Vardag Helg & Tankar

Ny dag i morgon



Sommar



hmm..känner på mig att de kommer bli en sömnlös natt. Eftersom de är alldeles sjukt varmt i mitt rum. Tröts att fönstret är helt öppet, så mycket de går. Ändå är de sjukt varmt. Fast de kanske inte är så konstigt eftersom de är 20 grader ute än, men de är bara skönt.
Gud så jag längtar till nästa helg och början av den veckan ! Det ska bli super med lov !
Fast den här veckan som kommer nu fattar jag inte varför vi ska ha vanliga lektioner ända fram tills Torsdag. Lite onödigt tycker jag. Jag är klar med allt i alla ämnen, förutom ca 4 foton som ska framkallas nu på onsdag, men de tar ju inte alls lång tid. Plus att jag ska sno en eller två bilder från Angelica haha.

nu funkar de



Själv gör jag inte alls mycket, sitter och hoppas på att veckan går super fort.
Mitt internet har krånglat ikväll igen, så de är därför jag inte kunnat skriva så mycket.
Men nu vet ni de i alla fall. Vad har ni haft för er idag ?
Jag har bara tagit dagen som den kom, bara en lugn vanlig söndag.

De närmar sig...

Nyss käkat middag med älskling, mamma & pappa. Tacogratäng blev det idag. Sen har jag och Emil bestämmt hur vi ska göra på Fredag, eller ja han har fått bestämma. Eftersom de är hans dag, då han tar studenten och då tycker jag att de är viktigast att han är glad. Och att man hittar på något som han tycker låter bäst. Och att bara ha kul med vänner lite dricka och hoppas på de underbara sommavädret låter väl inte fel ? De tycker inte jag i alla fall, så håll tummarna nu på toppen toppen väder !

!

Nu ska jag ut i allafall, ut i solen och bara chilla och köpa cigg. Så vi hörs senare idag. Men antar att de inte kommer bli så mycket bloggning förens ikväll. Man måste ju passa på nu när vädret är på topp !


solning

Halloj !
Har legat ute i solen hela dagen men inte hunnit få så mycket mer färg, men om vädret håller de dem lovat så lär jag vara en pepparkaka snart haha. Hur har eran dag varit ? Ska snart dra mig ut med Emil, köpa cigg sen får vi se vad som h'nder. Men nu väntar solen på mig !

hörs i morgon



TV

På Tisdag 2/6 börjar Paris Hiltons nya serie Paris Hilton´s my new BFF Och ja de är nåot jag lär kolla på. Lite halv dumt att de börjar när sommarlovet nästan är här eftersom man inte lär sitta hemma varenda Tisdag kl 20.00 då. Men på tisdag i alla fall på TV3 kl 20.00 !




!

De här kommer låta konstigt att jag säger, men jag längtar tills helgen tar slut !
Inte för att de inte är skönt, utan för då börjar den nya veckan som jag hoppas går lika snabbt som förra. För sen är de bara några få dagar kvar sen har vi ledigt i ja mer än 11 veckor. Underbart !


Förresten ny header, vad tycker ni ? =)

sommarkväll

Gud så härligt väder !
De var riktigt länge sen jag kände denna riktiga härliga sommarkväll. Gick ut och mötte älskling lite snabbt för ett tag sen, och ja jag frös inte ! Inte ett dugg, och den känslan älskar jag för då är de verkligen så mycket sommar de kan bli.
Perfekt krök väder men tyvärr blev de inget sånt i helgen utan spar mig till nästa Fredag. Så helvete om vädret inte är som idag då.


kommande vecka !



MÅNDAG: Skolan 08.45-14.55 Sedan Gym
TISDAG: Skolan 09.35-15.20 Sedan ingenting planerat än
ONSDAG: Skolan 09.00-16.00 Sedan Gym
TORSDAG: Cathrine tar studenten ! Så får se hur dagen blir
FREDAG: Ledig, och Älsklingen tar studenten !

inge skillnad

De blev inte alls mycket skillnad. De tycker inte jag, men i luggen blev de ljusare, men annars ser de typ ut som vanligt.
Ska snart måla nagkarna eftersom jag köpte tre nya nagellack idag med, i rosa men olika nyanser.

Vad ska ni göra ikväll ?


Slingning

Nu sitter jag här med färgen och ja mitt huvud mår inte alls bra. Så mycket och stark lukt i vårat lilla badrum. De blev för mycket för mitt stakars lilla huvud haha. Men får stå ut i nu 20-25 minuter och hoppas på att de blir bra !


soligt !



Hej !

Jo jag vet att bloggningen inte blivit av idag, men nu har jag hela kvällen för de. Har varit upptagen hela dagen på grund utav de super härliga vädret. Vaknade runt 11.00 idag och somnade redan vid 22.00 igår ! Helt sjukt, men gud så skönt de var att sova ut haha. Jag och älskling gjorde pannkakor till frukost, och bara myste. Och runt 14.00 började vi göra oss i ordning och sen dra ut. Vi mötte Tammo sen satt vi tre bara och tog de lugnt och njöt av solen. Super ! Har fått lite mera färg nu, men vädret ska ju hålla i sig hela helgen så hoppas på lite mera färg.

Sen har jag också köpt hårfärg så ikväll blir de en hel de nya ljus slingor. Ska börja med de snart.
Blir att inte göra så mycket ikväll, vill spara drickandet till nästa och veckan efter. Eftersom de både är Emil student, skolavslutning och jag fyller år så de lär bli en hel del, och dyrt kommer de bli. Så bara att sprar pengar nu.

shopping



Leggins - VeroModa 50:-
Bronzing puder - H&M 59.5:-
Max Factor False Lasch - H&M 149:-
Naglar - Kicks 100:-
Skor - Skopunkten 99:- !
Student present som jag inte säger något om, eftersom Älskling kommer att se de !

home sweet home ! haha

Hej där !

Nu är jag hemma efter ett par timmar i stan och middag hos hjärtat.
Jag Mikis och Angelica åkte in till Tcentralen runt 12.00 tiden, och började små shoppa lite. Efter ett tag kom också Kim in till stan och hängde med oss in i alla "tjej" affäerer hahah, stackarn. Men han ville de själv så vi behövde inte tvinga honom. Runt tre tog vi tåget tillbaka till Haninge och drog till Handen för att köpa ännu lite saker. Sen började jag röra mig mot Emil, för middag.
Och vi kom nyss hem till mig och ja ikväll blir de nog chill bara, känner mig inte alls bra Har världens huvudvärk och vill helst bara sova. Men nu ska jag gå och ta lite glass i frysen och sen, ja då får vi se.

Bilder på de jag köpte kommer om en stund !


haha

Hejsansvejsan !

Sitter just nu i skolan på fotolektionen. Och jag skulle ju ha framkallt, men en viss Angelica glömde skåp nyckeln haha.
Så de blir att bara göra absolut ingenting för mig fram till 12.00. Men de är skönt de med, lite utråkad bara. Men men nu ska jag gå och kolla vad dom andra gör, eller så tar jag en rökpause haha.

Puss

Byebye !

Nu är jag färdigfixad och ja ska börja gå om en halv timme.
Kom på att jag nog inte kommer kunna blogga fören runt 20.00 ikväll.
För först åker vi till stan och runt 3-4 drar vi där ifrån och då ska jag hem till Emil för han har bjudit mig på middag. Sedan lär vi ju vara där ett tag. Så vi får se när jag kommer hem, men håll utkick jag kanske får chans att sätta mig vid en dator. Och bilder på de som blir köpt kommer också ikväll.
Men ha de bra så hörs vi senare !



Mikis !


Angelica !

Fredag

Godmorgon sweeties !


Har ni sovit gott ? De har jag, jag somnade runt 00.45 tiden och sov ända tills 07.30.

Super skönt att de är fredag nu, Så man kan sova ut i morgon.

Men i alla fall sitter här just nu med en kopp kaffe och ska snart börja göra mig i ordning. Börjar kl 09.40 med FOTO och slutar runt 12.00. Ska framkalla dom sista bilderna nu eftersom vi inte har någon mer sån lektion, tror jag i alla fall. Men skönt att få de klart.


Sen tar jag Angelica och Mikis 12.31 tåget in till stan, och shoppar !

Synd bara att vädret är hur dåligt som helst, de är kallt, och ja fyfan.

De skulle ju bli sol idag ? Hoppas de kommer nu under dagen, annars kommer jag frysa ihjäl.


trött som jag vet inte vad

Har sutit och splet lite på spela.se...och blev grymt trött ska försöka hålla mig vaken till NCIS. Men de får vi se haha just nu är de i alla fall sex and the city. Men alla underbara bloggreaders, vi hörs i morgon sovgott och fröm sött !


du vet vem du är

Messet som jag fick alldeles nyss utav dig gjorde mig glad. Jag blir ledsen när jag ser att du inte är nöjd. Och jag blir glad av att höra sådana saker. Och du är som du är coh vet du ? Det duger du är bra som du är. ♥

Du är mer perfekt nu när du är du !


hörs snart

Nu springer jag och älsklingen i väg i regnet och köper isglass ! ♥

vill ha fredag nu !


forever21.com




någon mer än jag som verkligen längtar ?

Nu har nästan en hel vecka gått, bara i morgon kvar. Och de känns ju jätte skönt. Och nästa vecka går jag bara tre dagar, eftersom Cathrine tar studenten på torsdagen så då blir de nog att fira henne och sedan är alla lediga på fredagen för då går Emil och alla andra treor ut.

Lovet ska bli de bästa
massa sol
massa sommarkvällar
massa fester
massa tid att bara ta de lugnt på


skönt att de är över

Hej !

Nu är jag hemma igen och de gick bra hos tandläkaren. Jag hade tur eftersom min vanliga tanläkare var sjuk så fick jag Angelicas. Och hon var riktigt bra och skrämde inte skiten ur mig som vissa andra. Men innan jag skulle in höll jag på att spy, de var inte alls kul att sitta och vänta och se alla vita väggar och alla tanter i sina läkardräkter haha.
Men de gick bra och jag hade inga hål, och slippe rnu oroa mig för nästa besök. Eftersom de inte är fören om två år.

Vad har ni haft för er idag :) ?


Hejjjdå

Nu ska jag väcka älsklingen, sedan blir de ICA för att köpa cigg och sen mot skolan. Bloggar därifrån om jag hinner. Annars hörs vi senare i eftermiddag ! Ha en bra dag pusspuss



11 korta dagar kvar

Jag längtar som jag vet inte vad. Gud så skönt de ska bli att kunna sova hur länge som helst, sedan gå upp käka frukost på balkongen i solen. Dra ut med polarna och bara chilla galet i SOLEN. Och alla sommarkvällar som kommer ! Åhh tänk vad snabbt året har gått, men trots de behöver jag verkligen sommarlov. Bara att hålla ut i 11 dagar nu ! 


Torsdag




Vaknade för knappt en halv timme sen, och ja jag är helt helt död. Tur att jag bara har en lektion idag som slutar 10.25. Saammhällskunskap är de, hoppas tiden går snabbt. Sen blir de nog att sitta kvar ett tag med Josephine och Angelica, för att sedan ta 13.00 bussen från torvalla till handenterminalen.

Somnade runt 01.00 inatt och jag ångrar de nu. Skulle ha lagt mig jätte tidigt istället, för då skulle jag nog inte vara såhär trött. Men ska ta och börja fixa mig nu lite granna. Bloggar sen ! Pusspuss

Kvällen

Nu blir de ligga och sega framför  TVn

JUST NU: The girls of playboy mansion kanal 5
23.00 : Sex and the city på TV3

23.35: Navy CIS TV3


Sen hoppas på att kunna sova, eftersom jag börjar redan 08.40 !

Så Godnatt på er vi hörs i morgon.


Pusspuss


stuff










tandläkaren

Hej !
Vad har ni för er ?
själv kom jag nyss hem var och mötte älskling sne gick vi hit men vände på en gång för att gå och möta hans tvillingsyster. Men nu är vi här, och jag är hur pigg som helst eftersom jag somnade precis efter förra inlägget och sov till runt 19.30.

Usch i morgon ska jag till tandläkaren och jag har aldrig behövt att borra, allså inga hål. Men har trots de skräck för att sätta mig där och låta någon bara sitta och rota i min mun. Fölk tycker att de är konstigt att jag är så uppskrämd när de gäller TANDLÄKAREN eftersom jag aldrig behövt borra och så. Men den sitter där och jag kommer nog alltid vara nojig för de.


tralalaa

Snart är de helg gud så skönt, på fredag ska vi ju in till stan, jag Angelica och Mikis de blir lite shopping. Sen får vi se vad som händer resten av helgen. Har än så länge inga planer. En lugn eftersom de lär bli partaj helgen efter den och sedan på skolavslutningen och min födelsedag. Full rulle !



Vad har ni för planer till helgen ?

hemma och trött

Hej ! Nu är jag hemma, och jag tror jag gjorde fel i att gymma för min fot gör ondare nu. Måste ta de lite lugnt. De skulle ju vara katastrof om jag måste halta på skolavslutningen och när jag fyller år.

Jag fick i alla fall reda på att jag har ett VG i svenska A kursen och då blev jag glad. Sen hade vi bara öppenverkstad kvar och de gick snabbt. Vi har nyss beställt mat eftersom mamma kommer hem om ett tag, och jag tror inte hon känner för att ställa sig och laga mat. Puss


Skolan

Hej på er !
Sitter just nu på engelska lektion som slutar om drygt 20 minuter. Skönt för då har vi bara en timme kvar i skolan. Är trött som jag vet inte vad, och vill bara lägga mig ner och sova. Men ska till gymmet en stund efter med Angelica.

Hade nss redovisning, de gick sådära eftersom jag inte kunde texten så bra så de blev att mina ögon bara kollade på pappret. Men de var väl bättre de än att jag sket i att göra de.
Vi hörs när jag kommer hem runt 17.00 ! Ha de bra så länge puussss



Bye Bye

Nu ska jag vecka älskling och sen ska vi upp mot centrum köpa cigg och sedan gå mot skolan. Hörs senare !

shopping


Lite saker jag tänkt att köpa på fredag, är lite osäker på dem två första linnena s¨å vi får se hur långt plånboken räcker. Eftersom jag måste ju ha råd att leva fram tills den 10.e. Sen ska jag ju handla student present. Men är helt lost i huvudet, kommer inte på någonting. Eller de kommer upp massa ideér men dom låter inte bra. Hmm ?













Onsdag



Hur mår ni ? Själv är allt helt okej men jag är helt död. Usch min nacke gör ont har inte alls sovit bra inatt, men vet inte riktigt vad jag gjort. Legat fel med huvudet i alla fall.
Lyckade i alla fall se klart NCIS igår utan att somna, somnade runt 01.00 tiden.

Men nog om de nu ska jag snart börja fixa mig, börjar kl 09.00 som jag sa igår med Bild. Sedan blir de Matte & Engelska och klockan 14.00 har vi öppen verkstad. Så runt 16.00 slutar jag. Då blir de raka vägen ner till gymmet !

hmm ? Just NU

DESPERATE HOUSEWIVES på kanal 5 nu ! fast utan Eddie.....


Brothers & Sisters

Vad har ni söta läsare för er ?

Själv gör jag inte alls mycket kollar som sagt på Brathers anf Sisters och de är spännande, undra om Robert klarar sig ? Men de måste han ju göra. Annars är ju inte serien som den ska haha.
men i morgon börjar jag 09.00 så lär väl slänga in något inlägg vid 07.00 ! Sov gott och dröm sött !


Tatto

Jag har tänkt att jag ska tatuera mig, men inte riktigt än. Eftersom jag fortfarande inte har hittat något jag verkligen känner WOW till om man säger så. Har tänkt att ha en liten bara vid fotleden, någon krusidull och kanske en blomma och sedan att de står Storebror. Att de ska storebror har jag redan bestämmt, för länge sen. För de vet jag att jag aldrig kommer ångra. Men jag vi ha något brevid men kommer inte på vad. Sedan har jag tänkt något vid skuldran eller nacken. Men först och främst den vid fotleden.

Är de någon som vet någon bra sida med olika tatueringar ? För jag hittar bara en massa sånna jag inte alls är ute efter. Så ge mig tips !


äntligen funkar blogg.se

Halloj !

Nu är jag hemma efter ännu en dag i skolan och en dag närmare lovet !
Varit en helt vanlig dag och jag älskar verkligen de här med att solen är här och man verfkligen känner sommarvärmen. Super ! Vi ställde ut våra rondell hundar också, min och Angelicas står i rondellen mellan systembolaget och statoil i handen. Supersöt haha.
Ska snart gå och möta älskling om jag nu kan gå eftersom min fot gör så förbaskat ont. När man inte ska pilla på saker och ting då gör man de alltid. Utan att tänka på hur ont man får sen. Men nu får jag skylla mig själv.
hörs senare pusss



Förresten, är de fler än jag som ofta får problem med blogg.se ? Att man inte kan logga in eller spara sina inlägg ?

I morse funkade inte blogg.se !

Hur har eran natt varit ? Sovit gott ?
Själv somnade jag runt 23.40 och de var super skönt att få sova så många timmar !

Idag börjar jag som sagt 09.35 med Svenska men jag har omprov i engelskan eftersom de fortfarande inte blivit av att jag gjort de. Men idag ska jag vare sig "monstret" vill eller inte.
Sen har vi bara keramik bil och idrott. Men vi kommer säkert få sluta tidigare eftersom de är onödigt att börja med nya saker specielltå keramiken. Men men vi får se. Annars slutar jag i alla fall runt 16.00


See yaa !

I morgon börja jag sent, eller senare än idag runt 09.35 men lektionerna är ju så slappa nu så man börjar ju undra vad man gör där. Men de är bara att bita ihop så att man får sitt studiebidrag haha. Men nu ska jag  kolla klart på sex and the city och sedan de vanliga NCIS.
Vi hörs i morgon alla bloggläsare ! Puss



inte långt kvar

En bland förra årest sommarlåtar !


shoohoooo

Saker att göra denna vecka

Stan på fredag med Angelica och kanske Mikis och då ska de köpas både de ena och andra

Tjocktröja en vanlig enkel från H&M

BronzingPuder H&M

Naglar

Studentpresent

Och försöka hitta något sött till Morsdag

Inte så mycket men lite granna, får shoppa mer efter jag fyllt år, så brukar de alltid bli.


back on track

Inte mycket bloggning ikväll...jag vet. Men min laptop crashade efter sista inlägget internet började strula och ingenting funkade. Men efter några timmar knep och knåp lyckades Emil få till de. Och ja nu funkar den och jag är back on track !
Är super glad, vart så orolig över att den inte skulle gå och fixa.

home

Hej hej !
Hur har eran dag varit än så länge ? Min har faktist varit sjukt nice, helt underbar. Man märker att sommaren är här och lovet närmas. Och de gör mig super glad.
Första lektionen var Engelska, men där hände typ ingenting eftersom de är uppsamlingsveckor. Så skrev klart min bokrapport och sen a satt jag och inte gjorde någonting. På matten fick vi bara reda på resultatet från Nationella i A-kursen, och jag kan väl säga att de gick bra ? Var Godkänd hade 26,5 och de var 7,5 poäng över G-gränsen och de är jag glad för, eftersom matten alltid varit lite av ett problem. Fast förstår inte riktigt, gör precis sama saker som sista året i grundskolan och här ligger jag bra till jämnfört med dära. Kanske något fel på förra läraren i gammla skola ? Haha
Sen hade vi ESO vi gjorde klart våran rondell hund men de gick så snabbt, sen hade inte jag ett dugg att göra så fick hjälpa Angelica lite, eftersom hon började lite senare än oss andra har hon lite uppgifter kvar. Men de är ju förståligt,

Efterskolan drog jag och Angelica till gymmet, men kunde inte gymma så mycket eftersom ja min fot gör förjävligt ont. Men lite i alla fall blev de, sen åkte vi och solade. Superskönt.


Angelica gjorde kroppsmålning ! Haha


Våran otroligt frymma rondellhund ! Haha rosa och allt

IQ

IQ-test hur iQ befriad är du?
Har du...


(x) ...sprayat hårspray i ögat?
(x) ...trasslat in ditt hår i hårborsten?
( ) ...gått in i en lyktstolpe?
(x) ...fått tuggummi i håret?
( ) ...fastnat med tungan i ett räcke på vintern?
( ) ...slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?
(x) ...missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?
( ) ...trampat barfota på en igelkott, geting eller liknande?
(/) ..tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärtom?
(x) ...slagit dig på fingret med en hammare?
(x) ...råkat trycka på stängav-knappen på datorn?
( ) ...snubblat på en fotboll?
( ) ...gett kattmat till din hund?
( ) ...kallat en lärare för mamma eller pappa?
(x) ...stoppat in en cigarett på fel håll i munnen?
(x) ...fått IG på mer än fem prov i rad?
( ) ...sprungit på ett litet barn?
(x) ...gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?
( ) ...tryckt in din nyckel i fel skåp i skolan och försökt att öppna?
(x) ...frågat vart din mobil är när du håller den i handen?

Multiplicera nu ditt resultat med 4
10.5 x 4 = 42

Resultat:
0-25% Du är rena geniet
25-50% Du kan ju vara smartare
50-75% Du kanske borde gå ett år extra i skolan
75-90% sök hjälp

goodbye

Nu har ag fixat klart mig, de fick bli korta leggins och ett turkost ginalinne och ett vitt från HM. Ska väl böra gå om en halv timme antar jag, och till dess blir de att plugga på ett engelska kapitel som ag har omprov i idag. Hoppas jag i alla fall för annars har ag läst i onödan och kommer inte komma ihåg något den dagen.
Men men vi hörs när ag kommer hem runt 17.00 eftersom jag ska till gymmet också !

25.05.09

Godmorgon alla bloggreaders !
Har ni sovit gott ? De har ag när jag väl lyckades somna. ag försökte sova redan runt halv tol tolv i går kväll, för jag verkligen kände att kroppen behövde de. Men jag märker snabbt att de är en sån där kan inte sova dag ag låg och vred och vända på mig i flera timmar, och runt 02.21 tror ag klockan var då somnade ag. Eller de var sist ag kollade på klockan. ag hatar att ha såna där nätter, man känner sig trött i kroppen men ändå går de inte...

Nog om de, idag börjar jag 08.45 med Engelska och sedan Matte, ag hoppas verkligen vi får svaren på hur de gick på nationella proven idag. Sen är de Lunch och runt 12.00 börjar ESOn. Men vi borde få sluta tidigare eftersom jag och Angelica nästan är klara med våran "rondell hund"


Puss



Söndag

Shooho !

Hur har eran söndag sett ut ?
Min har varit den vanliga ta-de-lugnt-dagen. Bara legat och slappat, jag och älsklingen har också övat lite på Körkorts Teorin, men som sagt har jag ingen brådska. Men varför inte börja redan nu så jag sedan är 100% att jag kan de ?
De skulle ju inte vara kul att inte klara av provet, trots att jag hört att de är hur många som helst som måste göra om de.
Men jag känner och vet att ag kan klara av Teroiprovet, och då vill jag försöka. Men man vet aldrig jag kanske sitter där den dagen och får minnesförlust ? Gud vad hemskt ! Haha

Jag har för ett tag sedan duschat och nu ligger jag bara i segen och segar. Ska snart kolla på CIS men först ska jag fixa och trixa lite mer på bloggdesignen. Lite nytt har i alla fall kommit upp.

De visste ni inte om mig


:)


kommande Vecka


körkortsteorin

Hallojsan

Blev inget gym idag eftersom jag och Emil fastnade framför Körkortsteorin. Har suttit och försökt plugga in lite grnna nu sen 14.30 tiden. Men har ju mer än ett år på mig så ingen brådska.
Vad har ni själva gjort idag ?


090524

Hej Hej

Vaknade för drygt två timmar sen av att Emil inte kunde sluta hosta, men de var lika bra för jag skulle ändå upp.
Vi har bara legat och segat i sängen en dess. Käkat frukost och så. Om två timmar ska jag börja röra mig ner mot gymmet, tror att de bara blir jag idag.
Bloggar mer senare

Ny dag och nya tag i morgon !


Gina Tricot






















mys med glass med älsklingen



Nu är jag hemma igen, vi gick till Emil runt 18.00 tiden sen kollade vi på en film som gick på kanal5 tror de var waterboy.
Sen gick vi där ifrån men när vi var här hemma igen märkte jag att jag glömt mobilen där. Så då var de bara att vandra tillbaka. Men nu är vi här och sitter och myser med lite glass och jag dricker kaffe, men inte han haha.

Hörs senare



Nu blir de middag alldeles strax, någonting med kött !

Beslutsångest

Fick ju en ny Mobil i julas, men de var en Nokia Musicxpress, och jag var nöjd med den. Men märkte ganske snabbt att jag inte alls är en Nokia-typ. Så bytte tillbaka till Min gammla Sonyericson S500i men skalet sprack och gick sönder nu i veckan. Garantin har ju gått ut också så kan inte byta eller laga den. Så funderar på att önska mig en nu närjag fyller år. Eller om jag skulle få pengar så kanske de är dax att köpa en. Men vet inte vilken, beslutsångets. Här är några jag tänkt på...
 
Sonyericson W595 2290:-

 
Sonyericsson W995 4790:-


Samsung U600 1395:-


LG KU990i 2095:-

Babyliss



Babyliss Icurl

Har sett reklamen på TVN ett par hudra gånger, och jag vill verkligen ha en sådan.
Brukar inte ha lockat hår, hade de oftare förrdå innan jag kastade mitt sett med bland annat lock tång, platt tång och allt var de nu var där i. Men nu är jag sugen på en sån, och se hur de blir. Men vet tyvärr inget pris får kolla upp de senare !

hemma

Hej !

Nu är vi hemma igen, vi tog en promenadner till Coop Forum för att handla myggnät till fönstret eftersom nu när sommaren nästan är här kommer de alltid in så otroligt mycket flugor, mygg och allt sånt där. Skönast är att slipa getingarna ! Sen köpte jag blomm frön också, eftersom jag t'nkte plantera de och ge till Mamma på morsdag, sen självklart något mer men de har jag inte köpt än. Så får se vad de blir.


Hejdå



Nu åker jag och hjärtat till Coop Forum !


090523



Har ni sovit gott ? De har jag, somnade runt 04.00 igår kväll låg och kollade på Judiths domstol.
Och vaknade runt 12.00 idag av att älskling la sig på mig och började kikla mig ! Hur snällt är de ? Haha nej men de var väl lika bra, nu har jag i alla fall inte sovit bort hela långa dagen. Men vädret är lika trist som dagarna innan, regn regn och regn. Men har hört att de i alla fall ska bli varmt och soligt i morgon. SKÖNT

Hur ser eran Lördag ut ? Själv har jag inte kommit på något alls att göra än, de ser inte så lockade ut att gå ut i de här vädret så får se hur jag gör. Nu ska jag i alla fall käka frukost och sen hoppa in i duschen !

Ny design

Så...Vad tycker ni ?
Skulle jag kanske haft kvar den lite mer rosa designen, eller var denna bättre ? Själv är jag lite tveksam, men tror att jag gillar den nya lite mer. men vem vet i morgon kanske jag ändrar tillbaka. Vi får se helt enkelt.
Ska gå och borta tänderna alldeles snart och sen sätta på en film, tror jag haha.



hjälp ?




Någon söt som skulle kunna fixa den bakgrunden till mig ?
Så att den inte börjar om, om ni förstår vad jag menar. Utan att de lila krumelurerna endast är i vänstra hörnet och resten fortsätter svart. Skulle var jätte gulligt om någon kunde förklara för mig, eller hjälpa mig med hela bilden ! :)

försöker igen !

Gud jag vet att jag sagt de här måga gånger nu, men vi gör ett försök till på att verkligen försöka och inte tappa orken. Jag ska göra om designen. Har någon något tips på var de fins grymma bakgrunder ?

see you later ! ;D

pyssla

Halloj :)

Vad har ni för er ?
Själv har jag bara haft en lugn kväll för mig själv, de blev att ta ett varm bad oh bara pyssla om sig själv. De behövs ibland ! :) Och nu sitter jag och letar efter en bra rulle, men har sett alla så vi får se hur de blir med de,

Förresten har någon bra förslag på studentpresent till pojkvännen, komentera då ! :)

längtar

Lördag, Söndag,

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag Studiebidraget kommer , Lördag, Söndag Morsdag,

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag Cathrine tar studenten, Fredag Emil tar studenten, Lördag, Söndag,

Måndag, Tisdag Skolavslutning


Kväll


Hejhej !
Vad har ni för er denna kväll ?
Själv lär de bara bli chill, skit dåligt väder så de blir nog en inne kväll. Men vem vet får se vad som händer senare.
Känns inte som en fredag idag tycker jag. Känns som de typ är Onsdag ?
Men de kanske är för att de är en låång helg.



Fredag

Halloj !
Idag vaknade jag runt 11.30 av att emil inte kunde vara tyst haha, men skulle ändå gått upp runt den tiden så de gjorde inte så mycket. Dagen började med att jag och Mamma bråkade som jag vet inte vad, men vi löste de ganska så fort. Men de var inge vidare kul kan jag säga. Senare har jag och Älsklingen bara haft en mys dag legat i sängen och pratat och bara haft de underbart.
Sen har jag hjälpt mamma och baka lite också. Och brödet var faktist jätte gott.
Vad har ni haft för er idag ?
KOmmer bloi mer bloggning nu under eftermiddagen kvällen, de är jag nästan säker på. Men mitt internet har börjat krångla nu igen och man blir bara irreterad när allt tar år att göra för att de har segat ner så mycket. Men jag hoppas Emil kan lösa problemet åt mig eftersom jag själv suger på sånt !
Så vi hörs om ett tag nu ska jag upp till ica !
PUSS





såja

Jag lovar att bli bättre med bloggningen. Har inte haft dne där lusten och varit ganska tom i huvudet men de kommer tillbaka. De lovar jag både er och mig själv. Alla har sina dåliga dagar.

Men nu ska jag ta och kolla på TV eller sätta på någon bra rulle får se hur jag gör.
Sov så gott så hörs vi i morgon  ♥


NCIS

Har just kollat på NCIS med älsklingen, och jag börjar bli trött men ska inte sova på ett tag i alla fall. Vill sova ut i morgon och de ska sovas länge. Och de funkar inte riktigt om jag somnar nu:)
Så ska sysselsätta mig med någonting som inte gör mig trött. Men vad de är, de har jag inte kommit på än.
Knakse sitta och leka lite med olika bilder på photoshop, eller hitta något annat !


dusch !

Vad har ni bloggreaders för er denna kväll ?
Själv gör jag inte alls mycket, kolla lite granna på filmen på TV6, men kommer inte på vad den heter. Men typ du, jag och Dupree, tror jag i alla fall.
Men nu ska jag hoppa in i duschen !

hemma igen

Hej !

Idag har de inte hänt speciellt mycket vid 14.00 fick jag och Emil reda på att en killa hoppade ner från Torvalla bron utav Emils polare. Men när vi kom dit hade ambulansen åkte iväg. Ingen vet fortfarande inte vem de är. Men men

Sen drog vi hem för de var så äckligt väder ute, kvaft och luften har bara varit usch haha. Senare drog vi till Emil och sedan ut med Micke, vi gick till ica sen hem till Micke för att han skulle lämna lite grejer han köpte. Vi chillade i en park och gick sedan mot Linus för att Micke skulle låna något spel. Sen vandrade jag och Emil hemmåt och ja nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra får se senare !

:)



Jag somnade efter NCISigår var helt död så hann inte blogga något mer.
Idag är dom flesta lediga, känns ju super sköntmenvetinte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske ner till gymmet men har ingen aning om de är öppet idag eller inte. Eftersom de är en RÖD dag.
Jag bloggar mer om ett tag för nu ska jag göra frukost till mig och älsklingen !

nigth

Nu har jag plockat och fixat i hela mitt rum i några timma, men är inte klar än. Rensar lådor, i garderoben och så. Sen måste de damsugas och tvätta fönster med. Men de får bli en annan dag !

Vad har ni för er denna kväll ?
Förresten, minns ni när jag skrev omatt jag sökte sommarjobb ? Jag fick ju inget i Haninge kommun. Och idag fick man svaren från stockholms läns landsting, och nej inget jobb där heller. Men jag har fortfarande ett hopp kvar och de är Karolinska sjukhuset och Stockholms omvårdnads område. Usch vad ska jag göra annars hela sommaren utan pengar? Mamma och pappa sa att de skulle fixa sig trots allt, men inte så mycket som lönerna låg på. Men de känns i alla fall lite bra, men de skulle vart så skönt att få ett sommarjobb. Får hålla tummarna nu till första juni!


Sommarfrisyr



Så får du enkelt sommarsvall

Med en fön, en rund borste och lite mousse


Gör såhära :

- Tvätta håret och lägg i lite mousse eller volymgivande lotion i hårlängderna


- Håll huvudet upp och ner, och förna det halv torrt. Genom att föna de medans huvudet är upp och ner ger håret volym ända ner från rötterna


- Gör en bena med en vanlig kam, och föna sedan håret med en rund borste,

rulla upp håret på borsten och föna det torrt bit för bit.


- Lyft håret från botten med fingrarna samtidigt som du fönar kramar du de lite lätt med extra mousse.


- Massera sedan hårbotten med fingrarna och får de att se ut som en "dagen efter look"


- Avsluta med lite hårspray och lite glansdroppar i topparna

 


Nivea Diamond Glass Styling Mousse ca 49.50



Enkel rund borste


Glisten Shine Drops ca 137:-


home

Jag en pissdag idag, sjukt dålig. Vaknade kändes som en vanliga dag. Men när jag och Älskling började röra oss ner mot skolan fick jag typ yrsel, och kännde mig hängig. Svettats som en gris, och mått illa. Och på de har jag mensvärk !
Inte kul asso...

Men men ska ta de lugnt nu ett tag, fick gå hem från skolan runt 11.30 tiden så nu blir de bara lugnt för mig i några timmar. Ska ta och läsa CHIC som nyss kom i brevlådan. Sedan tror jag att jag kommer gå ner till gymmet om ingenting blir värre. Men vi får hoppas att de blir bättre !

<3



Jag vaknade för en lite stund sen, runt 06.30. Har ni sovit gott ? De har jag, somnade redan innan förstareklamen på NCIS och sov sen jätte skönt. Jag har tänkt på en sak, förr kunde jag vara vaken till 02.00 tiden trots att de var skola jag hade gymmat och massa grejer, men nu blir jag alltid trött då. Kanske har min kropp stältt in sig på den tiden nu ?

Jaja, min dag börjar i alla fall 09.00 med BILD i två timmar, inte så kul eftersom jag är klar med allting och känns lite onödigt att börja med något nytt. Men vi får se vad jag hittar på. Sen efter LUNCHEN vid 12.00 har vi MATTE, hoppas på att vi får svar redan idag om hur de gick på Nationella provet både igår och förra Onsdagen.
Sen efter matte lektionen ska hela klassen åka till Konstfack, tror de vara någon konst skola och kolla på någon elevs sak. Låter inte lockande och de ligger ända borta på Telefonplan.
Men nu ska jag fixa mig lite !

!

Ska kolla klart på Brothers&Sisters och sedan NCIS, sen blir de sova för mig.
Börjar redan kl 09.00 men ska bli super skönt med den långa helgen !


fyfan

Gud så dåligt att Eddie dog !
fyfan, de var ju liksom hela serien, alla dom fyra hemmafruarna so varit med hela tiden.
Serien kanske är på väg mot sitt slut eller vad tror ni ?

TV

Desperate Housewives nu !

.....


rätt lätt



Tänkte visa hur man nu gör de där med att få youtube låtarna till vanliga MP3 filer

Gå in på www.youtube.com (som jag tror ni alla vet) Sök sedan efter låten ni vill ha och kopiera länken under WEBBADRESS




Gå in på




Klistra in länken du nyss kopierade där första pilen pekar

Och ändra sedan i luckan brevid till MP3 (sound only)


Tryck sedan på den GRÅA rutan där det står convert !
Låt sedan den ladda och när strecket kommit ända till completed
ser du en läkn längst ner, du hörgerklickar och väljer spara mål som...



Sen har du din låt och de är bara att lägga in på mobilen eller kanske ipoden !

En fågel viskade i mitt öra :)

Fick nyss syn på ett jätte bra tips om hur man fixar youtube låtarna till mp3 filer. Tänkte att jag kunde lägga ut de om en stund :) Så håll utkik !


home

Hej !
Nu är jag hemma igen, vi hade en ganska kort dag. provet vet jag inte riktigt vad jag ska säga o, inte var de lika lätt som sist i alla fall, men jätte svårt var de inte heller. Typ lagom haha, men de var mer att man fick tänka längre o så. Vi får väl reda på betygen nästa vecka, de hoppas jag i alla fall.
Sedan på keramiken hade vi inget alls att göra, så vi fick börja med bilden och alltså sluta redan vid 13.40 men sen hade jag Angelica och Josephine Idrott, och ja Josephine vann igen på basketen. Och för mig gick de itne alls något bra.

Senare får vi se vad som händer ska chilal nu !



usch

Nu är jag nästan klar ska fixa och torka håret om en liten stund..
Att plugga såhär tidigt går inte alls bra, usch de är dom delarna i Matten som jag inte heller är så värst bra på. Så vi får se hur de här går, tänker inte hoppas för då kanske allt går åt helvete. Menjag får göra mitt bästa, och sen se hur de går.
Hörs när jag kommer hem vid 17.00 tiden !

Nationella



Klockan närmar sig 7 och jag sitter och pluggar ?! De är helt sant 7 på morgonen och jag pluggar. Kankse för att jag inte gjorde de igår ? aja skitsamma, de är svårt i alla fall. Och Nationella provet är på 2 timmar idag, inte kul !
Men hoppas de går bra i alla fall, fast de är ju inte hela världen i fall man misslyckas, man får ju göra om har jag hört.

Igår i alla fall kollade jag och Emil på The Da Vinci Code, skit bra i början men sen blev de mer tråkig fast de kanske var för att jag sov och vaknade hela tiden ? Får ge den ett nytt försök. Men nu ska jag börja göra mi i ordning sammtidigt som jag pluggar och dricker kaffe. Hur ska de här gå haha ?

09.00-11.00 Nationella
11.00-11.30 LUNCH
11.30-13.45 Keramik
14.10-15.20 Bild
15.30-16.15 Idrott

<3



tv tid nu ;D






Nu har jag legat och halv kollat på CSI och snart börjar Ballar av stål och sedan blir de NCIS som vanligt, haha. Äntligen har magvärken gått över ! Är överlycklig, men ska inte vara för glad då kanske de kommer tillbaka. Men skriver mersenare !

viking



Sitter just nu och kollar på olika kryssningar i sommar, mest priser och så. Eftersom vi alla ska ta en till tripp i sommar :)
Och de är ju inte långt kvar till lovet och såna båtar är alltid lika kul, och jag verkligen älskar TaxFreen haha !

Gina Tricot


sovit



Efter sista inlägget sommnade jag, och de var faktist skönt. Sov inte så länge men nästan all värk gick bort. Och de är jag glad för. När jag vaknade käkade jag lite middag, sedan gick jag och mötta Emil och Gabbe för att gå til Ica. Och nu är jag och Emil hära. Ikväll tror jag att vi ska kolla på Da vinci koden, men den låter inte så lockande, men eftersom uppföljaren låter mycket bättre, kommer inte på namnet just nu. Men den vill jag se så kanske fattar mer omman ser den första först.

inge vidare kul

Hej !
Nu är jag hemma igen, efter en skoldag som kännts sååå lååång ! Redan i morse kände jag hur sjukt trött jag var men jag pallrade mig i väg ändå men har kännt mig hängig hela dagen. Lite smått rädd att bli sjuk nu när deänteligen är en ganska lång helg på gång. Och på sista lektionen fick jag världens mensvärk och då menar jag världens värsta. Usch får se ungefär en gång i månaden och de är hemskt. Jag kan inte gå jag kan inte skratta jag typ måste huka mig framåt för att inte skrika av smärta. Usch idag vill jag inte vara jag ! Hatar att få just sådär ont. Men har nyss tagit en alvedon, och hopas att de kanske går över :) Blir nog inget gym eftersom jag inte lär kunna ta mig ner dit överhuvudtaget.


bye bye

Nu ska jag snart väcka Emil sen ska va börja gå ner mot skolan. Usch jag vill verkligen inte idag, jag vill bara stanna hemma i min säng och SOVA! Sjukt skönt att de bara är tre dagar denna vecka sedan LEDIG ! Vi hörs senare i eftermiddag !

13 månader <333


jag älskar dig ! ♥

fyfan vad jag längtar !



Vecka 21 Måndag 18 maj  Tisdag 19 maj   Onsdag 20 maj 
Torsdag 21 maj  Fredag 22 maj  Lördag 23 maj Söndag 24 maj

Vecka 22 Måndag 25 maj Tisdag 26 maj Onsdag 27 maj
Torsdag 28 maj Fredag 29 maj Lördag 30 maj Söndag 31 maj

Vecka 23 Måndag 1 juni Tisdag 2 juni Onsdag 3 juni
Torsdag 4 juni Fredag 5 juni Lördag 6 juni Söndag 7 juni

Vecka 24 Måndag 8 juni Tisdag 9 juni (skolavslutning)

10 skol dagar kvar bara !

Måndag



Har ni sovit gott ? De har jag trots att jag just nu önskar att jag fortfarande lågkvar i sängen och sov.
Vädret idag är verkligen ingen höjdare, helt grått och de är kallt. Sitter här och fryser somjag vet inte vad.
Men men de var väl bara att ta sig upp, trots att jag mycket hellre skulle legat kvar där.

Min första lektion idag är Engelska, usch sedan Matte, då hoppas jag i alla fall vi får svaren från förra veckan Nationella.
Och efter Lunch runt 12.00 är de ESO. Sen är klockan äntligen 14.55 och vi slutar ! Haha
Nej men nu ska jag ta och dricka mitt Te och börjar göra mig i ordning.


CSI
















Nu ska jag kolla klart på CSI som går på kanal 5 just nu och sedan ska jag försöka sova. Är inte direkt trött, men känner att jag måste försöka sova, ska upp redan vid 06.30 i morgon så bloggar då ! Puss

planer



Måndag; 08.45-14.55 skola, sedan gym runt 16.00
Tisdag; Nationellt prov, slutar runt 16.00 Får se vad som händer då
Onsdag; 09.00-16.00 Skola sedan direkt ner till gymmet
Torsdag; LEDIG ! skönt inga planer än så länge mer än gymmet
Fredag; LEDIG !  Ingenting planerat än
Lördag; Sova ut och ja vad händer  ? :)
Söndag; Min vanliga ta de lugnt dag, och ner till gymmet

Nelly.com


När jag ser dom sjukt söta små klänningarna tänker jag; Sommar, en varm solig dag och bruna ben !
Såg dom nyss inne på nelly.com och ja jag blev nästan lite smått kär. Men de finns liknande i andra affärer för andra priser. Men den guldiga är värd sitt pris tycker jag.

gym

Hej nu är jag hemma från gymmet och har hunnit käka middag och duschat. De var verkligen skönt att komma ner dit idag, lite folk så man slapp vänta på alla maskiner i alla fall. Ska dit i morgon med, om inget kommer ivägen haha.
Ikväll blir de nog bara chill, borde egentligen plugga eftersom jag har Engelska prov i morgon tror jag eller på onsdag. Eftersom jag aldrig hann göra de i torsdags.
Hur ser eran söndag kväll ut ?


@ emils place

Shoooho !
Tänkte bara säga att jag lever och de blev ingen tur till stan utan vi blev hemma. Sitter just nu hemma hos Emil vi har bara legat och myst och chillat galet. Ska snart hem till mig och hämta gymkläder och sedan vidare ner dit, med Tammo och Angelica PUSS

Norges Nationaldag


Somnade runt 03.30 igår och vaknade redan vid 11.00 tiden. Är sjukt trött just nu, och har precis börjat göra mig i ordning. Jag och Emil får se om vi drar in till stan eftersom de är Norges National dag, eller om vi struntar i de. Men de är upp till honom. Blir de inte stan för oss drar jag nog ner till gymmet runt 15.00.
Men snart ska vi i alla fall brja gå mot honom sen får vi se.


så nu ska jag sova

De blev inge sova för mig utan jag fastnade framför photoshop, när man väl kommer in i de är de svårt att få ett stopp. Så har suttit fast där nu i någon timma om inte mer. Trots de fattar jag fortfarande inte helt hur man gör med allt osv.
Men nu säger jag Godnatt och Sovgott på riktigt, och hoppas på att min bloggtorka är slut i morgon. Och att jag fått tillbaka mitt idéhuvud !


skönt

nu är dagen över känns skönt för de har verkligen inte hänt ett skit. ubertråkig, men men ny dag i morgon. Eller ja egentligen nu men ska sova lite först innan jag tar nya tag haha. Vad har ni haft för er idag och vad tyckte ni om att Norge vann ? :)


Eurovison

Sitter och halv kollar på eurovison songcontest, och just nu ser de faktist ut som Norge vinner.
Och ja sveriges låt, tycker jag verkligen inte om fyfan. Men vi ligger i alla fall på 16.e plats. Men kul i fall Norg vinner !
Dom har ju sin ompratade national dag i morgon också. Får se hur jag och Emil gör, kanske in till stan eller så gör vi inget speciellt. För jag har väl inte glömt och säga att min älskling kommer där ifrån ? :)


-



Ja kvällen blev inte som planerad, vi drar inte till Hill.
Så vi får se vad vi hittar på för tillfället ska vi bara ta de lugnt, sedan drar vi nog ut men några andra.
Puss

segdag

Halloj !
Vad har ni för er alla underbara läsare ?
Själv har jag inte gjort ett skitidag, bara legat och slappat med älsklingen. Och min dag kommer nog att fortsätta så, skönt säger jag bara ! Men ikväll vet jag fortfarande inte säkert på vart vi alla ska, men de kommer nog upp lite senare.
Försöker få tag på Favorit & Micke just nu, men får inget svar haha. Ska nog snart hoppa in i duschen i alla fall, sedan börja leta kläder och försöka se vart kvällen leder.

Jag har en aning blogg torka just nu, så ge mig massa tips på vad ni vill läsa om vad ni tycker är intressant. För min bloggtorka vill jag ha ett slut på !

lite om kvällen

Kvällen började i alla fall med att jag, Emil, Mikis, Gabbe, Tammo och Angelica satt och väntade på dom andra. Eller de blev många olika ställen som vi väntade på dom. Sen runt 21.00-22.00 kom dom andra och då blev de lite mer fart på kvällen. Men inget speciellt hända, utan de blev mer en chillkväll men de blevv bra tillslut.
Ikväll hoppas jag på bättre stämmning och bättre humör på oss alla ! För vi ska hem till Hill, om han blir ensam hemma, annars får vi se. Nu får ni lite bilder, inte många alls men men :)


Mikis, ibörjan av våran lååånga väntan på dom andra

Fint bara, haha

En glad Favorit !

Mikis näspiercing tappades, och sedan Michis örhänge

Inte den bästa men men :)

Jag blir glämd mellan Angelica och Michis

Gabbe, Emil och Favorit !

Micke, Älskling och Hill

.



Jag och Emil vaknade nys, och gud vad jag känner mig seg. Kvällen blev inte så lyckad i början utan bättre mot slutet.
Men nu ska jag gå och göra frulpst till oss så jag berättar mer sen, men de finns inte så mycket att säga

utgång

Nu är jag färdig fixad och ska snart ut för att möta upp Mikis. Sedan kommer också Emil, Gabbe, Angelica, Micke och kanske Linus och Hill. Vi ska kröka ltie smått ikväll vad jag vet men vi får se var kvällen leder oss.
Så vi hörs i natt om jag inte komemr hem sovandes !


Storebror, jag älskar dig och saknar dig


Foto; Gabriel Malmkvist ( rowbeetakesphotoa.blogg.se)








jag saknar dig






Godmorgon

Jag vaknade av att både Angelica messade och Emil ringde runt 09.15 så jag kunde inte somna om. Jag har nyss duschat o så. Och idag lär de inte bli så mycket bloggning.

Min dag

11.30 möta Tammo
ca 12.30 åka till österhaninge
Ingen aning om hur länge jag/vi blir kvar där
Sedan ikväll blir de att kröka lite, får se var och så senare.

Men nu ska jag fixa mig lite granna bloggar mer om ett tag !

storebror

Jag har skrivit miljontals gånger att jag saknar min Storebror. Jag har skrivit att han lämnat oss. Men jag har aldrig skrivit varför.
De var förra året just under den här tiden, han började hänga med lite gammla polare från då han var yngre. De var sånna som alltid hållt på med droger och allt som man kan testa.
De hade min bror också gjort, men de gick några år då han itne höll på med sånt. Men han åt alltid tabletter mot vissa saker och ting, men inte för att droga de. Inte under dom åren. Men han mådde aldrig riktigt bra, de fanns vissa perioder då han var den gladaste människan jag visste. Och humorn han hade kommer ingen kunna slå. Men sen kom peroderna då de bara gick nerför. Och de var just under den här tiden förra året då han fick tillbaka sina gamla polare och då började de igen. Och bara på en vecka såg man hur mer och mer nere och förstörd han såg ut att vara. Men vi alla hade varit med om de förr. Mer eller mindre.
Mitt sista samtal till honom var för exakt ett år sen den 14.e maj
Jag minns att jag bad om pengar ( som jag ångrar idag) Men han hade inga, han darrade på rösten men lät ändå så glad. Han frågade hur allt var med Emil, och han var verkligen pratglad, men han lät så konstig så jag kände att något var fel. Hans sista ord var Jag älskar dig min käraste syster. Dagen efter ska mamam dit för att ta en fika. Men ingen öppnade dörren. Så hon gick hem och hämtade extra nycklen som hon hade fått hon gick tillbaka och öppnade och roppade på honom men inget svar kom. Hon såg att toalett dörren var låst men den gick inte att öppna på något sätt. Då kom min moster och hennes kille dit. Och sedan polisen. Där inne låg min bror, han var DÖD! Och när jag fick samtalet från min moster som sa att jag skulle komma hem på en gång kände jag på mig de värsta. Jag skrek och grät och jag låg själv på ett toalettgolv hos en kompis i skogås. Men min moster hade fortfarande inte sagt någonting om vad som hade hänt och hur. För polisen hade sagt att hon inte fick säga något fören jag var hemma, pga vad som kan hända alla tonåringar.
Men jag visste och jag fick tillslut ett ja av henne när jag sa att jag inte kommer komma hem fören jag vet de. En dag då en stor sorg kom. En stor våg. Jag visste inte att man kan sakna någon så mycket, och jag ångrar att de sista jag sa inte var Jag älskar dig också Storebror !
Men jag har lärt mig acceptera de som hänt, jag har kunnat gå vidare och vara stark. Men saknade kommer alltid finnas kvar oavsett vad.


lite bilder



Så där nu är jag klar, xh ska bara sitta och ta de lugnt tills jag måste börja gå, vid 08.00
Vi hörs säkert under dagen !

.

Godmorgon!
Somnade redan runt 23.20 igår, haha jätte skönt, men missade nästan hela NCIS, men men.
Gick upp 06.30 och har precis klätt på mig och gjort kaffe. De fick bli korta legging ett korallfärgat linna från Gina och en tröja från gina den men.

08.40-10.25 Samhällskunskap
10.25-12.50 RAST
12.50-14.00 Svenska

Ingen vidare rolig dag, men en kort dag och de är skönt. Fast den  där otroligt lååååång rasten på 2 ½ timme, den borde bort. De är inte alls kul att bara sitta där. För drar man, ja då kommer man inte tillbaka haha. Men  nu måste jag börja fixa mig lite så vi hörs om ett tag !


såjaa

Nu ska jag sluta plugga, lägga mig i sängen och kolla klart på sex an the city, trots att jag såg avsnittet tidigare idag. 23.05 börjar NCIS kanske håller mig vaken till programet slutar nu när de börjar tidigare. Förstår inte varför jag blivit så trött om kvällarna. Ett tecken på att jag verkligen behöver sommarlov kanske. Men nästa vecka går vi ju bara tre dagar senfår vi "lov" eller en längre helg, från torsdag-söndag. Gud vad skönt jag längtar !

Men sov så gott nu puss på er alla läsare !




sommarkväll

Så där nu är jag hemma igen, deär som en sommarkväll ute, bara an aning kallare. Men bara lite haha.
I morgon börjar jag kl 08.40 och slutar 14.00 tror jag, där efter blir de att åka hem sen mot gymmet ! Ska bli skönt.
Hur ser eran morgon dag ut ?

uschusch



Ja så känner jag mig nu, usch. Jag läser kapitlet i engelska boken om och om igen, men sen försvinner allt ur mitt huvud ! Haha sjukt jobbigt, men nej nu orkar jag inte mer. Får försöka senare nu ska vi en sväng till Emil !

shit

Kollar på vänner, och gör inte mycket alls....fram tills nu då jag kom på att jag har ju för fan omprov i ett kapitel på engelskan! Bäst jag börjar läsa på nu! Hörs senare ikväll !


home again

Nu är jag hemma igen,
jag Emil och micke satt nere på "ängen" och njöt av solen ett tag sedan rörde vi oss hit.

trötter



Gud jag satt och kollade på Top Model på kanal 3, men jag somnade, vaknade alldeles nyss av att älskling ringde.
Sov inte länge men telefonen skrämde mig såa tt hhjärtat nästan stannade haha.
Nu kolla jag i alla fall på sex and the city, och ska käka middag vid 17.30 sedan blir de nog att g¨ut med Emil och Micke !

hemma

Hallo !

Jag är chokad, nationella gick bra de känndes de. Del 2 var så lätt så jag nästan misstänker att jag gjorde fel i alal fall. Men del 1 usch den var inte alls rolig, men klarade att svara på alla frågor. Så vi får nog se svaren nästa vecka.
Sen följde jag med Angelica till Tandläkaren eftersom vi inte skulle ha någon matte lektion, så då slapp vi Engelskan. Skit skönt haha. Sedan var de bara öppen verkstad så vi fick sluta klockan 14.30.
Har varit hemma i drygt en timma, vet itne riktigt vad jag ska hitta på men något lär de väl bli !


morgon


Har ni sovit gott underbara läsare ? Själv sov jag hur bra som helst jätte skönt, och jag somnade inte efter första pausen på NCIS. Känner mig dunder trött och börjar få en panikkänsla i magen för nationella provet. Fyfan! jag vill inte haha.

Min Dag
09.00-10.30 Nationella i Matte A
10.30-12.00 LUNCH
12.00-13.00 Matte ?
13.15-14.00 Engelska
14.00-16.00 öppen verkstad

Efter skolan får vi se vad som händer, ingen aning faktist eftersom jag slutar sent. Men nåfot kommer väl ipp antar jag :) Men nu ska jag börja göra mig i ordning mer blogg om en stund !

sista



Nu ska jag kolla på NCIS men lär självklart somna innan jag ens fattar vad de handlar om, haha men ska försöka hålla ögonen öppna! Vi hörs i morgon puss!

vill inte

Sådära nu har jag kolat klart på Desperate Housewives, inge vidare kul om Eddie dog. Men man kan ju hoppas att hon överlever! Ska snart sätta mig och plugga matte, eftersom de där jävlans nationella kommer i morgon. Usch jag vet inte vad jag gör om jag inte blir godkänd, de räcker med hur jobbigt de var i 8an-9an. Blev godkänd på skolavslutningen, tack vare att jag klarade nationellt i matte under 9an. Annars skulle de inte gått som de gått, är glad för de. Men gymnasiet blir bara jobbigare om jag nu inte skulle få ett G. Men hoppas i alla fall, om jag inte får minnesförlust borde de gå.

strul

Massa strul med internet hemma idag, därför har de inte blivit så värst mycket bloggning.
På keramiken idag tog jag hem mina krukor, och ja jag blev nöjd faktist. ska lägga in bild någon dag när jag hittar sladden. Sedan gjorde jag två små askar utan lock och en vas. Men dom är inte färdiga än. På bilden fortsatte jag med min målning, chansar på att den blir klar i morgon. Eftersom vi har öppen verkstad, om jag inte ska hålla på med foto då som jag tror. Annars idag då ? De har inte hänt speciellt mycket slutade sent vi hade idrott och jag och Josephine körde 21an med basketbollen, men hon vann haha. 21-8 eller hur man skriver haha.

Sedan åkte jag hem och träffade Emil och Gabbe ett tag, sen gick jag och Emil hit och bara tagit de lugnt.
Men nu ska jag kolla klart på "Hemmafruarna" så hörs sen !


svenska

Sitter just nu inne på en svenska lektion, jag Josephine Angelica och Kimmie jobbar med ett grupparbete som handlar om mäns och kvinnors språk, och teckenspråket. Inte så vidare kul men bättre än att sitta och lyssna på monstret till lärare, haha.
Sltar om ca 25 minuter då har jag lunch.

Sen måste jag berätta att min telefon inte funkar som dne ska alla mess som folk skicka kommer inte fram. Så var inte orolig om jag inte svarar ;)

byebye

Sådära, nu börjar jag bli klar ska gå om en halvtimme för att möta upp Angelica runt 09.20 vid skolan. Så vi ses senare idag runt 17.00 !

Morgon

Godmorgon på er
Självklart somnade jag igår efter första reklamen som vanligt. Sen idag när jag och älskling ska gå upp får vi inte vakna till mitt alarm på mobilen utan en stor jävla grävmaskin utanför fönstret, som har rivit upp varenda blomma. Och på de vaknade jag med huvudvärk, så inge vidare att vakna till sånt ljud.

09,35-10,45 svenska
10,45-11,30 lunch
11,30-14,00 keramik
14,10-15,20 bild
15,30-16,30 idrott

Sedan ska jag träffa Mikis men får se nu om jag hinner känns lite onödigt att hon ska åka ända till Handen för en sådan liten stund. Så vi får seunder dagen hur de blir ! Men nu ska jag i alla fall börja fixa mig, bloggar innan jag går !

Så nu sitter jag och kollar på Sex and the city och 23.35 börjar Navy CIS, så skriver godnatt nu. En lång dag i morgon med och då ska jag träffa Mikis efter skolan. Men mer om de i morgon bitti runt 08.00 !


skor




lite pics






Skolavslutning & Min födelsedag 08

Fest hemma hos micke, skolavslutning & jag fyllde 16

Mickis, samma dag som innan

Datumet på bilden är fel, 19.e april 08

haha

Jennifer&Jossan

Kim, Emil & Dannut

Jag&Angelica, typ 06

Haha :)

sådär

Lite ändring blev det på både bakgrunden, texten och headern. Inget speciellt bara vanligt enkelt. Men men orkar inte sitta flera timmar just nu för att leta upp nya saker.
Nu ska jag kolla på CSI sedan börjar Ballar av stål direkt efter, sen duschen och somna till Navy CIS, eller vad tror ni haha ? Mer blogg om en stund

new

Nu ska jag fixa&trixa och försöka skapa fram en ny design, hoppas jag iaf...;D
hörs omm ett tag, eller ja kanske ngn timma PUSS!

lite småkul

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
haha oj svårt ;) brukade vara ganska duktigt på de, men vem vet jag kanske suger på det nu för de var ett tag sedan jag träffa en basketkorg.

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
aha, asså jag hade typ inte hunnit dit om du undrade varför jag inte kom :)

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
jag drar hem, går med Gabbe

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
okej :)

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
skulle man ha med sig matsäck :O ?<3

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
haha jag slutar om en och en halv timme

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Dunno

8. Vad vill du höra mest av allt?
Ja:)

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
okej :) shit! jag får väl ta min overall som jag fått från boxningen! Den är i alla fall svart med lite vitt :)

10. Din romantiska replik?
Godmorgon hjärtat :) är du uppe ?


kärlek till tusen

Att älska är något otroligt starkt.
Men först måste man lära sig att tycka omsig själv,
annars kan man inte älska någon annan heller.
De har jag gjort, jag har lärt mig de.
Även fast vi alla har dåliga dagar ibland.





Och jag älskar dig Emil, du har ställt upp så mycket hela detta år.
Jag vet att du alltid står vid mig när jag behöver, och jag står där för dig.
Du gör mig stolt, trygg och jag känner lycka och glädje med dig.
Du är värd så otroligt mycket att man inte kan säga de med ord.
Du har dom vackraste ögonen jag någonsin sett.
Och inte är bara din utsida så bra utan också har du den där otroligt fina insidan.
Och de gör mig stolt att visa för världen att du är min.

Du & Jag hjärtat, jag kommer alltid stötta och ge dig råd när du behöver.
Jag kommer hålla din hand och finnas där. Jag kommer föralltid vara din.
Din flicka, och jag älskar dig mest utav allt

dagen är över, skönt haha

Hej
Nu är jag äntligen hemma efter en sjukt lååång dag.
Vi började runt 09.00 tiden och gick bort till andra sidan rudan, och sedan fanns de nog upp mot 20 olika stationer som klassen skulle göra i olika grupper. Och stationerna låg sjukt lång ifrån varandra och efter en var man tvungen att springa tillbaka till sitt "base camp". Plus att de regnade på oss jätte mycket i början. Inge vidare rolig dag.


När vi väl fick sluta runt 14.30 åkte jag hem till Emil och sedan gick vi hit hem. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, inte gym blir de i alla fall för jag är helt död. Kanske följer med Emil till tandläkaren om jag inte har något bättre för mgi kan jag ju lika gärna ge honom lite sällskap.
Pusspuss


hejdå

Nu ska jag sticka, först för bi ICA och köpa cigg sedan vidare ner mot handen för att möta Camilla och Angelica sedan ner till Rudan! Önska mig lycka till när de gäller vädret !


H&M



1. Body Butter 39.50
2. kroppsvårdset 49.50
3. Ansiktsmask 19.50
4. Nagelset 49.50
5. Ögonskugga 59.50
6. Läppglans 29.50
7. Ögonbrynspenna 24.50
8. Bronz puder 59.50

331:-

vecka 20


morron



Har ni sovit gott ? De har jag i alla fall super skönt, somnade redan efter 5 minuter då jag stängt av datorn 23.25.
Jag gick upp 06.15 och ja nu sitter jag här dricker kaffe och ska börja sminka mig lite granna. Men inte så värst mycket. Förresten vädret, än så länge ser de ljust ut, blå himmel utan moln och solen skiner. Hoppas de fortsätter så och blir varmare under dagen.

Hur se eran måndag ut ? Hoppas ni har en bättre än mig i alla fall. Haha nej men de kan nog bli chill om vädret håller i sig. Men Nu ska jag börja fräscha till mig, hörs om en stund !

natti

tänker skriva Godnatt nu medan jag vet att de funkar som de ska här på bloggen, plus att jag är super trött. Men ska kolla runt lite sen zappa på TVn och sedan blir de nog sova. Puss på er alla söta läsare !


längtar


skolavslutningen förra året



Förresten de är den 10.e maj idag och de betyder att de är skolavslutning om mindre än en månad och jag blir 17 om en månad. Och då lär den riktiga sommaren vara här, gud vad jag längtar !


fungera

Usch, de är så irreterande när man skrivit en massa här på bloggen och sedan när man sprar så funkar de inte, och allt försvinner ?! De har hänt ett antal gånger idag eller så har de inte gått att logga in. De bevisar varför min bloggning varit så dålig idag. Hoppas på mer tur nu....

Efter gymmet i alla fall runt 16.00 tog jag och Angelica moppen till ICA för vi båda skulle handla eftersom vi har idrottsdag i morgon, känner mig inte alls tagad för de. Speciellt inte om vädret blir som de varit i helgen. Vi får hoppas på sol och värme.  Sen jag kom  hem runt 17.00 tiden har jag inte gjort mycket alls, duschat, käkat lite, sen bara legat och slappat mest. Vart otroligt uttråkad idag, men vet itne om jag känner så för att jag verkligen är uttråkad eller för att jag inte vet hur fredagen kommer att bli. Har aldrig förlorat någon som stått mig så nära, aldrig varit utan min bror i ett helt år. Så vi får se hur de kommer att bli. Usch jag mår illa, jag hoppas att dagarna innan dess kan vara lite mer uppåt i alla fall. Men nära och kära, vänner och familj jag kan verka helt off denna vecka och ingenting är beroende av er. Utan jag tror ni förstår. Men jag vill ändå få de sagt.



Sitter just nu och kollar på Wipeout på kanal fem och ska snart kolla vad som kommer på TV ikväll. Men förövrigt blir de att sova tidigt för jag är sjukt trött, efter att haft de svårt att sova i natt.



lite extra pengar

plusikassan.se

snart gym


Ska göra mig lite i ordning nu senare vid 15.00 ner till gymmet pussar så länge !
Kom med blogg förslag !

från dopet

 

 









De är lite av bilderna

söndag

Godmorgon, eller ja jag vaknade för drygt två timmar sedan av att någon inte kunde sova haha.
Igår kollade jag i alla fall på filmerna Paul Blart Mall Cop, och Bride Wars faktist riktigt bra filmer enligt mig själv, så dom borde ni verkligen se !
Idag ska jag i alla fall senare ner till gymmet, vet inte vilka andra som hänger på men de lär vi ju se senare runt 15.00
Annars ska jag bara ta de lugnt och se vart dagen leder. Snart kommer lite bilder från dopet igår.
Pussar

15 maj 2008

Jag saknar dig Storebror ! <3

dop

Hej nu är jag hemma och är helt slut, men de har varit en jätte trevlig dag i alla fall. Jag och Emil åkte i morse med 11.01 tåget från Handenterminalen, och vi mötte hans bror in på vägen. Vid centralen bytte vi tåg mot Märsta, och hoppade av vid Norrvik och tog bussen till Sollentuna kyska. De var en jätte fin plats, skit mysig plats, och solen sken !
De var Emils bror Christians dotter som döptes, och de blev namnet Cecilia. Jätte söt. Sen träffade vi hans syster Lizette och hennes unge christoffer också lika söt.


Sen runt 15.00 tiden började vi röra oss hem igen så de var samma långa resa igen som tog 1,5 timme. Men de var värt de, haft en super trevlig dag. Men är sjukt trött nu, så merr blogg senare och då kommer även bilder !

lite snabbt

De här får bli ett litet snabbt inlägg.
Jag hade ställt klockan på 08.45 för att vi skulle gå 10.25 Och nu visar de sig att vi ska gå tio i tio, om en halv timme ungefär. De kallas Panik !
Men nu måste jag leta kläder och sminka mig lite, puss ha en bra dag vi hörs ikväll

nattt

Och nu säger jag sovgott till alla underbara läsare, för i morgon ska jag upp redan 09.00 för att ta bussen in mot stan 10.53. Puss


lite sent men nu har jag lite bilder från 9.e april

Tänkte lägga in lite bilder från när Nicklas (kusin) fyllde 18, för nu har jag fått alla bilder hade ju inga innan.

 
Nicklas&Mikaela                                      Nicklas
 
Nicklas&Cathrine                                     Nicklas

Deras Farmor & cathrine

Mikaela, Lise&Cathrine

18 år !

Andreas                                                   Många


musik


<33333333333

Bevis på att du är kär
Du känner dig avundsjuk när du ser personen med någon annan.
Du läser personens sms om och om igen.
Du känner dig ibland lite osäker när du är med honom/henne.
Bara om du hör hans eller hennes namn så ler du.
Du kan sakna personen, fast ni precis har träffats.
Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen.
När ni är med massa andra folk så fokuserar du endast på den personen.
Du älskar att känna personens lukt.
Du ler för dig själv när du tänker på honom eller henne.
Medans du läste detta, var det bara en person du tänkte på.




pyssla om mig själv

Eftersom min värk fortfarande inte gått över, tror jag nog att jag blir inne för kvällen. Inte så kul att dra ut när man bara har ont. De finns ju en dag i morgon med ! Haha. Då ska jag och älsklingen åka ända bort till Sollentuna kyrka för att gå på Hans äldsta bror Christians barns dop. Ingen aning om hur man åker men vi lär nog hitta. Vi ska åka redan 10.53 så de blir ingen sova länge dag i morgon heller.



Nu ska jag i alla fall ta och måla naglarna och ta hand om mig själv. Puss

Depend, både billigt och helt okej nagellack !

dagen

Efter skolan drog jag och Angelica upp till centrum och jag köpte en mascara och sen köpte vi varsit rosa linne, ett sånt jag hade ett inlägg om igår. (bild kommer)
Sedan runt 12.30 drog vi vidare till Länna för Angelica skulle kolla skor. Och de blev två par gladiator skor.
Sen åkte vi där ifrån runt 14.30 och jag åkte till brandbergen, var där runt 15.00, gick och mötte Emil sen mötte vi Gabbe för att vi skulle till Ica. Där mötte jag även min moster. Jag Emil och Gabbe gick sedan mot brandbergskolan och satt oss på bänkarna i solen, och senare kom Linus, Micke, Hill och Matte. Vi chillade ett tag sedan började vi röra oss hemmåt.


Ikväll vet jag inte just nu vad som händer eftersom jag fått så sjuk mensvärk, inte kul. Men lär nog gå över senare, och då tror jag att vi går ut.

byeeee











Hejdå ! Vi hörs senare under dagen nu drar jag to schooool ! ppuss sweeties

bättre nu



Så nu känns de som att jag inte alls vaknat på fel sida. Kanske behövde jag kaffet ? Haha
Nu är jag i alla fall helt okej, och jag är nästan klar, håret kvar bara.
De fick bli leggins, tunika och en kofta från GinaTricot.
Jag ska börja gå om 45 minuter, för att möta Angelica.Och jag kommer inte haen dator tillgänglig idag så de blir blogg när jag kommer hem, om jag har tur kanske jag har massa bilder !

felsida

Godmorgon !
Känns lite som jag vaknat på felsida. I går lyckades jag hålla mig vaken och se klart hela NCIS, otroligt !
Nu sitter jag och käkar en macka och dricker kaffe och ska snart börja göra mig i ordning. så få skriva mer sen :)

sova



Har nyss vart och borstat tänderna, och sitter och kollar på sex and the city, trots att jag såg de vid 17.00 tiden i dag. Sen blir de NCIS som vanligt kommer jag säkerligen att somna efter första pausen.
Men Godnatt underbara människor !

hoppsa

I mitt tidigare inlägg om Poinshop.se så blev de något knas med texten, så skriver den nu.


Som sagt alla gillar ordet GRATIS, de kan inte vara många sm säger nejtack till gratis prylar.
Varför inte bli medlem ? De finns många olika gratis sidor idag, tex gratismode, gratisklader, gratisbio m.m.
Men mot dom sidorna är den här sidan otroligt lätt att samla poäng på, speciellt för oss som gillar att blogga.
Man kan välja på saker på allt från godis till dyra fina parfymer, filmer, och massa annat.
Och att bli medlem tar inte mer än ca 2 minuter. Klicka på bannern ovan, allt är jätte enkelt !


min helg


lite tips ?

hmm...vill göra någon ny design, känner för ett litet byte på de. Men hittar ingen riktigt bra bakgrund, någon av er som kanske vet någon supersida med bakgrunder till bloggen ?

Här är två jag hittat...




gratisprylar säger ni väl inte nej till

PointShop.se

Som sagt alla gillar ordet GRATIS, de kan inte vara många sm säger nejtack till gratis prylar.
Varför inte bli medlem ? De finns många olika gratis sidor idag, tex gratismode, gratisklader, gratisbio m.m.
Men mot dom sidorna är den här sidan otroligt lätt att samla poäng på, speciellt för oss som gillar att blogga.
Man kan välja på saker på allt från godis till dyra fina parfymer, filmer, och massa annat.
Och att bli medlem tar inte mer än ca 2 minuter. Klicka på bannern ovan, allt är jätte enkelt !

h&m







( Klänning 149:- H&M, Klänning 198:- H&M)

to you



De här inlägget är bara för Angelica, för de är bara hon som kommer förså !
Hahaha...bara ett tips ! :D

beroende

Ett beroende kan vara allt från shopping, alkhol, droger, tvångstankar, och ätstörningar. Ett beroende kan man få av allt.
Och om man inte erkänner för sig själv kommer man aldrig få hjälp, man kommer vara kvar där. Hur svårt de än är så kan man inte börja på steg ett att bli av med de, om man själv inte tycker att de är något problem. Men när nära och kära som jag älskar över hela mitt hjärta, folk jag bryr mig om, folk som har en plats i mitt hjärta sammtidigt nekar de och sammtidigt erkänner problemet, vill jag finnas där, vara ett stöd och försöka hjälpa den.

Och inget jag säger skulle vara menat som elakt eller att jag inte bryr mig. Utan för att den själv skulle få förstå, att folk som bryr sig om dom, folk som älskar dom bara vill deras bästa.


När jag säger att jag är trött på att få höra flera gånger i veckorna på hur dom klagar på sig själv. Gör de ont i mitt hjärta för jag kan ingenting göra. När dom inte ser problemet själva kan ingen annan heller kunna hjälpa till. De är svårt att be om hjälp med vissa saker, men de är de som behövs. När man väl fått hjälp kan de ta år och dagar innan allt är helt över. Men man får en ny start på livet, man får en bättre syn. Jag vet själv jag var helt död under tiden då jag hade mitt beroende, och de var att alltid gå på toa efter maten, att hoppa över vissa måltider. Ibland kändes de som man gick upp 30 kg för en gurkbit. Men när jag insåg hur andra mådde när jag aldrig vill äta och njuta av livet, förstog jag till slut att jag måste ändra min tankar. De tog nästan ett år för mig, men jag är fri, jag kan leva, jag kan vara lycklig. Och jag har lärt mig ingen är perfekt, alla som är hur smala som helst är inte lyckliga. Utan man är lycklig och man kan ha sina bästa vänner, sin kärlek och sin familj om man tycker om sig själv. För man duger precis som man är.


Jag är ingen expert ingen specialist men jag vet hur de känns. Jag skriver inga namn inga hon eller han. Jag tänker bara säga att jag älskar dig, jag vet hur du har de. Jag vill att du ska kunna våga prata med mig när sånt kommer på tankarna. Jag vill att du ska kunna leva länge, må bra och vara lycklig. Du ska kunna skicka mig ett mess när som helst dygnet runt om du behöver. Och även fast tiden just nu är svår för mig, har jag aldrig sagt att jag inte ska bry mig. För du är viktig, du är så bra som du är. Och de vill jag att du ska kunna tycka också...


kanske

Tror inte de blir något gym idag ändå men får se, ska ut nu och träffa älsklingen och Tammo ! ses sen !

ny design, eller behålla den jag har ?

Hej igen !
Nu är jag hemma eller har varit de i snart en timme. Har hunnit käka lite lunch, inget speciellt lite sallad o så. Just nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra. Kanske göra en ny bloggdesign, eller inte ? Jag vet inte riktigt.
Senare runt 14.00 15.00 ska jag ner till gymmet vet inte om de bara är jag eller om Emil och Gabbe också skulle gymma men de får vi se senare.
Nu ska jag hitta på något !


bild från sommaren 2007

svenska lektin nu istället

åhh gud sitter med Angelica och Josephine och skriver på vårat svenska arbete eftersom vi slipper lektionen om vi gör de nu. Men slutar om ca en halv timme, skönt. Men förra svenska lektionen var ja inte där så Josephine och Kimmie valde teckenspråk och mäns och kvinnor språk. Och jag och Josephine skulle inrikta oss på mäns och kvinnors språk och de är hur svårt som helst att börja. Jag hittar ingen fakta, ingenting. Usch...jobbigt. Men men de är bara och leta vidare, om ni vet någonting komentera då ! :)

Puss hörs när jag kommer hem !

schoooool

Halloj !
Sitter just nu i klassrummet och har samhälsskunskap, inte alls kul eftersom vi bara ska få in våra texter i någon webbdesign. Fattar i stort sett ingenting. Men nu måste jag nog häng med annars kommer nog allt försvinna ! Pusss

summer



Vad kommer ni inskaffa er till ala strand dagar ?
Kommer ni köra på de vanliga trekantsmodellen eller push-up bh modellen?
Eller blir de bandeau modell ? Eller kanske baddräkt ?

Själv har jag inte hunnit köpa någon bikini för i år alls, eftersom alla från förra året är alldeles för stora.
Får se vad de blir men jag har fastnat lite för Push-up BH och trosorna till i leoparsmönster. Men jag vet itne får se hur dom ser ut i affärerna, annars få vi se vad de blir. Har ni några tips på vart dom säljer snygga Bikini´s ?

morron

God Morgon :) !
De blev inte klockan 06.00, utan jag ställde om klockan till 07.00 och då hoppade jag in i duschen eftersom jag inte orkade med de igår.
Idag börjar jag kl 08.40 med samhälsskunskap ända tills 10.25 så lär nog kunna blogga en del under lektionen. Efter de ska jag Angelic och Josephine sitta kvar och göra något svenska arbete medans dom andra har idrott. Sen slutar vi, så idag slutar jag kl 12.25, känns jätte skönt ! I morgon är de fredag, jag har själv ingen aning om vad som händer i helgen men någonting lär de nog bli. Vad ska ni själva göra ?


soooooovgott!



ja nu säger jag godnat&sovgott till er underbara bloggläsare. För nu ska jag kolla på sex and the city på kanal 3 och sedan efter de blir de navy cis, men jag somnar alltid efter först reklamen får aldrig reda på vem som gjorde vad och allt de som man vill veta när man kollar. Haha men men de är min kvällsrutin numera.

Hörs i morgon runt 06.00 !

test

test

summertime





bara en månad och två dagra kvar, och jag är säker på att de kommer gå fort.
Vad ska ni hitta på i sommar ?
Själv har jag ingenting planerat, hoppas på att få ett sommarjobb, för extra pengar sitter aldrig fel ;)
Och de lär nog bli någon kryssning med Emil och lite vänner.
Sen får vi se vad sommaren leder till, kul ska jag ha, och brun ska jag bli !




ja vad föredrar ni :)



Ja som ni ser rubriken vad föredrar ni ?
Jag har testat båda delarna, på ställena där jag gjort Salong Chmpange & Professinal Nails kostar de ungefär samma summa. Och de ligger i Haninge centrum. Men jag gillar akryl bättre som jag gjort på Professinal Nails, men nackdelen är att de är så otrevlig personal och de är bara en som jobbar där som kan svenska helt, resten pratar bara japanska och engelska. Och eftersom jag inte är super bra på engelska blir de ofta missförstånd mellan mig och den som gör naglarna så de tar evigheter för dom att förstå. Sammtidigt som dom på Salong Champange pratar svenska helt och är hur trevlig som helst, och väldigt sociala, men dom gör tyvärr bara gelé. Och varför jag inte gillar gelé så värst mycket var för att de började spricka i kanterna redan efter en vecka och de såg väldigt oäkta ut och höll inte alls så länge som jag tyvkte de borde för den summan, runt 500 lappen. Men akrylen håller längre och de gör att de ser mer äkte ut en längre tid.

muuuusic


Sean Kingston - Beautifyl girl Jumstyle remix



BassHunter - Festfolk remix


lite bloggtorka sådär

Shoooho!
Vad gör ni ? Själv har jag inte alls mycket för mig, funderar på att hoppa in i duschen men får se om jag orkar, annars tar jag de i morgon bitti. Ingenting går på Tvn idag och jag är trött på att plugga den förjävligt jobbiga matten.
Dessutom har jag lite bloggtorka...vad voll ni att jag ska blogga om ? Vad skulle ni tycka var intressant ?
Men nu blir de nog duschen..om en lite stund ! haha


nationella på onsdag



Nationellt prov i matte A nästa vecka, och jag har nästan panik. Jag ligger på ett G i matte, men jag får alltid massa bekymmer när de gäller prov, jag tror aldrig de ska gå att klara av. Så just nu sitter jag och pluggar, de mesta kan jag utan vissa saker. Tex, att räkna ut Dom fick 18000:- i ränta på sitt lån, räntesatsen var 6% hur stort var lånet ?
Ekvationer suger jag också på. Någon som har några små tips på hur man lättare kan tänka när de gäller dom räknesätten ?


15 maj



Om en vecka och två dagar har de gått ett helt år, ett helt jävla år sen jag förlorade dig ! Sammtidigt som ag känner så en otrolig saknad så det gör ont, men ibland ondare vissa dagar. Så finns de något inom mig som bara vill få säga till dig, och skrika Varför gjorde du så där ? Varför ? Sammtidigt vet jag att du har de bra nu, du slipper alla beskymmer som gjorde livet till en pest, och jag var orolig varenda dag. Men du gjorde mig så glad vissa stunder, och jag saknar våra tider. Då vi hade de så kul, vi skrattade så tårarna nästan sprutade ut ur ögonen, vi hade samma humor. Jag saknar de så himmlans mycket.

Allt vi gjort kommer alltid vara med mig alla minnen,
och hela du kommer alltid alltid vara i migg hjärta. För där är du fast.
Jag vet inte än hur jag kommer klara den dagen, den fredagen. De vet ingen, jag vet att de kommer var tungt...

Jag älskar dig och vill med hela mitt hjärta få tiden att spola tillbaks, men jag är sammtidigt lycklig för jag är trygg nu jag vet att inget värre kan hända, och du har de bra.






ruuuuuubrik

Hejj !
Nu är jag hemma och ska snart käka middag. Provet i skolan på engelskan tror jag gick bra, jag hoppas de i alla fall. Kunde svara på alla frågor utom två glosor som var med. Men jag vet aldrig men hoppas på ett G.
Efter skolan åkte jag till brandbergen mötte Emil, sen gick vi till centrum och där mötte vi allihoppa, Linus Micke Hill Matte Roalex Gabbe och Angelica. Men nu är vi här hemma, jag och Emil.

Puss

byebye

Nu är jag nästan klar, ska ta och todka håret och borsta tänderna. Ska gå ungefär kvart tjugo över 8 för att möta Angelica 08.45. Men ska försöka blogga under dagen annars hörs vi runt 16.00-17.00 PUSS


6.e maj 2009



Efter Brothers&Sister igår slog jag på kanal 3 ock kollade på Navy CIS, men jag somnade som vanligt med andra ord haha. Vaknade idag runt 06.55 har nyss duschat och ska börja fixa mig lite smått. Sen ta något att käka.
Idag kl 09.00 börjar den första lektionen som i vanliga fall brukar vara bild, men nu har dom bytt ut dagarna för att någon lärarkandidat ska kunna hålla klart sin lektion. Så därför har vi ESO nu på morgonen. Inte alls kul engligt mig, eftersom lärarkandidaten är sjuuuuuukt jobbig.
Sen efter lunch har jag matta och engelska, SHIT ! Jag har prov idag ! Kan inte få ett IG på de här. USch nu har jag typ panik. Dagen slutar i alla fall med öppenverkstad som håller på till 16.00
Men nu ska jag fräscha till mig och göra lite kaffe, skriver nog innan jag drar !

godnatt

Sitter och kollar på Brothers&Sisters på kanal fem, men de slutar snart tror jag. Runt 23.30 blir de Navy CIS sen sova för min del. Så godnatt på er alla läsare ! Vi hörs i morgon, ska upp redan vid 06.55 !


vilken tur

YEES!  Nu funkar både kanal 5 och 3 igen, super och jag missade inte desperate housewives !


who i am






* Hela mitt namn är egentligen Beatrice Mikaela Gustafsson


* Jag är förr 1992.06.10


* Jag har bott på 5 ställen under mina snart 17 år


* Jag bor med mamma pappa & pojkvänen kan man säga

* Jag har 4 syskon

* Men förlorade min bror 15 maj 2008

* Jag går 1a året på Fredrika Bremer gymnasiet bild och formgivning

* Jag älskar att shoppa när jag väl har pengar till de

* Min pojkvän är Emil <333

*Jag älskar helger

Mer saker ni vill veta ? Varför inte bara fråga på... :)


tröttsam dag haha

Tjatja !
Kom nyss hem från en tröttsam dag. Hur har eran dag varit ?
Jag började ju 09.30 med en bild lektion och då gjorde jag inte mer än att skugga på min bild. Sedan på Keramiken gjorde vi inte heller någonting, eftersom vi kollade på musikernas konsert Haha. Sedan på idrotten spelade jag och Angelica först lite badminton, men sen ville hon spela basket. Usch jag trodde jag skulle dö eftersom jag är så sjukt boll rädd. Hade inte alls några poäng i början medan Angelica fick poäng efter poäng. Men sen började jag få mer poäng och tillslut vann jag :D Haha skit lycklig. Men de vart nästan jäämnt eftersom hon hade 14 och jag 15. Men bra för att vara mig haha. Efter skolan runt 15.00 tiden träffade jag Mikis, först drog vi till hennes skola för att hon skulle hämta bussbilljetter eftersom hon praktiserar i farsta, tror jag. Sedan drog vi hem till henne och sen till Centrum. Men vi han inte göra så mycket där eftersom jag skulle till Brandbergen centrum och möta Emil och Tammo.

Men nu är jag i alla fall hemma och ska snart käka middag puss så länge !


Mikis !

Angelica ! Men gammal bild haha

byebye

Nu är jag färdig fixad och ska väl börja röra mig ner mot skolan ungefär vid hel. Vi hörs när jag kommer hem ! pussspuss

ajaj..haha

Igår kväll blev de en lugn kväll, kollade på färjan2, CSI och Ballar av stål. Sen Somnade jag ! haha somnade innan Ballar av stål hade slutat så någon gång runt halv elva. Plus att jag slog i min armbåge i kanten av bordet, och jag träffde nerven ! Och jag har onte fortfarande och den är blå.

Idag börjar jag 09.35, med Bild eftersom Gunilla är sjuk så slipper vi svenskan. Sen vid 10.45 blir det LUNCH och sedan keramik och idrott. SLutar runt 15.00 idag, så ska jag träffa Mikis efter de vet inte vad vi ska hitta på men något lär vi väl komma på.
Ska fixa mig lite nu och så, skriver innan jag går sen ! Puss


solarium

Åhhhh! gud vad irreterande allt jag skrev försvann, så nu tar jag de lite kortfattat.

Slutade runt 15.00 idag och då åkte jag hem käkade lite sen drog jag till gymmet med Emil Gabbe och Angelica. När jag och Angelica gymmat klart åkte hon och jag och solade. Men när vi kom dit så gick brandlarmet igång så jag tog en cigg, och sedan gick vi in. När Angelica sedan stog och tog bort sminket, tror ni inte att de går igång igen då ?
Jo de gjorde de, och då gav vi upp och åkte till nästa solarium, utanför brandbergenscentrum. De var ju sjukt länge sne jag solade också så mitt ansikte svider en aning nu.

Ikväll får vi se vad som händer vet inte riktigt just nu men vi får se var kvällen leder oss !


byebye

 
Nu ska jag snart börja röra mig mot skolan eller, om 20-25 minuter, Hare så bra! Så hörs vi efter skolan eller gymmet !

Vilken är er favori?

Jag har nog hunnit testa alla dessa mascaror här nedanför, och jag har hunnit skapa mina favoriter...




Maybelline

1. The colossal volume express 135:- på Cubus
2. Define- Lash ca. 120-150:-
3. Intense XX ca. 155:-
4. Lash Expansion ca. 109:-
5. Volum Express Turbo Boost 119:- på Cubus

6. Volum Express 119:- på Cubus



Loreál

1. Voluminous x4 105:- på Åhlens

2. Telescopic 155:- på Åhlens

3. Voluminous x5 105:- på Åhlens

4. Panoramic Curl ca. runt 120:-


Dior

1. DiorShow ca. 280:-

2. Ultimeyes ca. runt 200:-

MaxFactor
1. Masterpiece 160:- på Åhlens

2. 2000 calorie curved ca. 125:-

3. False Lash Effect 175:- på Åhlens

4. Masterpiece Max 170:- på Åhelns

Vilken mascara är just er Favorit ?Själv så älskar jag Dior´s Diorshow, men liksom hur ofta har jag egentligen råd med den ? Nästan aldrig. Så därför blir nog min favorit just nu Loreál´s Voluminous x5, MaxFactor´s Lash Effect och Maybelline´s Volums Express Turbo Boost.


haha

KAN MAN BLI GLADARE ELLER ?! haha min Engelska lärare är sjuk fick nyss ett meddelande från VKlass. Så jag börjar inte fören 10.05 ! Superskönt. Fast ändå, jag kunde ha sovit nu om jag inte redan fixat mig ! Men ska inte klaga på de nu.


godmorgon



Vaknade för drygt en halv timme sen och hörde redan då regndroppar mot fönstret. Inge vidare kul, speciellt int enu när man måste gå ut i de. Igår han jag bara kolla på CSI i typ 10 minuter sen somnade både jag och Emil. Super skönt faktist, mindre skönt nu när jag fick gå upp.
Sitter och dricker te, och ska snart börja göra mig i ordning eftersom jag måste börja gå runt 08.00 tiden. MEr blogg om en stund puss !

csi, sen sova



Nu ska jag spela lite på spela.se har inget bättre för mig, sen vid 23.20 blir de CSI att kolla på med pojkvännen. Sen blir de sova förmig del. Ska upp 06.30 i morgon så de lär väl komma ett inlägg då. Håll koll :) !
Godnatt på er !

nyhet, eller är jag bara seg



Läste nyss om att de kommit en ny smak på dessa kakor, Singoalla Lakris.
Kankse är jag sjukt seg eller så är den alldeles ny, jag vet inte säkert men fyfan enligt mig så förstår jag inte hur man kan ha lakris i kakor. Men tydligen finna de folk som tycke rom de. Haha usch !

vecka 19



MÅNDAG; Skolan 08.45-14.55, Sen gymmet

TISDAG; Skolan 09.35-16.00, Sen får vi se vad som händer

ONSDAG; Skolan 09.00-16.00, Sen kanske gymmet

TORSDAG; Skolan 08.40-14.00 (eller 10.25), Sen gymmet

FREDAG; Äntligen helg igen ! Skolan 09.40-12.00, Sen får vi helt enkelt se vad som händer

LÖRDAG; Ska följa med Emil på hans brors barns dop, sen har jag ingen aning

SÖNDAG; Ja ännu en tråksöndag så de blir nog bara ta de lugnt och gymmet

halloj



Halloj ! Vad har ni för er ? Har alla en lika lugn och ja tråkig söndag ? Haha
Själv gör jag ingenting alls just nu, har nyss städat lite och så. Får se vad som kommer med kvällen, men de är ju som sagt tråksöndag idag så antar att de bara blir chill och mys.

working out

Vid halv tre tiden drog jag och Emil till kronans vid brandbergenscentrum och mötte Gabbe. Och sedan Tammo och dom gjorde mig sällskap ner till gymmet eftersom de bara blev jag som gymmade idag. De var riktigt skönt, härligt! KOm hem runt kvart över 4 och då hoppade jag in i duschen och smörjde in hela mig i Dove´s body lotion som luktar super.

Ska väl om en timme käka middag får se vadde blir, senare möter jag nog Emil om han inte kommer tidigare förstås. Men de får vi se senare. PUSS


plugg

Hur ser eran söndag ut idag ? Lika lugn som min kanske :)
Själv ska jag till gymmet vid 15.00 tiden men Emil, Tamo Angelica & Gabbe. OCh efter de blir e hem hoppa in i duschen och sen får vi helt enkelt se. Blir en lugn kväll tor jag. Usch skola i morgon, inge vidare kul efter att fått haft en extra lng heg. Dessutom börjar jag tidigt, med Engelska ! Usch måste plugga lite nu för jag har prov på Onsdag

gårdagen

Godmorgon !

Jag vet att de inte blev någon bloggning igår, nästan ingenting i alla fall. Men kan berätta lite om dagen och kvällen i alla fall. Vid12.30 tiden gick jag och Emil ner till Handen för att vi ag skulle köpa lite saker sen gick vi hem nästan på än gång för att vi skulle möta Gabbe och Angelica. Och ja hon var brun! Inte bara lite heller som hon sa. Haha men skönt att få träffa henne. Vi satt och solade och bara tyog de lugnt, med Micke Hill och Gabbe.
Runt 17.00 gick jag hem för att käka middag, men de gick inge vidare bra för kännde rdan när jag satt ute att jag var helt uttorkad, mådde illa och de snurrade i huvudet. Som tur var svimmade jag inte. Men jag är sån som alltid ska sitt ai solen och steka men är sjukt dålig på att dricka vatten o så. Därför blir de ofta att jag tuppar av i värmen.

Men runt 18.00 gick jag över till Emil, skulle möta honom och sn skulle vi ner till Hill med Gabbe och Angelica. Men de blev inte så, utan de blev barajag Emil Mikis och Micke som var nere hos Hill och chillkökade lite. Mende blev intemycket för min del, haha. Senare blev de lite kaos mellan mig och Emil men de är uträtt nu, och nu känns allt super igen. Ett förhållande skulle inte funa utan bråk eller tjaffs, och de känns skönt att faktistkunna snacka om vad man tycker är fel elle tycke rmindre om. Jag älskar dig Emil <3

Så i natt kom jag hem runt 02.00 tiden och ja jag somnade nästan på en gång. Mer blogg om ett tag, jag lovar !

kärlek

Jag älskar dig Emil Digernes !
18.04.08 <3




natti




Tänkte lägga ifrån mig laptopen nu, men vet inte. Kanske kolla på någon film, eller går de något bra på TV ?
Får se hur jag gör men nu säger jag i alla fall godnatt, och de blir mer bloggning i morgon ! Sovgott alla bloggläsare

hmm ?

Halloj !
Vad händer ? Här händer inte alls mycket, jag vill gå ut men de vill ju ingen annan. OCh hur kul är de att gå ut och bara gå runt själv en fredag kväll ? Inte alls, enligt mig i alla fall. Funderar på att hopp in i duschen, kanske ta ett varmt bad. Eller börja städa ? Hmm..vi får se och ni lär märka snart om jag får något gjort.


håll ut !



De är bara att hålla ut 5 veckor och 1 dag, sen är de lov, och sommar på riktigt ! Gud vad jag längtar, tur att värmen är här redan i alla fall, men varmare ska de bli !

vilken färg är snyggast



Underkläder från H&M som jag skulle vilja ha, men har beslutsångest när de gäller färgen.
Rosa eller Svart ?
eller Turkos eller Korall ?

angelica is home

Haha har väntat sen 09.00 i morse på att få ett svar från  Angelica, och ja nu fick jag de ! Hon sitter på arlanda nu och är snart hemma i Haninge. Vi får se senare om hon orkar komma ut, hoppas på de. Hon sa nyss att hon inte alls blivit brun, och har vart i egypten i två veckor med typ 35 grader och sol varje dag, så ska vi tro på henne ? Haha nej de gör inte jag i alla fall, men de får jag väl se senare eller i morgon. Haha hon måste ha blivit brun annars är de något konstigt på gång :O


sommaren 07


hösten 06

en del



en del som finns i min sminkväska.

Maxfactor Colour Adapt Foundation

Loreál  Voluminous x4 mascara, spuerbra !

Loreál Telescopic mascara ( bra att sära på fransarna med :))

Oriflame Airsoft puder

Borste från H&M

Ögonfransböjare

Nagelfil

Och självklart ögonkugga i någon ljusshimmer färg, men hittade ingen bild

väntar

Ha nyss käkat middag, kött sommarpotatis och bearnessås. Helt okej.
Sitter fortfarande och undrar när Angelica ska landa, kanske massa förseningar ? Vem vet haha.
Ikväll lär de mest bli chill eftersom de är fest i morgon hos Hill, eller chillkrök vi får se.
Nu ska jag ta min eftermaten cigg, och se vad som händer senare. Puss

shose from skopunkten !






när kommer du ? :)

Sitter här och chillar med Emil, gör inte alls speciellt mycket. SItter och vänar på att Angelica ska höra av sig, och uundrar när hon kommer :O. HAde för mig att hennes plan skulle landa i morse, men ingen av oss har fortfarande inte hört något.
Så ifall du läser de här Angelica, kan du ju skicka migg ett mess :)

30/4-09


Mikis och Emil påväg bort från rudan !


Emil hemma hos Micke, ( dom hade mösspåtagning tidigare under dagen)


Mikis, Micke och en bit av Tammo


Hill, inge vidare sugen på att vara med på bild haha


Emil, Tammo, Micke


En lite gladare Mikis

Inte så många bilder, men några från våran "roliga" valborg

min valborgskväll !

Jag och Emil drog ner mot ica runt 19.00 tiden och mötte Mikis, vi handlade lite på Ica som skulle behövas under kvällen. Sen började vi gå ner mot vandelsömalm för där skulle vi möta upp Tammo, och sen Micke och Hill.
Vi mötte Tammo och chillade i en halv timme på Micke och Hill men dom kom aldrig så vi drog mot handen. Där träffade vi Linda, Emma, och Natta hälsade och så sen drog vi ner mot rudan, medans dom gick någon annanstans.
När vi kom ner till rudan gick vi till resturangcaféet eller vad de heter för där kunde man sitta. Vi kollade runt lite så att inga stog och stirrade  för de skulle i så fall nog vara civilare eller poliser. Men vi ser inget så dumma som vi var började jag och Mikis och dricka, medans Emil bara drack en energidryck och Tammo ingenting. Mikis lägger ner sin flaska men min cider står fortfarande upp. Och så kommer tre stycken fram till oss. Stannar och drar upp polisbrickan. Fyfan jag trodde allt var kört, men Emil fick behålla sin dricka (och min) Eftersom han är så nära att fylla 20, och för Tammo var de heller inga problem eftersom han snart är 21. MEn för mig hällde dom ut min cider (för dom trodde att de var dne ända jag hade. Och för Mikis var de lite värre. Dom hällde ut allt och skrev rapporter.
Så vi fick ingen rolig valborg eftersom Vi alla var rätt irreterade, speciellt Mikis och de förstår jag. Men vi bjöd med oss senare under kvällen. Och drog tillbaka till brandbergen centrum där vi mötte Gabbe och sen Hill och Micke. Kvällen slutade att vi alla satt hos Micke och bara chillade. Visst man kan ha kul utan alkohol, men de är inte ett dugg kul när poliser tar och häller ut allt framför ögonen på en. Så kvällen blev inte alls som jag hade tänkt mig, men men de är bara att försöka vara glad. Men kvällen blev trots allt ganska bra men alla var en aning irreterade.


Så ska man kanske sluta drick just på valborg ?
Jag förstår inte riktigt varför just valborg, varför de ska vara civilare och poliser överallt. Liksom nyår är en större helg och många andra, men då är de inte alls lika många skit poliser och civilare ute.

kul, eller inte

Hej !
Inte världens bästa uppdaterare just nu, jag vet. Men de blir mer under dagen, och jag ska berätta om min "roliga" kväll i ett senare inlägg. Ville bara säga att jag lever ! ;)
Puss så länge

RSS 2.0