hade i karamellfärg, så vi skulle få gröna bullar, men de gick itne som de skulle för dem blev alldels degiga :( Men tillslut kom vi på varför, smöret hade varit för varmt så jästen hade blivit "förstörd" Så får väl bli en kväll vi gör om de nu i veckan kanske, för dem där var bara och kasta ;-)



Sen igår var de ju Söndag, Virre fyllde år! Så vi åkte till Vh och överraskade henne tillsammans med resten av familjen :-) Trevligt! Grattis igen! :-)  Sen tog vi det bara lugnt resten av dagen, bytte gardiner och små fixade.


gammal bild!


Höstmys



Sådära nu känns det som hela dagen gått igen, även om klockan bara snart är 14.00. Har i alla fall plockat och fixat här hemma, sen har de varit en byggjobbare här, som skulle sätta dit de sista på torkskåpet och fixa lite annat smått. Tyvärr hade han fått fel mått så han får komma tillbaka på Måndag. Ska bli skönt att få upp ett duschdraperi kan jag säga, så slipper hela badrummet vara mer än blött efter en dusch! ;)
Nu kom de där mysiga höstvädret jag väntat på sen jag vaknade, de blåser, regnar och ja de är höst nu! Så nu blir de att bara ta de lugnt, senare ska jag möta hjärtat för vi måste handla lite grejer och ikväll blir de att laga middag tillsammans :)


Från H&M







Fredag :)



Godmorgon sweeties!

Usch jag verkligen hatar att vakna 09.00 varenda morgon, men min kropp har ställt in sig och vägrar låta mig sova längre.
Igår var jag i alla fall nästan hela dagen hos Mamma som fyllde år! Blev middag och lite fika på det :-)
Sen åkte jag med hjärtat och hämtade ut något som har med internet att göra, fråga mig inte vad för de vet jag inte :-) Men de funkar ju ialla fall haha ;)

Idag är de Fredag, jag hade sätt fram emot en lika ysig höst dag idag, med regn och rusk men dock ser de ut att bli tvärtom. Får se vad jag hittar på under dagen, dammsugning och tvätten står först på listan :-)
Vad har ni för er ? :-)


Vecka 24

Ännu en rolig sak är att jag gick in i vecka 24 igår. De börjar kännas nu, magen är i vägen och de börjar bli en aning jobbigt att gå eftersom både fötter och händer har svullnat och värre blir de mot kvällen. Men de är underbart :-) Faktiskt inte långt kvar nu, även om de är ett par månader, men hittills har de gått otroligt fort så jag hoppas dem här veckorna som är kvar också går de :D Annars rullar de mesta på som vanligt, ska till MVC den 21a oktober.



mamma  & pappas älskling ♥


Bilder!

Lite halvdåliga bilder, men dem får duga så länge :-) Bättre bilder kommer när allting är klart, vi väntar ju som sagt på både soffa, köksbord och en tv bänk :-) Och eftersom Gurra valde att flytta hem igen, blir de till att ta hans rum till ett barn rum, Kommer bli skit kul att få inreda med tiden .-)


Lite blommor har vi fått in, jag som älskar blommor kan inte vara utan de allt för länge! ;-)


Vardagsrummet, inte helt klart ännu. Men vi har kommit så långt vi kan för tillfället :-)


Vårt sovrum, dock skulle ju solen vara precis där och jag hade inte orken att dra ner persienerna ;-)
Sen en bild på köket :-)


trött tjej idag

Godmorgon!

Fyfan idag är en sån där riktigt trött dag, en dag då jag helst skulle ligga kvar i sängen hela dagen! :-)
Men de går inte så får se vad jag hittar på. Den senaste veckan hgar jag haft fullt upp från jag vaknat till jag gått och lagt mig. Vi fick upp alla våra kartonger redan efter andra dagen så de var skönt! Sen har de varit mycket småfix, vi har även hunnit med port73 Ikea och mediamarkt.

Så en ny finfin TV har vi, nu väntar vi bara på soffan som kommer första veckan i november, sen köksbordet. Så just nu har vi Andreas gamla lilla soffa, men de duger så länge! ;) Sen kommer ju barnvagnen snart också, mys ♥

Sen var de ju från början alla vi tre Gurra, Hjärtat och jag som skulle bo här ett tag framöver. Men nu blidde de bara jag och hjärtat :-) Men så kan de bli ibland :)

Ska ta lite kort nu tänkte jag som kommer upp i nästa inlägg! .-)

RSS 2.0