Vardag Helg & Tankar

Sugeratt inte ha något internet!

Tjooolelu!
Hur mår ni? Här är allt på topp, finns inte ord hur mycket jag längtar tills nästa Fredag! Kommer bli kanon, och så jävla skönt det kommer bli dagen efter att vakna upp och inse att skolan är över! Eller ja iaf fram tills man väljer att plugga vidare, dck har jag inga såna planer just nu! Sitter just nu och håller på med gästlistan till studentfesten som i stortsätt är klar, lite småfix kvar bara ! :) Sen får vi se vadjag hittar på!

:)

Sådära, piggnat till en aning, skönt! Har hunnit fixa håret, sminket och hittat kläder. Nu sitter jag bara och tar de lugnt kollar på big brother, inte många avsnitt kvar nu! Har ni någon favorit eller kollar ni ens?:) Jaja nu blir det kolla vidare, sen möta upp älskling och resten av dem som ska kolla matchen på ollan, dock stannar jag inte länge för strax där på möter jag och hjärtat Gurra sen mot skoooogen!

Hörs imorgon! :)



måste börja piggna till nu!

Gud är fortfarande helt död, man kan knappt tro att jag tog de lugnt igår. Men det kan jag lova er! Sov innan klockan 22 säkert haha. Och av att bada blev ju inte bättre precis. Ska snart slänga i ming lite middag sen börja leta efter något o ha på mig. Dock kom jag nyss på att dem flesta tunikor os är i VH och sminkväskan likså och själv sitter jag i brandbergen (y) lyckat! Nej men men något hittar jag nog :) Sen får jag väl sno mammas smink om det behövs!

Ändrade planer!

Hahaha, ja mitt i allt mår jag mycket bättre!
Nu blir de att slänga i sig någon ipren, dricka kaffe sen in i badet! sen fixa sig och vänta på att älsklingen haft sitt slutspel med innebandyn och sedan haft middag osv. Därefter blir de ut till min lilla Josephine sen därifrån vidare för att fira hennes bror..typ om jag fattat rätt! :D
Lägger ner kameran redan nu! :D


Lördag

Jag är helt död...Ändå var de en lugn hemam kväll igår. Somnade sjukt tidigt och sov rätt länge. Men känns dock som jag sovit några få timmar bara. Men men kanske känns så eftersom jag fortfarande är små dålig.
Så vad som händer idag ser ut som de blir lugnt. Dock börjar jag få riktigt långtråkigt, vill göra något men vad vet jag inte! Vi får se senare hur de blir med det!
Skulle egentligen åkt ut till skogen idag för attföljt med Josephinenågonstans eftersom dem ska fira hennes bror osv. Men tyvärr blir de inte så :( Vad ska ni själva göra? :)

Filmmys!

Sådära, nu är jag på bättre humör iaf :)
Dock sitter halsen fortfarande i och febern går fram och tillbaka. Men nu blir de mys och film! hörs i morgon :) (K)

irriterad tjej.

Även om jag just nu gärna vill ge upp med allt som har med jobb och cv och papper hit o dit att göra. Seriöst det suuuuuuger just nu med allt med erfarenhet hit och dit. Tror dem helt allvarligt att vi någongång ska få just erfarenhet om vi aldrig får chansen att påbörja den? Men men är säkert uppe i 40 sökta jobb på några veckor nu bara, så får hålla tummarna för resten av jobben jag sökt. Inte ge upp, även om jag just nu skiter fullständigt i det.
Irreterande att få nej efter nej, eller att det jämnt handlar om den där förjävliga erfarenheten. Låt oss få prova på så kanske vi får någon erfarenhet.....

test3

:D :P :)

test2

testar om smileys funktionen funkar, :) :P

test!

TEST :D ;) :P

Saknar sommaren 2010!

Kryssningen 14 juni förra året!
Camilla fyllde 18!
hahahahaha kolla på michis!
massa mys/chillkvällar hos Michis!
Angelica fyllde 18!
Massa sommar kvällar på Ollan!!
hahahahah
Sen kom en GALEN (med stora bokstäver) midsommar!
<3
Jag träffade mannen i mitt liv :) <3

SAKNAR förra sommaren som jag vet inte vad, den bästa hittills! & den blir förjävla svår att slå!
Men den här sommaren kommer bli sjukt jävla underbar den med på sitt vis! :D

Fredag 27 Maj!

Hoppasde är bra med er! Här är de bättre än igår då jag hade feber och ov stup i kvarten kändes det som. Idag har jag bara en hals som dödar mig! Men får leva med det :)
Blir en lugn helg för min del! För inte tänker jag vara dålig på studenten, eftersom mitt alltid ska sitta i så jävla länge. Idag blir de lugnt här hemma, ska snart stoppa i mig någon frukost, om det nu går att svälja. Sen får vi se!
Ikväll blir de att hyra film och mysa...eller sova hahah! :)


Från H&M

Sådära!

Tjooolelu!
Har hunnit duscha, städat och även gjort om designen på bloggen. Inte så mycket skillnad mer än färgerna. Får se hur länge den stannar, har varit fast på rosa ett bra tag nu så testade grönt/grått.
Nu ska jag föna håret och sen käka middag, sallad blir de idag! Sen ska jag mysa med älsklingen min och påbörja gästlistan för den 10 juni, då de blir både student fest och fira födelsedagen! :D
Över ett år sen, shit vad tiden går fort! :)

Kort dag!

Halloj!
Allt bra? Hoppas de! Här är de tiptoppen! :D
Hade en kort dag i skolan, en lektion. Gjorde kalrt min stol sen drog jag hemåt! Skönt.
Nu sitter jag och lägger upp bilder både på facebook och ska snart göra de här med. Bilder från helgen då vi firade Simon och var på hundbadet! Sen blir de nog till att städa -.- men de behövs verkligen!
GURRRA!
Min man och farbror gurra! haha
Simon som fyllde år!
Michis var små törstig! haha

Möta min Man & Farbror Gurra! :D

Sitter och läser tidningen hänt bild och kom precis upp ur badet. Eller ja nästan i alla fall :)
Ska väl strax börja torka håret osv sen dra ner och möta  Gurra & Hjärtat mitt, få min älskade kamera. Som förhoppningsvis är hel efter som Gurra är hemskt elak idag :D hahaha
Sen blir de middag med Adde och mot kvällen får vi se!

Någon som vet?

Har hört, men vet dock inte om det stämmer att de ska finnas en Iphone app för blogg.se!
Någon som vet mer om det?! :)

Lite bilder...bara :)

Skogskyrkogården 2010




Projektarbtete











15 små dagar kvar !!!!

Helloj!
Nej jag har inte dött, men har bloggat på mikaelabeatricegustafsson.wordpress.com eftersom dem har en iphone app. Hade tänkt att jag kunde uppdatera ännu mer då än vad jag gjort här eftersom internet segar och knasar hemma. Men dock efter 3 dagar så gillar jag inte sidan alls. Men har kvar bloggen där så får vi se om de blir så att jag börjar avvända den eller inte! Men då får ni veta de!

Annars har jag inte gjort speciellt mycket sen i Söndags, tagit det lugnt och bara njutit! Okej, gjort en del uppgifter till skolan också. Men nu är jag HELT HELT HELT klar! Det känns toppen och så är de bara 15 dagar kvar tills vi står där på utspringet! LYCKA




Jag & Camilla på mösspåtagningen!
Anita nere på rudan efter mösspåtagningen!
Gropen innan mösspåtagningen!
RUDAN :)

Malin nere på Rudan!


Natta & Angelica efter mösspåtagningen!


!!!

jag lyckas alltid

Nemen Godmorgon!

Sitter här och tar en paus från pluggandet. Gick upp 06.30 för att få sällskap på tåget av hjärtat som ändå skulel mot jobbet, och har pluggat sen dess! Okej...varit inne på facebook också, men ändå! ;)
Hunnit klart med projektrapporten och hela projektet ka nman nästan säga, måste bara srkiva ut bilderna i skolan. SKÖNT! Snart tänkte jag börja med nästa, lapprapporten för exprimentet i naturkunskapen, men dock lite svårt med tanke på att jag och josephine gör den tillsammans! Får se hru de blir med de!
Igår var jag och alla härliga människor på hundbadet i vega. Vi stekte i solen och drack några bira och bara hade kul. Sen kom Michis Josephine Johanna och Jonasmed resten av folket. Trevlans,blev en rättså tidig hemgång, men de var skönt, dessutom behövdes det kan jag säga. Lite mycket för hjärtat mitt hahahah!

Juste, tror ni inte att jag hade med kameran igår då? Jo självklart för att ta massa bilder till bloggen osv. Vad märker jag när jag vaknar? Jo den är booooorta! Inte kul, inte okej! hoppas någon av dem andra hittat den!






inget internet!

Tja! =D
Länge sen jag vet...men internet funkar inte så passar på nu när jag är hos mamma!
Hoppas de är bra med er, här är de kanon men känner fortfarande av skivan i onsdags. Blev lite mycket på slutet men förjävla kul de var!Och igår var jag på arbetsinterjuv
lät som ett skitbra jobb, intressant så håller tummarna nu för samtalet nästa vecka :)
Nu är de ju helg igen, känns som den nyss var men skönt! Så ska inte klaga ;)
Får se vad som händer, vet inte så mycket just nu iaf! Troligtvis fira Simon imorgon som blir 25 nästa helg, men då är han inte kvar i Stockholm.


Sjukt söt hund!




mongoooo!











& Lite bilder från skivan i Onsdags!




















Hurra !

Fredag! Härligt men vart tog vårat fina sommarväder vägen?
Jaja får göra de bästa av dagen ändå, men har faktiskt ingen aning om vad som händer idag. Min hooomie Jonas fyller år! Och mer kan jag inte säga ännu, men hoppas han får en kanon dag! :)
Men nu blir de badet för min del!
Puss!







Utkast: Maj 12, 2011

Tjo! =D
Kom nyss hem efter att ha haft nationella i engelska B, det gick som det gick säger jag barar. Hoppas inte på någonting, eftersom jag tror att det gick rakt åt helvete haha i alla fall på hörförståelsen!
Men ringde nyss till jobbet jag blivit tipsad om, de låter mer än positivt i alla fall, ska dit på Torsdag för mer information osv :) happyface!



hoppsan

ojsan, små blev dem men de gick inte att spara dem större genom facebook "/
Några bilder från i Lördags när vi grillade osv! :)

glad, glad och ännu lite gladare ;D

Tja!
Gud så härligt väder de är! sommar ♥ Mitt humör är på topp idag, trots att jag har huvudvärk någonstans där bakom. Men men skitsamma :) Hade väl en helt okej dag i skolan, trist men skön..typ haha
Sen nu har jag nyss kommit hem, hunnit tagit en dusch och ska snart slänga i miglite sallad! Sen blir de att möta älsklingen min i Handen C, för att jag visst ska få världens bästa student/födelsedags present i förväg,
en Iphone 4 ♥
Thihi så gissa hur glad jag är! ;D

Helgen som gått :)

Helloj! :)

Hur mår ni? Här är de bara bra trots att förkylningen håller i sig -.-
har hunnit få klara en del skolarbeten, men dock några kvar!
Helgen har faktiskt varit super skön! I Fredags var de bara lugnt och skönt, somnade redan runt 21.30 någonstans, haha tidigt men antagligen behövde jag sova :) Sen i lördags var de ju super fint väder, som de även är idag! Så jag och älksling gick upp rätt tidigt, åkte till handen och mötte Gurra, sen drog vi ut till Josephine som satt hundvakt! Underbart att sitta på verandan och chilla i solen, och senare grilla osv. Virre och Uffe kom även ut dit och käkade med oss. Tyvärr blev de lite väl tidig hemgång, men men! :)
Nu ska jag bara tjata lite extra på min noobie så jag får bilder från helgen ;)

Stressigt sista månaden!

Halloj! ;D
Jag har inte dött, men har väl någon typ av bloggpause igen. De är så sjukt mycket i skolan nu sista månaden innan studenten att jag halvt druknar i skolarbeten, stress hit o dit! Men ska inte klaga de är över snart :D
Så i veckan har de inte hänt något speciellt, mest skolan, skolan och ännu lite mer skola!
Sen är jag förkyld igen så de är ju bra tajming -.- haha


Nu är de helg i alla fall, skönt som fan. Idag blir de faktiskt helt lugnt tro de eller ej!
Skönt men ändå inte, dock har jag fullt upp. Jag och hjärtat håller på att flytta över grejer till mor hans, blir att bo där ett tag fram tills vi flyttar iväg med Gurra!



Sen idag var jag och älsklingen ute vid österhaninge, planterade lite blommor och hälsade på bror kan man säga :)


Skönt med söndag ! :)





Godmorgon!
Här är de bra, men fysatans så seg, trött och sliten jag är! Man klänner av helgen.
Igår var de rätt lugnt men ändå. Började igår med att jag och älsklingen min drog hem till Jonas chillade med musik & vin. Trevlans! :) Sen drog vi till vendelsö och ja finns inte mycket och säga...Camilla och många andra var där som man känner, men sen kom de ju ett ös med folk som ehm aa hahaha¨
Nu blir de mysfrukost med hjärtat och sen ett bad!


RSS 2.0