Vardag Helg & Tankar

en del Julklappstips

 


* underkläder
 * smycken
* smink
*perfymer
*kläder




* kläder
* vantar, halsdukar
* roliga prylar
datorgrjer
*godis och annat


4.e dagen

 

Vi fick sluta lite tidigare idag, super skönt haha. Foto var inställt så de blev bara en bild lektion.
Nu är jag hemma lyssnar på musik och kollar till Elma då och då. Senare ska jag till Ica möta Emil och sen se om jag hittar någon bra hårfärg. Får se vad de blir om de blir något, antingen bara brun eller lite mörkare. Får se.


byebye

Nej nu ska jag börja röra mig ska möta både Angelica och Josephine, Hörs senare om jag överlever dagen haha






Vi måste ses snart ! Jag saknar dig solstråle !


nu har de varit 1 advent



Godmorgon på er !
Helgen har  varit helt okej, varit rätt sur mot Älsklingen men de får han ta nu när jag slutat röka :O !
Men han förstår (a) Har hållt mig sen i fredags nu så får vi se hur de går i veckan.

Har inte gjort så mycket annars i helgen haft galet mysigt och försökt att inte vara runt folk som röker haha.
Igår var de 1.a advent så nu är de lite justämmning här hemma och så.
Ska till skolan idag runt 09.00 sen slutar jag inte fören 15.15, fast ska inte klaga med tanke på att min dag i morgon är värre slutar inte fören 18.00 !? Vi får se hru de går, men sk afixa lite nu pusspuss :)


helg !



Hoppas ni mår bra :) De gör jag, känns super att få sova längre än 06.00 på en fredag !
Igår fick jag och Angelica nog av trafikkunskapen så vi har nu bytt till Glas&Keramik, och har då ingenting på fredagar, super skönt.

 


Idag börjar jag halv tio och har bara en lektion slutar strax efter 11.00, då ska jag hem och sen runt 13.00 ska jag möta Emil och vi ska se om vi kanske kan julklappshandla lite. Men inte så mycket ska ju iväg med Angelica också sen i veckan :)


Halloj !

Godmorgon på er :)
Hoppas ni mår bra, här är de finnemang men trött som tusan och har min längsta dag idag "/ Slutar inte fören 16.30. Och vi har inga praktiska lektioner. Men nsart är de lov så de är bara att bita ihop :) En månad kvar bara. Och jag har inte en aning om vad jag ska handla föra julklappar.



Ge mig tips ?! :)

Men nu ska jag snart börja röra mig mot skolan, vi hörs senare ikväll, antar att jag inte kommer åt någon dator.
Pusspuss


Hahah


Måndag

Halloj alla söta :)
Hoppas ni haft en bra helg, de har jag :)
Massor med mys, plus bion och dne var sjukt bra mycket bättre än första filmen. Så denn borde ni alla gå och se. De brukar oftast vara så att 1an är bäst och sedan blir 2an lite sämre. Men här var de tvärt om enligt mig :)

Måndag idag, och jag är som vanligt helt död. Gud vad jag längtar till jullovet, de behövs verkligen. Händer inte så mycket idag, mer än skolan sen gymmet en stund och vid 17.00 ska jag träffa älsklingen han vill så gärna att vi ska se 2012 så de ska vi göra :) Men nu ska jag fixa lite sne börja gå mot skolan pusspuss !


vintermys


bio :)

Halloj !
Inte kommit åt datorn på hela dagen
Ska snart iväg till Handen möta Angelica och sedan in till stan med henne och Camilla. New moon blir de, ikväll :)
Puss måste rusa nu !

nelly





weekend

Hej på er sweeties :)
Hur har eran dag varit än så länge ? Min har faktist varit toppen, segt ibörjan men nu lite piggare :)
Nationella var inte så svårt, ganska lätt men hur de blev med stavningen och gramatiken vet jag inte, antagligen inte så bra. Haha men fick ihop ett par sidor med text i alla fall.

Nu är de äntligen heeelg ! Idag händer inte så värst mycket vad jag vet ännu, kanske ut senare. Får se hur de blir. I morgon blir de i alla fall BIO med Angelica och Camilla, New moon ska vi se. Har hört mycket om att den inte är så bra och att många blivit besvikna, men eftersom jag ointe läst böckerna blir de säkert super. Jag hoppas de i alla fall :)


angelica & camilla :) <3


hörs senare :)

Sådära nu är jag väl en aning piggare, och ska börja röra mig mot skolan för att möta Angelica. De är typ kolsvart ute och regningt ! Men man börjar ju vänja sig vid detta väder snart :O


Neew Moon


helg

Någon som är vaken ? Godmorgon i så fall, inte min dag att gå upp kl 06.00 i alla fall. Är helt död, men men. Har trafikkunskap nu på morgonen vid 08.00 sen blir de Nationellt prov i engelska A och de vill jag inte, usch men lika bra att få de gjort.
Ska vakna till lite nu så skriver om en stund puss !


Tomten :) ?


Tomten :) ?


home

Halloj ;D
Nu är jag hemma, eller har varit de ett tag. Provet gick nog hyffsat bra, eller de tror jag i alla fall :) Får hoppas. Sista lektionen var keramik, och de brukar jag faktist gilla men gud inte idag. De är inte riktigt min grej att skulptera gammla gubbar från antiken !

Har suttit och fixat naglarna sen jag kom hem, blir enkelt rosa denna gång :)
Ska fortsätta klura lite på en ny design, lite juligt nu när julen närmar sig, eller bara en helt vanlig enkel..får se :)


 

snart helg

 

Godmorgon på er !
Vaknade för en liten stund sen, och sitter och pluggar redan nu ;O
Satt hela kvällen igår med, eller ja nästan i alla fall. Har prov i språkhistoria idag på morgonen och sist gick de ju inte så bra. Så får hoppas på bättre tur nu och att jag inte får bloackout.

Vad ska ni själva göra idag då :)


Onsdag

Halloj :)
Hoppas ni sovit gott, de har jag :)
Samma trista väder idag med, usch man blir så trött och uttråkad av detta väder. Lite sol eller i alla fall ljus skulle behövas :O
Idag är de den 18.e min och älsklings 19 månaders dag. Så efter skolan blir de hem fixa lite och plugga till svenska provet, och sedan kommer Emil hit. FÅr se vad vi hittar på då :)


byebye

Nu börjar jag bli färdig för att gå :) Ska möta Angelicaa runt tio i, och sen börjar vi. Men ni får ha en bra dag så hörs vi när jag kommer åt en dator :)


Tisdagmorgon

Har ni sovit gott ? De har jag, mindre skönt att ta sig upp.
Börjar runt 09.10 idag och har bara trista lektioner, inga praktiska på hela dagen.

Sen idag händer inte mycket vad jag vet,
måste plugga till svenska provet på torsdag eftersom de inte gick så bra sist haha.
Men ska fixa i ordning mig lite nu och ta min morgoncigg. Hörs senare :)


foto

Hej hej :)
Hoppas allt är bra :) Här är de helt okej, sitter på foto lektion med Josephine och Angelica. Vi håller på att framkalla våra bilder som vi var tvugna att ta om eftersom de blev fel tack vara lärare förra måndagen haha :P
Nu ska vi snart fixa lite med bilderna men vi hörs sen när jag är hemma vid 15.00-16.00 :)
Pusspuss

måndag morgon

Godmorgon !

Nu är de måndag igen, helgen gick lite för snabbt tycker jag. Men de är bara att hålla ut. Idag börjar jag inte fören 09.35 super skönt ! Sen blir de bild och foto och vid 15.00 tiden slutar vi. Då ska jag möta Emil och vi ska kolla klart på filmen, eller filmerna som han laddat ner i helgen.






Hos älskling

Hur mår ni ? Hoppas de är bra i alla fall :)
Vaknade för ett tag sen och har helt fastnat i the sims 3 kan jag säga haha.
Har suttit med de hela helgen.
Men de passar ju bra eftersom de regnat 24/7 nu sen i fredags typ.

Ska snart käka frukost med Emil, pankakor tror jag han nämnde :) Så hörs lite senare :)


:)

Nu ska jag hjälpa till lite här hemma och senare dra till hjärtat mitt :) Ska sova där i helgen, jättemysigt ska de bli :)Och då kommer jag ha tillgång till datorn också eftersom han nu har två :) Gud så jag saknar min laptop !


Älskling gjort, sött !


min vecka!

Hej på er ;D
Hoppas ni mår bra ! Kan erkänna att jag varit en usel bloggar, men har hat en bloggpause kan man säga. Inte haft någon ork alls, men tänkte berätta lite vad jag gjort under dagarna i veckan :)


Måndag
En helt vanlig dag inget speciellt hända alls. I skolan arbetade vi med portsätt på foto så vi höll på att plåta varandra osv. Helt okej, men halvtaskigt att läraren inte hade kollat så allt hade batterier och sådant innan. Så de blev inga bilder tillslut så vi kommer få göra om allt på Måndag igen.

 

Tisdag
En helt vanlig skoldag och sen på eftermiddagen mötte jag upp min solstråle Mikis, eftersom hon lovat att göra mig sällskap på fredik eftersom vi båda skulle ta den där svinsprutan. Och guuud så länge jag fick vänta, och mindre nervös blev jag ju inte. Satt där från halv 4 till nästan halv 8. Inte kul alls, men när de väl var gjort var de skönt :)



Onsdag
Absolut ingenting ! de ända kan jag säga haha :)


Torsdag
Angelica blev frisk :) och vi slutade 11.30 super skön dag. Jag och Angelica skulle vänta på att hon skulle få ta sprutan vid 15.30 tiden så vi åkte med Camilla en sväng sen tillbaka mot Haninge C och gick runt lite granna och sen kom Kim när dem väl öppnade den där sjukt långa nummerlapps kön.



Sen har jag umgåtts med älsklingen så klart :) Och idag är de fredag superskönt de behövs verkligen !
Vi ställde ut våra målningar i centrum idag,. och de var lite kul eftersom en ville köpa min på en gång när den kom upp :) Sen blev de några teckningar sålda också.


tisdag



Hur mår ni ? Själv mår jag bra men är så otroligt trött att jag skulle kunna döda för att få krypa tillbaka till min säng, nej men nästan i alla fall. Har utvecklingssamtal idag 08.40 jätte kul ! Sen prov i språkhistoria 09.10.

Senare i eftermiddag ska jag möta Mikis så ska vi gå till skolan brevid tillsammans och ta de där vaccinet.
Så de blir ingen trafikkunskap idag, känns onödigt att sitta där typ 45 minuter och sen ändå få frånvaro på hela lektionen.  Vad ska ni göra idag då :) ?


måndag, jag vill ha helg igen

Godmorgon alla söta !

Har inte sovit bra alls, vaknat stup i kvarten känns de som.
Ihelgen har de inte hänt speciellt mycket, mest bara mys med Älskling. Sen har vi hunnit träffa Matte Linus och Micke. Idag är de måndag, ny vecka börjar inte fören 09.35 och har bara praktiska ämnen idag. Bild och Foto, hade först tänkt att dra efter lunch men nu måste jag verkligen ta i i Fotolektionerna för jag vill behålla mitt VG från förra terminen.

Nu ska jag bara chilla galet, sen borta tänderna och sättta upp håret i en boll, sen är de bara att börja röra sig :)
Så vi hörs antingen senare eller under dagen i skolan :)
 




sött från H&M


14 dagar kvar..

Halloj !! :D

Vad har ni för er :) ?
Själv gör jag inte mycket alls, vädret är långt ifrån toppen. Så får se vad jag hittar på :)
Senare blir de nog lite mys kväll men älsklingen min, någon film eller så. Jag vet inte vi får helt enkelt se :)

Idag är de exakt 14 dagar kvar tills vi sitter och ser på New Moon, gud om den inte är lika bra som Twiligth ! Haha
De måste den vara. Några fler som ska iväg och se den :) ?




;D

           

skolan

Halloj!
Hur har ni de :)?  Själv sitter jag i skolan och jobbar på Temaarbetet som snart är klart skönt !
Ska snart ta lunch rast och dra upp till centrum och köpa cigg. sen är de bara 1 timme kvar ;D
Pusspuss

hejdåå

Oj fick lite brottom nu, men ska iaf till skolan. Sedan runt 14.00 slutar vi men vi borde får gå tidigare :) Senare i eftermiddag blir de att möta älsklingen min :)

Ha en toppen dag :)







2007 jag och angelica sov..ja ute haha


fredag !



Äntligen fredag, super skönt ! Mindre skönt att klockan är lite över 06.00 och jag sitter uppe.
Men har teorikunskap kl 08.00 så då blir de att gå upp redan nu.

De är helg ! Vad har ni tänkt att hitta på unde den :)?
Jag själv ska nog inte göra något speciellt får se, SOVA ska jag i alla fall haha.


Gina tricot



199:-                     149:-                  249:-


dagen är snart över !

Hallo :)
Nu har vi haft lunch, och hunnit med mycket. Skrattat och hällt ut cola, och jag har hunnit hämta en hel hög med papper haha. Endast vi tre som förstår de :)

Sitter här och har ont, förstår inte vad de är men hoppas att de går över annars är de väl doktorn som får bli. Och de vill jag absolut inte. Skönt att de bara är två timmar kvar, dagen har gått rätt snabbt förutom när  de gör extra ont :(

Men puss på er vi hörs när jag kommer hem runt 15.00 ! <3













snart rast !

Har fått ihop en hel del nu, kalla kriget, modet, musiken, pudelrockarna och palme mordet.
F¨r se hur mycket mer osm behövs, inte så mycket tror jag. Om 40 minuter är de rast, superskönt, sen är de bara 3 lååånga timmar kvar.

skolan, usch ha tröttnat totalt

Godmorgon på er :)
Sitter nu i skolan och försöker fortfarande hitta intressanta saker om 80-talet. Men de går väl sådär ka jag säga.
Jag Camilla och Angelica har i alla fall nyss beställt biljetterna till New Moon ! Toppen :)
Antar att jag bara ska sitta här idag slutar inte fören 15.00. Så lär uppdatera igen :) Puss

vill hem

En timme kvar nu bara, super skönt :)
Ska hem efter skolan fixa lite med naglarna, och plugga Teorin till  trafikkunskapen. Som vi har prov på på fredag.
Får se hur de kommer gå.
Men nu ska jag sluta eftersom datorn dör. Sese senare :)

tema dagar

Hej ! :)
Och förlåt för den hemskt dåliga uppdateringen, men internet hemma strular fortfarande, och blogg.se också för den delen. Sen har min kära laptop gått sönder helt nu, och ni vet vad jag tycker om den stora datorn.
Sitter i alla fall i skolan nu och vi har TEMA dagar resten av veckan, Jag Angelica Camilla och några till arbetar med 80-talet. Jag försöker hitta de mer historiska händelserna men de finns inte mycket alls. Haha men skönt att de är lång tid kvar.
Ska sova hos älskling ikväll så ska försöka blogga där ifrån om hans nya dator kommit :) haha
Men ska börja leta nu pusspuss !

ut i stormen..typ i alla fall



Vi hörs senare idag för nu ska jag snart ut i stormen, haha ne men gud så min säng saknar mig idag :(
Pusspuss


behöver mer lov



Godmorgon på er :)
Hoppas allt är bra, själv har jag hammnat i en period som jag absolut inte trivs i hah. Allt är tråkigt, allt är bara så jag kan inte ens förklara. Men de går nog över.

Idag händer inte alls mycket, skolan från 09.10-15.00 och sedan 15.00-16.30 trafikkunskap.
Så de är den längsta dagen idag, inte kul. När mabn kollar ut vill man bara krypa ner i sänger, de är grått trist och blåser en massa. Skönt att de bara är 3 dagar fram till fredag ! :)


halens.se


en veckas till lov skulle sitta fint

Dyster dag, regn och grått..

Fyfan denna dag känns inte alls rolig, rastlös, har tråkigt men ingenting vill jag göra heller.
Kanske för att de är sista lovdagen som de känns så uselt. Jaja får se om jag hittar på något. Än så länge har jag inte gjort mycket alls, kollade på Fredag den 13e med Älskling, riktigt bra film enligt mig. Trots att slutet är lite halv dåligt.








RSS 2.0