Vardag Helg & Tankar

helgen än så länge!


Film



Jag har bara hunnit se Twilight och NewMoon, inte så konstigt med tanke på att Eclipse kom ut idag.
Men hört rätt många som redan hunnit se den! Själv ska jag och några vänner tror jag gå någon gång nästa vecka, får hoppas på att den 3e är lika bra. Men fick nyss höra av Michis att den verkligen inte är värd att se på bio, salongen var halvt tom och ja den var inte bra.
Men smaken är som baken...haha


vill bli helt frisk!

Godmorgon!
Jag vaknade för inte så länge sen, men skönt att sova ut haha! Och får feber fram o tillbaka  hela tiden så ja finns inte mycket o göra. Idag blirde mest bara lugnt skulle jag tro, ska köra imorgon så inget partaaajande idag inte (:

Efter körningen i morgon blir de nog kanske Centrum eller åka in mot stan för att försöka hitta något åt mina flickor som fyller år snart! Men vad? Vi får helt enkelt se (:







gammla bilder!


mot statoil!

De kommer bli fler ändringar, den kommer alltså inte se ut såhär. Men nu orkar jag inte mer för tillfället, så får ta de när lusten är tillbaka igen :)
Snart ska jag ner mot statoil köpa cigg och sedan får vi se vart kvällen tar mig (:

ddesign

NY DESIGN HÖRS SEN!


Bilder från förra veckan (:


Gurra Josephine & Carro


Jonas&Jag


Jocke & Adde


Michis & Jenny


:D

Lite bilder från igår:













33 grader <3

Godmorgon :)
Eller får man ens säga så nu? Vaknade i alla fall nyss och halvt kastade mig ut på balkongen :)
Sitter här ochsteker i 33 graders värme! suuuuuper härligt :) Får se vad som händer idag men lär nog dra mig ut mot kvällen :)


blir aldrig frisk

Godmorgon!

Fyfan har legat vaken hela natten och inte kunnat andas och haft febertoppar hela tiden framotillbaks. De är sommar man ska inte vara sjuk nu! De verkar aldrig vilja gå över. Nu är jag i alla fall klar, försöker andas så gott de går, ska ner mot grönlunds ha en 80-minuters lektion och sedan blir de upp till centrum möta Josephine och Michis,en del shopping kankse annars bara sola! De är ju sjukt varmt ute idag (a)


nails


Efter tipparna filats och har form&längden jag vill ha, börjar jag med bas-lacket


Sen gör jag den vita tippen med vanligt vitt lack


& till sist lägger jag på antingen bara lack eller också ibland lack med glitter


-


Fler bilder från midsommar!

















Fler kommer sen :)

Igår drog jag på bio med Jonas Michis och Josephine, haha filmen sög kan jag säga men jag fick i alal fall sova en stund (a) Prince of Persia tror jag de var.
Inte alls min Filmstil. Efter de runt 00.00 drog vi och mötteupp Christoffer och ssenare Simon.
Simon snacka om att vi skulle träffa Stefan men riktigt så blev de inte, så vi drog till ollan och sedan vidare till Lollopå"efterfest" inte för att de var någon fest direkt men ja ni fattar ;)


galen natt

Godmorgon !
Har ni haft en bra midsommar? Hoppas de!:)Min går kväll/natt var rätt galenkan jag säga.
Vi drog i allafall till hundbadet i Vega och senare kom de fler o fler. De var riktigt mys, men! Haha jag hade fel skor och fel kläder för att vistas bland massa berg och skog. De slutade med att jag ramla och ramla på alla sätt och vis. Jag och Michis föll ner i en grop fylld med vatten, hon var underst så man kan väl säga att hon blev mest blöt ;) Sen så drog vi i allafall där ifrån eftersom Carrooch Josephine var på någon fest inne i Vega. Men de var ju inte de roligaste, så då skulle alla dra och äta. Men jag Jonas och Simonkommer efter allaen bit och går fel i den där helvetes skogen, och jag ramlar återigen men då blev de så jag inte kunnde gå. Så jag gick haltandes resten av biten och var helt förstörd när jag kom fram till vegabaren haha.

Men hade en riktigt grym kväll trots allt!












galet !

Drar snart iväg med mina galnaste partypinglor mot vega, vissa fattas ikväll men dom får ha de kul på egen hand ;D Hoppas ni får en toppen midsommarkväll/natt för de ska vi ha kan jag säga ;) pussar !




Sommar!




Gyllenetider - Sommartider


Gårkvällen :)


Josephine & Michis !





Kvällen började på ollan där jag mötte upp Jonas Michis Josephine och Simon, jag hade mina skrattstunder som vanligt :) Haha nej men de var kul! Sen ringer någon och snackar om världens krock....men självklart var de bara någon som överdrev. Visst synd och allting, men sluta överdriv!

Sen kom i alla fall Angelica också, och då drog vi mot Oskar. Inte världens partaaj men de var roligt i alla fall, lite segt men de kom igång. Riktiga sköööningar de där.
Senare kom Christoffer och hmm? Jocke/Matte ditoch vi fick sjuss mot vegabaren sen vidare hem:)
Tack!


nattinatt

Nej nu blir de sängen,och räkna inte med någon vidare bra uppdatering i morgon heller. Men de är sommar (a)
Ska upp vid 09.00 för att åka iväg till grönlunds och köra ännu än gång :) Sedan blir de banken eftersom jag aldrig hann de i måndags. Senmot stranden för jag ska bli brunare än vissa andra töntar (a)

Och imorgon kväll blir de tydligen partay, var hur och när? De har jag ingen aning om, men sånt löser sig med dagen (: Pussar!


sommar 2010

Hej sötnosar!

Kom nyss hem har varit ute i stort sätt hela dagen. Bea älskar solen helt enkelt. Började med att jag drog mot handen i morse och mötte Michis, vila oss på en gång i gropen och solade, Simon kom också dit, och tillslut Gurra haha. Senare blevde hem en snabbiskäka och lite sånt. Sen ut igen, mötte upp Michis och vi chillade återigen i gropen med Jonas, Josephine, Gurra, Carro och Adde men vi drog rätt snabbt ner mot rudan istället. Rätt mys men gus så kalltde blir mot kvällarna trotsatt de varit hur varmt som helst idag!














nattnattnatt

Jag har tänkte på en sak, eller tänk och tänkt. Men de bara kom upp.
Hur ofta sitter vi allaa inte och slösar energi antingen på folk som sårat oss, gjort oss illa, eller folk som bara är allmänt dumma i huvudet ? Jo alldeles för ofta. Oavsett vem de är, killen/tjejen i ditt liv, han/hon som jämnt får dig att le, ett äckligt ex osv ingen är värd att få någon att  må så dåligt. Alla blir sårade, besvikna, förbannad allt tar sin tid, men tänker man efter så är de inte värt de. Bryr sig personen märker man de, den/dom kommer tillslut oavset vad. Man behöver inte stå på kanten och vänta, för att antingen rasa eller orka sig upp.

Man klarar de ändå, de viktigaste är än själv, därefter vänner och familj somman oftast alltid har omkring sig.
För idioter,och folk som inte kan tänka vare sig ut eller in kommer de alltid finnas, men man lär sig, av misstagen. Man börjar se tidigare vilka som är äkta och oäkta.
Och dom som verkligen finns där oavsett om de gäller tårar eller glädje, de är dom som alltid kommer stå med öppna armar :)


Boys boys boys - Lady Gaga


Bildlös

Tjooho :)

De blev en rolig kväll på ollan igårkväll med dom vanliga, Carro, Josephine, Michis, Gurra, Jonas och resten :) Angelica & Kim kom också förbi en stund. Tråkigt att bådeHon och Camilla jobbar, men ja inte långt kvar tills dom kanvara med på kvällarna ;)
Blev i alla fall att vi drog mot vega baren, sen skulle Gurra jag och Simon hem, men bussarna gick självklart inte, så de var bara att börja gå. När jag väl var i svartbäcken gick inte bussarna heller, så de blev taxi. Och jag slår i huvudet i dörrkanten! Lyckat (a) Har ont haha...

Bilder kommer :)

Ikväll blir de nog filmkväll med Gurra Jonas och Michis :) Får se vilka som dyker upp senare!
Men nu ska jag käka lite, ut med hunden och sedan dra vidare :) pussså länge!

Måndag

Godmorgon!
De var länge sen  jag var uppe vid den här tiden, jag är död!
Och inte blir de bättre av att knappt sovit något i natt, jävlans feber "/
Men men skitsamma, var är min sol ;O ? Helt grått och trist...
Men nu ska jag börja dra mig ner mot grönlunds, och sedan vidare till polisen och banken.
Kan ju säga att sängen låter mer lockande just nu haha.


Antingen eller (:


summer

Tjaa :)
Kom nyss hem från en kvällspromenad med Jonas & Simon, prat om allt och inget. Dock mest mitt skratt (a)
Jag och Simon åkte i alla fall till VH gick runt där och bara chilla med Jonas,senare skulle Simon käka så vi åkte till Vegabaren,käka, sen tänkte vi gå mot bussen. Vi missar den precis, så vi vandrar ner mot coopoch väntar där, helvete vad de är kallt! Vart är dom varma sommarkvällarna? (:


- jag är lycklig, jag lever mitt liv precis som jag vill.
& just nu mår jag så himmla jävla bra! Jag älskar den känslan (:

seeeeegt

Halloj!
Idag har jag inte gjort någonting alls, hur seg får man vara egentligen ? haha
Därför uppdateringen varit låg, förde händer ingenting här!
Idag blir nog en hemma kväll också för den delen, upp tidigt imorgon..-.- Hur ska jag orka ? De återstår att se.
Annars i morgon efter alla måsten blir de att möta Michis, och jaghoppas på riktig sommarvärme! :)




Min måndag


Söndag



Hoppas ni sovit gott, de har jag! Gud så skönt de var att komma hem inatt.
Åkte runt 20.00 mötte upp Angelica på bussen och vi åkte mot Trånkan. Festen där var väl helt okej, men inte alls i våran stil. Så vid 23.30 drog vi mot centralen. På vägen varde typ kaos, folk överallt...
Ochde blev ju inte bättre ner mot Kungsan ochvid CaféOpera,

Men men var en helt okej kväll ändå :)




hahaha


dig kan jag bara skratta rakt upp i ansiktet :)

De finns inte ord för hur den personen har behandlat mig,
De är otroligt hur jag förlåtit eller tänkt bort
visst mycker är mitt egna fel, eftersom jag inte gick från början
men man tänker ofta "de händer inte igen" "de var bara en gång, inte säger någon så igen"
men sen när man väl kommit ifrån "dedära" och känner av sånt som en gång fick en att må skit men då tog man de bara och log på läpparna. Då är de klart som fan att man säger ifrån, man tar inte de om och om igen.
Ni får tycka vad fan ni vill, ni får tro att de är jag som är helt urflippad. men ni har inte en aning, och jag vet att dom flesta skulle säga ifrån fort när dom väl fick chansen!



Fredag hos Camilla

Godmorgon!

Igår skulle vi haft filmkväll hos Michis med chillkrök. Men de blev att vi hamnade nere på Station och senare tog Taxin mot Camilla där hon och Ante var. Vi kollade på skräckfilmerna,(minns inte namnen) Men de första sög verkligen haha. Sen blev de ja som kvällar brukar sluta ;D

Idag är de lördag, under dagen blir jag hemma.  Senare mot Trånkan pånågot paartaaajochdär ifrån vidare in till stan vid 00.00. Ska in till stan med Angelica och Michis och där ine möta upp grabbarna!


Haha, Camilla&Jag


Camilla&Jenny (:




Hahah..


Millow ! :)









hahah :D




fredag hela veckan!



Allt bra med er? Hoppas de, här är de super (: dock bara jävligt förkyld, men inget som står ivägen för mig.
Idag har jag absoluuut ingen aning om vad som händer, fest, krogen eller filmkväll? Javi lär väl märka de. Får hoppas på något av dom två första alternativen (a)
Ska in i duschen nu, sen se vart kvällen lutar. Vad har ni för er :)?


sommar föfan

Tja alla glada:)
Har varit ute ikväll med Josephine Michis Jonas och Simon1 Haft galet roligt, ingen nyhet direkt. Brukar oftast ha de. Men har fått andra saker på tankarna nu, och DEN personen har inget kvar i mitt liv att göra. Bäst så tydligen.
Men ja, vi har suttit på station och sedan ollan, bara varit lugnt och de har varit skönt!:)
Hoppas ni har de super :) Imorgon är de Fredag igen, kan säga att de börjar bli tufft men vafan,sommarlov vad mer kan man säga :) Synd bara att Angelica & Camilla jobbar hela tiden, men den tiden komemr snart. Bara hålla ut i två veckor till sen är gammla tider tillbaka :D <3


Trött på dig nu

In the beginning you were perfect, you were almost the best.
Or you were the best. You said it, you said so much more that I thought could only fly out of a person. But apparently it could. I usually say there are no mistakes, but we learn from everything, and I've really done. I hope you solve those for your own sake, for me, you fight for now. Before I go, whatever you say whether they been a day late or two weeks, like they say if you are not suddenly going to another. Hope you are happy.
But hope you know the error, and they have told her.
You have betrayed more than one person, like you said you do not want to hurt anyone. But for the hell you're doing the exact opposite. All the while, you say one thing, doing another.
It 's time to explain yourself and choose. And the courage of it!
Both you and I know what you said, and they hurt.
But you know what, your choice, your loss.

lite bilder...

Tja :)
idag har jag i stort sett bara sovit, sen drog jag upp till Handen en stund, mötte Michis Mikis Josephine Jonas och Gurra. Satt och gjorde ingenting, shoppade med mig lite små saker men inget mer. Ikväll blir de utgång med Joasephine och Michis. Tror Jonas ska med också, men får se hur länge jag pallar eftersom jag fortfarande är cp förkyld.

 











Mot båten


Inna - Hot

Hoppas ni får kul ikväll, trots att de är en Tisdag. Men vafan de är lov för dom flesta!
Ska i alal fall snart börja åka mot Värtahamnen, möta resten där och a sen ha galet roligt!


ditt val, din förlust!

Hej på er!

Gud vad uppdateringen verkligen suger, men vafan de är lov!
Hade de i alla fall skit kul igår, så gott de gick i alla fall.

Idag blir de kryssning med Adde Jonas Simon Jocke Carro & Emil...
Kommer bli galet roligt,
hoppas jag mår lite bättre då för just nu sitter jag och knappt kan andas och nyser i ett.
Inte så roligt, men vad ska mangöra liksom? Inget haha.
Men nu blir de duschen!





jävla hosta

Godmorgon!
Jagär sjuk! Inte alls roligt, men blir väl så om man badar mitt i nätterna och halvt fryser ihjäl.
Ska i alla fall in till Stan om en liten stund med Michis, Carro, Jonas Simon & Adde.
Fixa kryssningsbiljetter och shoppa!
Har shoppat en hel del dagarna efter i Torsdags, men inte haft någon tid att lägga upp sakerna här. Men ska göra de så småning om!




helgens




Hotel Room Service - Pitbull


Everybody Get Up - FIVE


Viper










Idag blir en riktig hemma kväll, sitter redan och halvsover. Kan väl säga att min kropp är rätt död.
Imorgon blir de Stan, kolla lite och fixa biljetterna till Tisdagenskryssning!
Sen blir de ännu ett partaaj!
Men uppdateringen kommer bli bättre ni får ha förståelse ;D


galen helg!

Har haft en otroligt galen helg, men gud så roligt!
I Fredags var jag först på Studentmottagning för Sofia och Nicklas som sprang ut!
Hade skit trevligt, dock blev de lite mycket redan där. Senare blevv de att dra mot Tungelsta hem till Jocke och Nicke, eftersom alladom ocksåtagit studenten. En galen natt, finns inga ord.
Och igår blev de viper med Jonas & Simon. Blev en lite lugnare kväll men roligt var de!
Inte lika skönt att somna på nattbussen men haha.

'
grymmmt jävla god!


Simon & Jonas




fyfan vad ni är bra!



och alla andra underbara som tagit Studenten idag :D


18

De ända jag kan säga om gårdagen är helgalet! Jag hade så grymt jävla roligt!
& Tack till alla :D <3
Blir en massa bilder nu! sen drar jag iväg på Studentmottagning, eftersom alla springer ut idag!


Mikaela&Cathrine




















Fler bilder kommer !
Nu måste jag iväg på nästa partaaaj !


1992 06 10 !

Tjaaaaaaaaa :D
Hade en kanon kväll igår! Lite strul på slutet, men de är löst nu och jag ska inte tänka mer på de.
Tack alla för igår vill jagockså säga :)
Är galet glad idag!Kommer bli en kanondag.
Nu vid 14.00 tiden kommer släkten och så, sen runt 19-20.00 blir de utgång med grabbarna!




Fick en klänning och två söta nagellack av bästavän! :D




En ny kamera! Rosa (a)


en guldring av mamma!


Sommarlov !



Tjaa ;D
Sitter här med humöret på topp, äntligen sommarlov! :D
Och idag börjar roligheterna!
Får se vart vi hamnar ikväll, men oavsett vart så ska jag ha galet kul, de borde ni också ha!

Nu ska jag leta kläder osv ! Vi hörs senare annars imorgon! :)


skolavslutning

Godmorgon :)

Hoppas  allt är bra, här är de på topp men seg! Ska runt 10.00 gå ner mot bussen så jag hinner till skolavslutningen. Men vi får höras mer senare när jag piggnat till !


Lycka!

Tja :D
Ny kategori "Sommar 2010" där i kommer allt hamna, som händerdom närmsat....12 veckorna! kommer bli så galet skönt, och massa roligheter! Skolavslutning vid 10.30 imorgon, sedan blir de hem och fixa lite saker. Sedan drar de igång,partaajandet börjar imorgon. Så räkna med lite halvtaskig uppdatering! menskaförsöka så gott jag kan ;D

Ikväll lär inte mycket heller hända vad jag vet nu, men antar att de blir fortsätta att chilla galet. För att orka veckan framåt ;) Har ni några roliga sommar-planer?





party


endast skolavslutningen kvar !

Jävlanshuvudvärk att inte gå över! Känner att de är helt fel tillfälle att känna sig dålig, men vadskaman göra åt saken ? Inte mycket, ska ha galet roligt ändå denna vecka! Idag blir de dock inte så värst roligt, städa och fixade sista. Imorgon är de skolavslutning, så helvetes underbart! :D Kommer bli en lika galen sommar om jag känner mig själv rätt! :D


Länge sen! (:





1 dag kvar !

Godmorgon!
Hoppas ni har sovit gott de har jag när jag väl blev trött! :)
Somnade runt 3-tiden inatt, inte så otroligt sent, men känner att jag behöver sömn. Såidagska jag fan gå och lägga mig i tid så jag pallar dessa dagar sen (:
Idag börjar jag runt 09.15 viska sätta  upp ett par målningar i Centrum, och sedan hoppas jga påatt få sluta.
Har mycket att göra, städaprecis allt och sedan får vi se hur mycket tid de finns kvar. För imorgon har jag inte tid med något annat, eftersom jag ska ut med mina sötnosar!


jag lever ;D

Drog in till stan som jag sa tidigare,med Michis Jonas & Emil. Mötte upp Simon sen bar de iväg mot brandbergen igen! Kan ju säga att mitt humör gått upp o ner hela dagen...men kännssomde slutar bra i alla fall.
Hur är de med er :) ? Har inte mycket mer att skriva (a)
puss på er !

mina favoriter



Vilka är era :)?


de var ett tag sen!








vart är....



VART TOG SOLEN VÄGEN ?!


trött -.-

Godmorgon!
de märks att de snart är lov, för jag har redan innan lyckats vända på dygnet! Känns inte helt okej haha. Har i alla fall sovittre timmar känn jätte roligt, eller inte. Ochsen är de dåligt väder också;O Jag kommer frysa ihjäla lite halvt känns de som. Klassen ska typ till TyrsöSlott? Jo jag tror de var så, och de är utomhus! Jag sitter innen nu och typ dör, så får hoppas solen kommer fram. Efter de blir de hem och fortsätta städa, och hjälpa till med de som behövs för att inte behöva göra så mycket på onsdag!

puss så länge!


haha

Haha, de ända jag kangöra är att skratta åt dig helt ärligt talat.
Mensom jag alltid säger man lär sig av misstagen, och var du/det ett av dom så lär de aldrig hända igen.
Är glad att jag märkte de nu, klart de gjorde ont, men nu nej haha fyfan..


Nu på kvällen har jag inte gjort mycket, var till statoil en sväng kom hem och börjar planera lite halvt med Jonasom veckan. Lär bli dyrt men fan så roligt vi ska ha!


tråkigt.se

Halloj (:
sitter här och gör absolut ingenting, har jag i stort sett gjort hela dagen. Förutom städningen då...men men, en ny dag imorgon :) Vad som händer ikväll lär bli exakt samma sak, ingenting haha.
Men ska försöka komam på något nu innan jag halvt går under.
Vad har ni för er :) ?


;D


mmusik


Taio Cruz - Dynamite


Taio Cruz - Break Your Heart


Dan  Winter - Get This Party Started


S V E R I G E <3




söndag!

Godmorgon!
Gårkvällen var hellyckad! Började med att jag Jonas & Michis åkte till Tungelsta för att möta Josephine och fixa lite grejjor, senare åkte vi mot Rudan dit Camilla också kom. Men de blev inte en långe stund där, de var kallt och rätt dött. Då ringer Jocke och kollar om vi ska med på fest, självklart! Så vi gick upp mot centrum mötte dom och vi gick mot Patrick. Men precis när vi kommer dit, ja då ska vi till Oskar istället såja de blev väldigt mycket hit&dit men jag hade galet roligt i alla fall! Kvällen slutade att vi drog på brandbergen och satt oss på grillen....

(massa bilder kommersenareidag eller imorgon)


Elma - 090606

 
1 år idag!


-

jag saknar dig mer än vad du tror


hejdå....sålänge!

 
 

Nu är jag helt klar...tror jag!
men i alla fall, nu drar jag snart mot tungelsta, för att möta upp Josephine eftersom hon inte är så stark. Hjälpa henne o bära ! Sen drar vi mot Rudan och möter folket och sedan vidare till Oskar!
Ha de bääääst :*


Fredag!


Tja !
Kom nyss från handen, så nu är allt de klart. Sitter här med blekningsmedeli håret och gör naglar, känner mig en aning stressad. Men de är inte så ovanligt ? Haha
Får se om jag hinner blogga mer sen,men annars ha en toppen kväll!


4 juni 2010


Solen skiner idag också! Hoppas de är bra med er, här är de på topp. Lite seg men de löser sig.
Senare blir de att dra upp mot Handen,med Emil och sen möta Angelica (:
Men blir nog inte borta sålänge eftersom jagmåste hinnamed en del hemma innan kvällen!
Vad ska ni hitta på idag ? :)


:D

Iyaz - So Big (Prod. By J.R. Rotem) (Shout) ( 2o1o )

Elephant Man - Just Cant Satisfy (Premium Riddim) Star Kutt Records May 2010

Ne-Yo - Beautiful Monster (NEW SINGLE 2010)



Gurra ger mig bra musik om nätterna ! (a)

sängen nästa !




FREDAG

Halloj =)

Hoppasde är bra med er! Svårt o tro kanske, men här är de faktiskt bra. Hahahaft skummaste kvällen på länge, trots att jag bara suttit inne? Haha ja så kan de gå. Imorgon är de fredag! eller ja de är redan fredag :)
På dagen blir de möta Emil, fixa lite grejer, möta Angelica och handla lite smågrejjer och sedan sola. Efter de blir de hem, slänga in lite slingor och sedan fixa sig inför kvällen! Kommer bli en toppen kväll...om jag har de här humöret kvar ;D


Övertrött? javisst :D


är tvungen (a)


Musik




Promoe - Detta Har Hänt


Ras Cricket - Allt För Länge


Sommar


-

Hej hej
idagkommer min uppdatering ligga på botten. Har haft en rätt jobbig natt, tårar och ingen sömn. Så anatar att jag snart kommer däcka...
Men men, har suttit på rudan en stund med Michis Carro Josephine och Jonas, sedan kom dom andra mupparna också. Men ja juste nu har jag absolut ingen lust att sitta här, vi hörs senare eller kanske i morgon


Att säga allt de där, att vara som du var
jag förstår inte hur du kan
på ett par timmar, ändras allt, eller var du bara falsk hela tiden ?
hoppas du blir lycklig av ditt val
men jag går nu, de finns inget mer.
De gjorde ont, allt i natt.
De är du som får ta steget nu, för jag går inte längre,
Du vet hur mycket jag tycker om dig, och du sa
"jag tycker om dig mer"
Kanske är de jag som bara fattat allt fel, för att jag blev så otroligt ledsen,
Jag är helt förvirrad, jag vet inte om du kansek också är de
Men de är dig de hänger på,
du som får välja, om du inte redan valt..
Antar att de lär märkas,


-


-




en vecka....


dax att ändra lite !

NU BLIR DE ATT BYTA HEADER & DESIGN....om de nu vill funka (a)


Snart fredag!

Tjenahej ! :)

Kom nyss hem, harvarit i skolan, och haft körlektion :) Gick asbra, ochhar blivit roligare nu när jag har längre lektioner, hinner med mer! Vad har ni haft för er :) ?
Har ni sett vädret :O solsolsol! De gillar vi (a)

Gårkvällen var mys! Vi kollade klart på Friday the 13th, snackade och gick sedan mot honom :)
Men nu blir de ut på balkongen ett tag, och hur kvällen ser ut vet jag inte ännu (a)




:)

Tja på er :)
Allt bra? :) Här är de topptoppen (a)
Har suttit nu ett tag och först installerat Photoshop CS5, äntligen något som funkar som de ska, haha. Sen har jag hjälpt Carro med sin blogg lite granna, sthlmcarro.blogg.se. Så bara in och kolla med er :)
Men nu blir de duschen och sedan bara chill tills jag ska gå och möta Stefan.
Puss på er!


=)




New Kids On The Block - Summertime


Ras Cricket - Allt för länge


Kat DeLuna - Push Push


1 Juni :D



Vaknade för ja snart en timme sen, är helt död. Men ska gå dit i allafall. Hoppas huvudvärken går över bara.
Efter plugget blir de hem, hjälpa Carro med hennes bloggdesign och sedan städa för fullt!
Men nu sk ajag fixa i ordning mig och sedan dra!
Pussar


Sovgott!

Hej på er :)
Hoppas allt är bra med er :) Här är allt på topp, har sovmorgon till ja 11.30 tiden så nu blir de nattinlägg :)
Har inget speciellt att skriva mer än att jag är glad, och då menar jag verkligen glad rakt igenom. Jag älskar den här känslan, och jag hoppad de fortsätter så!
Men nu skajag nog snart sova (a) eller ja om ett tag.

 
 
mina flickor!


Imorgon blir de att möta Angelica runt 12.15 sedan dra till plugget en stund,
men antar att inte slutar sent alls,
super skönt sista veckan! sen blir de nog bara hem och ta de lugtn vad jag vet, måste städa -.-
sen mot kvällen blir de att möta Stefan och typ se klart på filmen vi började på sist :)


haha :)



RSS 2.0