Vardag Helg & Tankar

Världens finaste

Fick även otroligt fina roser i Lördags från hjärtat mitt!
Jag älskar dig! :) ♥

helgen!

Hej
Ja vart ska man börja? Lördagen blev inte som planerat, tråkigt nog. men ibland går folk inte ihop och då är de bättre att dra än att de ska bli dålig stämmning för alla.
De började i alla fall medatt jag mötte upp Gurra och älsklingen i VH. Sen drog vi hem, och vi började rätt tidigt för att hålla igång och inte sega ur ;) Efter ett tag kom Jonas och Simon, satt och snackade skit ochklippte Adde. Sen runt halv åtta åtta kom sjutsen Jonashade fixat så de var bara att vi fem tryckte ihop oss, eftersom de var en vanlig personbil! Trångt haha men de funkade.

Senkom vi ut till Josephine, de var väl trevligt och så, men de varade itne så länge. så istället för att jag skulle förstöra för alla så drog jag vidare, även Jonas, Simon,Gurra och Adde gjorde de.
Jävligt tråkigt, men men.


Min jätte tändare! hahah


hårsalong! :)


älsklingen!






hahahaha




Naw vad söta! hahaha :)









Fler bilder finns, så de kommer senare!
Efter vikommit iväg från Josephine,drog vi till Ollan helt oplanerat haha.
Träffade väl i stort sätt halva haninge om inte mer! Men kul var de, dock
rörde jagmig inte ur sängen på hela dagen igår! Så kanske därför jag är vaken nu ? :)



Födelsedagsbarnet (kärringen) ;)

Idag blir de ut till Josephine, hon fyller 19 så de ska självklart firas på ett eller annat vis!
Så ska snart ta mig in i duschen börja fixa mig och sedan ner mot VH igen!
Ska dit innan nämligen med Gurra och Jonas, lika bra att börja tidigt, så man inte segar ur totalt haha
Ha en superbra Lördag för de ska vi ha! Puss på er!
Grattis ännu en gång! =D
Jag hoppas du kommer få en kanon dag gumman!

En lugn hemma kväll....nej de blev inte så!

Igår skulel jag och hjärtat bara TA DE LUGNT. Ordna med min mobil och sånt, så vi skulel vara riktigt fräscha och pigga idag. Men så blev de inte! Långt ifrån kan man ju säga haha.

Bärjade med att vi åkte ner till port73 för att handla lite grejor, sen hemåt. Då möts vi av Virre, Uffe och Jimmy somsitter i soffan och dricker vin och bira. Och vi hakade på, men vi var fortfarande inställda på dne där lugna kvällen. Men de vände rätt fort. Vi tog varsin bil in till stan, självklart fick vi sjuts och dom andra tog taxin.
Vi hamnade på världens sunkställe Trädgården tror jag de heter. ur uselt haha. Men men vi drog vidare fort som fan, och hamnade då inne vid hmm ja vad var de nu igen? skitsamma ett ställe inne vid T-centralen/Stureplan någonstans där imellan! Kanon kväll rent utsagt, hade skit kul! Trevligt folk och inga sura miner! Toppen :)

Tyvärr blev de inte en enda bild! :(
Skärpning, får ta en massa idag istället!


Snabb update

Tja tja! :)
Hur är de med er? Skönt med Fredag, och ännu bättre att de är första dagen av lovet!
Dock är jag förjävligt arg på min iphone, den har låst sig. Känns förjävligt. Fyfan.
Men men var va vi? Juste fredag! idag blir de käka middag och sen möta upp älskling,
för att åka och handla lite grejor, mer än de kan jag inte säga ;)
Sen blir e direkt hem för att försöka få liv i min telefon!
Får se vad kvällenhar att bjuda på! Vad ska ni själva göra? :)



:'''''(

Kvällen

Idag lär bli en otroligt lugn kväll, så jag förhoppningsvis mår kanon imorgon. Inte för att jag tror de händer, har ta mig fan varit dålig nu allt för länge! Jag behöver sol&värme haha ;)
Vill ha vårkänslor!

Sitter i alla fall just nu och letar efter någon bra film, och dessutom tankat avsnitt 7 av Soldian, jag älskar verkligen den serien. Tror inte de finns ett enda avsnitt då man itne skrattar någon gång.
Kollar ni på den ?


Torsdaaaag



Halloj!
allt bra med er? Här är de bättre igen, vaknade i morse med feber och sån otrolig huvudvärk att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Så skippade första lektionen och drog till skolan efter lunch, kan ju säga att jag kände mig typ full? Såg suddigt och kändes som jag vinglade. Men huvudvärken har äntligen släppt, de tog bara sisådär en dag :) haha

Kom till skolan, mötta Angelica osv, sen hade vi fotostudion så vi fotade och efter ett tag kom lilla Josephine! Inte så lång dag, SKÖNT säger jag bara. Och i morgon är de änbtligen Fredag, och då börjar lovet! Har en lektion och sen ett studiebesök på någon konstutställning.
Men får hoppas att de går fort, är inte taggad för fem öre ;)

Vad har ni för planer för lovet:)?


Kallt kallt kallt, men bara blicka framåt ;)

Hej på er mina vänner, och ovänner ;)
Hur har eran dag varit ? Här har de varit askalas, men förjävligt kallt.
Mötte upp Josephine i morse och drog mot skolan och ja hade vi några lektioner? Nej...lärarna tyckte vi skulel sitta från 10-16.00 och ha redovisningar, bara lyssna, lyssna och ännu mer lyssna. Sjukt onödigt med så långt tid men men :)


Sen drog jag hem till mammsen, drack kaffe och tog ett långt bad! De var fan 20 minus i morse och jag blir inte förvånad om de är de nu igen. Men lite glad är jag eftersom en fågel viskade i mitt öra om att de snart ska bli nollgradigt och kanske till och med plusgrader, håller e i sig i ca en vecka är våren här! Låter sjukt bra som en start på sportlovet! =D


På Lördag fyller den här tanten år! :)


Södertälje-bilder

Några få bilder från i Fredags då vi vari Södertälje :)

Litet uppehåll

Hej alla söta läsare&bloggen!
Haft problem med internet sen i Söndags, så inte kunnat blogga. Eftersom bloggningen från Iphonen fortfarande inte funkar, förstår inte varför.
Men men, hur mår ni? Själv är de bra, börjar bli van med förkylningen som itne släpper haha.
Har haft rätt så lugna dagar sen sist. I Lördags var jag ju som sagt hos mina kusiner, fikade och snackade trevligt!
sen i Lördags kväll satt jag och hjärtat barnvakter, gick hur bra som helst, dock somnade jag innan ungarna vid 21.00, tror jag var en aning sliten! hahah Men skönt att få sova ut ordentligt! :)
Sen har de bara varit två vanligt tråkiga skoldagar, så inte så mycket att berätta om dom ;)
Juste i Söndags började ju Big Brother igen, efterlängtat! Men lite små tråkigt att se vilka fuckface som faktiskt gick in i huset igår, inte dom där "vanliga" deltagarna! Riktigt sjuka i huvudet, men de har ju intevistats många avsnitt, de tredje ikväll så man hinner nog ändra uppfattning.

Har sätt varenda säsong, och älskat de varenda år, framtills de här uppehållet. Får hoppas att de blir bättre! Kollar ni på de? Isf kanske ni också har en favorit säsong? Min är helt klart året då Carolina Gynning var med. Men de blir ni nog inte så chockerade över, eller ni som följt min blogg länge vet ju att jag både har parfymer, böcker och de mesta som kommer från henne! :)





Släkten&Barnvakter

Tidsinställetinlägg, nu sitter jag förmodligen nere hos mina kusiner, med resten av släkten.
Ska fika och lite sånt eftersom Andreas fyllde 16 förra söndagen så ska vi dit och gratta honom :)

Efter de blir de raka vägen till VH och sitta barnvakt med hjärtat till Virres ungar, Victor och Jesper Får se hur den här dagen slutar, rätt lugnt hoppas jag! haha


Adde & Jesper

skumt

NÅGON SOM VET VARFÖR DE TYDLIGEN INTE GÅR ATT LÄGGA IN VIDEOKLIPP FRÅN YOUTUBE HÄR PÅ BLOGG.SE LÄNGRE? JAG BEHÖVER HJÄLP!
Jag gör precis som vanligt, men funkar de? Nej. Och de har varit så i flera månader nu:O
Kommentera gärna !

Skulle varit skönt att inte minnas gårkvällen!

Hur var eran Fredag? Min började kanon, var länge sen jag var så taggad, och verkligen ville ha dunderkul.
Runt 17-tiden kom hjärtat hem hit till mamma, vi tog några öl och spelade kort. Sen drog vi vidare mot handen för att möta upp resten! Så jag, Michis, Adde, Jonas, Gurra och Patricia drar i väg till Södertälje. Kan ju säga att de inte var riktigt som man hade tänkte sig men de var najjs ändå!

Men sen gick de rent sagt rakt åt helvete. Jag och hjärtat gick i väg och bastade och samtidigt hittade vi en liten pool så vi hamnade där. medan resten tror att vi dragit utan att säga till någon av som så dom drar, och ja, nej jag orkar inte berätta allt. Men kvällen slutade med rätt så mycket kaos....
Inte heller vart de mycket bilder, inga alls rättare sagt eftersom de var så mörkt plus att dom drog igång rökmaskinen var tionde minut så de ända man såg var rök haha...


Jag och min nooobie fråni sommras!



taggataggatagga!

FREDAG ÄNTLIGEN! Haha har nog aldrig längtat så mycket, måste bero på att jag är så otroligt trött på skolan, men men nu skiter vi i de! De är helg och jag är ledig! Vad har ni för planer? ;)
Själv lutar de mot att dra ändaaaa bort till södertälje, på fest. Får hoppasatt de blir av men man vet aldrig ;)
Är sjukt taggad, länge sen jag var de! haha Känns de somi alla fall!
Men vi hörs senare, nu blir de dusch, fixa sig och sen UT!

17 Juli 2010

Sju månader med min baby idag :)
Jag älskar dig hjärtat, du gör mig så lycklig!
Massa kärlek till dig ♥
Mitt hjärta slår för dig, för 7 månader sen och lite till visste jag inte att de fanns sånna människor som du.
Du är helt fantastisk, du är underbar.
Jag trivs med dig, jag känner mig trygg och du gör mig stolt.
Jag mår bra med dig, och jag har aldrig varit med om någon så ärlig som du. Och de är bland de bästa med dig.
Skulle kunna skriva en hel lista, ändå skulle inte orden räcka till. Only you, always you baby

Tralalaaa

Halloj!
Hoppas de är bra med er, här är de toppen idag (förutom förkylningen) men har en sån där
allmöänt-glad-dag-för-ingenting, sånna gillar jag! Dock var ju mitt morgonhumör inte så värst trevligt, haha men de vände rätt så fort! ;) Hade en rätt kort skoldag, eller egentligen inte, men är så sjukt skoltrött, måste hålla ut dom är snart 3 månaderna som är kvar, men eftersom jag intesovit bra alls i natt så är jag hur seg som helst, så skipapde sista lektionen. Får ta tag i de nu känner jag, även om de är pisstråkigt!
Vad har ni för skojj för er?




Haha så liten hon var! Två år sen!

Skolan!

Sitter just nu i skolan och arbetar med projektet. De handlar om kroppen och jag och Josephine fick efter många om och men jobba med de 5 sinnena, lukt känsel syn, smak och hörsel.
Men eftersom hon är sjuk idag blir de att arbeta själv. Lär ju bli säkert rätt mycket vid datorn haha.
Hur ser eran dag ut ? :)

Till er läsare!

Ville bara säga tack för alla söta kommentarer =D


Filmkvällar

Blir nästan alltid en film innan man ska sova, annars är jag alldeles för pigg. Fast försig är jag ändå alltid piggare än Adde ;) Riktig tröttmössa de dära haha. Men såg nyss en ny film " Just go with it" eller som den heter på svenska, Min låtsas fru. Har någon sätt den ? :)


Love and other drugs



Såg denna film igår med hjärtat. Kan verkligen rekomendera den!
Sjukt bra, så se den ;)


Kaosdag eller typ

Hej på er:)
Hoppas de är bra med er! Här sitter jag dunder förkyld igen, onavligt va ? Nej inte riktigt börjar bli riktigt less på skiten. Men men snart blir de förhoppningsvis varmare, och då brukar de sluta!

Annars då? Kan ju säga att idag inte riktigt är min dag, eller inte morgonen i alla fall. Vissa lärare borde verkligen inte vara lärare. Finns så otroligt mycket skadade människor där ute. Så jag hade 3 världkriget idag tillsammans med Josephine! ♥ Rök ihop av ilksa, så till och med tårarna sprutade haha.
Men mer orkar jag inte gå in på, fick rätt till slut efter en jävla massa tjaffs!

Ikväll blir de nog att dricka te eller kaffe, sen kolla runt på lägenheter. Så jävla svårt att få tag i någon, som också är värd priset och som itne ligger helt åt helvete! Men flera intresseanmälningar är inne, så de rullar ju på! :) Längtar verkligen !


hahaha, gulligt!

Bilder från i helgen &så =)


De förjävliga speler, men roligt var de ;) haha


Jens&Angelica =)


sjukt gott! :)


jag och hjärtat, resten är för suddiga för att visas ;)


Min pojkvän hänger inte alltid med hahah

Han messade mig i morse...




<3 :)

♥ Familjen ♥ Pojkvännen min ♥ Släkt ♥ Vännerna ♥

alla <3 dag

Hej sweeties!
Hur har eran dag varit ? Jag vaknar runt 05.00 när älskling går upp till jobbet, och halvt fryser ihjäl, bad han stängafönstret sen sov jag vidare till halv nio någon gång. Men inte var de varmare då, 18 - herregud! Vill ha vår!

Kom i alla fall till skolan, dunder förkyld igen. Verkar aldrig vilja släppa riktigt! Men men har ingen vanlig skolvecka, utan projekt. Denna gången kroppen. Och helt seriöst kan den här veckan fara åt helvete :) Finns viktigare saker, men hur som helsti morse hade vi kroki, måla av en naken tant. Inte den vackraste synen, speciellt inte så där tidigt på morgonen hahah

Stor & liten typ ;)

(juste bilder från helgen kommer, men glömde totalt bort de igår ;) )

Storebror

Idag skulle du fyllt år, du skulle ha blivit 35. 
Jag saknar dig något otroligt storebror.
Vill bara säga Grattis på Födelsedagenändå ♥





gal1

Godmorgon är inte ens värt att säga, den är allt annat en god! haha
Igår var de meningen att jag och hjärtat skulle ha en lugn kväll! Men så blev de inte. Precis när jag kommer till Virre sätter mig vid facebook så dröjer de mindre än fem minuter så är min kväll planerad.

Vi drog mot Jimmy där även Uffe, Virre och Camilla var. Satt och drack vin och snackade skit. Men eftersom gamlingarna skulle glutta på melodifestivalen så kände vi att de fannns något roligare att göra. Precis då ringer Angelica, och drar med mig och Adde till Trånkan. OCh de var väl där de spårade totalt i mitt huvud HAHA.

Splade spel, blev bjuden på shots, drinkar, både de ena och andra. Men sen fick vi för oss att dra till stan! Och de ångrar jag stort haha, vi kom inte in påett jävla ställe, och där vi kom in var de för långa köer osv. Så tillslut gav vi upp, så jag och älskling går mot den "älskade" nattbussen, men tror ni att den kommer ? NEJ så vi väntade och väntade, tillslut kom en buss, helt fel men vi hoppade på så vi ialla fall kom en bit mot Haninge. Men vid gullmars så säger de stopp. Bussen fastnar och kommer inte vidare. Så de var bara att ställa sig och vänta på nästa.

Tillslut kom de,och ja runt halv fem fem var vi hemma i morse. Så mycket sömn har de inte blivit ! Men kul var de, om vi skippar biten med stan! ;)

Bilder kommer när jag är i VH,eftersom sladden ligger kvar där :)


En gammal bild på mig och Angelica inne på The birdge

KÄRLEK

Baby, du gör mig till den lyckligaste tjejen i hela världen.
Jag trodde inte att de fanns någon som du, du är helt underbar och perfekt på alla sätt&vis.
Du får mig att skratta, du får mig att le, du får mig att känna mig tryg
Jag älskar dig hjärtat, mer än ord går att beskriva.Min kärlek är enorm.

Vi har så otroligt många minnen, och miljontals fler kommer de att bli.
Bara du, alltid du

 

 


Min Fredag

Mår ni bra? Hoppas de, här är de kanoners ;D
Harvarit vaken sen innan 9, eftersom en viss Jonas & Michis stod i dörröppningen och var hungriga. Så jag ochhjärtat fick kliva upp och åka mot handen, suuuuubway! <3
Igår var faktiskt riktigt trevligt, de blev hem till Virrevirus med dem vanliga, chill men roligt!
Dockförstår jag inteh ur folketvarenda en lyckas somna runt 22.00 ? Förutom den yngsta, Michis som sitter vaken med Jimmy! haha men så blir de ibland!

Happyface!

Jag kommer ut idag! Tur, känner mig inte alls taggad på att sitta hemma och glo på tv eller in i datorskärmen!
Hjärtat, Virre och Uffe kommer och hämtar mig runt 17 tiden, då blir de ut till Tungelsta och sen antagligen hem till Virre! Så hörs vi inte mer idag gör vi de i morgon! Vad ska folket hitta på idag? Är ni in snöade kanske ? ;)


Min 18 årsdag! Gud vad jag saknar sommaren jus nu!

nu vill jag verkligen inte se snö mer haha

Tjatja!
Här sitter jag fortfarande instängd! Inte roligt alls, och kvällen närmar sig. Undra om jag blir fast här hemma hos mamam ända fram tills i morgon ? Låter inge roligt alls. Varedna buss är inställd pga säkerhetsskäl i Stockholm. Och jag och Taxibolagen kommer tydligen itne överens idag haha..
Men vi får se helt enkelt, kanske lyckas jag hitta någon med bil som vågar ge sig ut? :)

SNÖKAOS

Godmorgon! eller God o God vette fan men nu ä'r jag äntligen hemma!
Har ni samma väder som vi stockholmare ? :)
Fysatan säger jag bara. I vanliga fall brukar deta knappt 30 min för mig från VH till Brandbergen,idag tog de 1½timme! Sjukt. Varenda buss var inställd, tågen krånglade och alla taxibolag var upptagna... Men positivt att alal skolor är inställda ;)

Får hoppas att de lägger sig och att man åtminstonde kan få tag i en buss ikväll, i värsta fall taxin.
Får se hur kvällen blir, tror att de blir att sitta hos Virrevirus:)!



Lite bilder jag hittade i iphonen!


Andreas & Gustav ute hos Angel med Josephine


hahaha


så kul ha vi i skolan! ;)








Kvällen började ju rätt så bra :)
Meeen sen hur den slutade ska vi inte nämna ;)




Någon religion lektion, som jag och Josephine var jätte intresserade (a)


Torsdag

Fyfan vad dåligt de blivit med bloggen den här veckan! Men så blir de ibland! Inte haft någon lust alls att blogga och heller inget speciellt att skriva om ;)

Torsdag idag ju, skönt att halva veckan gått! Mådde piss dåligt i morse när jag vaknade,halsen, huvudet och magen på en och samma gång. Så jag valde att krypa ner i sängen igen. Men nu är de bättre, bara halsen som spökar lite! Har suttit och kollat runt på olika sidor,letar klänning till studentskivan och själva studentkvällen!



sen massa andra men inte orkar spara dom ;)
Förresten! Vilket jävla  pissväder! Kollar man ut är de ju näst in till snöstorm!

Måndag!

Tjatja! ;)
Hur är de med er? Här är de tipptopp, men gud har sagt de flera gånger förut men i morse var jag verkligen som en gåeende zombie! Fyfan. Men nu efter att ha hunnit med ett par timmar i skolan, gäspat ett antal gånger och sen hem och duschat osv så börjar jag piggna till! Hunnit med lite kaffe också :)
Igår skrev jag ju om Mean Girls2 och de blev också att jag kollade på den. Den var helt okej, ingen film jag kanske kan se flera gånger som jag gjorde med ettan när den kom ut. Men "okejbra" var den :)
Nästan exakt likadan som den första! Men se den ni, alla tycker vi ju olika :)

Förresten, ni som bloggar från blogg.se har ni också fått problem med att lägga in videos osv från youtube?
För mig funkar de inte alls länge...



Är jag helt efter?

Alla vet nog om vilken film jag menar om jag säger Mean Girls.
Men nu kommer de visst ännu en till, så sitter och laddar ner den nu.
Säkerligen lär den itne vara lika bra som ettan eftersom oftast blir tvåan lite sämre!
Men de får vi se, så ikväll blir de filmmys för min del! :)
Sen blir de nog någon skräckis också! Även om de är ruskigt svårt att hitta någon man fastnar för just nu!

Söndag och sjukt seg!

Hej på er!
Hur är eran söndag:)? Här är de toppen, vaknade runt 9 pigg som jag vet inte vad. Sjukt konstigt.
Men hade i alla fall en trevlig kväll igår med, började med middag här hemma med mamma pappa och hjärtat, potatisgratäng med kött! Gott :) Sen drog jag och Adde vidare till VH hem till Ylva eftersom Danne från norrtälje var här nere. Men dock mådde ju inte hjärtat så bra, så de blev en tidig hemgång, men skönt de. Vitt vin är inte så bra för någon av oss tror jag haha ;)
Såliten hon var då, snart blir hon 2! :)

LÖRDAG

Halloj!
Tänkte bara säga att jag lever och att dei nte lär bli någon bloggning idag!
Men igår hade jag i alla fall jätte trevligt, men de blev ändå rätt så tidig hemgång.
Idag kommer hjärtat hit så ska vi käka middag med familjen och sen får vi se!


Dagen - & en massa gammla bilder!

Tjooho!
Hur är de med er? Taggad för kvällen kanske?:)
Här är de toppen, så jävla skönt att de är Fredag. Denna vecka har jag typ varit zombie varenda morgon och de går ju inte fort att vakna till! Ikväll blir de som sagt hem till Josephine för att bara chilla, snacka skit, och sen kolla på Life as we know it.Får vi se om den är lika rolig som trailern! Någon som sett den ännu?



































FREDAG

Länge sen ni fick ett Godmorgon inlägg på en skoldag..Kände att de var dax :)
Hur har eran dag varit än så länge? Här är de som vanligt, sitter och försöker hålla ögonen öppna!
Och eftersom vi har fått nytt schema från någon vecka tillbaka så slutar jag inte allt försent!
Börjar runt 10.00 och slutar 11.25 TOPPEN

Sen blir de hemåt och fixa lite, ta en dusch, käka middag och sen bär de av mot Josephine!
Mer om de senare för nu måste jag ta mig mot bussen
PUSSAR



Snart fredag!

Hej alla glada! (och mindre glada) ;)
Fysatan så trött jag varit idag. Trodde jag skulle gå under när klockan ringde vid halv 8 i morse. Men tog mig upp och gick och mötte Josephine och vidare till skolan.
Där jag höll på att somna,och Angelica hannse att jag satt tröjanåt fel håll! HAHAHA
Som tur hade vi en kort dag, mot vad vi brukar. Slutar egentligen 17.30 men vi fick gå runt 13.00 idag! SKÖNT

Men nu efter att ha fått i mig en macka, kaffe och tagit ett bad så är jag piggare!
Härligt! Ska snart föna håret osv,sen fixa lite middag. Sallad! Länge sen.

Vad ska ni hitta på ?

Igår kväll satt jag och baby och kollade på massa sidor med lägenheter! 
Men som vanligt är de ju alltid något som ska dyka upp...
Man skulle välja antal rum, län,osv...
Sen hänger ju inte min hjärna riktigt med...


hahahahaah


Måste hitta en..

Sitter och kollar runt på klänningar...
Måste ju ha en till studentskivan, den till studentdagen är redan fixad så de är inga bekymmer!
Har ni tips på bra sidor :) ?

Solen skiner! :D <3

Tja! :D
Är de bra med er ? Hoppas de :)
Solen skiner, så kan inte klaga över huvudtaget! :D Snart så kan man sitta ute utan att frysa ihjäl, kvällspromenader, massa mys, och underbara sommarkvällar med trevligt folk! Kommer bli super, och en sak som inte händer varje år, är ju studenten! Bara att hålla ut framför skolbänken i 4 månader till :D Dock känns dom här fyra månader som ett halvt liv när man sitter i skolan, men men ;) Har jag fler läsare som springer ut i år :)?



Hur som helst! Onsdag idag, och jag hade en rätt så kort dag, skönt! Så idag får vi se vad som hittas på. Men troligtvis inget speciellt, eftersom dom flesta fortfarande är i skolan/ på jobbet. Men något skaj ag nog hitta på :)


RSS 2.0