Vardag Helg & Tankar

23.46

Vet ni ? Jag är trött ?! Jag tror de har gått minst två veckor nu då jag inte kännt mig trött fören 05.00 tiden. Kanske beror de på att jag bara fick 3 timmars sömn i natt ? Kanske, jag tror nästan de.
och i morgon blir de att gå upp runt 10.30 för att sedan ta 11.55 bussen till Handen och möta Mikis, får se vilka andra som kommer. Vi ska i alla fall ner till rudan och steka på ännu mera, kommer väl inte kunna göra ett smack i morgon kväll, eftersom de nästan är så idag. Usch vad de svider. Men de röda syns knappt längre utan nu är de bara brunt. Så hoppas på att inte vakna som en kräfta i morgon. Inte kul...

Men jag ska försöka blogg i morgonbitti, men nu säger jag Godnatt på er sweeties ! Sovgott !


Rudan för någon vecka sen

kvälls promenad

Var en sväng nere på Statoil och fick med mig hem en Vecko Revyn, jätte söt ögonskugga fick man med, men om dne är bra ja de får vi se. Nu ska jag bara ta de lugnt läsa den och ja sen får vi se :)


sun sun sun

Halloj !

Inte mycket bloggning idag inte, men som ni säker förstått går solen före datorn, och ja blogglusten finns inte riktigt just nu. Men den kommer tillbaka..tror jag.

Idag kl 09.00 gick jag upp för att duscha klä på mig och sedan ta 10.00 bussen till handen för att möta Angelica. Och fy satan va de var varmt redan runt 10 snåret. Super härligt. Jaja, vi kikade lite i affärer och så men de fanns inte alls mycket att kolla på. Så vi drog ganska snabbt till gropen, och ja där stekte vi på. Så idag blev de mycket sol, i hela 5 timmar !
gud så jag älskar solen men gud så jävla ont de gör på mina axlar just nu. De blev nog lite mycket med cocosoljan och ja stekheta solen. Men jag njöt trots att de var supervarmt..

Sedan runt 16.00 träffade jag Mikis då Angelica dragit med sin mamma till någon frissa i jordbro. Vi snackade och så ett tag men ja solen gjorde både oss så utkörda så vi åkte hem. Sedan möta jag älsklingen på vägen. Och yes ! Jag är brunare än honom haha. Kanske har jag en liten chans att vinna i år (a)


godis&mys

Halloj !

Hur mår ni mina vänner ?
Själv är de faktist barar bra, känner mig slut utav solen men är ändå bara glad för att den är här nu. Så skönt när man akn gå ut i bara linne om kvällarna utan att frysa. Jag och Emil var nyss ute och köpte med oss lite gott hem. Och just nu sitter jag och kollar på Beck, har sett detta avsnitt med men men. Vad har ni för er ?


suddigt, jag vet men ändå !

På g ut nu...eller typ hah

Precis duschat och ja om drygt en timme blir de att dra till centrum för att möta Tammo, sne får vi se. Tror inte jag pallar dra till Handen, men man vet aldrig.
Mikis ringde nyss från grönan och ja INSANE ska tydligen vara INSANE också. De räckte med att hon berättade om den och jag vet redan nu att den kommer jag aldrig sätta mig i. Inte heller Frittfall haha.

Puss


290609




Har ni sovit gott ? De har jag eller tillslut i alla fall. Försökte somna runt 03.00 men de gick verkligen inte och de var så otroligt varmt i rummet och ljust eftersom solen redan var uppe. Vred och vände på mig sen runt 05.40 somnade jag. Och vaknade för knappt en halv timme sen.

Hur dagen ser ut vet jag inte riktigt än, ska ner till Handen ett tag i alla fall, och ikväll får vi se. Tar dagen som den kommer ! Fint väder är de i alla fall


gud så varmt

Tja !

Var nyss på statoil med Emil Mikis och Michis och köpte cigg. Och gud så varmt de var ! Höll på att koka sönder. Nu är de verkligen sommar, sommar på riktigt när de är hur varmt som helst 00.30.
Vad jag ska göra nu vet jag inte, svettas ihjäl antar jag ? Kanske ta en dusch, hmm får se.

Vad har ni haft för er :)?

värmebölja

Godmorgon, eller goddag kanske man ska säga. Morgon för mig i alla fall. Har ni sovit gott ?
De har jag men gud så varmt de var i natt, men men. Jag har i alla fall nyss duschat och klätt på mig, de är ju super bra väder idag med, men luften är så tjock så de är nästan för varmt.
Just nu ska jag bara chilla och sen blir de nog att dra ut. Hur ser eran söndag ut ?


trötter

De blev inget fix med bilder tröttnade innan jag hann börja, satt mig och lirade lite på spela.se, har inget bättre för mig haha. Men nu börjar jag bli trött, så ska snart sova, ändå ingen vaken nu så de är lika bra !


pics and fix

Nej nu blir de att sätta sig vid photoshop och lite andra bild program, vi får se hur de blir och ja vad de blir ! Haha



Home

Halloj !
Nu är jag hemma efter en fram - och tillbaka kväll.
Jag och Emil mötte först upp Micke och Gabbe sedan tog vi bussen ner till Handen för att möta Michis och Mikis sedan trallade vi ner till rudan. Som först var helt okej, men sen kom hela folkmassan. Och ja kan väl säga att ingen av oss är så förtjusta i dom. Så jag Mikis Michis och Micke drog till Centrum för att träffa Matte, sen vidare till Mickes farsa, sen till Mikis och så vidare till statoil. Och sen mötte vi Emil igen som nyss hade badat, och sedan blev de statoil igen fast då i brandbergen haha. Sen chillade vi fem bara ut och senare mötte vi Alex och Linus.

Kvällen blev inte som den skulle men den blev bra, de var riktigt chill, inte jobbigt som man brukar säga när man aldrig vet vart man ska utan de var faktiskt bara skönt att gå runt i detta sommarväder.

Vad har ni för er :)


Mikis och Michis för länge sen

byebye

Ikväll ska jag Emil och Micke, (får se sen vilka andra som förljer med) ner till rudan där Camilla Mikis Angelica och Ian ska vara. Tror inte vi stannar länge för jag är helt slut efter all sol, men en lite stund i alla fall.
Vi ska snart käka middag och sedan börja röra på oss, hinner nog inte blogg innan så skriver nu istället.

Puss på er ha en bra kväll !

öster haninge

Hej på er !
De är inge bra med bloggningen just nu, men de är helt enkelt så att jag väljer solen före haha. Som jag tror många andra också gör.
Idag vaknade vi runt 13.00 tiden tror jag vi käkade frukost sen drog vi till ICA för att köpa blommor. För att sedan ta oss ut till österhaninge. Tyvärr de som jag och Angelica planterat hade de inte blivit något av, de kanske kommer vem vet. Sen är de tydligen ingen som v¨gar klippa gräset runt om själva graven, lite underligt eftersom dom gjort de på alla andras platser. Så jag fick börja att sitta och riva bort en jävla massa gräs eftersom de inte finns någon sax heller.
Men de blev i alla fall fint, men ska nog snart ut dit igen, för att klippa bort ännu mer gräs. För jag vill aldrig mer se de så som de såg ut idag. De var hemskt. Lite synd att bussarna inte går oftare dit.








Transformers

Halloj !
Nu är jag på bättre humör men har ont i huvudet som ett jävla as haha.
Filmen Transformers var faktiskt sjukt bra synd bara att vi hade världens bästa platser tills två lång ben satt sig framför och man inte såg lika bra längre. Men men..

Den tog vl slut runt 23.20 tror jag sen var vi i brandbergen igen vid 01.00och var ute ett tag, jag Emil Micke och Alex. Jätte skön kväll, varmt och man kände verkligen att sommaren var här. Lite bilder kommer i morgon för just nu har jag ingen ork att hämta USB sladden.
Godnatt på er !


" Kungen av pop död "





Michael Jackson 1958-2009
Hans hjärta slutade slå tidigt i morse och hans liv gick inte att rädda.
Han avled bara några få dagar innan hans sista konsert någonsin.

fredag

Godmorgon
vaknade för ett par timmar sen, och har inte gjort mycket alls.
Kollat på filmen Knowing, faktist rätt bra, men slutar lite halvkasst.
Har nyss duschat och ska göra mig i ordning.

Ikväll ska jag och Emil  in till stan för att se Transformers med Micke och Matte och kanske Mikis. Får se om den är lika bra som 1.an.
Lär inte blogga mer idag, ingen bra dag helt enkelt och bloggtorkan sitter fortfarande i.

trötter

Lite nytt med designen igen, jag kan verkligen inte hålla mig ifrån att pilla lite då och då, haha.
Aja just nu gör jag inte alls mycket, r hungrig men har ingen ork att göra något åt de. Är sjukt trött trots att jag nästan sov 12 timmar i natt. Och jag vill inte somna nu för då lär jag vakna sedan och inte kunna somna förens vid 4-5

Vad har ni för er ?


körkorts teorin

Hallo bloggreaders !

Var ute ett tag i solen, och de var super skönt, men blev grymt varmt ett tag. Men man ska inte klaga, sen gick vi hem och då satt jag mig på balkongen för ännu mera sol, men de blir så äckligt varmt där. Speciellt nu när de är helt vindstilla, så då är de inte så skönt. Pluggade sammtidigt lite körkorts teorin, vägskyltarna går hur bra som helts men människan och själv fordonet går mindre bra. Men jag har ju lång tid på mig så tillslut sitter de nog :)



skulle publicerats för två dagar sen...

Hej mina vänner & ovänner, haha

Hur har eran dag varit ? Min har varit super skön. Drog ju som sagt ner till handen runt 13.30 tiden (tror jag ?) och mötte upp Angelica och Kim i gropen och vi tre drog vidare till kulturhuset för att möta Mikis och Steffa. Och på en gång drog vi oss ner mot Rudan eftersom Mikis och Steffa skulle bada. Haha såg skönt ut men ändå kallt. I solen där jag satt med dom andra var de super härligt. Tror jag fått lite mer färg nu i alla fall men inte så mycket.


Sen efter att Steffa dragit eftersom han skulel till tandläkaren hade Mikis inte så stor lust att bada längre. Förstår henne inte så kul att simma runt själv haha. Men i alla fall så drog vi till gropen igen eftersom ddär är de vindstilla och solen verkligen steker på. Men först ville dom andra svalka sig lite i skuggan bland gungorna.


oil

Nu blir de ut i solen i alla fall, pappa kom nyss hem med min Cocos olja ! haha så vi hörs om ett par timmar !


i <3 sol

Godmorgon !
Vet att de inte blev någon bloggning alls igår, men har inte fått igång internet fören nu idag.
Hoppas ni mår bra i alla fall, de gör jag är bara otroligt trött. De var länge sen jag var uppe vid den här tiden haha.

Igår hände ingenting speciellt, jag vaknade runt 13.00 tiden. Gick ut på balkongen och käkade frukost sedan blev jag kvar dr i några timmar, de var riktigt skönt att bara ligga där i solen. Sen blev de gymmet runt 19.00 tiden. Och dom har gjort om där och skaffat lite nya grejjer. Men så som maskinerna står nu var inte lika bra som förrut, men de funkar.


Idag då ? Jag har faktist inte en aning änså länge men solen skiner och de har varit varmt sendan 07.00 sa Emil i alla fall, så de blir nu ut och steka lite till idag annars får vi se. Tar dagen som dne kommer !

ut i solen med cocosolja !

Sådära nu är jag snart klar, de blev ett linne med leggins och en kofta. SKa snart börja röra mig för att möta Kim och Angelica sedan går vi ner till rudan där Mikis och Steffa är. Så hare bra !

sunshine

Godmorgon :)
Jag vaknade innan dagen har tagit slut haha. Lite ovanligt men de var tack vare klockan annars skulle jag nog sova nu. Har nyss duschat och ska börja göra i ordning mig lite granna. Men inte så mycket eftersom vi bara ska chilla nere på rudan idag, så de blir mycket sol haha. De är ju grymt varmt ute. De får allas humör på topp.



Sovgott

Ska försöka komma upp i tid i morgon, och då hoppas jag på att de är sol ! Ska ut och träffa Mikis och vi ska bara chilla i solen och bättra på brännan haha, sen skulle nog Angelica komma ett tag också. Om var och när får ni veta i morgon ;)
Godnatt på er !


pusspuss

beck

Halloj !
Vad har ni för er ? Själv gör jag inte mycket alls, mitt magont börjar lugna ner sig så de är skönt. Men tänker inte hoppas för mycket för då kommer de väl tillbaka.
Sitter och kollar på Beck- Hämndens pris på TV4. Har sett avsnittet förrut men de var fler år sedan.



Kommande köp

Eller ja vad jag tror i alla fall, sen får vi se haha ! :)


@ gina tricot

Hittade lite saker från Gina Tricot som jag föll för, men ja tyvärr har man inga pengar just nu till detta.
Får hoppas på att de finns kvar nu när sista studiebidraget kommer. Men kommer nog inte köpa allt eftersom lite av pengarna vill jag ha till annat, men något kanske !


Carolina Gynning


varför just nu ?

Ligger här i sängen med världens mensvärk !
Gud jag tror jag dör, de är sån som gör så ont att man inte vet om man ska sitta stå
oh man kan inte gå heller man får se ut som man är en uråldrig kärring med böjd rygg ! Haha super snyggt nej men de är då de känns minst, och inte kan jag skratta heller utan att behöva hålla i mig !


jag sommaren 07


jag sommaren 08


jag sommaren 09

lång dag, men rätt så bra

Halloj !
Inte ahft tillgång till någon dator på hela dagen så de är därför jag inte har bloggat fören nu.
Skulle ju som sagt till gymmet redan runt 07.30 men de blev inte så för vi somnade runt 05.00 tiden. Så kändes inte så smart att dra dit och sedan typ somna på maskinerna haha. Jaja sen drog vi hem till Emil när vi vaknade eftersom jag och mamma bråkade, men nu tror jag att de är lungti alla fall.


Runt 14.30 går jag Emil och Gabbe ner till gymmet, men vi står där ett bra tag innan andra folk som redan stod där börjar säga att tiderna är ändrade. Så nu under sommaren kommer dom edast ha öppet på kvällarna 17-21.00. Lite halv dåligt tycker jag eftersom jag hellre tränar på dagen eller i alla fall innan middagen.
Eftersom de var stängt drog vi ner till spåret och promenerade 5 km. Sjukt jobbigt i denna värmen men skönt. Ända fram till slutet. Jag går där och skrattar åt något och mitt i alla ihoppa skriker Emil - KOLLA ! jag kollar ner och ser en lite lite äcklig orm ! jag får panik och springer som jag vet inte vad och snabbt gick de ! Jag flaxade med armarna så de såg ut som om jag trodde jag skulle flyga. Nej men helt seriöst, varför finns dom ?
De är bara äcklig djur som ålar sig fram och skrämmer skiten ur folk, mest mig kanske haha.
Så nästa gång jag ska ner till spåren tar jag med mig en stor elefant som kan skrmma iväg alla ormar genom fotstegen haha.


blod är inget för mig !

Tjenaa!

Gick runt 23.00 hem till Emil för att hämta gym kläder eftersom vi ska dit i morgon bitti, runt 07.30 !
Har inte varit där på ett tag nu och dom stänger 09.00 och öppnar inte igen fören runt 15.00. Och då känns hela dagen över så vi drar dit tidigt. Sen i veckan ska jag försöka få med mig Angelica dit :) Fast då lite senare haha. Får se om hon hänger med eller inte. Imorgon blir de bara jag och killarna.

Började nyss blöda näsblod, inte mycket men de räcker för att jag ska se lite blod så börjar jag må illa och känner mig svimfärdig.Jag hatar blod. De spelar ingen roll om de är jag eller någon annan som blöder. Sist svimmade jag när en gammal kompis vurpade med moppen. När hon låg på vårdcentralen sen när vi skulle gå där i från så sa de bara pang så var de min tur att bli inbärd till båren. Eftersom sköterskan tyckte jag skulle ligga still ett tag.

Men nu ska jag kolla lite på CSI och sedan i alla fall försöka sova, tror jag kommer kunna de annars blir de sjukt jobbigt att gå upp i morgon ! Så godnatt och sovgott alla läsare !


jag och ljus



Jag älskar verkligen ljus, allt som har med ljus att göra. Ljuslyktor, värmeljus, doftljus m.m
Jag kan köpa mängder av ljus, och sen blir de ofta att dom bara står, för jag tycker att dom är för fina för att elda upp. Eller ett tag i alla fall sen får dom brinna.

coollugn nu !

Ja jag fick panik, sprang ut och mötte Angelica för att hon och Kim skulle låna mitt busskort, sedan skulle jag få lite grejer för att lämna vidare till Gabbe.
Men när jag kom in s¨å var jag verkligen hyper över att allt bara försvann på bloggen. Men ja jag fixade de, gud vad jag andades ut när jag såg att allt var tillbaka. Och plus de lyckades jag få in min playlist !


PANIK PANIK

PANIK!
HELA MIN MENY HAR FÖRSVUNNIT OCH JAG BEHÖVER HJÄLP NU !!!!

fix&trix

Halloj !
Har nyss käkat lite middag, kött och potatisgratäng och sallad.
Dessutom har jag hunnit fixa och trixa lite på Angelicas blogg, får se sen om hon blir nöjd annars är de ju bara att ta bort.
Hur kvällen ser ut vet jag inte än, men vet att jag är sjukt trött. Har inte hunnit hoppa in i duschen så ska ta och göra de snart. Puss


photoshop

Ja headern som jag gjorde igår fick inte sitta kvar, utan de fick bli en ny. Har verkligen fastnat kan sitta och göra flera stycken i timmar.  Nu ska jag nog ta och hoppa in i duschen, eller om ett tag i alla fall. Vad har ni för er :)


21 juni 2009

Godmorgon !
Har ni sovit gott ? Ehm de har inte jag, eller jo men ändå inte. Somnade ca 05.10 och vaknade runt 09.00 tiden av att jag låg och hostade som en jävla..jag vet itne vad men hemskt var de. Men sen sommnade jag om och ja vi vaknade väl runt 13.00 tiden. Så de blev inte 15.00 som jag trodde.

Hur dagen ser ut vet jag inte riktigt än. Ska i alla fall bara chilla nu ett tag, och försöka sluta hosta. De är förjävligt jag lovar er, tror jag gått och hostat i över 2 veckorna. Vilken bra start på lovet ! Eller inte.
Men bloggar mer sen Puss!


Godnatt

Har suttit här vid datorn i stort sätt hela kvällen, nu ksa jag ta och göra något annat. Kanske en film eller bara mys, vi får se helt enkelt. Men kommer inte blogga mer idag, känner mig både pigg ovh trött på samma gång och antar att jag kommer vara vaken till ja...senare i alla fall som vanligt. Haha men vi hörs i morgon, när jag nu vaknar, jag tippar på 15.00 tiden !


skillnad


header byte

Halloj vad har ni för er ?
Själv gör jag inte mycket alls, är uttråkade rent ut sagt.
Men men har gjort en ny header, lekt lite i photoshop, men de blir inte riktigt som jag vill.
Men den får duga så länge, jag byter ju ganska ofta ändå så ni är vana :)







Vilken tycker ni mest om ?

igår och idag

Halloj alla söta !

Hur mår ni ? Själv mår jag bra, inte kommit åt internet fören nu på kvällen.
Går kvällen blev inte som planderad, utan jag och Emil mötte först upp Mikis sen kom Micke och då skulle vi hem till honom. Men eftersom Mikis ville upp till sin brorsa så gick jag oh hon dit en stund. De var typ fest, eller chillkrök. Sen gick hon och jag vidare hem till Micke där han och Emil var och spelade Guitar hero. Och senare blev de statoil och tillbaka dit. Vi kollade på någon skräck film, men den var inte tillräckligt skrämande och den slutade inte alls bra,  Cloverfield heter den. Inget jag rekomenderar men men.
Sen förljde jag och Emil Mikis till bussen och ja vi kom väl hem runt 02.30. En helt okej kväll, väldigt chill för att vara midsommar men de var kul i alla fall.

Idag vaknade jag och Emil runt 15.00 ?! Haha fick panik eftersom jag missat hela dagen och de var sol !
Men men de var skönt att sova ut. Annars har jag inte gjort mycket alls idag, vi drog ut ett tag med Micke och sen dess har de bara varit chill. Får se senare vart kvällen leder. Hur såg eran midsommarafton ut ? :)


klippning

Gud idag är en sån där jobbig hår-dag haha. Kan inte bestämma mig hur jag vill ha mitt hår allt bara blir fel och ser helt sjukt ut. Har kommit på en sak i alla fall, jag måste klippa mig! De är de första som ska göras nästa måndag då sista studiebidraget kommer, för så här kan jag verkligen inte se ut i håret. Usch sjukt slitet. Men jag hatar att klippa mig. De är typ någon sorts fobi jag har, att någon främling ska stå med en sax och bara klippa i mitt hår. Jag får alltid för mig att jag inte kommer ha något hår alls kvar, eller att dom gör fel.
Aja, får ta modet till och sätta mig där hah !

Midsommarafton



Vaknade för ett bra tag sen av att någon tyckte att jag inte skulle sova mer, haha. Var inte den gladaste då men nu har mitt morgonhumör lugnat ner sig. Idag är de midsommarafton, och nu på dagen är de bara ta de lugnt som gäller och senare blir de grillning hos Linus med några polare, och vart kvällen leder vet jag inte. Mer om de senare nu ska jag börja fixa mig !

sovgott

Nej nu kom älskling hem igen tror vi ska kolla på någon film. Eller ja de ska nog jag i alla fall eller fortsätta med boken, haha. Så säger Godnatt nu så hörs vi imorgon puss !


utanför mig för ett par timmar sen

Hur kär får man bli ?

Sitter här nu med en cigg, NCIS, pratar med angelica och ja inte mycket mer. Emil gick just till statoil för att köpa lite små saker, men han blir nog borta ett tag. Funderar på vad jag ska hitta på, haha antagligen bara ta de lugnt. Förresten, jag började faktist läsa en bok idag när jag låg i badet, sjukt bra. Hur kär får man bli ? skriven av Katarina Von Bredwod. Har inte hunnit läsa speciellt mycket, men än så länge är den faktist bra.

SATC

Vad gör ni ? :)
Själv har jag nyss duschat och ja NYHETEN från gliss hårinpackningar var verkligen bra. Super mjukt och lent !
Just nu kollar jag på Sex and the city, 3 avsnitt ikväll och de första håller på just nu på TV3


Nelly.com & forever21.com


Jag älskar just dom här färgerna, speciellt nu när man kna få dne den snygga brännan. Eller ja nr solen kommer fram, men den är påväg har jag hört. Annars finns de ju andra alternativ om man vill bli brun ;)

midsommar i morgon

Halloj ! :)
Kom nyss hem efter att ha varit ute med Emil Micke och Linus. Men linus gick in ganska snabbt, men men så är de när man har huvud värk. Varrätt chill trot vädret vi slapp allt regn i alla fall. Men de börjar väl snart igen ?

Imorgon är de midsommar, och just nu ser de ganska chill ut. Jag och Emil ska hem till Linus och grilla sen får vi se vart alla tar vägen och om vi hänkar. Eftersom vi inte har några pengar eller så. Men hoppas på en bra kväll ändå. Hur ser eran midsommar ut ?


rosa muffins

Ser ut som de funkar nu med att publicera alla inlägg. Skönt för de är så irreterande när man skrivit en massa och sedan försvinner de !
Aja sen sist har jag inte gjort mycket alls, de har ju regnat i stort sett hela tiden. Har bakat rosa muffins, jätte söta. Recept kommer nedan.
Ska snart se några avsnitt av NCIS eftersom avsnitten som går just nu är så grymt bra. Hörs senare !

2½ dl socker
3½ mjöl
2 ägg
150 g smör
1 msk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
röd karamellfärg

Smält smöret och låt de bli finger varmt
Häll i socker och äggen och vispa de poröst
Häll sedan i resten av alla ingredienser och smöret
Vispa och ja sedan är de bara att hälla i formarna.
Låt gräddas i 10 min 225 grader.
Självklart kan man tillsätta någon sylt eller annan smak.
Svårare än så är de inte !


usch vilket väder

Hejhej !
Har försökt att blogga ända sedan igår morse, men de funkar inte ?!
Sett att flera andra inte heller kunnat spara inlägg, men nu testar jag igen och hoppas på att de funkar.

Hur mår ni ?
Själv mår jag helt okej, trött bara eftersom jag inte kan somna längre, ligger vaken hela nätterna och bara vänder på mig. Och hostan blir inte bättre den heller.
Vetinte riktigt än vad som händer idag, eftersom som flesta jobbar men något lär väl ske senare under dagen. Just nu ska jag bara chilla, fixa lite här hemma och så. Har hunnit dammsuga och tvätta golvet.
Men nu ska jag in i duschen !
Pusspuss


natt

Nej nu ska jag faktist gå och lägga mig, eller försöka i alla fall.
Är lite chokad över att jag redan är trött efter att ha sovit i några timmar nu på kvällen, men de är väl så man blir när man bara hostar ? Jaja så godnatt på er så hörs vi i morgon bitti ! ♥

I don´t want to miss a thing

I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping
While youre far away dreaming
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Every moment spent with you is a moment I treasure

Dont want to close my eyes
I dont want to fall asleep
Cause Id miss you baby
And I dont want to miss a thing
Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
Id still miss you baby
And I dont want to miss a thing

Lying close to you feeling your heart beating
And Im wondering what youre dreaming
Wondering if its me youre seeing
Then I kiss your eyes
And thank God were together
I just want to stay with you in this moment forever
Forever and ever

Dont want to close my eyes
I dont want to fall asleep
Cause Id miss you baby
And I dont want to miss a thing
Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
Id still miss you baby
And I dont want to miss a thing

I dont want to miss one smile
I dont want to miss one kiss
I just want to be with you
Right here with you, just like this
I just want to hold you close
Feel your heart so close to mine
And just stay here in this moment
For all the rest of time

Dont want to close my eyes
I dont want to fall asleep
Cause Id miss you baby
And I dont want to miss a thing
Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
Id still miss you baby
And I dont want to miss a thing

Dont want to close my eyes
I dont want to fall asleep
I dont want to miss a thing


vaken

Vaknade för ja snart en timme sen, helt sjukt ! Men skönt ändå nu mår jag i alla fall lite bättre bara lite seg men men.
Får hoppas på att de här går över snart. Inte alls en bra start på lovet !

Ikväll får vi se vad som händer antagligen kommer de ta några timmar innan jag somnar så just nu blir de i alla fall SATC sendan NCIS. Resten av kvällen blir de nog bara chill vid datorn !


home

Hej nu är jag hemma igen !
De blev en kylfläkt till den bärbara och sen hämtade jag ut mina foton som jag skulle framkalla. Dom blev också bra.
Sen blev de att jag Angelica och Kim satt oss i gropen chilade lite i värmen. Sen runt 15.00 skulle Angelica hämta Erik vid Torvalla så vi gick dit sen spelade dom fotboll och ja jag satt och kollade på. Eftersom jag är så jävla bollrädd så är de bäst att se på haha.'

Nu blir de middag ses!

Handen



Sovit gott ? De har jag trots attdom började klippa gräset här utanför redan runt 08.00 ?!
HAr nyss duschat i allafall och ska nog snart börja röra mig mot Handen. Måste köpa sommarlovskort och en kylplatta til den bärbara eftersom den blir över varm ganska ofta och dör då. Så får hoppas att jag slipper de sen.
Men ska göra mig i ordning nu, så vi hörs senare !

photoshop

Har sutit och fixat lite i photoshop, med header och bakgrund. Är inte helr nöjd med bakgrunden så förvåna er inte om den är bytt i morgon. Men nu ska jag kolla om de finns något bra att kolla på på TVn annars någon film eller så. Nu säger jag i alla fall Godnatt så håller vi tummen för att de är sol när vi vaknar !



Del 2


Josephine Camilla Angelica & Jag


Camilla&Angelica


haha




haha


happy ^^

statoil

Kom nyss hem från statoil, var tvungen att dra dit för att köpa cigg.
Annars har jag integjort mycket alls ikväll, chillat galet bara. Just nu sitter jag och kollar på CSI sen får vi se. nu tänkte jag i alla fall slänga upp del 2 av alla bilder från förra tisdagen. Eftersom några frågar efter dom, då kan dom ta dom här i från istället för att man ska slösa massa tid och skicka genom msn.


Del 1


Josephine & Camilla


Josephine Angelica Mikis & Jag


Camilla & Josephine


Camilla Angelica Mikis & Jag

Camilla

Kim Mikis Michis & Jag

Kim & Jonny

Camilla

Angelica

happyface



Ser ni ? Solen kommer i morgon, haha jag är överlycklig!
Hoppas de stämmer bara, inte så varmt men de är SOL !

haha

Hmm ?

slog på kanal5 för ett tag sen och de var någon dokumentär där. En helt vanlig tjej är gift med en bro i San fransisco ? Eller oj kanske inte så vanlig som jag skrev då men haha jag fattar inte ? Och de är ännu värre att hon har lyckats få en bit av just den bron och den har hon sex med ?! Haha gud vilka människor de finns.


hmm

Berätta fyra sanningar om dig själv:

- Jag har blivit misshandlad
- Jag tycker inte om att käka bland massa folk jag inte känner
- Jag gör av med pengar så fort jag får dom, NÄSTAN
- Jag har rökt tre år

Berätta 4 saker du gjort idag:

- chillat galet
- kollat på film
- hostat som jag vet inte vad
- duschat

Berätta 4 saker du har på dej just nu :

- Stor tröja
- Troser
- Mjukisbyxor
- BH

Skriv ner 4 saker du hatar:

- Ostbågar
- Ormar/ andra småkryp
- falskhet
- regn

Skriv ner 5 saker du älskar:

- Pojkvän/familj/vänner <3
- pengar
- klarar mig inte utan mobilen
- kläder
- helg/lov


movies

Har legat och kollat på film hela dagen, två skräckisar. Dawn of the dead och Day of the dead, kan inte säga mer än att dom är sjukt bra och dom borde ni verkligen se. Och jag är så lätt skrämd men av dom här filmerna blir jag inte skrämd så att jag är rädd utan de är ja typ roligt, haha. Sjukt att jag säger så men dom är faktist sjukt bra så ge dom en chans !

godmorgon



Eller ja, jag vaknade för drygt en timme sen av att älskling messade att han var på väg hem. Gick då upp och käkade frukost och har inte hunnit med så mycket mer. Just nu städar Emil, haha rätt skönt att se ! haha
Så nu skiner mina fönster, sen r de väl bara resten av rummet men de får jag ta någon annan dag.
Vad som händer idag vet jag inte än, ska försöka vara inne så jag blir frisk snart, är trött på de här. Hostan blir bara värre och värre. Men ja nu ska jag fortsätta kolla på när han städar, för de är inte så ofta de händer haha ^^

sol ? jag behöver dig :)

Gud de här vädret gör en helt seg i huvudet, och man har ingen lust till någonting. Så fort solen är framme kommer man kunna ha alla dessa sommarkvällar med pojkvän och alla underbara vänner. Men så länge de är såhär så stannar jag hellre inne, än att bli blöt som jag vet inte vad.

Jag har i alla fall nyss duschat och ja vad ska man göra nu ? Får se om ett tag något hittar jag nog på.


gym&sol

Hej !
Nu är jag hemma, och gud så de regnar ! Inte alls kul.
De var jätte skönt att träna idag trots att jag typ hosta hela tiden, men de var så länge sen jag var på gymmet och jag hade längtat dit så de var bara att hålla ihop. Men de märktes att vi inte varit där på ett tag.

Sen drog vi och solade de var super skönt, så nu har jag fått lite mer färg men inte så mycket.
Ska nu fixa och trixa lite med några bilder. puss

nu funkar mitt kära internet !

Godmorgon ! eller ja Godmorgon för mig i alla fall, vaknade runt 13.30 idag, super skönt att sova ut. Ska runt 14.50 bli hämtade av Angelica och då åker vi till gymmet, de var ju ett tag sen nu. Och efter de blir de solning. Eftersom i de här landet regnar de bara, så man får ju ingen chans att bli brun av solen. Inte än i alla fall.


Har nyss testat den nta Maraboun, smak av jordgubbar. Den var inte äcklig men nr man biter i chokladen ryser hela kroppen för bitarna av jordgubbarna..vad heter de ? SKitsamma de känns som när man typ biter i en isbit! OCh de ryser jag av. Haha annars var den god faktist, jag trodde inte de från början. Men vi hörs sen !


i påsen hem idag



En svart BH med lila roset 99:-
Vanliga 3/4 leggins 2 pack 79.5:-
En Gul BH 79.5:-
Ett linne i turkost 98:-
Ett par string i en läcker rosa färg med en rosett 49:-

De är dom sakerna jag fick med mig hem idag, inte alls de jag tänkt från början, men så går de när man inte hittar sakerna man egentligen behöver, Haha

oväder säger jag bara

Hej !
Hur mår ni :)?
Inte hunnit med bloggen idag alls, men ja nu har jag tid. Eftersom jag ska vara hemma ikväll med. Lite synd nu när de r sommarlov. Men vad ska man göra liksom vädret är skit kasst och min förkylning blir inte bättre. Skulle bara sitta och somna hemma hos Mikis dit vi kanske skulle dragit. Så känner att de är lika bra att bara stanna hemma och ta de lungt om kvällarna tills de här är över.

Idag runt 13.30 tiden åkte jag till Handen och mötte Angelica och Kim. Vi gick runt lite i affärer och så. Mycket rea för att vara nu på året. Fast de fanns mest bara skit saker på rean vad jag såg. Men hittade lite annat på H&M i alla fall. Bilder kommer senare. Vad har ni haft för er idag ?


01.53

har suttit och spelar RÖJ-flaggor med Angelica ikväll igen, de har blivit vår kvällsrutin haha. Och ikväll gick de bättre för mig, helt chokad haha. Men men vad har ni haft för er :) ?

Godnatt alla söta bloggreaders vi hörs i morgon innan jag åker iväg för lite shopping.
Dröm sött !


Angelica Josephine Camilla & Jag

fler som har problem ?

Hmm ?
Alltid något knas med blogg.se nu förtiden, antingen tar de år för ett inlägg att komma upp på bloggen, om de ens går att logga in. Och nu uppdaterar sig inte statistiken ? De var väl den 11 juni för ja två dagar sen ? Eller r jag helt ute och virrar runt ?

tråkväder

1. Är du singel nu? Nej
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? långa
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? har redan ett :)
4. När hade du sex senast? nyfikna ? :P
5. Har du kört oskyddat nån gång? yes
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? aa faktiskt
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? haha jadå
9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? ja, och de är jag nog inte ensam om
10. Haft sex på fyllan? yes
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? hmm ?...någon gång kanske
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? sjlvklart
13. Sparat något från ett gammalt förhållande? yes, men kastade allt för ett bra tag sen
14. Somnat gråtande pga kärleken? Jo
15. Varit otrogen? ne
16. Ångrade du dig? -
17. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? de förhållandet jag har nu, 1 år och snart 2 månader
18. Har du någonsinn varit kär? haha ja ? Är de nu :)
19. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? haha ja de tror jag

KOMPISAR
21. Har du nån bästa vän? ja
22. Är du ofta med dina vänner? yes
23. Vad brukar ni hitta på? allt möjligt
24. Bästa minnet med nån vän? För många för att skriva
25. Säg namnen på några riktigt bra vänner? Angelica, Mikis, Camilla  och några fler
26. Kan du vara dig själv med dina kompisar? ja?
27. Har du hatat din bästa vän? nej
28. Litar du på din bästa vän? självklart
29. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? njee
30. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? japp
31. Vart bor din bästa vän? Vega
32. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? nej inte direkt...
33. Har du ljugit för någon kompis någongång? alla har dragit vita lögner någon gång
34. Har någon kompis ljugit för dig någongång? de tror jag
35. Ljuger du för dina vänner ofta? nej
36. Vilken kompis var du senast med? Angelica
37. Har du många kompisar i din klass? ja men fler utanför :)
38. Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? Angelica, Camilla och Josephine
39. Två stycken vänner som du känt sen du var liten? Inga jag har kontaktmed nu


SISTA SOM
40. Du fick en puss av? Älsklingen
41. Sov med dig i samma säng? Älsklingen
42. Du delade ett riktigt skratt med? mina vänner & Emil
43. Du gick på bio med? inte varit på bio sen föra sommare :O
44. Du höll i handen? Emil
45. Du gick på stan med? Angelica Mikis och Kim
46. Delade en pizza med dig? Emil
47. Du ringde? Emil
48. Skickade ett sms till dig?  Angelica
49. Du kramade? Älskling
50. Gjorde dig lite besviken? vädret
51. Gjorde dig mycket besviken? vet inte
52. Du skrev med på msn? Maria
53. Du snackade skit om? minns inte
54. Du åkte bil med? minns inte
55. Gav dig en komplimang? Emil
56. Du kollade på film med? Mig själv
57. Du åt med på resturang? Inte varit på resturang på jävligt länge
58. Betalade något åt dig? Emil
59. Grät inför dig? Angelica

H&M



Har tänkt att ta mig till Handen c imorgon igen och då tänkte jag spendera lite av present korten på H&M som jag fick när jag fyllde år i veckan. Tänkt mig lite av de ovan men vi får se helt enkelt de kanske blir helt andra saker.

lite tänkande sådär

Tänk egentligen hur mycket vi hörhela dagarna som r så negativt.
Speciellt hör jag mycket av oss tjejer, hur allt är fel. ena dagen håret andra sminket kläderna eller våra kroppar.
Men tänk vad glada alla runt om oss skulle bli om dom inte behövde höra de ? Tänk vilken energi, nu menar jag inte att varenda på stan ska gå runt och säga " kolla vad snygg jag är, jag vet att du vill vara precis som mig" För de är bara irreterande, i alla fall vad jag tycker. Men om vi bara är dom vi faktist är. Är som vi är och inte tänker så mycket på allt annat. Självklart kommer i alla fall jag bry mig om kläder och utseendet, men de är inte de viktigaste, de finns så mycket annat. Som ger kärlek och lycka...

Lite jag skrev för några dagar sedan, som aldrig kom upp på bloggen.


regn regn och regn

Hej på er !
Nu är jag hemma efter att ha suttit ute i regnet med Angelica och pratat lite granna. Är helt genomblöt men skitsamma.
Jag saknar solen !
Men i alla fall ikväll blir de bara en inne kväll i värmen, eftersom regnet bara öser ner där ute, och de har de gjort hela dagen och de lär nog fortsätta. Hur ser eran kväll ut ?


brottom

Godmorgon !
Hur har eran natt varit ? Jag har sovit super bra men vaknar av att regnet bara öser ner. Inge vidare kul. Men har lite brottom just nu ska snart springa iväg till bussen för att möta Angelica ! Så bloggar sen !

röj-flaggor m. angelica

Har lyckats vunnit en gång men nu blir de sova för mig !


natt

Började kolla på NCIS md hjärtat, men han somnade haha. Men jag förstår han efter sin första jobbdag. Så jag började spela RÖJ-flaggor med Angelica istället över MSN. Ser ut som hon vinner haha men en gång måste jag vinna i alla fall.
Haha jaja vi får ser hur de går..

Förresten, jag vaknade i morse och var jätte glad för vädret och de var nog inte bara jag som var. Men nu ser man att de ska bli regn igen ?! Kommer jag någonsin kunna bada i år ? Haha de kommer aldrig hinna bli varmt.






vill inte vara sjuk längre

De blev inte en lång stund framför sims, för jag känner att huvudvärken är på väg
Inte kul så ska sätta på en film istället, sen får vi se..
Säger Godnatt nu i fall jag sommnar.
Hoppas på att förkylningen är borta i morgon !


tråk

Nu blir de thee sims för mig i några timmar haha tråkigt nog de gammal, men är sugen på de nya. Men vet liksom inte om de är riktigt värt pengarna. Köper hellre annat, så ja de gammlafår duga :)


hade så kul den kvällen haha :)

jordgubbar

Hej !
Jag och Emil kom nyss hem efter att ha varit ute med Angelica Kim Jonny och ja Fredde. De var rätt chill, men eftersom jag fortfarande känner mig hängig och så drog vi in. Jag vill bli frisk !

Nu sitter jag och käkar jordgubbar, supergott. Vad har ni haft för er ?




ingen shopping

halloj :)

De blev ingen shopping, hittade ingenting förutom hårspray i handen. Träffade i alla fall Mikis och Kim, och senare kom älskling när han slutat jobba för dagen. Sen chillade vi bara i solen, super skönt väder !
Ikväll ska jag och Emil ner till gropen och träffa Kim, Jonny, Angelica och kanske Mikis, vi får se sen vilka andra som kommer. Men nu ska jag fixa lite sen käka middag !


11 juni

Godmorgon sötnodar !
Sovit gott ? De har jag, och gud så skönt de var, nu känns de att de faktist är sommarlov haha. Jag ska nog ta mig ner till handen om ett tag, kolla lite på H&M eftersom jag fick present kort där, sen får vi se. Hur ser eran torsdag ut :) ?


Tårtorna från igår !

sex and the city

Gud så trött jag är efter dom här två dagarna. Haha de märks att jag verkligen inte sovit mycket alls.
Hur har eran första lov dag sett ut ? :) Haft lika trist väder som mig ? Vi får hoppas på att den riktiga sommaren kommer snart !

Nu ska jag kolla på sex and the city och sedan de vanliga NCIS sedan får vi se vad som händer !

pics



lite bilder från igår, men mer kommer i morgon :) !

gårdagen och dagen

Vilka dagar, hoppas ni haft de lika bra som jag.
Kan börja om att berättaom gårdagen...
Jag Emil Camilla Angelica Josephine Mikis Gabbe Micke Kimoch Jonny drog ut igår kväll för att kröka och bara ha trevligt. Från början var de ganska segt och fol bara klagade. Men sen vart de riktigt kul, och ja vil alla hade de super, tror jag så vitt jag vet i allafall haha.
Men precis nr vi kommit ut och träffat alla , ja då kommer två cykelpoliser ! Haha inte kul, men eftersom jag bara höll i en öl och jag sa att jag fyllde 17 efter tolvslaget så lät dom mig va. De var fett nice !


Idag då ? Jag vaknade av att familjen sjöng för mig, haha inge vidare med tanke på hur jag mådde, men de var gulligt !
Fick lite saker, (bilder kommer slängre ner). Sedan var de bara gå upp och hoppa in i duschen, sedan kom Angelica över med lite grejer, jätte fina ! Och sen kom släktningar efter släktningar. Haft fullt upp hela dagen, och dagen har varit super !




Plånbok av Angelica :)

Söta doftljus av Angelica :)

Körkortsteorin plus att jag får körkortet och allt som hör till av mamma&pappa :)

Sjukt cool tändare av Angelica :) som...

..lågan lyser grönt på ! ;D

En ny mobil ! :) av mamma&pappa

Och en massa kort, blommor och pengar av släkten ! :)

TACK SÅ JÄTTE MYCKET ! <3<3<3


!

NU är jag taggad till tusen igen !
Happyface ! haha
Rätt musik, rätt folk och alla har humöret på topp så kommer allt bli super !
Kommer nog inte blogga mer idag för nu är de röj ! Nej men nästan ;)
Så vi hörs i morgon alla söta bloggreaders ta de lugnt ikväll ! :)

men gud !

Just nu känner jag mig inte alls taggad för ikväll, inget inomhus ställe, ingen vill vara ute på samma ställe som dom andra, vill någon dit vill ingen annan eller tvärt om ! Fyfan, ute som inne, de är sommar. Lite kallt bara, och de är ju inge kul att bara sitta på samma ställe hela kvällen. Hoppas de löser sig bland alla och att de inte blir massa tjaffs för de pallar jag inte för då sitter jag hellre hemma !

8 ½ timme kvar !

HAHA...jag var bara tvungen är rätt uttråkade nu har inte så mycket att göra. Så 8½ timme kvar tills jag blir 17 år !
Men ska snart, runt 16.00 möta Tammo i brandbergen med Emil så hörs efter de :)

SOMMARLOV

Tjabba ! :)
Hur har ni de nu så hr i början av lovet ?
Här är allt prima och de är jätte bra. Synd med vädret bara :/ men men solen får ta och komma nu i veckan, annars känns de inte som sommarlov haha. Betygen jag fick är jag också nöjd med, 2 G resten VG, super !
Men nu ska jag lägga in en ny header !


så skönt



eller...ja snart i alla fall ! Nu ska jag borsta tänderna och sedan börja röra mig mot skolan. Ska möta Angelica runt 10.20
Så vi hörs när jag kommer hem, om jag kommer hem ;)

var är solen ?



KOLLA VÄDRET!
Gud ikväll kommer jag frysa ihjäl, men ska försöka vara så glad jag kan i denna förkylning.
Men en sista sak om den, kunde den inte kommit förra vecka ?

vill inte vara förkyld !

Godmorgon !
Sovit gott ? hoppas de, de har inte jag i alla fall. Förkylningen är värre idag !!!Och de ger inte mig bättre humör, och vädret är helt grått och de ser kallt ut. Vilken skolavslutning, solen ska ju skina ?
Aja nu ska jag snart börja fixa mig så bloggar mera om en stund !

Sovgott

Har suttit och lekt lite med photshop, laddat ner nya brushes men lyckas bara få en att funka. Får försöka någon annan dag igen för just nu pallar jag inte, jag tor jag är uppe i 100 näsdukspaket snart. Så ska kolla på Sex and the city och NCIS sedan sova, och hoppas på att jag mår bättre i morgon. Håller tummarna !
Godnatt på er <33


ännu en till liten lista


jag saknar dig

Trots att de här inte är den första födelsedagen utan dig, så känns de lika tomt. Förre året var de så tätt inpå att jag knappt själv kunde tänka. Men trots att åren kommer gå jag kommer vänja mig mer och mer att ha dig där uppe istället för här nere så kommer tomheten sånna här dagar lika så julen och allt sånt kännas tomt.
Men jag slutar aldrig kämpa..
När någon är stark enligt mig är de när den legat på botten och kämpat sig uppåt, och de gör jag varje dag. Trots att vissa dagar är sånna då man känner sig svagare än andra dagar.


duschen

Har nyss duschat och satt på naglarna, känner mig jätte fräsch !
vad har ni för er ?

Planerna har också blivit lte ändrade, vi kommer kröka i morgon istället för på onsdag då jag fyller år. Eftersom de är skolavslutning, och ja jag blir ju 17 efter 12 slaget haha. Ingenting jag längtar så jätte mycket efter, eftersom de är inget speciellt och de är ett helt år kvar tills allt de roliga börjar haha ! Men de ska bli kul, men mer om de i morgon !

Hungrig

Vad har ni för er kära läsare :) ?
Själv gör jag inte mycket alls, allmänt uttråkad kan man väl säga. Har en sån där dag då ingenting låter kul, allt är bara tråkigt. ´Men de går väl över haha de måste det göra. Och förkylningen blir inte heller bättre, uscha ! Men får vara glad i alla fall, de är ju trots allt  ett långt jävla lov som börjar i morgon ! Så himmla skönt !

Nu ska jag hjälpa till med maten, tror vi ska käka sallad idag, eller jag hoppas de är jätte sugen ! Ppuss





gammalt, men minnen :)

the outlander

Jag och Emil har precis legat och kollat klart på filmen The Outlander, absolut ingen film i min smak men den här var faktist helt okej. Lite annorlunda på vad jag egentligen brukar kolla på för filmer men men.
Hur ser eran dag ut ?


kort kort dag

De blev en riktigt kort dag i skolan, vi kom dit hade Engelska lektion men de blev att vi fick kolla på en sjukt gammal teckand barn film, ni vet den där med Moogli (stavning ?) Men i alla fall söt film men idag var de bara irreterande att behöva se den eftersom jag vet att Monstret bara gjorde de för att få oss att behöva sitta där sista lektionen.
En anna sak, jag fick VG i svenska, de är jag jätte nöjd med ! Resten av betygen kommer i morgon.

Nu ska jag chilla ett tag, sen tror jag att jag ska möta Emil och Tammo ? Vi får se :)


Hejdåå

Nu är jag klar, har inte orkat att fixa mig så mycket men men. Ska i alla fall väcka Älskling nu sen börjar vi gå mot skolan, eller jag mot skolan och han mot körskolan. Eftersom han redan har sommarlov ! Men vi hörs under dagen eller när jag kommer hem, puus


sommar






bbbeeaa

Igår märkte jag att de var lite nytt folk som tittade in, eller lite fler i alla fall
Tänkte bara säga att de är jätte kul, och jag hoppas ni stannar :)
Fråga om de är något ni vill veta :)

ppusss


8.e juni



Har ni sovit gott ? De har jag tillslut, de var lite svårt att somna trots att jag var hur jävlatrött som helst.
Men men innan kollade jag på En shopaholics bekännelser och den var inte alls lika bra som jag hade tänkt mig !
Men kollade aldrig klart på den så får väl ta och göra de någon dag, måste ju se om den blir bättre ju längre in i filmen man kommer.

Idag är de 8/6-09 alltså bara en liten ynka dag kvar sen är de skolavslutning och sommar lov ! Super härligt tycker jag.
Idag börjar vi 08.45 som vanligt på måndagar, vi har Engelska till klockan är 10.00 sen rast i typ 2 lååånga timmar för att sedan städa kl 12.00. Så jag hoppas att dom flyttar fram de "roliga" städningen, för jag pallar inte sitta och vänta på de i 2 timmar. Men nu ska jag dricka mitt THE ochhoppas på att jag känner mig bättre och börja fixa mig !

trött

GODNATT ! <3

shit



Jag tror jag hunnit nysa ett par tio tusen gånger idag. Fyfan varför kommer de nu för ? Jag kännde mig ju bättre redan i torsdags, eller var jag kanske inte frisk utan de kansek var så att jag så gärna ville vara frisk på både Cathrines studentmottagning och Emils. Och att förkylningen fortfarande satt i fast jag gömmde den ? Haha
jag vet inte men de här är jobbigt, hoppas att de är bättre i morgon !

Dusch

Nu blir de duschen för min del så hörs om ett tag !  ♣

Alli


Jag hör hela tiden om dessa piller, och läser i hur många bloggar som helst om dessa. Och ja jag erkänner i början blev jag otroligt nyfiken, och ja ville få tag i namnet för att se vad de verkligen är, och hur bra dom är.

Men jag har tänkt om, trots att delåter frestande. Jag tycker att de skulle vara mycket bättre att gå ner i vikt utav ja träna tillexempel. Då har man gjort de själv, och jag själv skulle bli mycket gladareöver de än att man minskade massa kilon med hjälp av massa piller.
Så de blir ett NEJ för min del, trots att jag var sjukt sugen på att hitta dom från början. Tur att man kan ändra sina tankar !

Och jag vet redan nu, att hundratals säker kommer få detta missbruk som aftonbladet skriver, och så som min bvän Angelica sa när jag från början var så himmla sugen efter dom.

Tänk att de sålts över en miljon på bara någon vecka, och de flesta är köpa av oss unga tjejer. De är sjukt !
Så tänk efter innan, de finns andra sätt att få bort dessa kilon som man vill bli av med, och de är inte att börja käka en massa piller !

LÄS ARTIKELN: http://www.metro.se/2009/06/05/76518/rusning-efter-nya-bantningspiller/index.xml

Fyfan

Halloj !
Vad har ni för er alla underbara läsare ?
Själv gör jag inte mycket alls just nu kollar på reprisen av Desperate Housewives, och ligger och nyser och har ont i ryggen ! Förstår inte riktigt vart allt kommer fråm. Men nej ! Jag får inte bli sjuk fören på torsdag har jag bestämmt, inge vidare att ligga sjuk på både skolavslutningen och när man fyller år. Så jag kommer stå upp, och vara lika taggad trots att jag skulle ha 40 graders feber haha. Som jag absolut inte hoppas på.


The bunny



I want & i love it !

byebye !

Nu blir de att göra klart lite dekorationer till tårtan på onsdag så vi hörs senare ! PUSSS

Forever21.com & H&M





Snart så

De är bara i morgon kvar, sen r de skolavslutning ! Fyfan vad skönt med ja vad blir de 11 veckors ledighet ? Super !



Vad har ni för planer inför sommaren 09 ?

7 juni

Godmorgon, eller så kanske man inte säger runt 14.00 tiden ? Haha men i alla fall, jag har varit vaken några timmar kollat på The pink Panter 2 med Emil. Den var helt okej faktist. Sen har jag bara fortsatt att städa och nu är typ de mesta klart.
Blir inget gym för min del idag eftersom min hals svider som fan, så jag hoppar de och går dit i morgon om jag hinner, beror på när vi slutar.


Vad ska ni göra restrn utav dagen ?


natti

Jag är helt seg i hela kroppen, och älsklingen lika så om inte värre. Ska kolla på någon bra film nu, vilken vet jag inte än men de får ni veta i morgon. Godnatt på er sweethearts !



ps. mer updates med bilder kommer, jag lovar ! :)

Kommande vecka !

En vecka då de händer lite mer än vanligt !

♥ Måndag: En vanlig dag 08.45-10.05 Engelska lektion Sen runt 12.00 skulle vi tydligen städa hemvistet...jättekul !

♥ Tisdag: Skolavslutning ! 10.45 samlas i klassrummet 11.15 AULAN och ja sedan är de SOMMARLOV !

♥ Onsdag: 10.e juni = jag blir 17 år ! Dagen lär börja med de vanliga, senare på eftermiddagen kommer släkten
och ja sen ut och röjja !

Hur resten av veckan ser ut har jag ingen aning om, men de är ju sommarlov, så lär ta alla dagar som dom kommer !
Supernice


en lugn lugn kväll !

Nu ska jag fortsätta lite med städningen och sedan sätta mig och kolla på någon bra rulle, tror jag ?
ehh vi får se senare, men någonting ska göras. Något lungt ! HAHA


internetkrångel

Halloj !
Har inte fått igång internet fören nu så har inte kunnat blogg någonting under dagen. Men har bara tagit de lugnt och städat en massa, så nu är de fräscht och snyggt i rummet. Vad har ni haft för er idag ? :)

en oförglömlig dag !

Gåd dagen var super och de var riktigt kul att få se alla glada studenter. De fick mig att bara längta ännu mer till min egna, men som tyvärr är om två år ! Haha
Och Efter att Emil åkt flak så började vi röra oss mot honom för att fira ännu mera där. Han hade fått i sig väldigt mycket champagne så de tog ett tag att gå den där biten, men han var verkligen superfin !
Sen skulle jag börja röra mig utåt runt 20.00 tiden för att möta upp Flicksen, för att de vara någon fest borta i Farsta. Men sen fick vi reda på att folk var ensama hemma här i Haninge så då ändrade jag Mikis och Michis oss så vi drog hem till Hill och krökade dära. Senare runt 00.00 träffade jag min älskling, då han vaknat. Och ja kan väl säga att de inte alls är kul att spy när man inte hunnit käka på hela dagen ! De var hemskt inatt men som tur var hade jag Emil där, eftersom jag alltid börjar gråta när jag spyr nästan. Men men nu idag efter att ha sovit till 14.00 legat och klagat på min huvudvärk mår jag bättre. Men är fortfarande jävligt seg ! Nu kommer lite utav bilderna !












5 juni !

Jag tänkte bara säga att jag lever !
Och jag hoppas eran dag blir lika toppen som min ska bli trots de super äckliga vädret !

Och dessutom, GRATTIS ÄLSKLING TILL STUDENTEN !!!


Godnatt

Jag är sjukt trött och de är en lång dag i morgon så sak sova alldeles strax.
Ska upp runt 11.00 tiden för att hinna fixa mig och sedan dra ner mot Handen och se Emil springa ut runt 15.00
Men ska möta Angelica runt 13.00. Sen runt 16.00 kommer Emils flak tillbaka då ska han och jag röra oss hemm mot honom och fira honom där med hans Familj. Och hur kvällen blir vet vi inte ännu, de får vi se i morgon. Hur vädret är och så.

Antar att jag inte kommer hinna blogga något i morgon så don´t miss me to much ! <333


jag älskar dig, och är stolt över dig !

såja

Nu har jag fixat med angelicas blogg i några timmar. Och ja hoppas hon blir nöjd annars får jag ändra en annan dag.
Vad har ni för er ? Själv kollar jag som alltid på NCIS och snackar med ankut ( annat namn för angelica) HAHA (a)
Kolla in hennes blogg, angelicahess.blogg.se !

dax att fixa designen åt henne

NU SKA JAG FIXA ANGELICAS DESIGEN, SÅ HÖRS SENARE !

ena student firandet över !

Nu är jag hemma från student firandet för Cathrine. De var riktigt trevligt, och de blev en de glas champange efter som någon Sofia inte tyckte om de ! Haha
Men men de har varit jätte kul, och jag säger GRATTIS till studenten en gång till !
Bilder från dagen kommer inom kort.

Nu ska jag ut och möta  älsklingen på en cigg, och ge honom sin student mössa. De skulle ju inte vara kul om han glömmer den i morgon !

Sol?

Jag tycker att de har regnat hela veckan nu, eller ja inte i måndags. art tog den värmen vägen ?


ny duschad

Nu har jag nyss duschat med inpackning och grejjer. Så nu lukatar mitt hår underbart och är hur mjukt som helst.
Ska väl snart börja fixa mig, och försöka få tag i kusin Sofia !
så hörs om ett tag :)

Bättre idag

God morgon på er !
Blev inte mycket bloggning igår kväll för jag var så trött så försökte somna men lyckades ändå inte fören runt 00.30.
Men nu är jag vaken i alla fall och känner mig bättre, lite ont i halsen bara, så de går nog över under dagen hoppas jag.
Och i morgon är vi ju lediga de känns skönt.

Idag ska jag bara ta de lugnt hemma till 16.00 tiden då jag ska ner mot Vendelsö eftersom min släkt ska fira Cathrine som tar studenten idag. SÅ GRATTIS TILL HENNE SÄGER JAG :)


Marabouu

Nu kom älskling hem hit med lite choklad och cocacola, mysigt !
Super gulligt.
Mår lite bättre nu men halsen är nte okej än, men dagen är inte slut än så får fortsätta bli frisk !

Exakt en vecka kvar

De är mindre än en vecka kvar till sommarlovet ! Gud jag tycker verkligen att de här året har gått jätte snabbt, jag hoppas dom två åren som är kvar i gymnasiet går lika snabbt. Så de är min tur snart att få gå ut och ta studenten. Lite tidigt att tänka på de nu, men jag längtar vekligen. Och ja om en vecka fyller jag år, men vad ska man hitta på ? Kom med förslag :)


haha gud vad vit jag ser ut att vara på bilden !

nehe

De blev ingen skola alls idag, hade så ont i halsen i morse att jag stannade hemma och somnade om. Och de sitter fortfarande i, men nu hostar jag också. Säkert på grund utav de här skit vädret, vart tog solen vägen ?
Jaja får se om jag stannar hemma i morgon också, jag vill ju vara frisk på Fredag och nästa vecka då jag fyller år.

Vad har ni för er ?


3 juni

Godmorgon
Sovit gott ? Hoppas de i alla fall, de har inte jag.
Somnade så sjukt irreterad, och vaknar likadant. Och ja jag fryser ihjäl var är solen ?
Ida börjar ag 09.00 med BILD fram tills 11.15,
sen har vi LUNCH och vid 13.15 börjar Engelskan eftersom matten är inställd.
Och sen har vi ju öppen verkstad som vanligt.


 


Vet inte hur länge jag kommer stanna i skolan idag, känns så sjukt onödigt att vara där när man inte gör någonting! Så vi får se hur dagen blir. Sen senare på eftermiddagen ska jag i alla fall till gymmet, om jag inte har lika ont i halsen då.
MEn ska börja fixa mig nu!


byebye


Ska kolla klart på Brothers&Sisters sedan NCIS och sedan väntar sängen !
Puss hörs i morgon

desperata hemmafruar

Nu har jag nyss duschat och kollat på desperate hemmafruar.
Och i kväll lär de inte hända mycket mer hellar, bara ta de lugnt och se på Tv.
Hur ser eran kväll ut ?

missa inte

Jag har fastnat totalt för de nya programet på TV Paris Hilton´s my new BFF, haha. Jag älskar när dom ska göra makeover på aööa deltagare. Super, missa inte de så slå på 3an nu ! ;)


TV3


to nigth


Tisdag

Hej på er

Hur har eran dag varit ? Lika regnig som min kanske ?
I alla fall här har de bara öst ner hela dagen tycker jag.
Men i skolan var allt ändå rätt chill hade foto hela dagen eftersom de var de ända jag hade kvar. Men nu är de klart och jag fick VG i fotokursen. De känns bra. Fick sluta redan vid 12.30 tiden, men var kvar i skolan tills Angelica var klar eftersom jag skulle följa med henne upp till centrum för att hon skulle leta efter ett par avslutnings skor, och de hittade hon.

Sen mötte jag Tammo också lite snabbt och sedan tog jag bussen hem till Emil, och ja jag hann säga hej sen somnade jag på hans säng. Så trevlig var jag haha. Men nu har vi varit hemma hos mig ett tag och fixat den stora datorn, eller han fixade och jag kollade på. Han hade köpt något RAM minne så att den går lite snabbare nu.

Puss


dagen

Jag tror alltid att allt ska ta längre tid på morgonen. Runt 20 över började jag sminka mig, och jag har vart klar nu ett tag. Så jag måste sluta få panik, att jag inte ska hinna.

MIN DAG
09.35 - 10.40 Svenska
10.40 - 11.30 LUNCH
11.30 - 13.45 Keramik
14.10 -15.20 Bild 

Inte så lång och inga jobbig ämnen, men vi gör ju ingenting längre !
De gör mig uttråkad att bara sitta och kolla på vad dom andra har kvar att göra. Men har vi tur kanske vi kan sluta tidigare !

2.a juni


Vaknade för drygt 20 minuter sen och är sjukt trött.
Och jag har nyss märkt att jag måste gå om 40 minuter ?!
Vet inte riktigt vad jag tänkte igår när jag ställde klockan.
Så där för blir de ett kort inlägg och jag måste börja fixa mig !

snart lov !



Nu blir de sängen, sex and the city och NCIS och sedan sova. Om jag nu kan de efter min powernap tidigare haha.
Men i alla fall Godnatt på er !

solen ?



Kolla vädret på FREDAG !
Jag hoppas verkligen att de blir en ändring, annars kommer jag tycka så sjukt synd om Emil och alla andra som står på flaket. De kan inte vara kul med regn, trots att alla nog bara är glada för att bli fria. Men ändå liksom !

musik


Måndag

Killar och youtube säger jag bara. Haha att dom kan bli så fast. Kolla video efter video och aldrig tröttna. Jag själv kan tycka de är kul en stund, några videoklipp sen räcker de, men nej dom kan kolla i timmar haha. Men nu fick jag min bärbara i alla fall.
Efter sista inlägget somnade jag och vaknade up och var skit rädd hah, men har ingen aning varför.
Men nu gör jag inte så mycket, druckit kaffe och kollar lite på cityakuten. Hur ser eran kväll ut ?







Bilder från förra sommaren

summertime

Nu har jag gymmat, och jag är helt död. I denna värme var de inte alls kul, man kände sig inte alls taggad. Menjag och Angelica gjorde de vi brukade i alla fall. Man märker att folk väljer solen istället för gymmet för de blir bara mindre och mindre människor där.
Men men nu har jag precis duschat uberskönt !Blev i alla fall lite nerkyld.



Sjut gammal bild på mig och Ian

home

Hej !
Nu är jag hemma ifrån skolan, vi fick sluta tidigare från ESOn och vi hade ingen Matte. Skönt !
Gud vilken värme de är idag, men man ska inte klaga utan vara glad över att dne äntligen är här !
Tog inte med mig några nycklar i morse eftersom jag visste att antingen mamma eller pappa skulle vara hemma runt 15.00 då jag sluta. Men nu var dom inte hemma men jag hade tur balkongen stod öppen, så de var bara att börja klättra!
Haha men nu ska jag snart ner till gymmet, men har ingen lust eftersom de är stek hett och de lär ju vara lika varmt där inne. Men men vi hörs sen !

Hiss&Diss




1.a juni 2009



Har ni sovit gott ? Det har jag när jag väl somnade. De blev i alla fall några timmar efter jag skrev Godnatt. De var äckligt varmt på mitt rum.
Så så somnade väl runt 02.00 - 03.00 någonstans där emellan.

Idag i alla fall börjar jag klockan 08.45, och de känns riktigt onödigt att gå dit eftersom jag ingenting har att göra.
Min dag ser ut så här i alla fall


08.45-10.00 Engelska
10.05-11.00 Matte ?
12.00-12.30 Klassråd
12.30-14.55 ESO


Fast vi borde få sluta tidigare eftersom jag inte tror att vi har någon matte idag. Vi hade inte de på hela förra veckan så varför ska vi ha de nu ? Jag är lite halvt sen så jag borde börja fixa mig nu så jag hinner, ska möta upp Angelica och Camilla lite tidigare !


RSS 2.0