Vardag Helg & Tankar

myspys

Sitter just nu i sängen med älsklingen, faktist haft en underbar dag med massa mys, vi har haft det jätte bra. Snackar med Mikis ocå och funderar på om vi ska dra ut senare trots kylan. Det kan vara skönt att komma ut ett tag i allafall, ska höra med dom andra :). Nu innan middagen lär jag vara hemma, men får se vad jag hittar på.
Pösss

lördag



Godmorgon !
Eller ja, jag har vat vaken sen halv tio, lika bra att jag börjar vänja mig nu annars är jag helt död på måndag.
Jag har käkat frukost och tagit en lång dusch, skönt.
INte dagär det verkligen inte lika varmt ute, fyfan de är -4 grader. Får se vad vi hittar på idag, men ute lär jag inte bli länge inte vad jag känner just nu. MEn nu ska jag fortsätta kolla runt lite ,sen väcka Emil :)


nattinatt

Har nyss suttit och checkat på Sex and the city The movie. Hur bra som helst, och det bästa man kan se den om och om igen utan att tröttna. Och man blir alltid lika arg på Mr Big.

Godnatt !

00.00

Har nyss suttit i ett varmt bad, eller för en stund sen. Super skönt. Sen började jag rensa garderoben och alla lådor i byrån. Det blev en hel del som jag skulle kasta. Men lär hitta mer när jag går igenom nogrannare, haha men orkade inte nu på kvällskvisten eller natten ska man kanske säga.

Någon som kanske kan hjälpa mig med desigenen ? Eller förklara hur man gör för att få det som jag just nu har svart på bloggen vitt ? Vad de är man ska ändra så att allt blir vitt inte bara vissa delar. Sen hur man ändrar teckensnittet oxå färg och stil.


Saknar sommaren !
(jennifer Emil Kim Matte och svamp på bilden)

pics


fredag

Kom nyss in efter en runda ner till Valla värds hus med Emil, Micke och Maria för att möta Mikis och Michis eftersom jag tidigare skrev att jag hade kris på pengar kom jag på att Mikis var skyldig mig. Inte mycket pengar men det var ju bra att jag kom på eftersom jag hade en pengakris. Vi kom dit sen blev det att skynda sig tillbaka för att hinna till Pia´s för att handla. Sen drog vi hem. Och efter ja jag tror inte det tog mer än fem minuter så drog vi ut igen för att Micke Marie Gabbe och Angelica satt vid klockarberg, men vi stannade inte så länge eftersom dom precis skulle röra sig och jag pallade verkligen inte gå mer.

Sen när vi kom in satt jag mig vid den lilla datorn och ladda in alla bilder som Emil tagit, Några från igår och en massa andra. Sen satte jag mig och kollade lite i Kenza´s blogg och såg ett inlägg om hur hon fixar sina bilder. Och jag hade faktist glömt att det enkla programet fanns ! Så det vart kul när jag kom på det igen eftersom det är grymt mucket lättar och mindre komplicerat än phothshop som jag användt tidigare. Picasa 3 heter det, det tycker jag att ni alla borde testa, de är suoer lätt :) Om ni inte har orken att lära er photoshop, som jag.


boriiing

Helvete ! Hade suttit här och verkligen skrivit ett jätte långt inlägg, och vad händer då ? Jo allt bara försvinner ! Jag har ingen aning om varför men just precis nu när jag verkligen int epallar med saker som går fel så ska de ju alltid hända. Inte min dag idag. Så nu får jag börja om men men.

Sitter häroch verkligen rent utsagt har as tråkigt. Det finns inget att göra åt det heller. Ingenting jag kommer på i alla fall. Städa men var ? Mitt rum där kommer jag inte på någonstans jag kan börja. Eftersom jag blivit en sån som nästan blir galen och får panik när saker ligger på golvet och på fel ställen. Därför hinner det nästan aldrig bli stökigt och grejjer. Lite jobbigt vid dom tillfärllena man verkligen vill ha något att göra. Men men kanske kommer på något om en stund.

Pengar behöver jag också, men nej ingen kan låna ut trots att alla nyss fått sina studiebidrag. Men men får kolla runt lite till, eftersom jag verkligen är vid behov. Annars få jag väl be Mamma och Pappa. Trots att jag inte har någon lust med det eftersom det alltid blir sånt tjat om att jag får för mycket. Men vems fel är det ? Inte mitt i alla fall. En fråga sakadar aldrig men personerna som inte säger nej till det är dom som gör så att man blir van. Jaja.


Nu ska jag kolla runt lite bland andras bloggar sen komma på någonting att göra PusssN


middagsdax

Har nyss hjälpt mamma att laga till middagen, det blir Tacogratäng, jag vverklige älskar det :) Älskling ska äta här idag också eftersom han gillade det precis lika mycket som jag. Haha. Annars ikväll, vad händer ? Vi funderar på att dra ut, men det har ju blivit kallt igen ! Sist var det 11 grader och nu är det bara ynka 1,3 grader. Jaja hittar nog på något i alla fall.
Men nu ska jag snart äta pussss

fredag

Godmorgon,
eller det kanske inte är morgon längre, men i alla fall. Vaknade för ett tag sen, och har bara suttit och chillat framför Tvn just nu halv kollar jag på Vänner. Kvällen igår var helt okej, trots vädret. Vi hade kul i alla fall, synd om Emil bara som fick vara ensam med oss tjejer tills vid elva tiden då äntligen Micke Linus och Matte kom. Kan man vara mer seg ? haha
Men i alla fall så var det inte så förjävligt i alla fall, som jag först trodde att det skulle bli.

Idag då ? Det lär bara bli en lugn dag med massa mys. HAr ni sett vädret ? Det är varm och soligt. Eller ja det var det sist jag kollade ut genom fönstret, 11 grader varmt ute, tror inte jag minns sist det var så varmt. Men lär bli blendad så fort jag kommer ut, om jag nu går ut idag.
Ska fixa lite här hemma nu så får vi se vad dagen leder till, puss !


torsdag

Halloj :)
Vid två tiden mötte jag och Emil Tammo och Angelica utanförTattoo vid söderbymalm. Sen gick vi vidare upp till centrum sen rog jag och Emil hem till Mikis. Där han och hon suttit och lirat Guitar Hero nonstop haha. Sen skulle jag och Emil ta 12 över bussen men vi missar den, så det betyder att vi fick gå hem från handens närsjukhus. Kom i alla fall hem runt 17.40, käkade och sen satte jag mig här. Ska fixa mig lite sen vänta på att Emil ska bli färdig så vi kan dra och möta Mikis och Michis. Bloggar mer ikväll när jag kommer hem, eller i morgon bitti pösspöss

nu drar vi i väg

Nu ska jag snart dra, eller först måste jag väcka älskling som fortfarande sover. Vet inte än vad det är för väder, så jag hoppas på en solig dag :) mysigt !
Först möter jag och Emil Angelica vid söderbymalm eftersom hon ska kolla sitt öra på tattoo, sen drar vi tre upp till centrum för att möta Tammo och ge honom pengar. Sen drar i alla fall jag och Emil vidare till Mikis så slipper vi trubel ute sen. Vi lär sitta där ett bra tag antar jag, eftersom både Mikis och Emil brukar fastna framför Guitar Hero ! Inte världens roligaste men ibland får man stå ut. Men nu sk ajag borts tänderna och sedan väcka Emil.
Puusss






torsdag

Godmorgon :)
Vaknade för en halvtimme sen ungefär, är trött som jag vet inte vad jag somnade halv 4 igår. Men i alla fall har jag börjat fixa mig och käkat lite frukost eftersom jag om en timme ska röra mig ner mot handen med Emil, och sen dät möta Mikis Tammo och Angelica.
Får se vad vi hittar på, än så länge vet jag inte.



bloggen

min bloggdesigen får se ut såhär så länge nu, orkar itne ändra tillbaka allt och jag har fortfarande inte riktigt förståtthur man ändrar allt. Tips ?

night

Sitter här framför min laptop och tv. kollar lite halvt på 2½ men.
Är uttråkade och har inget att skriva, det märks. Men vi alla har tomma dagar. Haha.
Imorgon ska jag möta Tammo Mikis och Angelica i handen, Sen har jag ingen aning om vad som händer. Senare på kvällen blir det lite krök, om man nu kan säga lite. Eftersom man aldrig vet innan hur saker och ting slutar. Men vad jag tänkt för tillfället i alla fall. Så skippar gymmet i morgon och tar igen det på fredag tror jag i alla fall. Rätt bra att skippa det i morgon eftersom mitt skavsår bara blir värre på ena foten, så inte det lättaste att röra på den utan att man dör av smärta.


Men nu ska jag försöka bli lite trött och sova, ska upp redan vid tolv i morgon, jobbigt men men :) Pussar



my day

Hejsan alla blogg läsare
Inte hunnit blogga mycket idag, som ni kanske märkt. Var i alla fall i stan hittade lite små saker. Sen drog jag hem och käkade, det blev spaghetti och köttfärssås, helt okej. Sen drog jag ut och mötte älskling. Vi drog vidare till centrum för att handla godis och en cola Zero. Tror det blir en myskväll men det får vi se :) Bloggar mer senare pöss <333


stan

Nu är jag klar för en runda på stan. Vakade runt kvart över 11. Och ska iväg om fem minuter så får ta ovh skriva mer när jag kommer hem. Ha en bra dag :)


stan

Nu är jag klar för en runda på stan. Vakade runt kvart över 11. Och ska iväg om fem minuter så får ta ovh skriva mer när jag kommer hem. Ha en bra dag :)


sista

tjafan !
Kom typ alldeles nyss hem, efter att ha pkt till Sågen. För att Mikis ringde och bad om hjälp, så jag Emil och Gabbe drog dit och letade som jag vet itne vad efter dom. Mer om vad som hänt tänker jag inte skriva här på bloggen, inte speciellt snällt tycker jag. Men nu är jag i alla fall hemma, sitter och chillar galet, snackar med Angelica på msn sen inte mycket mer.
Imorgon kommer jag dra till stan runt 13.00 tiden tror det bara blir jag och Angelica som det ser ut nu. Men lär, eller hoppas i alla fall hinna blogga lite innan. Är jsukt pigg, men det värsta är att jag kommer vara grymt trött i morgon, så ska snart kolla på någon film men jag har inte bestämmt vilken än. Behöver nya film tips.

Men godnatt på er ska leta film sen sova pusspusss

...

Håller på att göra om blogg designen helt men det funkar inte riktigt som det ska, så det får se ut så här så länge. Men är absolut inte klar pussspussss

ingen rubrik

Kom hem från gymmet runt kvart äver 4, det var riktigt skönt, även om det bara blev en kort stund idag. När jag kom hem duschade jag och så, sen när jag stog i käket helt plötsligt, svimmade jag av ! Vet inte varför eller varför det bara kom så där. Jag brukar alltid känna av när det är dags för en ny "svimmning" men inte idag. Nu mår jag bra i alla fall, men fryser, det är svinkallt idag.
I morgon ska jag in till stan för att köpa lite grejjor på Panduro, men vet inte vilka som ska med än, det märker vi. Men antagligen Mikis Michis och kanske Angelica, om hon nu hinner fixa sitt hår, haha men det tror jag. Eller det hoppas vi.


Pusspusss<3


Tisdag

Godmorgon :)
Vaknade nyss, och är jätte trött. Det är så skönt att sova, men kännde mig tvungen att gå upp eftersom jag ska till gymmet senare. Annars har jag inte en aning om vad som händer idag. Hoppas på något kul i alla fall, synd med vädret bara :/ Eftersom det går knappt att vara ute, det finns ingenstans och sitta och alla bara fryser. Men men nu ska jag fixa mig lite gran så bloggar mer senare :) Pusssspuss


tomt

hallojsan :)
Sitter och bara chillar, och tycker synd om Mikis som får stå ut med mina samtalsämnen. Eftersom när jag är riktigt uttråkad och inte har ett skit att prata om så kommer jag på så otroligt konstiga saker i mitt huvud, men men hon lär få stå ut med de ett tag.
Antar att detta blir sista inlägget eftersom jag just nu ör helt tom i huvudet, haha. Men vem vet den kanske sätter fart igen, annars Godnatt på er puss

my day






chillin

Är hemma nu, skönt :)
Tacosen var jätte god trots att Emil höll på att stressa ihjäl mig, haha.
Vi kom hem för inte så länge sen sitter nu ochphotoshopar lite gran. Emil tog otroligt mycket bilder idag, kul :)
En del kommer upp här på bloggen senare.
Puss

måndag


Försov mig i morse ! Hade ställt klockan på halv tio för att vara klar till tio i elva. Men klockan ringer inte så jag vaknar halv elva och får stressa som fan för att hinna ner till ungdomsmottagningen till alv tolv. Jag hann i alla fall som tur var. Efter det drog jag och Angelica upp till centrum där mötte vi Michis och Stoffe sen vidare ochh mötte Emil och Gabbe sne blev det malmen. Tog en kaffe och satt där och chillade bara. Sen drog jag Emil och Tammo som precis kommit vidare till Mikis. Där satt Mikis Emil och Michis och spela Guitar Hero, som jag suger på. haha. Och just nu sitter jag hemma hos Emil vi ska Käka här idag, och det blir Tacos, jätte gott :).

Fcik ett mess av syster idag och på lördag ska Linnes och Elias firas eftersom dom snart fyller år. Jag hoppas verkligen jag kan komma, så nu i veckan måste jag ut och leta presenter, det är alltid kul när man hittat något som passar.
Men nu ska jag käka bloggar mera senare...pussss


...

Sitter och försöker hjälpa angelica med bloggen, men det är inte det lättaste över msn. Haha krångel att förklara allt. Hoppas det blir bra tillslut. Annars sitter jag och halv kollar på Beck-advokaten helt okej. Söndagar är ju en så otroligt tråkig dag, i alla fall inom TV världen haha.
Men nu ska jag fortsätta hjälpa henne, pusspusss


the week



Måndag: Till ungdomsmottagningen, sen fika med Angelica älskling Mikis och Gabbe tror jag
Tisdag: Till gymmet, sen inget planerat
Onsdag: Chill, antagligen träffa mina flicks :)
Torsdag:  Gymgymgym
Fredag: Partajj mer vet jag inte
Lördag: Ta det lugnt
Söndag: Gym

glädje

Just nu känner jag en så enomr lycka
jag vet inte varför
men det kanske är därför
att inte veta
utan bara leva och ta en dag i taget



gymdag

Tjatja :)
Vaknade runt ett idag, jätte skönt att få sova länge :). Hann inte med bloggen då eftersom vi skulle bort till Emil så han kunde hämta sina gymkläder. Sen drog vi ner till gymmet med Angelica och Gabbe, hade faktist längtat ner dit. Så det var kul. Kom nyss hem ska hoppa in i duschen sen käka middag, är vrålhungrig.
Förresten någon mer än jag som verkligen vart besviken i morse ? När man bara såg att allt var vitt och usch det var inte kul att vara ute i, fyfan. Det gjorde ont i hela ansiktet. Vill ha VÅR nu ! De här vädret kunde ha kommit runt jultiden.

Ikväll tror jag att jag kommer bli inne, ska iväg och möta Emil senare. Men sen tror jag att jag helst vill vara inne. Men vi frå se. Ska in i duschen nu så bloggar mer ikväll puss :)

 ser de inte varmt och skönt ut ?

natti



GodNatt och SovGott <3

lördag, eller njaa söndag haha

Har bara chillat ikväll, mår bättre nu men de har varit skänt att bara ta de lugnt idag. Har nyss tagit ett bad elelr för en stund sen, superskönt. Ska nog sätta på någon bra film snart men har inte en aning om vilken. Någon som har ett bra tips ? Imorgon är det söndag, men det är ju lov så det spelar typ ingen roll, haha. Ska sova ut sen blir det att dra till gymmet vid tre tiden, det ska bli kul. Det blir bara Jag Emil Angelica och Gabbe eftersom Tammo är sjuk, om han nu inte tillfrisknar, vi får se. Ska leta fil nu, vi hörs i morgon och då hoppas vi på en ny super bra dag med nya tag.
Pussar på er !



en gamal bild på mig och Pingu, haha :)

lördag

halloj,
en jätte dålig update, men det har helt enkelt inte vart min dag. Har bara legat under täcket med älskling och kollat på film. Vaknade runt ett och då började vi kolla på Ghost Town, helt okej en rätt så rolig film. Sen blev det seven pounds, men den var inge vidare, vet inte varöfr men de ända som var rätt okej var slutet. Men nu ska jag bara ta det lugnt bloggar senare :)


väntan

Som jag skrev tidigare drog jag ut runt tio tiden, och kom nyss hemm, ja för en liten stund sen. Kan säga att jag fortfarande sitter och fryser. Vi hade ju tänkt att mötas vi klockarberg, Emil jag Angelica Gabbe Micke och Maria, och sen vandra vidare ner till Hill fr att möta han Linus och Matte. Men nej, när vi sex kom ner dit får vi sitta i nästan en hel timma i en port med iskallt golv och vänta på dom tre. Inge vidare, speciellt inte när Hill och Matte drog på en gång. Fyfan men men vi får ta och ses någon annan dag, kanske när det är varmare :O !?! Haha
Några bilder blev det i alla fall som Emil tog, han hade inget bättre för sig. Kommer längre ner i inlägget. Imorgon är det lördag har ingen aning än om vad jag/vi ska hitta på men jag funderar på att hitta på något kul. Hoppas på en solig dag, då blir det jävligt mycket varmare bland all snö. Fast först och främst ska jag sova ut, så länge jag bara kna. Ska bli så in i helvete skönt, jag behöver verkligen det efter dom här veckorna med tidigar mornar. om 40 minuter börjar det en film/serie är inte säcker Fredag den 13.e del 7. Eftersom det står del antar jag att det inte är en film men de lär jag märka. Vet att det finns filmer men inte att den går i delar ? Haha jaja, nu ska jag ladda upp bilderna och lägga in dom här. Bloggar senare eller i morgon när jag vaknar Pusssar


Ibörjan av våran långa väntan på Linus Matte och Hill

Det var nog inte bara hon som var trött ikväll, :)

Till slut dök i alla fall en glad Favorit upp (linus)

mysfredag

tjenahej :)

Sitter och bara chilla jag och älsklingen. Han vid stora datorn och jag vid min lilla. Haft en lugn kväll, bara mys och så.
Har nyss skrivit ut körkorttillståndet som ska skickas in i maj, men lika bra att göra det nu så att man vet att man har det då. Usch vad jag längtar till sommaren 2010, och ni som känner mig väl vet nog det, haha. Det kommer bli super. Men nu ska vi inte prata om det, för nu har vi ju faktist den här sommaren att se fram emot först.

Vad ska ni annars hitta på på lovet då ? Något speciellt ?
För min del lär det bli chill om dagarna och sen i slutet bli en del partaj. Alltid kul det.
Nej men nu ska jag snart ut eller ja om ungefär en timme men skriver nog inget innan det. Jag och Emil ska träffa Gabbe Angelica Micke Favorit, och Hill. Skojjskojj

pusspuss



fredag

halloj :)

Har nyss käkat middag, det blev kött och potatisgratäng det var gott faktist :) Annars idag drog jag och Emil ut eftersom vi skulle lämna in våra CVn på bl.a Ica, Ica Maxi och ÖB. För mig är ÖB inget jag hlest skulle välja, men jag behöver pengar och sånna butiker brukar ta emot folk ganska lätt. Så får hoppas nu för det skulle sitta fint med lite mer pengar. Emil lånade min kamera oxå under dagen och tog en massa bilder, hoppas jag :O hah.
Ikväll får jag se vad som händer inget planerat än i alla fall. Chill blir det i alla fall. Kanske drar ut med älskling senare och träffar Michis Mikis linus och Hill. Men men vi får se, puusss :)


ny vaken

Lyckades sommna om i alla fall, så jag  vaknade nyss typ. Ska senare till Malmen och träffa Mikis, men första ska jag ta det lugnt ett tag. Ska nog käka något snart. Puss

irrreteranden



Jag vaknade vid 07.30, gick upp duschade och gjorde frukost. Jag har precis börjat sminka mig och grejer, då får jag ett mess från VKlass där det står att våran fotolärare är sjuk så vi är lediga idag ! Jag har gått upp helt i onödan jag kunde ha sovit hur länge som helst! Usch vad irreterande.
Men det betyder ju igentligen att mitt lov har börjat, och redan gjorde det igår efter skolan. Fett nice.
Men men bloggar mer senare


torsdag

Kom för ett tag sne hem feån gymmet, men idag blev det bara jag och Angelica. Eftersom Emil fick så ont i knät, Gabbe hade nog mycket att göra antar jag och Tammo kunde inte. Men det var i alla fall skönt att få träna eftersom det inte vart så mycket den här veckan,. Dessutom hade vi kul, haha. Annars har jag inte gjort mycket alls, jag drog till Malmen efter skolan. Där mötte jag Emil Tammo Mikis och Stefan, drack kaffe och bara snackade. Senare kom Michis också.

I morgon är det fredag, jag slutar tidigt och sen är det lov. men har fortfarande inte en aning om vad jag ska göra i morgon men något lär jag/vi hitta på. Men antar att det blir en chill kväll i alla fall, om inget annat dyker upp. Bloggar mera senare :) Pössss


Onsdag kväll - torsdag



Vaknade klockan tio utav huvudvärk. Ingen höjdare men har en väldigt kort dag i dag, börjar 12.50 och sluttar 14.00. De tråkiga är att svenska är lektionen, så men nu ska jag inte klaga på de. Sen efter skolan ska jag möta pappa eftersom jag ska köpa nya skor till gymmet. Och runt halv tre blir det fika med Mikis, på malmen tror jag. Eller jag är säker haha.

Igår då, håret blev bra men slingorna blev inte så ljusa men men de lär blekas som förra året av solen. Sen la jag och Emils oss i sängen och satte på en film. Det blev Drillbit, från början tänkte jag vad fan ör de här för film ? Men den var faktist grymt rolig haha. I morgon är det fredag, och det betyer ju att lovet börjar :) skönt skönt.

Sist jag skrev det här fick jag inga tips av er läsare, vad ska man köpa till sin pojkvän i studentpresent ?
Inget jag kommer på själv låter bra, så hoppas ni kan lämna era förslag i en komentar :)

Puss vi hör senare efter eller innan gymmet puss

en lugn onsdag

Matte provet gick sådär kan jag säga, men får hoppas. Ekvationer är speciellt inte min starka sida haha. Dagen har vart rätt lugn, skönt. Sen fick jag ett mess från VKlass, vi har ingen samhälle imorgon heller, alltså börjar jag 12.50 hur skönt är inte de ?  Efter skolan drog jag till brandbergen centrum och mötte Emil och Tammo. Eftersom Tammo skulle ha sina pengar. Sen köpte jag hårfärg också. Ljusbrunt med slingor till, vi får se hur det blir senare. Lär få det gjort ikväll, hoppas jag. Kännde att det var dags eftersom min utväxt kommer fram mer och mer. pöss


onsdag

Halloj,
stäldde min mobilklocka fel igår så har inte alls mycket tid på mig. Jag har knappt hunnit käka frukots sminka mig och fixa håret, och jag ska gå om en halv timme. Så därför hhinner jag inte skriva så mycket, mer när jag kommer hem puss !


...

Håller på att fixa designen lite, men är inte klar ännu. Annars har det inte hänt mycket, Jag och Emil gick och köpte godis och sen låg vi och kollade på NCIS, var faktist ett rätt bra avsnitt. I morgon börjar jag klockan 09.00 med bild sen blir de lunch och efter det matte prov! Och jag har inte tänk på det fören nu, så de får vi ju se hur det går. Men nu ska jag fortsätta chilla framför tvn och sen får vi se. puss

tisdag...

hej bloggläsare :)

Sitter fortfarande bara hemma och chillar. Har inte en aning om vad jag / vi ska hitta på. Hade ju tänk dra ner till gymmet men så blev de inte efterosm min fot fortfarande gör förjävligt ont, kan knappt stå på den. Hoppas det är över tills på torsdag då vi ska ner till gymmet, annars får jag stå ut med smärtan, haha.
Ikväll kommer dom nya avsnitten av NCIS som hjärtat har längtat efter så lär väl kolla på det med honom. Har jag inte helt fel är det klockan 20.00 på kanal tre.


tisdag

Ligger hemma i sängen vaknade nyss, snart för 20 minuter sen. Jag vet att bloggningen igår inte var super, men jag var sjukt seg på kvällen när vi kom hem. Så hade ingen ork. Lite senare vid 3 tiden tror jag att vi drar ner till gymmet eftersom igår blev de bara instruktion. Skriver mer sen :)

måndag

Halloj,
Jag vaknade för snart en kvart sen, och jag vill tillbaka till min säng. Det är nästan -4 ute och det ä r mörkt och trist.
Sitter och dricker mitt kaffe och känner att min högra fot håller på att gå av. Eller nej men det känns så. Redan igår hade jag jätte ont på sidan av foten men de är inget mot vad jag har idag. Hur ska jag kunna gå till gymmet ? :0. Hoppas det går över eller i alla fall minksar i smärta, för just nu kan jag inte stå på hela foten utan att de känns som den ska gå av. Första lektionen är Engelska som böörjar 08.45, har för mig att vi skulle se klart någon film idag. Sen i alla fall är det Matte, och jga har prov på onsdag ! i Ekvationer, fyfan kan knappt ingenting när det gäller sånt. Sen sita lektionen är det ESO rätt chill. Slutar 14.55 idag, men kommer inte kunna blogga fören ikvll efterom jag kommer inte ha tillgång till någon dator. Puss

 jag vill ha värme

sista

Sitter och kollar på Beck - gamen som började kl 21.00 på kanal 4. Eftersom det inte fanns något bättre att se ikväll slog jag på Beck. Helt okej faktist.
Medan jag suttit och halv kollat har jag surfat runt på nätet också. Kom på att det snart (hoppas jag) kommer bli varmare. Eller om några månader. Och då vill jag börja göra det fint borta vid kyrkogården. Sätta dit nya blommor och Lite annat fint. Sen hoppas jag att stenen blir köpt snart, för jag vet hur gärna han ville ha allt i ordning och reda, och för mig är inte allt helt, eller i ordning fören stenen finns. Trots att det duger som det är nu med, man kan göra det fint i alla fall. Har kollat runt på olika grav stenar men dom jag sett ligger på 5000:- och uppåt inget man bara kan slänga upp på bordet alltså.
 

Usch vad jag längtar till sommaren, allt bara är då, man gör vad man känner för. Man har inget måste ( t.ex. som plugget.) Utan allt bara är chill alla sommar dagar i solen på stranden eller på någon annan mysig plats. Och alla sommar kvällar, det ska vi inte ens prata om. Jag håller på bli galen, vill att sommaren i alla fall våren ska komma snabbt nu. För vintern och dom gråa dagarna gör folk deppiga och uttråkade och det finns absolut ingenting att göra. Eftersom vart man än är så är det kallt. Jag hatar vintern. Den ska vara runt jul&nyår, sen kan det bli vår och sommar igen tycker jag haha.

Men godnatt på er jag tror inte det blir några fler inlägg idag, men man vet aldrig. Pussar


Söndag och gym

Halloj mina vänner
Förlåt för en dålig uppdatering idag, (a)
Men jag vaknade runt tolv tiden, och låg kvar i sängen och myste med älskling. Tillslut gick jag upp djorde frukost åt oss sen tillbaka till min varma säng. Satt och chillade ett bra tag framför datorn, och sen blev klockan nästan halv tre. Då började jag klä på mig. Sen drog Angelica Tammo Jag och Gabbe ner till gymmet medan Emil drog och fotade lite med min kamera. Så har min dag sett ut, inget speciellt har hänt alltså. I morgon är det måndag ny vecka, hoppas den går snabbt för på Fredag får vi ju lov, fyfan vad skönt. I morgon ska jag träffa Mikis, det var jätte länge sen, eller i alla fall när man är van att träffa varandra var och varannan dag haha. VI ska dra och ta en fika och sen ner till gymmet. I morgon ska vi ha en gym instruktion så vi får vet hur man exakt använder maskinerna o så vidare. Inge kul direkt om man går och gör fel, och sne när sommaren kommer har det inte blivit någon skilland. Haha skulle inte alls vara kul.



Sen måste jag bara skriva en sak eftersom jag vet att hon läser min blogg.
Jag finns här för di, trots allt som varit så kommer vi nog få det som förrut med alla underbara stunder.
Och du behöver inte skämmas för något du kan prata om allt. Jag vet att vissa saker kan vara hur jobbiga som helst att berätta bara sådär, men det kan kännas lättare sen. Pusspå dig


<3





En massa god choklad fick jag i morse av Mamma, pappa och Älsklingen.

pic´s från 13.e feb


Angelica Och Gabbe :)






Favorit = Linus :)


Micke :)


Haha, Matte :)


Hill, helt inne :)



- Kom nyss hem från Kusinerna, det var helt okej. Trevlig fika och mys.
Ska nog inte göra mycket alls ikväll, det lär blir en myskväll. Men får se vad som händer senare.
I Morgon är det gymmet som gäller, ska bli super skönt. Och nu är det ju bara en vecka kvar sen är det sportlov, fyfan vad skönt.
Förresten vi ska skaffa katt igen, vi har börjat leta efter folk som vill bli av med sina kattungar till ett bra pris :) Så säg gärna till i fall ni vet någon.

Puss

alla <3 dag

Kvällen igår blev lykad. Förutom att jag höll på att dö av kyla nör vi stog ute och väntade i två timmar på dom andra. Men tillslut kom vi i alla fall in till Micke. Och det var en skön kväll. Riktigt kul. Bilder kommer senare.

Idag är det Alla ♥ Dag, ska ni hitta på nåågot mysigt kanske ?
Själv Kommer jag spendera nästan hela dagen med Älsklingen och familjen. Ska förbi Kusinen Andreas och gratta honom vid tre tiden. Eftersom han fyllde 14 igår. Så nu ska jag fortsätta fixa mig och sen åka ner till v-mlmen.

Glad alla <3 dag på er !


din dag i dag






en jobbig dag som jag hoppas slutar bra

Känner att jag är på bättre humör nu. Fick några söta mess av systeryster som faktist gjordemig glad. Tack syster jag älskar dig, och hoppas att du aldrig lämnar mig! ♥

Snart är det utgån som gäller, eller ja om typ två timmar men ska hinna fixa mig och så. Har nyss käkat middag det blev Tacogratäng, gott faktist. Nu ska jag chill lite vid datan sen börja fixa mig och vid halv nio dra till Emil hämta lite grejjor. Sen vidar och möta upp lite folk. Hoppas på en bra kväll, inte haft en super helg på länge.
Vad ska ni göra ikväll ? :)

Mer blogg när jag kommer hem i natt eller i morgon bitti, pussar hoppas ni har en super kväll för det ska jag ha :)


klart

hejhej
kom nyss hem från österheninge. Nu har jag vart där, och satt en massa ljus och så. Skönt att ha det gjort, trots att hela dagen är tung. De är den första födelsedagen då han inte finns.
Bilder kommer senare <
3

13.februari

Godmorgon,
vaknade för 20 minuter sen och jag känner mig hur seg som helst. Tur att det är fredag i alla fall.
Just nu sitter jag och dricker mitt kaffe, de går segt kan jag säga. Ska snar börja fixa mig, klät på mig har jag redan gjort. Det blev ett par svarta leggins från ? minnis inte, ett bar svarta knästrumpor och en svart lång tröja från GinaTricot.

Börjar klockan 09.40 och slutar runt halv tolv tolv. Vi har FOTO hela dagen, men det är inte precis kul nu när vi får fota med kameror som ser ut att vara från 50-talet eller något i den stilen. Sjukt dåliga. Efter skolan kommer jag dra hem på en gång och käk lite sen kommer Moster och plockar upp mig, och så åker vi till Österhaninge.


puss :)


jag älskar dig <3

13. februari

Storebror
Jag tänke på dig var dag,
Och tar alltid nya tag.
Jag kämpar varje morgon för att ta mig upp,
skratta och vara glad. För jag vet att du vill ha det så.
Men trots att jag försöker vara din glad lillasyster som du ska vara stolt över, så släpper jag mina tårar då och då. För jag saknar dig så.
Det gör ont, det var så mycket jag inte han säga som jag ville få ut, sen blev det försent. Det gick för snabbt.
Jag minns den 15.e maj som igår. Att jag ringde dig och bad om pengar,
men du hade inga att ge bort, och du var hemma hos My. Jag förstod ingenting just då. Om jag bara skulle åkt till dig dit du var, bara istället för att ringa. Skulle det här hänt då ? Om jag åkt dit och fått sett dig, skulle någonting ändrats då ?
Du lämmnade våran jord, jag vet att du har det bättre nu än vad du hade här nere. Men mitt hjärta, ja eller våra hjärtan lämmnar du aldrig någonsin. För du betyder så mycket för oss. Du kommer alltid vara min perfekta storebror på ditt egna sätt och vis.
Och jag vill att du ska veta att mamma kämpar varje dag, jag vet det. Och jag vet att morgon dagen inte bara är svår för oss utan enormt tom. De är fin dag, din födelsedag. Men du ska veta att vi tänker på dig, hur det nu än är. Vi älskar dig Stefan, vi gör verkligen det.
Och du kommer föralltid vara våran Stefan. Och vi saknar dig så att det gör ont. Och Storebror, jag lovar dig att jag kommer göra dig stolt, och jag kommer fortsätta kämpa, för det är du värd.


halloj

Halloj håller på att fixa bloggen men är inte klar ännu. Fortsätter senare. Lika bra det eftersom jag behöver annat att tänka på ikväll, det känns så konstigt att han inte är här kvar här nere. Tungt.

Vad ska ni hitta på i helgen då ? :)
I morgon blir det krök med Linus Älskling Matte Gabbe Angelica och kanske Hill. Mikis skulle också titta förbi. Sen på lördag ska vi fira kusin, Andreas blir fjorton i morgon.

puss

rip

En lycklig saga som plötsligt försvinner,
ett hastigt farväl och tårar som rinner,
munnen skrattar och hjärtat gråter
han gick och kommer aldrig åter.....

rip

En lycklig saga som plötsligt försvinner,
ett hastigt farväl och tårar som rinner,
munnen skrattar och hjärtat gråter
han gick och kommer aldrig åter.....

gym

Kom nyss från gymmet och ska snart hoppa in i duschen men tänkte skriva lite snabbt först. Vi gymmade i nästan två timmar, de var riktigt skönt speciellt när det inte var så mycket folk eftersom ¨då slipper man vänta på att folk ska bli klara vid maskinerna. Ikväll kommer nog inget speciellt hända. Ska käka runt halv sex, sen måste jag upp till ICA. SKa köpa ljus och något fint att ställa vid min brors plats i morgon, då de är hans födelsedag. Sen antar jag att jag möter Emil och sen drar vi hem hit eller något. Puss







....



Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: glad
Favoritgodis: hm, lösvikts godis, alltså blandat
Är det nåt du absolut inte äter: blodpudding och ärtsoppa
Kläder just nu: t-shirt o mjukisar
Musik just nu: inget
Vad sa du senast: tack tror jag
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: kan inte välja
Sommarplaner: jobba hitta på något kul med vännerna
Fisk eller badkruka: Fisk egetnligen, men är rädd för hav och sjöar pga. alla växter och äckel
Saft eller alkohol: Saft till vardags, alkohol till fest
Hur många kuddar sover du med: 8
Favoritväder: Sommar och sol
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: dator med internet, någon jag tycker väldigt mycket om och tak över huvudet :)
Spelar du nåt instrument: nej
Morgon- eller nattmänniska: natt...
Sparare eller slösare: mitt emellan
Bästa film: Never back down för tillfället
Tror på liv på andra planeter: någonstanns kanske
Kommer du ihåg din första kärlek: såklart
Älskar du henne/honom fortfarande: nej
Har du några homosexuella vänner: jag vet inte ?
Tror du på mirakel: ja, fast det är inte stor chans
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Absolut!
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Ja, fast ibland kan mitt humör svänga om rejält och då vet man inte vad..
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 - 3
Bio eller promenad: det är olika från gång till gång.
Är du kittlig: det ska vi inte prata om
Snarkar du? Nej,
Stjärntecken? tvilling
Rädd för insekter? ja jag blir äcklad
Äckligaste insekten: spindel om jag måste välja ett
Största svaghet: snällhet
Det här är jag bra på: lyssna, ställa upp för andra, & vara glad
Bästa bok? brukar ej läsa böcker
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? nu måste jag tänka efter....
Vad vill du jobba som? flourist eller inredare
Chips, morötter eller godis? Godis
Pizza eller hamburgare? hamburgare
Skriver du dagbok? de räcker med bloggen
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? ja men inte helt säker på var någonstans.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) städat
Gungar du på stolen? nja ibland
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? ja de tror jag
Vilken hand håller du gaffeln i ? höger
Är du rädd för blod? jag svimmar av det
Saltar du på maten? nej
Gillar du att sjunga? Ja, men inte när någon annan hör =)
Anser du att du är stark? till och från
Brukar du sola? Ja, men nu var de ett tag sen
Vad gör du om du får hicka? ingen aning
Röker du? japp
Snusar du? Nej
Använder du knark? Nej
Kaffe, te eller inget? Både ta och Kaffe
Har du en besatthet? Nej

....

Ligger fotfarande i sängen med den bärbara, och en kopp te. Försöker samtidigt hjälpa Angelica med sin Header eftersom hon nyligen börjat skriva i sinblogg igen. angelicahess.blogg.se Fast för tillfället så går de där med headern inte så himmla bra, men vi lär få det att funka snart. Hoppas jag !
Måste nog snart ta mig upp så jag kan fixa mig och så tills jag drar till gymmet. Skönt ska det bli.



I morgon är det storebrors födelsedag, och det känns tungt. Ska åka ut till kyrkogården med Moster och Kusin Jenny på eftermiddagen. Ska väl upp till centrum antingen i dag eller i morgon efterskolan och köpa någonting. Men blommor vissnar bara och det lär vara för isigt för att gräva i jorden för att sätta ner något. Men hittar nog något som passar i alla fall. Skriver mer senare pösspöss



nytt

Fixat en ny header, nu måste jag bara lära mig ändrabakgrunds färg och allt de där :)

torsdagmorgon

Halloj
Är redan vaken och det stör jag mig på. Hade velat sova till långt efter tolv åt minstonde men nej då ska dom börja skotta is meden spade utanför fönstret. Så då gcik det inte att sova längre. Fram tills klockan blir två lär det bara vara chill, får se vad som händer. Men nu ska jag  gå och göra frukost, pussar

onsdag

Dålig uppdatering jag vet ,men har itne lyckats kommit in på blogg.se förens nu. Men nu är jag inne och kan skriva. Drog och gymmade vid sex sen vid åtta tiden drog vi snabbt till Emil och hämtade pengar och sne hem till mig så jag kunde hoopa in i en dusch. Skönt :)
I morgon är jag ledig hoppas att jag kan sova länge skulle vara skönt. Men vid två tiden ska jag Angelica Emil och Tammo dra och gymma, Gabbe skulle komma senare :)
Sen vet jag inte vad mer som kommer hända i morgon, ska gymma ganska länge har jag tänkt, eftersom det är så lite folk på gymmet under dagarna så då behöver man inte vänta på att alla maskiner ska vara lediga och så. Idag var det nästan fullt. Men men ska kolla på NavyCIS med Emil nu, får se om jag hinner blogga mersen, annars godnatt :)


torsdag

Äntligen hemma är helt slut men ska ner till gymmet ändå. Hade en kort dag började tolv med matte sen hade vi öppen verkstad och fick sluta vid tre tiden. När jag kom hem såg jag att mina skor kommit som jag beställde för säkert två veckor sen. Men dom var förstora ! Jag blev helt förälskad i dom men nu får jag skicka tillbaka dom. Tråkigt men men.
 I morgon är jag ledig men vet inte vad jag ska hitta på. Blir gymmet runt två tiden sen får vi se. puss !


onsdag


Godmorgon :)
vaknade för en halv timme sen drygt. Och är fortfarande halv seg.
Siiet just nu och fixar mig och sen hoppas jag på att pappa kommer hem från ICA innan jag måste dra till pluggt. Eftersom mina skor kommit till posten idag, härligt !
Bild på dom kommer senare :)
<3

huvudvärk

Usch har kännt mig seg hela dagen pluss att huvudvärken fortfarande sitter i, har haft den sen jag vaknade i morse. Inte kul alls. Lär bli hemma ikväll eftersom jag antar att det inte kommer gå över. I morgon är det Onsdag, jag börjar  huvudvärkkl 12.00
Sen sutar jag runt tre. Skön dag kan man väl sägaoch på Torsdag är jag helt ledig.  Men nu ska jag gå och leta upp en Ipreen och försöka att inte väcka älskling . Pussar så länge

tisdag

Nu är jag vaken, elr ja nästan. När jag gick upp för snart en halv timme sen känndes det som jag bara ville ligga kvar där och fortsätta sova. Men nej kom upp i alla fall, jag har nyss duschat och sitter nu och äter frukost. Jag börjar lära mig med de där med frukost. Men vissa dagar tar det stopp!

Jag börjar 09.35 med svenska, Sen blir det lunch runt kvart i elva och halv tolv startar kearmiken. I slutet av dagen har jag bild och idrott, så slutar runt fyra. Eller jajag kommer gå då eftersom jag ska träffa Mikis :)

pusspusss


Mikis Och jag på Kryssningen 08

goodnight




Kom nyss hem från en promenad på nästan en och en halv timme. Jag och Emil mötte Tammo sen skulle vi dra och köpa cigg på video 2000 men dom hade stängt så vi tänkte att vi drar till Pias dom stänger tio. När vi väl kommer dit efter ja typ 6 minuter så stänger dom framför näsan på oss. Så då fanns det inte mycket att göra så det vara bara att börja gå till statoil. Höll på att bryta bena minst fem gånger eftersom det verkligen är glas halt överallt. Men vi fick vårat paket tillslut så nu är vi happy. Men det blir sista inlägget för ikväll, känns som jag skulle kunna somna precis nu. Så Sovgott puss !


älskling tar studenten i år

Kom på en sak att det är mindre än fyra månader kvar tills min allra underbaraste älskling tar studenten. Och jag vill självklart ge honom någonting. Något som han inte bara kollar på och sen är det bra, utan något mer brtydande. Har kommit på en del. Men ni kanske också har några super tips ? Komentera gärana då, skulle vara kul med mer förslag, eftersom man ibland behöver mer idéer än sina egna. Och för att jag skriver om det är så tidigt är för att jag kommer behöva spara pengar, och då kan det vara bra att veta hur mycket som kan behövas :)

vill inte bli sjuk igen !

hallå alla läsare :)

Kom hem för inte så länge sen, sitter och dricker te mysigt och varmt ! Men är inte allt för glad känner mig hängig och det är inte alls kul eftersom jag nyss var sjuk. Är rädd för att jag ska bli sjuk till de här lovet också.Det skulle ju verkligen bli super om det vart så, två lov i rad. Usch nej nu får vi hoppas på att alla är friska till lovet. Då man ska ut och ha kul. Sjuk är det bättre och vara på vanliga vardagar, haha.


På lördag är det alla hjärtans dag. Jag tror jag kommit på något sött till Älsklingen men det kommer jag inte nämna här än :) Vill inte att han ska se det nu när det snart är lördag. Skulle inte vara det roligaste. Men nu ska jag chilla för att orka upp i morgon. Mer bloggning senare :)

måndag

Halloj :)
Sitter hemma hos Emil nu kom hit runt tre tiden. Idag ska han bjuda på mat, här hemma hos han. Chansar på att det blir något lätt bara. Men gulligt i alla fall. Annars har jag inte gjort drekt mycket idag mest chill. Vart sjukt seg hela dagen. Ska egentligen till gymmet senare men får se hur det går med den biten. Haha
Pöss

ny vecka

Halloj :)
Idag börjar jag 08.45 med Engelska inte precis de roligaste. Och dessutom ska vi ha läst en bok tills idag och kunna snacka om den. Boken heter Stone Cold, den är sjukt dålig och tråkig, därför har jag inte läst mer än tre rader. Så vi får se om jag kommer levande ut ur engelska klassrummet. Efter det då har vi matte, har för mig att det bara skulle vra repetition eftersom vi har prov veckan innan sportlovet. Sen är det äntligen lunch. Och redan vi kl 12.00 så börjar klass rådet, och halv börjar ESOn. Som tur är jag klar med broderiet som man var tvungen att broderar. Sjukt tråkigt, så hoppas på en roligare uppgift nu. Sen när jag slutar Drar jag hem och byter kläder, sen till Emil eftersom vi ska käka där idag, och efter det blir det gymmet.

Pussar


nattinatti :)

Det blir ett tidigt Godnatt inlägg. Eller ja har tänkt att kolla på Beck osm börjar kl 21.00 på kanal 4, men ärotroligt trött, så vi får se om jag är vaken till slutet. Men godnatt på er så bloggar jag mer i morgon <3

hur skönt som helst

Kom nyss hem från ett gym pass på två timmar. Är helt slut nu. Kommer kunna sova ikväll i alla fall, haha. Man känner sig på så bra humör när man väl är på väg hem.  I like it.
Resten av kvällen kommer bara bestå av chill, försöka hitta någon bra fil eller så. Någon som har tips ?

tränings dax

Tjena hej :)
Nu drar jag och Emil snart och möter Tammo vid Pias, ska först klä på mig och s¨. Sen är det bara att börja att gymma på. Angelica och Gabbe kommer också dit och tränar med oss. Pussar!


söndag

Godmorgon :)
Vaknade redan vid tio. Rätt skönt faktist, haha ovanligt att känna så men ja :)
Fortfarande lika dåligt väder har jag märkt, eller vad tycker ni ?
Jaja, ska bara skriva ett kort inlägg nu ska duscha och så. Men skriver sen innan jag drar till gymmet Puss!


sista

Ligger och kollar på CSI nu, som slutar snart så snart.  Och efter det ska jag sova så Godnatt på er, lär hinna slänga in både ett och två inlägg innan jag drar i morgon ! Pussar <3


tråk

Jag försöker hålla mig vaken tills CSI börjar som är 02.05 och dessutom har jag otroligt tråkigt. Så nu kör jag på med ett par till frågar. Eller inte ett par, de är rätt så många :)

1. Hur gammal är du om fem år?
21
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?

Älskling

3. Hur lång är du?

ca 167-170 cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett?

Never back down

5. Vem ringde du senast?

Älskling

6. Vem ringde dig senast?

Favorit

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?

Hahah jo :)

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?

Beror på..

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?

inget utav det

10. När såg du senast din mamma?

timme sen `?

11. Vilken ögonfärg har du?

Milerade

12. När vaknade du i dag?
12.40

13. Vilken är din favoritjulsång?

Last christmas

14. Vilken är din favoritplats?

Finns många

15. Vilken plats föredrar du minst?

Gunillas klassrum

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?

Usa om ingenting ändras

17. Vad skrämde dig om natten som barn?

Antagligen olika ljud som man hörde från lägenheterna brevid

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?

Linus, minns ej vad :O

19. Hur stor är din säng?

stor

20. Har du stationär eller bärbar dator?

Stationär och bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig?

t-shirt och underkläder oftast

22. Hur många kuddar har du i sängen?

8 stycken

23. Hur många landskap har du bott i?

Endast Stockholm/Haninge

24. Vilka städer har du bott i?

Haninge

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

Skor, tror jag beror på vart jag är

26. Är du social?

Ja nästan alltid.

27. Vilken är din favoritglass?

Har ingen just nu

28. Vilken är din favoritefterrätt?

Glass typ..

29. Tycker du om kinamat?

Njaa ibland

30. Tycker du om kaffe?

yesyes

31. Vad dricker du till frukost?

The eller kaffe.

32. Sover du på någon särskild sida?

sommnar på höger sidan

33. Kan du spela poker?

Nja, typ haha

34. Tycker du om att mysa/kela?

yes with my honey

35. Är du en beroendemänniska?

av vissa saker

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?

Noppe :)

37. Vill du ha barn?
Jodå, men inte nu

38. Kan du några andra språk än svenska?

Engelska, lite spanska och norska om det räknas

39. Har du någonsin åkt ambulans?

Nej :)

40. Föredrar du havet eller en bassäng?

bassäng

41. Vad spenderar du helst pengar på?

helst på kläder men det mesta går på cigg just nu

42. Äger du dyrbara smycken?

Några stycken

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?

Har faktist inget just nu men det finns många i like

44. Kan du rulla med tungan?

Hah typ

45. Vem är den roligaste människan du känner?

Älskling, Camilla och Linus

46. Sover du med gosedjur?

Nej

47. Vad har du för ringsignal?

Love lockdown

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?

Ja någonstans

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?

mitt påslakan

50. Flirtar du mycket?

Nej inte nu

51. Kan du byta olja på bilen?

Har aldrig provat, men på moppen

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?

Nope

53. Vilken var den senaste boken du läste?

I taket lyser stjärnorna

54. Läser du dagstidningen?

nej inte direkt

55. Prenumerera du på någon veckotidning?

Nej inte längre

56. Dansar du i bilen?

Funkar det ?

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?

minns ej

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
ehm ?

59. När var du i kyrkan senast?

I juni, dop och begravning

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?

Ingen av dom

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?

En natt sen fck jag panik

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?

Emil sötnos :)


mobil



Ringsignal:

Kenye West - Love Lockdown
Batteri:
30%
Ringde du senast:
Älskling

Ringde dig senast:
Favorit
Vad står de på ditt 5:e mottagna sms:
Ja men perfekt :)

Vem skickade de 12:e sms?
Angelica

Vad står de på ditt 10:e mottagna sms?
Ska jag sätta på kaffe till dig med ?

Vad står de på ditt 32:e mottagna sms?
Vad då ?

Vad står de i ditt första utgående meddelande?
Då kan vi köra på den båda två. Eller så säger vi att vi inte kan snacka om boken för att vi inte skrivit bokrapporten :)

Vem är på 20:e plats i telefonboken?
Jenny

Vad har du för kontakter på M?
Mamma,Mamma telia, Markus Dansk, Matte skogås,Micke,Mikaela,Mikis, Mormor&Morfar, 

Hur många sms har du skickat sammanlagt?
Ingen aning

Vad står det på din påminnelse?
Nothing

Har du privat nr just nu?
Nej


planer



Söndag : Dra till gymmet, sen chilla galet
Måndag: skolan, slutar sent sen gymmet, söka sommarjobb
Tisdag: Skolan, sen träffa Mikis kanske ? / lämmna in CV;n
Onsdag: Skola, slutar sent gymmet
Torsdag: Skola, slutar runt två, dra till Stan
Fredag: Åka till kyrkogården, brors födelsedag
Lördag: Alla ♥ Dag mys med Älskling. Plus att jag ska fira min Kusin som då fyllt 14.
Söndag: Gymmet, inget mer planerat


tråk

har så grymt tråkigt, usch vädret är heller inge roligt att gå ut i.
Någon som har något tips på vad man kan göra en dag som denna :) ?
Har nyss bakat äppelmuffins, hade ingenting annat att göra. Så sysselsatte mig med det en stund. Senare ska jag nog ut och träffa Linus om vädret inte blir värre. Aja nu ska jag leta efter någon bra film att sätta på.
Pussen !


visst låter det bra ?

Samla poäng, byt ut poängen till present kort på tex H&M och veromoda. Och har du inte tillräckligt med poäng kan man alltid få trisslotter och biobiljetter. Så ta och bli medlem nu ! Det är helt helt gratis! Visst låter det bra ?

http://www.gratismode.se/?c=38416

lördag

Goodmorning !
Blogg.se knasade sig igår kväll/natt så det gick inte att komma in. Men nu funkade de. Vaknade för inte alls så länge sen ungerfär runt 12.40. Skönt att få sova länge tycker jag. Idag får vi se vad som händer, det kommer bli en impuls dag.  Vad ska ni hitta på gott folk ?
Förresten så klarade sig inte mina naglar i en månad, dom sprack på kanterna igår, och då var det ingen idé att ha kvar dom. Men i tre veckor klarade sig dom. Jag själv tycker att de var värt var enda krona :)


slask slask o slask

Måste bara nämna ännu engång att jag är så in i helvete trött på allt slask, vill ha vår sommar och sol. Kom nyss in vart ute med Emil Hill Favorti, sen var Micke och hans tjej med ett tag. Tror de blir chill resten av kvällen :)
Och i morgon blir det att träffa Linus min favorit och Hill antagligen :). Ska ni hitta på något roligt i helgen ?
Pösspöss


bilder

Hittade nyss grymt gammla bilder på mig and my friend´s !
Grymt kul att kolla på nu så långt efter haha. Så slänger in en hel del här.


vi gifte oss denna dag, 7.e april 2007

angelica och jag 2007


prao i åttan

min och angelicas sommar 2007


sum08



mer finns men det får räcka nu, men gud vad jag saknar ! Jag vill tillbaka dit !

miss

Fredag, jo det brukar vara toppen, men nej ännu en helg av bara lugn. Inte kul längre, det är skönt ibland inte jämnt !
Saknar gammla tider då vi alla var med alla ingen hade några problem med någon. Alla bara var. Det var kul helt enkelt. Saknar dom tiderna jag saknar sommaren 2008 så in i helvete.



balen i nian

chill :)

skolavslutning ochjag fyllde 16


Sommarnatt

jennifer och jag till höger


...

http://www.viraltrafik.se/?mbg92

helghelghelg

Gud vad det snöar det slutar verkligen inte, fast just nu är det blandat med regn. Och jag vill absolut inte ha massa slask. Jag vill ha vår/sommar nu !
 linus och micke därbakom

Igår blev det att jag kollade på Never Back Down, faktist grymt bra film. Den rekomenderar jag till er som inte har sett den. Annars idag då börjar 09.40 med fotolektion, idag skulle vi framkalla större bildformat. Rätt chill i alla fall. Sen slutar jag vid 12.00. Då drar jag nog upp till centrum eftersom jag ska möta Mikis sen får vi se vad vi hittar på. I kväll ska jag träffa min underbara favorit, och antagligen dom andra med. Har inte sett Linus och dom andra på länge nu, ska bli kul.




natti


Tänkte bara säga godnatt och sovgott i förväg, puss!

snart helg

Sitter hemma och käkar lite Marabou och  dricker fanta. Emil fick för sig att vi var absolut tvugna att dra och köpa cigg för ett tag sen men han köpte inte bara cigg, han tyckte vi skulle mysa lite o så. Ska snart kolla på en film tror jagmen har ingen aning om vilken vi får se helt enkelt. Har fortfarande inte sett barnhemet, som jag laddade ner för sjukt länge sen. Kanske blir det den ? :)
I morgon slutar jag vid tolv och då ska jag dra och träffa Mikis sen får vi se vad vi hittar på, men men.

Hörs <3


torsdag

Kom nyss hem från Emil och ska så fort som möjligt hoppa in i duschen. Var på gymmet i två timmar idag, de var faktist jätte kul. Hade inte en enda lektion idag så när jag kom till skolan runt tolv halv ett insåg jag att min lektion var inställd. Haha skönt men jobbigt att jag inte fick reda på det förens när jag kommit dit.
I morgon är det fredag, då ska jag träffa Mikis och annars vet jag absolut inte vad jag har för planer men något kommer väl att komm upp. Ska in i duschen nu ! Pöss



torsdag

God Morgon
Vaknade för ett tag sen, och var sjukt trött, mn nu är jag pigg. Ska snart dra till skolan, eller ja om typ en halv timme. Har bara en lektion, svenska inte alls kul. Men skönt med en lektion. Sen efter det drar jag Emil Angelica och Tammo till gymmet. Känns hur skönt som helst. Sen har jag faktist ingen aning om vad som ska göras senare.

Just nu sitter jag och skriver ut en massa CV,n jag behöver verkligen ett jobb. Pengarna från studiebidraget räcker inte till längre. Eller det har dom väl aldrig gjort egentligen, haha. Någon som kanske vet ett ställe som söker personal ?
Men nu ska jag börja fixa håret o så. Hörs senare puss



jobbig kväll



Godnatt !  ♥

<3

Det är alla hjärtans dag helgen efter den här. Och det finns så mycket sött att välja bland. Tänkte köpa något i alla fall till älsklingen. Någon som har några bra tips ?



happy

Kom nyss innan för dörren, och tänkte skriva lite. Mår bättre nu än i morse och det var hur jävla kallt som helst på friluftsdagen. Man åkte ut till dalarö och gick 5 km. Inte så långt egentligen mendet var så in i helvete kallt och det var en långtråkig väg att gå. De enda man såg var skog och hästar, haha. Men bättre de än att typ åka skridskor.

Sen drog jag hem till Emil och vi bara hade de mysigt. Han har vart jätte gullig idag :) Och det gör mig glad att se honom glad. Och nu sitter vi här hemma hos mig. De lär inte hända så mycket mer idag, är helt slut. Längtar till i morgon ska dra till gymmet direkt efter skolan. Skönt !

puss på er !



onsdag

Allt känns fel fel och fel. Det sitter inuti och det tilllåter inte glädje. Det är så jävla jobbigt. Jag brukar bara kämpa varenda dag jag har styrkan att tänka på ett sätt som gör att allt inte är så svårt med just de där. Saknaden av min bror <3





Godmorgon!
Idag ska vi ha friluftsdag, och jag Angelica Camilla och Josephine ska gå 5 km ute på Dalarö. Och såg nyss att det är kallt och dimmigt ! Roligt. Vi ska vara där runt 09.45 och vet inte hur länge det ska hålla på.
Imorgon blir det gymmet igen, jag längtar för det gjorde mig glad, jag mådde bättre.


puss

tisdag

hallo (:
Mötte Angelica utanför skolan runt 9 tiden. Vi drog in efter en cigg och första lektionen var svenska. Helt okej men inte något man längtar efter. Efter det hade vi keramik, jag och Camilla satt som vanligt och bara garva åt allting. Haha
Hann göra klart mina gips grejor en söt tavla till Emil. En liten sak han ska få på alla <3 dag. (hoppas inte han läser min blogg nu (A) ) Sen hade vi bild. Det brukar var roligt o så, men nej fyfan uppgisten vi fick idag är så otroligt tråkig. Kan inte förklara vad vi gör men man ska hacka ut en tavla med sjövarelser. Valde en fisk och lite annat, det blev lättast. Men det kommer ta en evighet innan det blir klart. Sen Träffade jag Mikis och Michis, det blev bara chill sen drog jag hem. Och nu sitter jag här med honey :)

Pussar


en bild på linus min favorit !

tisdag

Vaknade runt halv och sitter här medan jag håller på att få i mig frukost. Det är inte lätt när man inte är van att käka på morgonen. Jag barjag 09.35 med svenska, jätte kul... sen blir det lunch och där efter keramik sen bil. Slutar runt 15.20. Sen blir det att träffa Mikis och Michis, men har ingen aning om vad vi ska hitta på.
Men hörs sen pussen



gym

förlåt för dålig uppdatering men har ejhafttid. Dagen började bra men sen blev det värre. Har mått skit. Men känner ingen lust att snacka med ngn om det heller. Men pratade med Emil och Mamma. Känner att det är ett svart moln över mig pga min brors födelsedag som är den 13.e, och han finns inte ! Han finns med mig men det känns så konstigt !

Kom i alla fall nyss hem från gymmet, känns skönt och jag mår bättre nu. Har hunnit duscha också och det känndes super. Blir att dra dit på torsdag igen. Längtar faktist :)

pusss

segt

Nu har jag och angelica fixat gymkort så nu ska vi bara köra på så mycket vi klarar av :)

Annars idag har jag bara segat. Fyfan helgen hara bara varit allmänt seg, plus att jag är dunder förkyld hoppas det blir bättre till i morgon. Börjar runt halv tio i morgon har jag för mig :O. Men ska dra pöss

RSS 2.0