Vardag Helg & Tankar

Veckan har gått fort!

Tjenahej!

Sa redan i Söndags att snart är de helg, och ja gud så fort veckan gått! Fredag imorgon ju! :-o

I måndags var jag i alla fall på BVC med lillkillen. Allt såg bra ut och även denna gång har han både växt och gått upp, nu ligger han på 5430g och är 59cm lång. Stora killen! Nu märks de även på kläderna, redan fått lägga undan massa kläder som han knappt hunnit använda :-)

Sen i veckan har vi även varit uppe hos mamma och pappa en sväng. Mysigt för dem att få träffa lillkillen också! Speciellt när han växer så fort :-)

Promenix med tant Josephine var vi på igår, sen blev de även kaffe här hemma och så han hon mysa med Hugo :-) Han fick till många leenden, alltid lika kul att kolla på älskade tanten tycker han ;-)


Släktfika!

Tjoolahopp :-)

Redan söndag! Helgerna går alldeles för fort, som tur är gör veckorna också de så snart är de fredag igen haha ;-)

I helgen har vi inte gjort mycket alls, alla tre har varit små hängiga. Som tur är var de bara näsan som snora som värst på Hugo!

Men idag kom i alla fall kusiner mostrar och pysslingar och fika ;-) Min kusin och hennes barn hade ju inte hunnit träffa vår lille prins. Han fick skit balla sol brillor, body och en halsduk/haklapp :-) Tack igen!

Så nu har dem precis dragit, lillskiten käkar och mitt stora hjärta lagar middag :-) Så sen blir de att käka och senare se på veckofinalen av big brother där efter ropar sängen på oss om de inte blir ännu tidigare, helt slut! :-)


Feber -.-

Att ha feber under natten är bland de värsta som finns, de är FÖR varmt, svettigt och känns bara äckligt! Hoppas de är bättre i morgon för dagen idag har inte varit rolig alls, de är ju inte som man kan ligga i sängen och ta de lugnt en hel dag heller ;-) Så håll tummarna för att de är skillnad när jag vaknar i morgon!

Hur som helst ska jag försöka hinna med och städa av lite eftersom de är mycket krångligare i veckorna när jag är ensam med lillskiten ;-) Man hinner liksom inte med! Sen på Söndag kommer hela tjocka släkten på fika! Alla har inte hunnit träffa Hugo än :-)


Hängiga alla tre

Tidig kväll, vi alla tre har redan gått och lagt oss, hunnit sova har vi också men Hugo vaknade och var hungrig :-)
De blev att vi mötte Josephine en stund imorse, och varmt var de! Sjukt att man för två dagar sen var ute i snöstorm och idag går i världens värme! De gillar vi
;-)

Sen kom i alla fall Hugos farmor, faster, Nisse och Micke hit på en fika och gos med lillskiten. Som så gärna tar nappen då men när vi är själva går de minsan inte! Nu ska vi fortsätta sova här, och imorgon bär de av till mammsen!

Puss & Godnatt!


Vår vädret tillbaka!

Godmorgon!
Min hals tar död på mig, men tur är väl de att jag inte blir sjuk. De går liksom inte nu ;-)
Men mitt lilla hjärta är dunder snorig, och dem senaste nätterna har varit förjävliga för honom. Han kan ju liksom inte bara fräsa ut de. tur att febern håller sig borta i alla fall :-)
Får se hur han mår idag, är de ganska bra blir de att möta Josephine en stund, annars ska vi hålla oss inne så de inte blir värre! Vårvädret är tillbaka också, helt UNDERBART! Så Snart kommer man kunan göra i ordning på balkongen :-) Vi gjorde ju aldrig de när vi flyttade in eftersom vintern ändå kom någon månad efter ;-)
Man blev ju nästan deprimerad av att kolla ut på snön och den gråa himmlen. Men nu blir de frukost, massa te! Så vi hörs kanske senare ;-)




Ny vecka!

Tjoolahopp!
Fyfan vilket väder de har varit idag. Snö, snö och förjävla blåsigt! Som tur är ligger inte snön kvar men den där mysiga våren och solen som var här förra veckan får gärna komma tillbaka nu ;-)

Så idag blev de absolut ingen promenix med Josephine, vi gick hem hit och tog en kaffe istället :-) och Hugo har roat sig massor med tant Josephine! En riktig bra dag har han haft :-)


Godmorgon!

Börjar bli en vana att vara uppe vid sju tiden haha men men :-) Är faktiskt inte så jävla trött heller men vaknade med världens halsont och Adde har feber. Inte ett dugg kul, vi som skulle tagit en kaffe med både Simon och Josephine. Men de får bli en annan dag istället!

Igår kom i alla fall Faster Virre och Hugos gudfar Gurra förbi och tog en kaffe osv. Och nu tar han även nappen! :-) Han har total vägrat sen han föddes i stort sätt men igår när Virre gav han den tog han den tillslut, och så fortsatte det resten av kvällen ;-)


Fredag!

Halloj!

Usch idag har varit en hemsk dag och känner mig själv hemsk som ens säger så. En riktig skrik dag, från imorse vid sex fram tills nu när prinsen sover gott vid min sida. Han har helt enkelt inte varit nöjd alls idag även om jag försökt med allt tusen gånger om! Kan bero på lite magont också. Men de gör ju ont i hjärtat när han skriker så tårarna rinner.

Nu blir de i alla fall mys resten av kvällen och så håller vi tummarna för att vår älskade son antingen är lugnare eller bättre i magen när han vaknar till <3


Oj så jag kan le!

Riktigt glad när han får ligga på skötbädden ;-)

Hur är de med er föresten? Här är de bara bra, med oss alla tre! Har verkligen kommit in i allt de här nu. Skönt även om han har vissa nätter som är värre men oftast somnar han runt 20-21 tiden och sover fram till ett halv två sen efter han ätit sover han tills nu runt fyra fem tiden. Sen halv sover både han och jag så vid sju halv åtta går vi upp ur sängen :-)

I förrgår var vi ute med Josephine och promenerade i tre timmar, riktigt soligt men fan så kallt de blåste! Sen igår åkte Hugo och jag till mammsen en stund, och idag ska vi inte göra ett skit! Tror jag haha ;-)

Imorgon kommer troligtvis Simon hit på en kaffe, länge sen vi träffa honom! Sen får vi se vad som händer mer i helgen. Nu ska jag snart förhoppningsvis sova lite till:-) puss på er!


Stora killen!


En hel månad har gått sen jag låg på förlossningen och tillslut fick se vår ögonsten ♥
Tiden går så jävla fort, blev chockad är jag såg att de redan var den 12e idag :-)

Vi var i all fall på BVC idag för den vanliga rutin kontrollen. Lillen har blivit stor, nu ligger han på över 5000g och kort är han inte heller :-) Så de har vi gjort idag, sen har han i stort sätt ätit konstant och sovit där emellan ;-)

Nu blir de i allla fall middag när mitt stora hjärta kommit ut ur duschen sen i morgon ska jag och Hugo till mamma/mormor! :-)



Han älskar vattnet!

Mammas lilla prins älskar vattnet :-)
Riktigt nöjd & glad när han satt med pappa i badet igår :-)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/818816/images/2012/pic_193469925.jpg" class="image">


Slut på helgen igen!

Söndag igen, helgerna går alldeles för fort!
Hoppas de är bra med er iaf här är de toppen :-) igår hade vi en riktig städ dag, skönt kan jag säga. Innan Hugo kom han jag ju med hur mycket som helst under veckorna när Adde jobbade. Men inte längre, fast de vänder nog när han kan roa sig lite längre stunder i babygymet osv. För just nu är de bara i famnen som duger ;-) och självklart när de gäller mat! Ska bli kul och se hur mycket han väger nu på måndag när vi ska till bvc :-)

Hur som helst blev de att städa varenda hörn i lägenheten och sen han vi med två promenader. Riktigt mysigt! Älskar vårvädret och längtar som fan till sommaren just nu! :-D
Sen blev en att bada Hugo för första gången, gissa om han trivdes. Helnöjd satt han i badkaret med sin älskade pappa ;-) Så söt men usch vad han frös sen när han skulle upp <3

Sen idag kom även hans faster Madde och kusinerna :-) Sen har de bara blivit att ta de lugnt. Och nu har mitt stackars hjärta fått ont i magen, eller så är han helt enkelt bara inte på humör. Men när inte ens mat funkar för honom så lutar de nog mer åt magont :-/ Hoppas de släpper snart, de gör ont i mamma hjärtat när han är så ledsen och ingenting hjälper :-/

Så nu blir de att försöka få Hugo lugn och senare kolla på veckofinalen i big brother! :-)


Snart helg!

Tjoolahopp!

H
oppas allt är bra, här är de finfint! Pigg är jag också ;-) Sitter och kollar lite på Big Brother 24-7 medan lillen sover som en stock i famnen. Idag har varit en lugn dag och han har varit alldeles nöjd hela dagen, super skönt :-) Dessutom har han varit jätte duktig och faktiskt tagit flaskan både en gång igår kväll och en gång idag! Super skönt eftersom han oftast är så hungrig att han inte blir mätt av endast amningen. Så nu kör vi lite både och,bröstmjöl och ersättning så inte magen får en chock av att sluta med bröstmjölken helt! :-)

Men nu till något helt annat! Redan Torsdag, veckorna går så fort dock går helgen ännu snabbare men otroligt mysigt att ha mitt stora hjärta hemma i alla fall två dagar :-) Så han också kan umgås med vårt lilla hjärta ;-) Får se vad vi hittar på denna helg. Fredagen är vår MYS dag så så blir de imorgonnär han kommer från jobbet. Sen på Lördag hoppas jag att vår vädret är tillbaka för då blir de ut en sväng!



Kärleken växer för varenda dag som går.
Jag älskar dig något otroligt, de finns inte ord att beskriva med.
Du gör mig så lycklig, och jag ska föralltid vara din.
Kunde aldrig någonsin ens drömma om att de fanns någon som du.
Du är helt underbar helt enkelt, och världens bästa pappa till världens bästa lillkille


Utkast: Mars 7, 2012

Hej Hej! :-D

Idag känner jag mig mer död än levande! Sjukt jävla trött haha, men får skylla mig själv helt o hållet. Hade världens chans att få somna tidigt igår, innan 21.00 till o med! men nej tröttheten som satt i hela dagen hade gått över till att jag var pigg, super pigg! Så där låg jag vaken, med en sovande liten bebis och en sovande man. Små irriterande men men :-) Sen självklart när jag somnar tar de bara en liten stund så vaknar lill hjärtat och är hungrig, och då låg jag vaken igen även fast han hunnit äta klart! :-) Kanske får mer sömn i natt...eller inte ;-)

Igår var i alla fall jag och lilla älsklingen ute på en morgon promenad med Josephine, tror vi kom upp i 3 timmar :-) Härligt med vår vädret så man kan nästan gå hur länge som helst :-) Sen rörde vi oss hemåt så att Hugo skulle få i sig lite mat, han sover som en stock i vagnen varenda gång :-)
Sen vid 15-tiden kom både "gammelmoster" och "gammelkusin" förbi på en fika och självklart passade dem på att gosa med Hugo! :-)

-
Sen idag då har både faster Virre och Linda och kusin Lexie varit här på en fika en stund, men varenda gång de är folk här på dagarna så har Hugo sin hungriga period. Så får nästan bara amma och amma känns de som. Ibalnd mer och ibland mindre ;-)

Lexie låg även och lekte i Hugos babygym en stund, såg ut som hon både hade kul och trivdes :-) Så förhoppningsvis kan Hugo ligga där sen och vara lika glad :-) De skiljer ju bara runt 3 månader mellan dem två :-) Dock består Hugos dagar av MAT, sova, blöjbyten och lite skrik därimellan :-) Men snart så :-)



Juste! Lillskiten har börjat le :-) Väldigt lite och väldigt korta, men ändå de rä alltid något :-)
Har kommit till o från nu i några dagar :-)


Lite bilder!














Fördriver tiden!

När fick du reda på att du va gravid? 20 Juni 2011

Vad blev reaktionen? Lycka, jag grät, och det känndes rätt från början!

Var barnet planerat? Nej

Hur var dina "40" veckor?
Underbara samtidigt som de var förjävligt. Början bestod av att kräkas och må illa, så fort jag åt flög det upp. Jag hade järnbrist och var trött. Sen vid mitten av graviditeten blev de bättre ett par veckor, sen kom illamåendet och spyan tillbaka, och dem allra sista tre veckorna var helt fantastiska även om väntan på att lillkillen skulle komma var förjävlig.

Fick du bristningar?
Ja, väldigt många tråkigt nog..

Hur många veckor och dagar gick du?
41+3

Vilken tid startade dina värkar?
Ska jag vara helt ärlig, har jag absolut ingen aning. Hela förlossningen var svår och fruktansvärt jobbig. Hela förlossningen från de att jag blev inskriven till att Hugo var ute tog ca 16 timmar. Jag fick aldrig några effektiva värkar trots att jag blev igångsatt med dropp.

Gick ditt vatten?
Nej, dem fick ta hål på hinnan.

Vem hade du med dig på förlossningen?
Mitt hjärta, som jag inte skulle ha klarat de utan. Ett otroligt stöd. Finns inga ord att beskriva de med. Jag älskar dig <3

Hur var din förlossning?
Jobbig och hemsk. När jag tänker tillbaka på de blir jag både väldigt ledsen och samtidigt rädd för att de skulle bli så nästa gång. Därför försöker jag att inte tänka så mycket på de alls. Utan tänka på det som barnmorskan sa i slutet. Att de var en ovanlig förlossning och att de inte är något jag ska tänka tillbaka på när/om nästa barn kommer. Men när vi fick se vår ögonsten var all smärta som borta.
Hur lång tid tog din förlossning? 16 timmar

Ditt barn:
När var barnet planerat att komma?
Innan ultraljudet var BF den 30 Januari 2012, därefter blev det den 31 Januari 2012 <3

Vad trodde du det var för kön?
Från allra första början trodde jag att de skulle vara en kille, de gjorde vi båda. Men sen fick jag känslan att de skulle vara en liten tjej, eftersom oftast blir de tvärtom. Men de blev en underbar lite kille!

När kom han?
12 Februari 2012, Kl: 13.46

Hur mycket vägde han?
4125g

Hur lång va han?
54 cm

Vad fick barnet för namn?
Hugo Stefan Andreas Dahlin

Vad har ditt barn för storlek på kläder nu?
50-56

Sovtider?
Helt olika än så länge

Hur mycket väger ditt barn nu?
4440g

Det senaste utveckligen ditt barn gjort?
Än så länge består dagarna av att äta, sova och byta blöjor ;-)

Kläder och saker:
Vart köper du dina barnkläder?
H&M och Cubus blir de mesta köpt på.

Nått märke du föredrar?
Nej, köper de som är snyggt och sött! :-)

Senaste du inhandlade?
Ett par mörkblå mjukisar med en matchande tjocktröja

Bästa leksaken ditt barn har?
De är svårt att svara på eftersom lillkillen inte börjat leka ännu :-) Men han trivs super bra i babysittern små korta stunder :-)

Någon sak du VERKLIGEN ska spara?
Haha, de mesta! :-)


4 Mars 2012

Tjenahej! :-)

Hoppas de är bra med er :-) Här är de
som de brukar, dock helt jävla död idag! Vaknade upp varannan timme hela natten av att lillskiten ville käka, och runt halv åtta gav jag upp och gick upp istället :-) Var inte speciellt trött då faktiskt utan de kom efter att jag, hjärtat och Hugo varit ute på en liten promenad med Josephine! Vi somnade som tre klubbade sälar när vi kom hem. Även om de inte blev en lång stund, men de gör stor skillnad ;-)

Nu ligger vi och halv kollar på film, "Sista Kontraktet", helt okej film. Samtidigt ligger jag under flera täcken och halv fryser ihjäl!
Men ska snart ta mig upp och hänga tvätt! :-)

Puss så länge!


Helg igen! :-)

Hallojsan!

Passar på och skriver lite nu när jag ändå försöker hålla ögonen öppna när jag matar lill älsklingen :-)

Igår var jag och Hugo förbi Mamma och Pappa. Tog en fika och Hugo fick en babysitter! Super skönt måste jag säga haha även om han inte vill ligga långa stunder så är den perfekt, jag hinner göra en del med båda händerna, och han kan vara med i samma rum utan att behöva ligga ensam i sovrummet ;-)

Idag blir de till att åka en snabbis till Handen C, har present kort från i julas på både H&M och Kicks. Så ska kolla lite och se vad jag hittar! Bubben behöver i alla fall ett par byxor till ;-)
Sen ikväll kommer kusin Sofia förbi på en fika! Hon lär väl få en chock när hon ser hur mycket han vuxit sen sist. Hon såg han när han knappt var två dygn, så de är en stor skillnad! Men nu ska jag äntligen få sova en stund till!

Godnatt ;-)


Trist väder!

Godmorgon!

H
oppas allt är kanon med er, här är de bara bra! Jag har fått sova ovanligt mycket känns de som, eller så börjar jag bara komma in i det ;-) I natt tror jag bara att jag vaknade av en hungrig liten Hugo 3 gånger. Dessutom somnade han tidigt!
 Man blir förvånad varje gång :-) Nu sover han igen, så jag passar på att fixa och dona lite med sånt som inte går lika bra med en hand haha. Han är underbar ♥ Och gud så han växer! Skulle aldrig gissa på att han bara var lite mer än 2 veckor.

Idag skulle han och jag gett oss ut på en promenad, som vi gör nästan varje dag. fast Josephine skulle gjort oss sällskap med lillhunden. Dock är vädret rått och äckligt. Så jag tror inte det blir av. Vi hade ju hållt tummarna för samma mysiga vår väder som igår, men men. Får bli en annan dag om de inte kommer lite sol senare!





Länge sen, men en grym kväll! ;-)


RSS 2.0