Vardag Helg & Tankar

Lördag !

Igår blev de lite stressigt innan jag skulle iväg. Hade nyss kommit ut ur duschen och då ringer Adde och säger att han och Nicke redan är på väg mot handen, och sen skulle vidare till VH. Åkte och mötte dom, sen drog jag och Adde hem till Virre, hans syster. Satt där och chilla ett tag sen drog vi och Jonas Michis & Josephine mot vega, på chillfest hos Hampus.
Men sen blev de lite halvsegt så Adde jag och Jonas tog taxi mot VH istället. Och idag har de inte alls hänt mycket.VI vaknadeväl runt 12.00 tiden och sen dess har jag bara chillat galet. Men nu ska jag fixa mig eftersom jag nyss fick ett mess från hjärtat som frågar om jag ska med till Virre (:


(:

Tjoo ! :)
Kom nyss hem och har inte hunnit med mycket alls, snart blir de att hoppa in i duschen och blir fräsh för kvällen :)
Men riktigt hur kvällen ser ut vet jag inte ännu. Men något händer alltid (:
Hade i alla fall galet roligt igår, en lyckad kväll finns egentligen inte så mycket att säga mer än de :)
Nu blir de duschen!


♥ ♥ ♥


Kryssning Juli 2010

Godmorgon :)
Jag överlevde kryssningen, bäst av alla tror jag ;) haha Nej men vi hade galet roligt, eller ja alla som inte somnade efter 2 timmar. Men så blir de ibland. Låter bilderna tala för sig själva, men de var galet roligt.
Sen igår när vi väl kom av båten drog vi hem en snabbis sen vidare ner till rudan och träffade Michis Gurra & Lukasz. Men regnet kom ju, så då blev de mot vega!

Idag kommer Adde hem, så chansar på att de blir ut, får hoppas på att solen hinner komma annars kanske de blir hemma hos någon. Vi får se helt enkelt men kul skavi ha i alla fall ;)


Den äckligaste cidern jag druckit tror jag haha...



Där började shottandet...^^

Tequila vill jag aldrig mer se haha

haha

den bjuder jag på haha

Simon blev våran städare...skönt! haha

bye bye så länge ;)




Taggad



Hoppas allt är bra med er, idag är de på topp hära! (:
Solen skiner och jag är taggad nu kan nog inget gå fel haha.
Ska snart hoppa in i duschen, sen börja fixa mig, ska möta upp Jonas vid fyra hav fem.
Men skriver något sen innan jag drar ;)


SOVGOTT



Inte mycket planer, men veckan lär nog blisom precis hela sommaren varit!
Vänner, partaaj och massagalet sen hopaps vi på solen också ;)


<3

Låg inne ända till 21.00 med huvudvärk och sov, men huvudvärken är tillbaka igen -.-
Men i alla fall drog ut vid nio-tiden, mot Ollan med Michis Jonas och Simon efter ett tag kom Gurra också. Fast han tajmade ju stängningen bra hah ! Fick i alla fall min efter längtade Fanta&Rosé haha, supergod (:
Nu sitter jag mest och gör ingenting sitter och pratar med mitt hjärta som jag redan saknar (: Men veckan lär gå fort får vi hoppas :)


Nu har vi haft henne i ett helt år,men just nu är hon förjävlig^^,



VAD GÖR VI ? NU KÖR VI !! ;D


Imorgon blir de kryssning!

Halloj :)
Allt bra med er ? Här är de super, men vart tog sommaren vägen? Känns som höst redan nu...inte okej!
Men får hoppas solen snart kommer (: Igår drog jag och Michis hem till Simon för filmkväll med Adde Jonas Gurra och Lukasz. Sedan blev de ut i höstrusket haha, nej men tog de jävligt lugnt igår, och idag blir nog likadant. Har nyss varit och kört, eller har varit hemma ett tag plcokat lite här hemma.
Imorgon blir de kryssning med Jonas Simon och Nicke! ;D







Förra kryssningen^^

Angelica 18 år !

Godmorgon!
Fast har faktiskt varit vaken sen tolv, de blir aldrig sova länge när jag sover brevid min stjärna haha. Men hade i alal fall roligt igår, grym kväll. Nu är jag inte ensam tjej längre ^^
Började kvällen hos Angelica med grillning och lite förkrök, eller lite och lite men de gick super ;)
Senare kanske runt 21.00 tiden drog jag Angelica Jonas och Simon in till The Bridge, och hade skitkul (:
Men mot slutet av kvällen blev de väl lite halv segt, så vi lämnade kvar Angelica där så åkte vi andra hem, eller jag mot Adde. Sov där och vaknade upp med huvudvärk, fast de har gått över men värt de var de;)












Ja må hon leva!

Tjoo :D
Idag säger jag bara Gratiis till min bästavän Angelica, hon blir gammal idag. 18 år, Vad gör vi ? Nu kör vi :D
Så nu ska jag fixa mig, senare blir de hem till Angelica och föra och sedan vidare till The Bridge! :D


Fredag hela veckan ! (:

Hej sweeties! (:

Vaknade redan vid 11.15 idag -.- haha nej men skulel tillbaka till banken och samtidigt möta Adde Jonas och Michis i handen. Vi drog till Patricia ochsatt väl mest typ och chilla galet (: Kvällen lär spenderas hos Michis med min knubbsäl Jonas och Gurra. Och imorgon fyller frugan 18! Kommer bli galet, hoppas jag haha ;)


Angelica&Jag


Angelica&Jag haha ;)


Haha ^^





bankhelvete (:

Tjooo ;)
Kom nyss hem, vaknade redan runt halv tolv tiden, men börjar vänja mig. I alla fall när jag sover brevid min knubbsäl haha (: Drog i alla fall hem rätt fort för att hämta lite konto-nummer för att senare möta Michis o dra mot banken. Men de visade sig att dom var uråldriga, och behövde se en bankbok ?! För att jag skulle komma åt pengarna, så får ta de i morgon i stället. Ananrs idag har jag inte gjort så mycket, fixat lite små grejer men mer säger jag inte eftersom min lillskit blir stor på Fredag :) haha


Michis ! (:


haha !


Adde :)


jag lever, ett under ? hahaha

Tjoo :)
Hoppas allt är bra med er :) Har låtit bloggen vara lite åt sidan, eftersom jag knappt är hemma elelr vid någon dator nu förtiden. Men jag lever i alla fall! kan ju berätta lite om dagarna som gått...

Lördagen: Åkte till Nicke på hans 20årsfest. Kan ju säga en sak om den kvällen de finns verkligen idioter, nästan skrattretande. Men hade de roligt i alla fall blev ner blöt av Adde som gav igen (a) Inte lite vatten heller! Me nsen spårade den kvällen och jag Adde Michis och Jonas fick sjuss hem.

Söndagen: Kanske borde minnas vad jag gjorde ? haha Vaknade i alla fall i vhhemma hos Adde och senare på kvällen blev de chill, och en jävla massa prat med folk som undrat en hel del om kvällen innan.

Måndag: Sov hos Adde, sen när vi vaknade drog jag hem duschade och gjorde mig i ordning. Sen blev de ner mot tåget och vi åkte in mot söder, satt på någon uteservering och hade de trevligt (:

Idag blir de nu ialla fall att käka! haha känns som jag inte gjort de på år och dar. Sen blir de nog mot ollan, men man vet aldrig;) Hör av mig igen och uppdateringen kommer bli bättre ;)

pparty

Tjo :)
Hoppas allt är finfint med er ;D Här är allt på topp förutom att jag känner mig helt mörbultad eller något liknande. Hade de i allafall helt okej igår, blev roligare med tiden ;) Men blev att dra rätt tidigt men men. Idag blir de till tungelsta med mina flickor, Nicke fyller 20 år så jag säger bara ett ord; Party!
Haha nej men de brukar bli jävligt lyckat där ute i skogen (:








mot grönlunds!

Tja :D
Vaknade faktiskt sjukt tidigt idag...ellerehm typ 12.15för att en viss Emil ringde och väckte mig haha.
Hade as roligt igår, dock verkar de bara vara jag som fattar grejjen med låten. (låten jag la ut i inlägget under)
Men i alla fallidag ska jag övningsköra, sedan blir de nog ut. Michis kommer hem idag, och ja vad mer behöver jag säga ? :) Bloggar när jag är tillbak från grönlunds!


Snart är de dax igen!

1 2 3 fanta & rosé


Sommar2010 <3

Godmorgon! ;D

Vaknade nyss,av att ambulans satt på sirenerna precis utanför fönstret -.- haha. Är sjukt seg idag, plus att jag aldrig blir frisk...börjar tröttna på de. Men får väl skylla mig själv att jag ska bada i poolen med kläder och grejjer, men de var en månad sen! Haha.Igår mötte jag i all fall Jonas Josephine och Emil vi satt o chillade i gropen, senare kom Tim också med sin "fina" moppe haha (:




hahaha drivare^^












Vilken helg...

Jag lever
! Har bara inte haft tid med datorn, ingen ork heller. Fredagen var toppen, lördagen var väl lite halv sådär en del tjaffs med en person som betyder mycket för mig. Men nu är de löst och de är skönt!
Imorgon elelr senare idag blir de stan med Angelica kolla löshår luncha och sedan se om jag överlever värmen haha. Nu ska jag kolal tatueringar eftersom jag ska till Micke någon dag i veckan :)












Hejdå till dig (:

Drar ett stort streck över allt. Ångrar inget, man lär sig av misstagen.
Du är ett och nästa gång kanske jag ser något som de här tidigare ?
Jag hoppas de!


Life is a bitch and you know it (:


musik




Rumpa - Sean Banan


Keep it louder - Major Laze


FÖRE&EFTER


blått och äckligt, trasiga tapeter -.-



Bättre (:


Freeeeeeedag!

Godmorgon!

Min mobil har dött...totalt. Jag har inte ens haft skiten i en månad och den bara lägger av?! Jag borde nog inte ha någon mobil egentligen, men nej fyfan ärsjukt irriterad! haha...

Jaja, Fredag idag ju! Sjukt skönt, inte för att de spelar så stor roll om de är Fredag eller Måndag, menhar partysugen! Haha och denna helg kommer bli galen!
Ska få upp alla tavlor och så, sen damsuga och så vidare, tills dess säger jag puss! (:


Måste skriva....

Efter en jävla massaskit jag hört inatt måste jag skriva av mig. Min blogg, jag skriver exakt vad jag vill och hur jag vill. Orkar du inte läsa ?Men gör förfan inte de då.

Du är nog ta mig fan helt otrolig.
Du gör bland de värsta man kan göra mot någon, du dumpar henne.
Kommer till mig, vi har de super i ett par veckor.
DU säger saker man absolut inte säger till någon omde är så lätt du drar.
Du går tillbaka, till den så kallade fisken, andra rykten skolans största hora. Inte enligt mig men av många andra.
Vi slutar prata och jag komemr upp igen, allt är på topp.

Sen kommer dagen då vi bestämmer att börja som vänner igen.
Allt fortsätter som vanligt...
Tills dagen du och jag hamnar på samma fest.
Du ber om ursäkt mer än en gång, du säger att du varit en idiot.
Jag bad också om ursäkt,men de var inte jag som började hålla omdig, de var inte jag somtog steget till kyssen som ledde till flera. De var inte jag som ljög om att jag inte var med någon annan, de var du.

& de värsta som finns är lögner, och de är just nu de ända du gör.
Du drar lögn efter lögn till allt och allt, vadfan är du rädd för ?

Lögnerna du drar för den du tydligen "älskar" de är sjukt. Antagligen förstår hon inte mycket, eller så är du jävligt bra på de du gör. Jag säger inte allt de här för att förstöra, helt ärligt hoppas jag ni får de jävligt bra, utan jagsäger de här för jag tänker inte stå ochse ut som ett jävla retard, medan du drar lögn efter lögn för både henne&mig för att se bra ut själv.

Men jag är stolt, jag har inte släppt en enda tår, och inte komemr jag göra de heller. En sista sak
Fyfan för dig och hopaps du någon gång lär dig; Sanningen kommer alltid fram!

Lukasz :D




Helg !

Tja :D

Blev att jag drog ut en stund med Angelica och fusksolade lite ;) Sen mötte vi upp JonasEmil och HurraGurra också. Satt och chillade mest, och en del skratt haha...
Imorgon är de FREDAG, eller idag. Har nog inte längtat till helg så här mycket sen sommarlovet började. Kommer bli helkul hoppas jag! Ska fixa klart naglarna nu, sedan bara chilla :D
Imorgon får ni se för och efter bild på rummet förresten ;)



happyface^^

Snart klart :D

Tjooo :D
Vaknade redan vid 12.30, och började måla på direkten, nu är allt i lavendelfärgen färdigmålat, nu är de lister och fondväggen kvar. Men måste vila,haha har aldrig haft så mycket träningsvärk i hela mitt liv tror jag. Men de är värt de (:
Nu blir de en snabbis mot ICA möta Emil sen bär de av hem och fortsätta med resten :)


målat

Hej hej ;D
Har inte mycket alls att säga om dagen mer än att jag har MÅLAT, är faktiskt nästan helt klar, eller nej där ljög jag men jag har fondväggenoch garderoberna kvar. Så tror jag hinner med allt i morgon så jag har hela helgen fri sen;) Annars finsn de inte mycket mer att säga förutom att jag mår på topp och är superglad (:

BILDER FRÅN IGÅR 6 juli



















Jag är vaken! ;O

Hah jajag är faktiskt de, jag vaknade redan vid 12.00, inte illa för att vara mig;)
Godmorgon förresten :) Vad hände med vädret ? Jag saknar redan solen,men de är fortfarande rätt så varmt, så de är skönt :) Ska snart till ICA och möta Emil sen blir de hem igen och verkligen få ut allt i rummet, för senare idag ska färgen inköpas och i morgon börjar jag måla om.

Nu måste jag springa! puss(:


sova (a)

Halloj ;D
Uppdateringen har verkligen varit låg idag, men vafan jag har ett liv också ;)
Vaknade i alla fall runt 12.00, tidigt -.- haha, men drog  direkt upp mot Handenför att möta Josephine. Men självklart är hon inte där...haha nej de där lät inte alls snällt (a) Men hon kom strax efter men han shoppa två små tröjjor, enkla bara. Sen drog vi två och mötte frugan min och sedan Michis. Efter de drog Jag Josephine och Michis ner mot gropen, och lite färg har jag fått ;D


LillasysterMichis i gropen för någon vecka sen :)

haha gammal bild på mig & minfru!


Kvällen bestod av plock i rummet, imorgon ska alla färg köpas och allt annat småtjaffs som behövs. SÅräkna med lite låg uppdateringnågra dagar framåt. Men nu blir de soooova puss på er !


sovasovasova

Har nyss legat och kollat på I taket lyser stjärnorna, kan ju säga att filmen faktiskt var bra. Vi blev tvingade att läsa boken i skolan för något år sen, ochska jagväljaväljer jag helt klart filmen :)
Nu blir de sova och imorgon ut och sola!




Ibland blir saknaden störra ibland svagare, den finns alltid där men de är olika dag för dag, timme för timme.
Jag glömmer dig aldrig, jag glömmer aldrig alla åren, skratt glädje och en massa bråk.
Menför mig är du alltid min storebror, oavsett.
Jag älskar saknar och tänker på dig!

musik


Major Lazer - Keep It Going Louder


så blev de med min lugna vecka



Haha trodde detta skulle bli en vecka med typ inga planer alls, men de ser ju ändrat ut haha.
Men kommer bli galet roligt, längtar verkligen till helgen kan jag säga (:de var länge sen vi var där inne o röjjde runt ^^ haha


chillchill-daaag

Hej :)

Gud idag har jag verkligen haft en seg-söndag sov till ja halv 3 tror jag gick upp satt o pluggadet lite teori, och sedan mest bara suttit. Haha sliten kanske ? Men de får jag vara idag (:
Ikväll, eller ja nu blir de att börja riva tapeter, så jag kan börja måla om snart. Lär ju ta sin tid, men eftersom jag själv vill de och jag har velat de länge så blir de nog kul, i alal fall att måla om haha.
Vad gör ni :)?




nästa helg: The Bridge ! Kommer bli kanon :)


utgång, eller något liknande (:

Tjoo :)
Vad har ni för er :)?
Jag har nyss tagit en dusch och blivit människa igen. Blir ut ikväll igen, men en aning lungaretror jag (:
Men man vet aldrig. Ska i alal fall möta upp alla vanliga och hoppas på en kanon kväll!
Så vi hörs imorgon, glöm intevarannan vatten;)























Weezer - I Can´t Stop Partying

We Can No Speak Americano

bilder från igrå



















&där tog kvällen slut vid 04.30


min fredag <3

Godmorgon

Igår var en riktigt lyckad kväll enligt mig (:
Började att jag Josephine och Jonas drog till ollan och förade, senkom Michis och vi började dra ner mot rudan där Oskar Stefan och alal andra var. Men vi rörde oss hem till Oskar senare och fortsatte. Super trevligt!
Sen blev de som vanligt att folk ville till vegabaren haha, så vi åkte dit. Men vägen hem var inte lika rolig, bussar går så sällan och jag hade absolut ingen lust att gå vid 04.30, så jag vinkade in första bästa taxi! ;)


Michis & Jonas

fler bilder kommer!


:D

Galet glad! mer behöver jag inte säga! Ikväll ska jag o mina flickor ha riktigt roligt, och en del av grabbarna (:


gårkväll

Godmorgon :)

Har faktiskt varit vaken sen runt 12.00 ?! Men har fastnat framför naglarna, sitter och gör om dom inför kvällen :)
Blev ingen match idag heller, men ja de kommer väl fler antar jag :) Nu ska jag fortsätta med naglarna, musiken och nörda mig framför msn. Senare blir de ut med hunden och hoppa in i duschen....






helnöjd! (:




sova=kärlek

Halllu:D

kansäga att allt är på tippp topp :) Menatt jag får blunda med ena ögat för att se är mindre på topp elelr hur fan man nu säger. Skit samma haft en sjukt brakväll, utom en del saker som jag knapt förstår mig på. Men annars på topp, kan inte äsga mer eftersom folk inte skulle förstå mer:)

GODNATT


blond

Tjaa :)
Blev att jag mådde bättre och drog mot handen för att möta min fru med Simon och Tania. Blev lite små shopping och sedan hem igen. Har i alla fall blekt håret idag, skulle inte bli SÅ blondt, men ja de blev de (: haha
Sitter i alal fall nu och lyssnar på musik medan jag fixar mig inför kvällen. Jag Josephine Michis Gurra Jonas Simon och Tania ska ner till ollan ett tag, men lär nog bli en lugn kväll (a)





pusss

poolen

Efter körningen var de ju tänkt att jag skulle upp till centrum och shoppa lite. Men så blev de inte, efter att ha somnat halv 6 pga feber hela natten så är jag inte speciellt pigg nu. Har halsont och ja allt på samma gång. Allt de här för att man "råkar" hamna i en pool för snart en månad sen ? haha galet.

Men kanske lika bra med en hemma dag, sova och vila ut för imorgon är de ju fredag, och ja mer behlver jag knappast säga ;D Länge sen jag var såhär taggad, (och alla som känner mig kommer skratta när dom läser de där) Men så är de haha (:


trött trött trött

De blev inte filmoch sova tidigt igår inte. Febern kom tillbakaså ja de blev Sex and the city filmen plus tre-4 timmar att bara typ halvt dö. Nej men de går verkligen inte att sova när de är så varmt, fönstret hjälper inte heller genom att öppna. Så idag känner jag mig som en vandrande zombie. Ska i alla fallivägoch köra, sen försöka hålla mig vaken och ha orken till Centrum.
Skulle egentligen åkte ända in till stan och träffat Fabian, men de går helt enkelt inteså länge den här jävlans förkylningen sitter i. Men men, haha nu ska jag sluta klaga och vara glad för att de är mitt sista sommarlov!




ny dag imorgon!

Nu blir de sängen för min del, ska upp redan vid 09.00 imorgon och ja jag har ju lyckats ställa om dygnet såpass att 09.00 fortfarande är natt för mig haha.Så nu blir de sova tidigt, eller ja tidigt men tidigt för mig (:
Efter körningen imorgon  blir de som sagt centrum med Josephineoch Michis senare blir de hem och göra sig i ordningeftersom en viss Jonas fått för sig att vi ska till ollan (: haha


jag älskar känslan (:

puss och sovsött!

hemma igen

Skulle ut en sväng hade jag tänkt men så blev de inte riktigt, Träffade Jonas och Michis, vi stötte på Stefan, blev inte långvarit och senare kom Simonoch Tania. Blev massachill ute bara. Och nu sitter jag här kollar runt på olika färger...ska måla om hela rummet så funderar lite. Men när inte riktigt säker ännu, vet på ett ungefär. Ska bli skit roligt, velat de länge! :)


Ett år sen snart ! (:

RSS 2.0