Vardag Helg & Tankar

Jättekul! :)


Måndag 31 Januari!

Hur har eran dag varit hitils? Inte allt för dålig hoppas jag ;)
Här har de varit en helt vanlig dag, rätt kort dag i skolan så de ska jag inte klaga på!
Har inte hunnit med mycket mer än plugget...Nyss tagit ett bad och om ett tag blirde att stoppa i sig någon middag!

Igår kom den där jävla febern tillbaka?!? Jag förstår inte har gått i två veckor, mår bra i en två dagar sen har jag hög feber som släpper senare mot kvällen. Och jag vill inte tillbaka till läkaren, uschusch.
Får se hur de blir i veckan... Men i alla fall såblev de jätte lugnt igår, jag och babylåg faktiskt och kolalde å Titanic! Gud så länge sen man såg den, men den är faktiskt bra!



söndag är alltid söndag

Hur är de ? Här är de bara super! Varit vaken sen ja runt 09.00 men inte suttit här fören nu!
Igår tog jag de bara lugnt, massa film, mys och ja bara lugnt.
Skönt de, behövde de efter i Fredags, även om jag var sjukt uttråkad efter bara några minuter in på första filmen! haha, men som jag sagt tidigare, jag hatar att inte ha något för mig!

Idag är de söndag, behöver man säga mer egentligen? Mina söndagar ser oftast ut likadana. Men de är skönt.
Så får se vad jag hittar på, hittils har de bara blivit lugnt, musik,plockat lite här hemma och ett långt bad!

Sådär!

Halloj!
Vad har ni för er :) ? Nu har jag hunnit med ett långt varmt bad och middag. Superskönt!
Så snart blir de nog att dra mig hem till älsklingen, tror de blir helt lugnt ikväll eftersom min feber kommer och går ännu. Skumt har haft de så i ja sisådär två veckor. Inte okej! Men vi hörs i morgon puss på er!

kom med förslag :)

Förresten har tänkt på en sak, den där ldag-listan med olika ämnen gick ju inte så jätte brasom nisäkert märkte haha. Men ni kanske har lite ideér om vad jag kan blogga om, såtipsa mig gärna! :D

Liten bloggpaus..typ ;)

Hej på er! :)
Jag lever haha har bara inte haft minsta lilal blogglust, plus att jag inte har suttit speciellt mycket vid datorn! skärpning! Dock de så har de inte hänt speciellt mycket. ITorsdag fick vi veta att vi blev lediga på Fredagen, satans så skönt! Så på kvällen satt jag, Adde,Virre och Uffe och spelade kort och snackade lite. Trevlans!
Men jag var hur seg som helst, så de blev inte så sent trots allt.
Sen igår var de Fredag, tog sovmorgon och de behövdes kan jag säga!
Sen blev de hem till mammakäka middag och senare mot årstaberg!
Men precis innan middagen fick jag feber så de var ju inte så jätte kul, men kände mig ändå itne direkt sjuk så jag drog ut i alla fall. Dock kanske jag inte skulle ha druckit dom där fyra ciderna, för kroppen sa stopp på en gång! Så de blev en tidig hemgång :)
Men hade kul så länge de varade ;)


Gurra, eller Gurkan för snart ett år sen hahahaha!
Men jag skrattar lika mycket nu som när de hände! :)

Skönt att de snart är slut!

Halloj!
Är de bra med er ? Hoppas de i alla fall :)
Sitter i skolan just nu med min noobie, Josephine. Eller som hon själv säger You So Fine! haha
Men men slutar snart, eller jag tänker gå då i alla fall eftersom jag är grymt irriterad på vissa lärare! Mår illa av dom/den. Har öppen verkstad nu, de är som eget arbete och man ska göra klart saker man inte hunnit med. Tror ni att vi får de? Nej! Här sitter jag och Josephine med rester i Foto B och i projektet, alltså måste vi fota men nej de får vi ju inte! irriterad.se
Sen blir de hemåt ta ett varmt bad och sen får vi se! puss på er!

Min vecka...vad jag vet nu!






Måndag 24e

Tja!
Allt bra med er ? Hoppas de ;)
Här rullar de på som vanligt, dock hänt lite saker för en i min omgivning. Otroligt ledsen för hennes skull, och jag vet att du vet att jag finns här!
Men nog om de för de är inget som rör min blogg.


Hur har eran dag varit ? Min har varit helt okej, en vanlig skoldag. Började 10 och slutade 14.15, dock världens jävla rast mellan lektionerna, och de inträffar inte bara idag, vi fick nytt schema och de suger verkligen!
Men får leva med de i 5 månader! Sen är allt med skolan, knasiga lärare och lektioner slut! :)

Igår fick jag tillbaka febern,inte så hög men så att de känndes av. Eftersom min vanliga templigger på bara 36 grader. Så jag trodde ju att jag skulle somna rätt tidigt. "skönt tänkte jag" haha
Men så blev de inte hade en underbar kväll, jag och hjärtat kollade igenom Solsidan,ochlåg vaknatill 03 och bara pratade och hade de super mys!


söta toppar


Lugn helg, men jävligt skönt! :)

Hej på er! :)
Nu var jag nära på att säga Godmorgon igen, men har varit upp ett bra jävla tag nu :) haha
Hade mys morgon med hjärtat mitt, så skööönt att ligga o dra sig i sängen :)
Igår var de helt lugnt, faktiskt jävligt skönt! Vi kollade på Äntligen midsommar med Virre. Älskar den filmen! Tror de är runt den 6e gången vi kollat på den den här veckan! Super :)den rekomenderar jag starkt, sjukt rolig! :)
Idag är de söndag...och söndag innebär LUGNT oavsett haha. Så min kväll blir nog rätt lik gårkvällen. men de blir mys, rätt bra att de varit lugnt nu i helgen eftersom nästa helg lär inte bli direkt lugn...Men mer om de senare ;)






Lördag!

Godmorgon, eller haha omjagkollar på klockansåser jag att jag varit vakeni 5 timmar om inte mer.Men justnu känner jag migsåjävla uttråkad och trött! Men tänkte ge bloggen lite tid i alla fall ;)

Igår var de ju Fredag, dock fortfarande småsjuk men middagen med älskling blev hur mysig som helst. De blev inte stan utan till en Kina resturang här i närheten! ♥
Efter de mötte vi upp Gurraoch drog mot årstaberg för att sitta och snacka skit osv :) där även Michis,stoffe och en till var :) Helt okej, dock kom hostan på slutet -.- Men kul hade jag!

Idagfår vi se vad som händer, just nuhar jag ingen aning. Men satsar påenlugnoch mysig lördag. Framför en film kanske? :) Vi märker de senare :)




JUSTE DE DÄR MED STJÄRNTECKENA STÄMMER INTE.  Läs mer här om ni är intresserade:http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleID=5919700

H&M


Nu vill jag bli frisk!


Hur mår ni ? Här är de bättre! De är super skönt, dock är febern tillbaka. . . .
Men inte så hög som tur är :) Sen komden där förjävliga mensen...alltså är jag svimfärdig yr och ja de mesta!
Men de går också över. Nu har jag tagit en dusch för att få mig lite piggare, men de hjälpte inte så värst mycket.
Haha mende lär bli bättre under dagen bara inte tempen höjs.
Idagblirde ju middag med älskling, gud så jag har längtat. Kommer bli riktigt mysigt. Så hoppasatt jag är piggare då, skulle vara lite skönt :) Annars idag blir de bara lugnt, får se helt enkelt. Men inget röjande förm in del :)

Vad skanihitta på denna fredag ? :)


Lite små förvirrande..

Haha, rätt löjligt enligt mig,varför skullede varasmart och ändra alla stjärntecken huxflux för?
I 18 år har jag varit tvilling, nej men enligt de nya är jag oxe...hmm skumt haha...



Här kan ni se vad erat "nya" stjärntecken blir:

Stenbocken: 20 jan - feb 15
Vattumannen: 16 feb - 10 mars
Fiskarna: 11 mars - 17 april
Väduren: 18 april - 12 maj
Oxen: 13 maj - 20 juni
Tvillingarna: 21 juni - 19 juli
Kräftan: 20 juli - 9 aug
Lejon: 10 aug - 15 sept
Jungfrun: 16 sept - 29 okt
Vågen: 30 okt - 22 nov
Skorpionen: 23 - 28 nov
Ormbäraren: 29 nov - 16 dec
Skytten: 17 dec - 19 jan

Och dessutom finns de ett nytt? Ormbäraren...


Torsdag











Lite bilder från maskeraden den 15 Januari
Godmorgon!
Kännssomjag börjar varje inlägg likadant nu när jag är sjuk. Men de blir så antar jag.
Mår litebättre idag, dockär hostan sämre,fast jag hostar inte lika konstant längre, men när jag hostar jadå exploderar både halsen och bröstkorgen. Men febern har sjunkit! :D
Idag blir som alla andra dagar lugnt, och som de ser ut nu blir de troligtvis att vara hemma i morgon med. Och ta tag i nya veckan på måndag!
Men jag hoppas verkligen att jag inte har minsta lilal feber i morgon kväll eller att hostan blivit sämre, för jag och hjärtat har ju bestämt hur länge som helst nu att vi ska ut och äta middag i morgon! ♥



Usch hatar det!

Godmorgon!
Hoppas ni mår bra, här är de inte någon höjdare ännu. Kom nyss hem från läkaren. Och ni som följt mig länge vet att jag får panik, får upp 100 tankar i huvudet och tror halvt att jag ska dö på ett enkelt läkarbesök. Men jag HATAR de. Fyfan, fick ta prover och läkarn blir oroligför hjärtat som slår försnabbt. Så då var de bara ut igen vänta på nästa läkare och ta prover...höll på och svimma när jag såg blodet.
Sitter med paniken i halsen...
Kommer tillbaka till samma läkare efter ett tag, då visar de sig att de inte var något fel på hjärtat, men att jag har lågt värde eller vad hna nu sa på sitt läkarspråk.


Nu ska jagbara ta de lugnt, fortsätta med blogg designen osv :) Hörs senare om jag orkar puss!


Nu vill jag byte design ! ^^

Nu håller jag tummarna för att få ner photoshop. Sist gick de ju inge vidare, men så här länge som nu har jag nog aldrig haft en o samma design! Haha behöver lite ombyte!

hahaha

Haha förlåt för mitt aggressivainlägg, haha. Men nu är mitt lilla bekymer löst! I morgon Onsdag blir tydligen dagens MTV nya TV11, så nu kan jag se de ändå :D


Big Brother 2011

De är ju verkligen en riktigt höjdare när allt man skriver försvinner? Jag blir galen, dessutom när de till o med är jobbigt att trycka på dessa tangenter och ha skärmens ljus rakt i ögonen! Men men jag gör ett försök till!



Satt och försökte fördriva tiden nu lite efter jag både fått sovit en stund och dessutom ätit! Svårt och svälja men lite gick. Skönt! Men till saken..satt och letade filmer och grjer så jag har något att glo på, ochkom helt plötsligt på att Bigbrother skulle börja sändas i år!
Så jag börjar kolla runt och blir jätte glad när jag ser att de börjar den 20e Februari!
Men vad fan är TV11 för jävla kanal? Inte en av dom vanliga i alla fall, de ksa ju vara på den traditionella FEMMAN :O ?! Nej men nu ska de sändas på en kanal jag tror jag inte ens har!
SKIT OCKSÅ.

Jaghar sätt varenda säsong sende börjadesändas, varenda avsnitt, har varenda film, men nej nu har jag bara gått sisådär 6 ÅR och väntat på nästa säsong, men den ska jag inte kunna se!

Nu ska jag Lugna ner mig, mitt temprament när jag är jsuk är inte roligt!


sjukstuga.se

Hej på er kära läsare!
Hoppas de är bra med er, och att ni är friska! :) Här kan jag ju säga att de är raka motsattsen! Är fortfarande lika dålig, febern kommer och går, kommer och går. Har hunnit hosta sönder bröstkorgen (de känns så iaf) ochbara jag andas så känns de som om något ska gå av! Har inte tid att vara sjuk, vill inte vara sjuk. Skulle nog ta mig fan hellre vara i skolan än att må så här! Då är de illa haha.

Såden här veckan lär de inte hända så mycket, har fått läkar tid till imorgon eftersom alal vara fullbokade idag. Sen måste jag ochvill jag verkligen vara bra på Fredag! då ska jag och hjärtat in till stan och äta middag! MYS :)
De fick bli hans födelsedagspresent, rätt bra tror jag thihi han brukar ju inte klaga på mat ;) :D
(Får hoppas att han skratatr när han läser de ;P )

Vill verkligen ha vår nu! De räcker medsnö och kyla för i år ;)


Våran dag <3



Ibland går tiden så otroligt fort, idag är de våran 6-månadersdag. Dom underbaraste månaderna jag haft på riktigt länge. Jag älskar dig hjärtat. Du gör mig lycklig och du får mig att skratta oavsett vad

Du&Jag, Jag&Du
17 Juli 2010 ♥ 26 November 2010


Filmtips

Okej, ni är inte så värst bra på att ge filmtips..haha men jag ska inte säga så mycket eftersom de inte alls är lätt att hitta bra filmer just nu. Men nu är jag sjuk och behöver underhållas :D


Sjukling

Halloj!
Hoppas ni haft en kanon helg, de har jag. Riktigt rolig :)
Dock blev jag sjuk igår...högfeber, hostar som bara den och helt seg! Inte kul, så släpper inte hostan blir de ett besök hos herr doktorn. Och jag hatar de, spelar ingen roll vad man ska göra bara av att gå till ett sjukhus eller vårdcentral gör mig illamåeende. Men jag håller på att hosta sönder mig själv här...
Så igår blev de baralugnt för min del, var ett under att jag orkade ta mig in i duschen haha :)
Så får se nu finns de inte så himmlans mycket att blogga om, sjukling.se.



Vi hörs senare förhoppningsvis, nu ska jag dricka något varmt och krypa ner i sängen :)


Dag 6 - Min dag

Idag är de då jag ska berätta om min dag, men de kan jag ju inte riktigt eftersom jag inte gjort något, och vet inte hur kvällen blir. Så hoppar till Min bästa vän.

Jag har många nära vänner som jag älskar och verkligen bryr mig om. Som jag alltid ställer upp för och har så jävlans kul med. Men har en som verkligen är Min bästa vän, och de är min skrutt. Michis. Hon har jag kännt i 4 år, snart 5. Vi har inte umgåtts konstant, men ändå vetat att vi alltid har varandra. Ibland har de gått upp till ett halv år och vi har inte setts någonting. Men när vi ses då är de alltid likadant, vi vet att vi har varandra.
Hon är helt underbar, vi kan skratta gråta och vara arga tillsammans haha. Vi har så sjukt mycket minnen tillsammans. Jag älskar henne och hon är precis somen lillasyster för mig! :)







Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min största kärlek.

Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek. 
Dag 6 – Min dag. 
Dag 7 – Min bästa vän. 
Dag 8 – Ett ögonblick. 
Dag 9 – Min tro. 
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag. 
Dag 11 – Mina syskon. 
Dag 12 – I min handväska. 
Dag 13 – Den här veckan. 
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag. 
Dag 15 – Mina drömmar. 
Dag 16 – Min första kyss. 
Dag 17 – Mitt favoritminne. 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag. 
Dag 19 – Detta ångrar jag. 
Dag 20 – Den här månaden. 
Dag 21 – Ett annat ögonblick. 
Dag 22 – Det här upprör mig. 
Dag 23 – Det här får mig att må bättre. 
Dag 24 – Det här får mig att gråta. 
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor. 
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag. 
Dag 29 – Mina ambitioner. 
Dag 30 – Ett sista ögonblick.


Min Fredag!

Godmorgon!
Hoppas de är bra med er! Här är de toppen dock lite ont lite överallt haha.
Hade jätte kul igår middag och trevligt folk hos Virre! Runt 22-23 blev de ner mot pizzan, dock är de ett jävlans fetto som aah jag vet inte vad. Men vakter och alla vart sne hit och dit. Så vi gick hem rätt tidigt!

Idag blir de att duscha och sånt som hör till,sen runt 18.00 ta bussen ut till landet där Josephine bor! Fixa oss lite granna och sen vidare på maskeraden i bygdegården i VH. Kommer nog bli kalaskul ;)


Adde fick jäger av jonas! :)

Innan dom shotade...tror jag hahah
















Haha ett par bilder från igår! :)


Torsdag

Halloj! Blivit mindre bloggande sen skolan börjat, tråkigt tycker jag. Dock finns de inte lika mycket tid dom dagarna :) Skolan och sen allt de varddagliga :) Men ni får förstå ;)
I helgen händer en massa skojj! Imorgon Fredag blir de fira Adde med hans syster och en hel bunt med andra! Kommer bli kalaskul tror jag! Sen på lördagen blir de maskerad med Josephine i VH!
Så förhoppningsvis en massa nya bilder :D


Nooobie & Booobie hahah <3

Nu ikväll blir de bara att slappa! De behövs, somnade nästan under lektionerna idag.
Så film och mys, får se vilken de blir. GE MIG TIPS PÅ SKRÄCKFILMER :)


ge upp

Sluta skriv pikar, oavsett om jag läser dom själv elelr får höra om allt larv.
Har förklarat, så förstå eller gå.
Jag visste inte att folk kunde vara så himlans bestämda på vad dom tror, oavsett vad personen själv säger.
Larv trams ochskit, haha inget jag har plats för i mitt liv! ;)


Humor24.se

Det var en kille som var överviktig. Han viste inte hur han skulle göra för att gå ner i vikt. Men så en dag fick han ett numer av en av sina kompisar. Han sa:
-Ring det här numret så kommer du gå ner i vikt, det lovar jag. Jag har själv prövat det.
Han var först lite tveksam till att det skulle funka men sen ingde han.

-Ja hejsan, hur mycket vill du gå ner?? svarar någon i telefonen. Det kostar 25kr per kg du vill gå ner.
-Ehh jag vill gå ner 1kg, svarade han.
Nästa dag ringde det på dörren. Där stod en snygg blondin som sa:
-Om du fångar mig får du sätta på mig.
Hon sprang och till slut fångade han henne och satte på henne. Nästa dag vägde han sig och mycket riktigt hade han gått ner 1kg.

Nästa dag ringde han igen och sa att han ville gå ned 5kg. Dagen därpå stod en snygg mer vältränad blondin och sa:
-Om du fångar mig får du sätta på mig.
Som vanligt funka det o han gick ned 5kg. Nästa dag ringde han o sa att han ville gå ned 25kg.
-Är du säker? Jag menar 25kg är väldigt mycket åt gången, sa de i telefonen.
-Nejdå, jag är säker, svarade han.
Nästa dag ringde det på dörren o det stog en jätteful och hårig bög som sa:
-Om du inte springer så fångar dig och då kommer jag suga av dig...
 

Läraren som var arg på klassen sa:
-Alla som vet att de är idioter reser sig upp!

Ingenting händer, men efter ett tag reser sig en pojke.
Vad får dig att tro att du är en idiot?
Ingenting, men jag tycker synd om magistern som får stå upp alldeles ensam.


Det var en kille som skulle gå till skolan,han hette Putte,när han kom dit så sa hans fröken
- "Ni ska få med er n bok som ni ska skriva upp det första ord familje-medlämmar säger till dej när du kommer hem!"
då gick pojken hem! då stog hanns mamma å diskade,han skrek:
-"MAMMA!!!"
då tappade hon en tallrik i golvet,då sa hon
-"fan!!"
då skrev han upp det. då gick han till sin pappa som läste tidningen,då sa pojken
-"pappa!"
då sa pappan
-"håll käften!!"
då skrev han upp det! då gick pojken till sin syster som lysnade på musik.då sa hon"na na na na!" då skrev han upp det! sen gick han till sin lille bror som lekte med lego,då sa hans lillebror:
"Batman!"
då skrev han upp det! sen nästa dag han skulle gå till skolan så sa hans fröken
-"nu är det din tur!"
å pekade på pojken! då sa Putte
"fan! fröken:
-nemen Putte!!!!
Putte:
-Håll käften!!
fröken:
-måste jag ringa efter rektorn??!!
Putte:
-na na na na na!
fröken:
-Putte,vem tror du att du är egentligen??!!!!
-Putte:Batman
Det var en kille som skulle gå till skolan,han hette Putte,när han kom dit så sa hans fröken
- "Ni ska få med er n bok som ni ska skriva upp det första ord familje-medlämmar säger till dej när du kommer hem!"
då gick pojken hem! då stog hanns mamma å diskade,han skrek:
-"MAMMA!!!"
då tappade hon en tallrik i golvet,då sa hon
-"fan!!"
då skrev han upp det. då gick han till sin pappa som läste tidningen,då sa pojken
-"pappa!"
då sa pappan
-"håll käften!!"
då skrev han upp det! då gick pojken till sin syster som lysnade på musik.då sa hon"na na na na!" då skrev han upp det! sen gick han till sin lille bror som lekte med lego,då sa hans lillebror:
"Batman!"
då skrev han upp det! sen nästa dag han skulle gå till skolan så sa hans fröken
-"nu är det din tur!"
å pekade på pojken! då sa Putte
"fan! fröken:
-nemen Putte!!!!
Putte:
-Håll käften!!
fröken:
-måste jag ringa efter rektorn??!!
Putte:
-na na na na na!
fröken:
-Putte,vem tror du att du är egentligen??!!!!
-Putte:Batman

Veckan!



Ojj haha, de blev lite smått, men de går att läsa iaf ;)


Jätteroligt!



Fast godoch god vettefan, men hyffsat! Vaknade helt död, ville helst bara lägga mig under kudden och vakna igen om flera flera timmar! Men skolan började ju idag så dev ar bara att tvinga sig upp, och magen var ju som vanligt. KNASIG. Men men kommer till skolan runt 9.00 hinner knappt vara där i 5 minuter,
då får jag veta att nej men vi börjar ju kl 13.00 JÄTTEKUL!
Såhar ju suttit och varit irriterad nu ett bra tag, men men.
Skitskola punkt slut! :D

Igår var jag jätte seg, så när jag kom hem till Virre och Adde runt 18-tiden ville jag bara sova haha.
Men sen blev de kortspel osv! Trevlans :)
Dock ångrar jag lite idag att jag inte somnade fören 03 någongång!


Söndag - sista dagarna nuinnan skolan börjar!

Halloj!
Har varit lite låg på att uppdaterat, men sista dagarna på lovet. Så blir nog lite halvdant med bloggen ;)
I fredags skulle vi bara chilla lite, jag Gurra jonas och Adde. Men haha som vanligt så blir de inte så, vi var i alla fall hemma hos Virre och runt halv tolv tiden drog vi mot ribby med resten! Där träffa vi även Jock,Nicke och massa andra! Så min fredag var kanon! Hoppas nihade de kul också!


Igår blev de faktiskt bara lugnt, skulle träffat min nooobie, men vikom aldrig på vad fan vi skulle göra eller vart vi skulle vara. Men idag hoppas jag på att jag hittar på något! För sen på Tisdag är de tillbaka till skolan igen -.- Men de är bara att bita ihop! 5 MÅNADER KVAR! :D


Dag 5 - Vad är kärlek

För mig är kärlek när de pirrar i magen när manser personen man verkligen älskar. När man får de där lyckoruset av att bara höra personens namn. När man mår bra och känner trygghet, att man kan lite på varandra och vara ärliga till över 100%. Att man kan skratta ochha kul tilllsammans, men även dela sorg och tårar. Att man finnsdär för varandra!

Fredag! :D

Sådära! nu är man lite piggare, och mår bättre!
Har blekt utväxten, eller ja inte helt men de mesta hoppas jag! Märks när håret torkar ;)
sen har jag tagit ett långt bad och hjälpt mamma med potatisgratängen.
Så snart blir de väl att göra sig i ordning, käka lite senare och sen hoppas jag att jag vet vad jag ska hitta på för kul ikväll :) HÖRS SENARE!

shoppingsug

Gud vad jag helt plötsligt fick världens längtan till våren, och sommaren speciellt! :D
Alla varma dagar ute, vid stranden på någon uteservering och alla kvällar!Man slipper frysa och man mår topp 24/7. Hoppas på en kanon sommar,tänk alla grillkvällar! När man alltid går och tittar om bikiniranden syns mer och mer, alla förjävliga myggbett, ochfan vad jag längtar! :D
Midsommar 2010!

Angående designen!

Oh juste!
De hade jag nästan glömt! Skulle ju börja med den nya designen igår..Vart tog den vägen?
Nej men jag laddade ner två olika photoshop, de första funkade inte vid ner laddningen och de andra gick inte heller så bra. Alltså får jag skjuta upp de och kanske fixa de om ett tag när jag fått hjärtat att hjälpa mig med att få ner ett bra program!
- jag saknar dig

ont, ont, ont

Godmorgon på er! eller rättare sagt Godmorgon.
Vaknade när hjärtat skulle upp till jobbet av kramper, och de är inte första gången.
Har haft magont, kramper och både de ena med de andra i flera veckor nu. Men som alltid drar jag mig för att gå till läkaren, en fobi helt enkelt. Men de kanske är dax nu! Inte roligt alls att ha de såhär nästintill varje dag.
Jaja, Igår åkte jag mot VH runt 17-tiden tror jag? Haha
Mötte hjärtat vid perrongen och sen drog vi mot hans syster.
Trevligt :)!

Idag är de Fredag! De får vi inte glömma. Dock har jag ingenting planerat, men man kan ju alltid hoppas. Sista helgen av de här lovet också.Så får se vad som dyker upp, mer om de senare!


SÅ SÖT! haha (a)

Dag 4- De här åt jag idag

Idag var "listämnet" inte så stort!
Så vi kör de enkelt, idag åt jag kyckling&Wok! :)
Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min största kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek. 
Dag 6 – Min dag. 
Dag 7 – Min bästa vän. 
Dag 8 – Ett ögonblick. 
Dag 9 – Min tro. 
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag. 
Dag 11 – Mina syskon. 
Dag 12 – I min handväska. 
Dag 13 – Den här veckan. 
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag. 
Dag 15 – Mina drömmar. 
Dag 16 – Min första kyss. 
Dag 17 – Mitt favoritminne. 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag. 
Dag 19 – Detta ångrar jag. 
Dag 20 – Den här månaden. 
Dag 21 – Ett annat ögonblick. 
Dag 22 – Det här upprör mig. 
Dag 23 – Det här får mig att må bättre. 
Dag 24 – Det här får mig att gråta. 
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor. 
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag. 
Dag 29 – Mina ambitioner. 
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

ddesignen

Håller nu på att få ner photoshop igen,
så om bloggen ser helt knasig ut under dagen är de för att jag ändrar designen!
Känner att den behöver förnyas, men med min fantasi lär den vara rätt så lik haha! ;D








ddesignen

Håller nu på att få ner photoshop igen,
så om bloggen ser helt knasig ut under dagen är de för att jag ändrar designen!
Känner att den behöver förnyas, men med min fantasi lär den vara rätt så lik haha! ;D








Tidig morgon!

Förvånade att jag är vaken? Kanske inte men i alla fall, haha.
Gjorde hjärtat sällskap när han gick upp, skillnaden är bara att han ska arbeta och ja vad ska jag göra? Har ingen aning, fixa och dona här hemma. Försöka hinna med att fixa utväxten och sen då? 
Blogga en massa kanske? Vi märker de, men nu blir de i alla fall lite kaffe och vakna till!
Dock har jag redan hunnit med kaffe en gång med Adde men de var vid 7,
och då var man ju knappast människa!

Dag 3 - Mina Föräldrar!

Mina föräldrar, mitt kött och blod.
Jag tänker inte skriva en hel bok,
Men min största önskan är att jag alltid kommer att göra just min mamma och pappa stolta.
Att dom är stolta över mig, och glad för de jag gör.
Jag älskar dom, utan dom vore jag inte jag!
Vi har haft våra perioder då vi inte alls gått ihop, när de varit massa tjaffs o bråk.
Men mycket av de har nog försvunnit med åren, men börjar förstå varandra.
Dom finnsalltid där för mig, och jag hoppas dom förstår att jag alltid finns här för dom!
Mina föräldrar, mitt kött och blod.
Jag tänker inte skriva en hel bok,
Men min största önskan är att jag alltid kommer att göra just min mamma och pappa stolta.
Att dom är stolta över mig, och glad för de jag gör.
Jag älskar dom, utan dom vore jag inte jag!

Vi har haft våra perioder då vi inte alls gått ihop, när de varit massa tjaffs o bråk.
Men mycket av de har nog försvunnit med åren, men börjar förstå varandra.
Dom finnsalltid där för mig, och jag hoppas dom förstår att jag alltid finns här för dom!


Mamma & Pappa ♥

Året som gått!

ÅRET 2010

Hur har året 2010 varit för dig? – Kanon! Mitt bästa år hittills tror jag! :D
Bättre än förra året? – Ja helt klart!
Någonting du aldrig kommer glömma från år 2010? – De är nog rätt mycket, har så otroligt många minnen från de här året. Ett av dom är att jag träffade Adde, sen alla fester, sommaren osv.
Har du flyttat under år 2010? – Njaa, fast ändå. Sover alltid med hjärtat hos honom, och spenderar mest tid där.
Har du hittat en ny låt som du älskar? – Ja flera
I så fall vilken? – Jag är skit dålig på låt namn...
Har du kysst en främling? – Början av året var jag singel, så ja!


KÄRLEK

Hur har din kärlek varit 2010? – I början gick de nog rakt åt helvete kan man säga, fast de ledde bara till något bra. Jag böev lycklig och mådde bra igen! sen nu de snart senaste halvåret har de varit kanon, mer än kanon!
Har du varit kär? -Japp, och de är jag än idag :)
Har du sagt jag älskar dig till någon? – Jaa
Har någon sagt jag älskar dig till dig? – Yes
Har du haft ett hemligt förhållande? -  Haha nej de har jag inte!


SORG & HÄMD

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? – Nej.
Har någon i din släkt avlidit? – Nej
Har du slagit någon riktigt med knytnäven? – Jo ett antal gånger hehe ;)
Varit i slagsmål? – hahaha, nej de kan jag inte påstå!

PERSONLIGT

Har du gjort någonting du ångrar? -Nej jag tror fan inte de! :)
I så fall vad? – 
Har du skämt ut dig? – Haha de har jag säkerligen! :D
Har du ljugit för en vän? – Någon vitlögn kanske
Har du varit ute en hel natt? – Yesyes
Har du blivit tagen av polisen? – Nääeej inte i år !
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Ja de är klart!
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - Jade har jag nog!


SKOLAN & FRITIDEN

Vilken skola går du på? – Fredrika Bremer
Har någon varit elak mot dig i skolan? – Näej
Hatar du någon på din skola? - Haha säger jag bara där!
Har du gjort något framsteg? – jo de har jag väl!
Haft alla rätt på ett prov? – haha sist jag hade de, de minns jag inte! (a)

VÄNSKAP

Har du träffat nya vänner? – Jaa underbara människor!
Har du förlorat en vän? – Jo fast, kallar de nog ändå inte vän haha
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? – Jo det har jag väl kan man säga
Har du gått bakom ryggen på en vän? – Nej!
Har du ljugit för en bästavän? – Nej!
Har du haft en relation med en vän? – Hmm, njaa eller jo...


Lyckad kväll!

Hej på er!
Hoppas de är bra,här är de . . . hahaha jagfår skylla mig själv men fyfan hur jag mår idag!
Men de är ett tecken på att jag hade kul igår, jag hade sjukt kul :D
Kom  hem till Stoffe runt 18.00 tiden där även Michis var, strax där efter kom Jonas. Vi spelade bluff, ochbara chillade på resten! Senare kom älsklingen min och några andra! Hade dunderkul hela kvällen,dock tror jag dom flesta glömde bort klockan och framför allt att de var en vanlig Tisdag, så vid 02.00 kommer en granne ner, och då har hon tydligen ringt polisen, haha mindre kul, men kanske skönt att de ändå tog slut. Annars skulle jag väl inte varit människa alls idag!
Michis&Stoffe
Michis, Stoffe, Ronny..och den fjärde minns jag knappt!
jag & hjärtat!
Fast hemvägen slår nog hela kvällen! Nästan i alla fall! :D
Vi rörde oss ner mot busshållplatsen, där michis ser en svarting som går och sjunger så hon dör av garv
tillslut gör jag de med. Så när bilen kom så satt vi och skrattade så tårarnasprutade, åt vad vet jag knappt!
Sen mitt på E4an får hantvär stanna , eftersom Adde som tydligen inte är så rutinerad måste ut och spy!
Så där står han och spyr och jag och Michis sitter fortfarande skrattandes.
När vi väl är hemam i VH ska jag ut ur bilen, jag rasar, fastnar, ramlar och kommer knappt upp. Imorse såg jag att hela knät är blå/svart!

Dag 2 - Min största kärlek!

Min största kärlek...
Kärlek är olika för alla, de kan vara kärleken
till familjen, till vännerna, husdjuret, pojk/flickvännen och mycket mer.
Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, för min kärlek är så pass stor att de går inte att beskriva i ord.
Men om man tänker tillbaka då när man var yngre, då var nog varenda killeden rätta, så fort man vart små kär så skulle hela livet spelas upp tillsammans med den.
Men de är inte förens nu idag jag kan säga vad och vem min största kärlek är, för nu vet jag mer, jag är mer erfaren och jag vet när de är på riktigt.
Och min största kärlek är han jag är med idag, Adde. Han jag är förlovad med som gör mig så enromt lycklig.
Under dessa snart 6 månader, har vi haft roligt i stort sett varenda dag. Vi har skrattat tillsammans så tårarna sprutar.
Och våraminnen, de kommer bli så mycket fler. Jag älskar dig. Bara du, alltid du.
Min största kärlek...

Kärlek är olika för alla, de kan vara kärleken
till familjen, till vännerna, husdjuret, pojk/flickvännen och mycket mer.

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, för min kärlek är så pass stor att de går inte att beskriva i ord.
Men om man tänker tillbaka då när man var yngre, då var nog varenda kille den rätta, så fort man vart små kär så skulle hela livet spelas upp tillsammans med den.

Men de är inte förens nu idag jag kan säga vad och vem min största kärlek är, för nu vet jag mer, jag är mer erfaren och jag vet när de är på riktigt. Och min största kärlek är han jag är med idag, Adde. Han jag är förlovad med som gör mig så enromt lycklig. Under dessa snart 6 månader, har vi haft roligt i stort sett varenda dag. Vi har skrattat tillsammans så tårarna sprutar. Ibland är de så fantastiskt att jag undrar om de är en drömhaha :-*
Och våra minnen, de kommer bli så mycket fler. Jag älskar dig. Bara du, alltid du.





4 Januari 2011!

Halloj!
Nu har jag nyss duschat, eller för ett tag sen. Hunnit locka håret och sminkat mig! Alltså helt klar och de är sisådär
4-5 timmar kvar innan jag måste ut i kylan. Hatar övertid...haha men bättre de än att vara halvklar och börja stressa! Så blir nog att chillaett bra jävla tag, sen mot årstaberg där Jonas Michis och Stoffe lär vara!

Idag är de ingen vanlig dag för de är hjärtats födelsedag!

Idag blir de ut till Årstaberg igen! Fira hjärtats födelsedag med dom vanliga! Inte något stort men lite i alla fall :)
Blir nog att möta upp Michis Gurra Jonas och Josefin senare, och sen ta oss ut till Stoffe!
Hoppas på en riktigt trevlig kväll! Sen blir de nog mer firande nästa helg med Virre och dom! :)

Dag 1 - Presentera mig själv!

De finns så otroligt mycket man kan säga, för den som känner en bäst är egentligen än själv.
Men om vi gör en lång historia till en kortare!
Som jag hoppas att dem flesta vet heter jag Beatrice, och mitt mellan namn är Mikaela.
Jag har just fyllt mina 18 sommrar, något jag längtat otroligt efter i flera år! Haha
Jag går även sista året på gymnasiet, och de finns inga ord som kan förklara hur skönt de är!
Jag valde först för två år sen florist utbildningen på Jhon Bauer på Liljeholmen,
ni som har följt mig länge kommer kanske ihåg? Tråkigt nog trivdes jag inte,
alldeles för mycket snobabr och brats hit och dit haha. Inte min stil!
Så jag fick byta inriktning, och då blev de bild, form och foto...
Jag bor i Haninge 30 minuter från stor  stan, alltså Stockholm.
Just nu trivs jag med mitt liv så otroligt mycket.
Jag mår bra jag är lycklig och vad mer kan jag säga ?
Jag älskar min pojkvän, mina underbara vänner och min familj!
Och min fritid består av shopping, fest och massa mys med hjärtat mitt!
De finns så otroligt mycket man kan säga, för den som känner en bäst är egentligen än själv.
Men om vi gör en lång historia till en kortare!
Som jag hoppas att dem flesta vet heter jag Beatrice, och mitt mellan namn är Mikaela.
Jag har just fyllt mina 18 sommrar, något jag längtat otroligt efter i flera år! Haha
Jag går även sista året på gymnasiet, och de finns inga ord som kan förklara hur skönt de är!
Jag valde först för två år sen florist utbildningen på Jhon Bauer på Liljeholmen,
ni som har följt mig länge kommer kanske ihåg? Tråkigt nog trivdes jag inte,
alldeles för mycket snobbar och brats hit och dit haha. Inte min stil!
Så jag fick byta inriktning, och då blev de bild, form och foto...
Jag bor i Haninge 30 minuter från stor  stan, alltså Stockholm.
Just nu trivs jag med mitt liv så otroligt mycket.
Jag mår bra jag är lycklig och vad mer kan jag säga ?
Jag älskar min pojkvän, mina underbara vänner och min familj!
Och min fritid består av shopping, fest och massa mys med hjärtat mitt!
Jag hatar att vara rastlös, och att inte veta vad jag ska hitta på är nog min värsta fiende!
Jag älskar att skratta och ha kul, och jag gillar när de är mycket i farten och omkring mig!
Är de mer ni undrar, lämna en kommentar! ;)





Jag kör på den jag också!

Eftersom dem flesta inläggen blir mer eller mindre lika så tänkte jag köra på den nya blogg-listan alal verkar ha.
Vi ger de ett försök i alla fall, och påminn mig gärna om jag glömmer ;)
Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min största kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag. 
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag. 
Dag 7 – Min bästa vän. 
Dag 8 – Ett ögonblick. 
Dag 9 – Min tro. 
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag. 
Dag 11 – Mina syskon. 
Dag 12 – I min handväska. 
Dag 13 – Den här veckan. 
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag. 
Dag 15 – Mina drömmar. 
Dag 16 – Min första kyss. 
Dag 17 – Mitt favoritminne. 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag. 
Dag 19 – Detta ångrar jag. 
Dag 20 – Den här månaden. 
Dag 21 – Ett annat ögonblick. 
Dag 22 – Det här upprör mig. 
Dag 23 – Det här får mig att må bättre. 
Dag 24 – Det här får mig att gråta. 
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor. 
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag. 
Dag 29 – Mina ambitioner. 
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

tråkigast.se ;D

Halloj!
Sitter och funderar på vad fan jag ska göra..nu är jag rastlös som bara den!
Och inte heller har jag cigg så de räcker..skit jobbigt!
Ge mig förslag, vad som helst som man kan hitta på. Verkar som jag är den ända vakna bland mina homies!
Inte ett enda mess o kl är snart 14.00 haha de är ett under, och inte heller får jag nå svar! Riktiga tröttmösser! :D
Kanske leta upp lite nya filmer ? Eftersom dem hjärtat sitter och laddar ner oftast suger (a) Hoppas han inte läser just de ;) haha


Ska jag vara helt ärlig har jag svårt att minnas den kvällen :O
Vet att Gurra var nästintill full som en kastrull...men vad fan var jag då ;O hahahah


Måndag 3 Januari

Godmorgon på er!
Har egentligen varit vaken sen runt 10.00 men har varit så otroligt seg, rädd att jag börjar bli sjuk! Men men hoppas de bara är den vanliga förkylningen som brukar komma.
Igår blev de i alal fall till Årstaberg som sagt, hade faktiskt jätte trevligt! Alla verkade ha de, förutom att Josephine fickhuvudvärk, men men sånt som händer!
Idag ska jag nog fan inte göra ett skit, ska bli skönt haha! Kanske plocka undan lite i rummet osv. Annars blir de nog att bara slappa. Länge sen jag hade en IDAG-SKA-JAG-INTE-GÖRA-ETT-SKIT-DAG
Såna behövs också!


SÖNDAG

Sådär nu har jag hunnit duscha,hunnit käka och fixa mig!
Nu blir de ännu en gång årstaberg! Vi kör på mininyårsafton O minifest för hjärtat som fyller år på Tisdag!:D
Fast en aning lugnare! haha
Puss på er vi hörs i morgon :D

MIN NYÅRSAFTON - del tre

HAHAH jonas min!
HOPPAS ALLA JAG VAR MED PLUS ALLA SÖTNOSAR JAG INTE VAR MED FÅR VÄRLDENS TOPPEN ÅR!
FÖR DE SKA JAG SE TILL O HA!
...sen kom dagen efter...

MIN NYÅRSAFTON - del två


MIN NYÅRSAFTON - del ett!

...fortsättning följer ;)

2011!

Hej på er!
Hoppas ni lever ;) haha nej men hoppas ert nyår var kanon!
Mitt var nog den bästa nyårsafton! Vi var i Årstaberg, jag Adde, Gurra, Jonas och lilla Michis!
Vi hade super trevligt men runt 22.00 rörde vi oss mot Handen, där de var fest hemma hos Emil, båda nya och gamla ansikten. Vid tolvslaget drog vi oss ut på gården och gjorde de vanliga, de som alla gör! Men självklart skajag klanta mig, jag vurpar, trodde jag skulle gå av, min nacke höll på att sprängas mina armar och ena handen kunde jag inte röra! Så först skulle jag ta mig in till sjukan, sen ville jag inte de jag hatar sjukhus! Så hjärtat skulle ringa läkarna och bara kolla så de inte kunde vara något som kunde sluta illa. men nej vårat älskade 112 svarar inte ändå ringde han säkert 6-7 ggr! PINSAMT
Men jag lever, lite stel men jag lever ;)
Igår bestod dagen av sängen, chips, pizza och ännu mer chips!
Tror jagsomnnade till och från 4-5 ggr! Så behövde nog en dagför att kurera mig!

Ska lägga in alla bilder nu, så kommer snart en bildbomb!

RSS 2.0