Vardag Helg & Tankar

Första advent

Igår var Jag och Emil hos Micke med Matte och Hill. Vi rökte vattenpipa. Den var gymt fin med glitter och allt. Haha Matte hade köpt med sig den hem från egypten. Sen började dom spela Left 4 Dead. Tro det eller ej men det spelet var skit kul. Inte likt mig att tycka om sånna spel, men fyfan vad kul det var. Haha.

Jag och Emil vaknade i morse runt halv elva. Han var dunder förkyld, stackarn. Och mamma undrade om jag ville vara med och baka lussebullar, Och javisst kunde jag det, hon och jag har inte gjort något tillsammans sen min bror lämmnade oss, och innan det var det inte mycket heller som vi gjorde tillsammans. Men idag blev det i alla fall lussebulls bak. Det passar ju bra eftersom det är första advent.
Just nu sitter jag hos Emil och äter pepparkakor. Och ska faktist snart spela lite ikväll igen :O haha..
I morgon börjar en ny vecka, men det gör inte speciellt mycket eftersom veckorna går så otroligt snabbt. Nu är det bara tre veckor till jullovet kvar.

Och jag måste passa på att säga hur glad och lycklig jag är för att jag har just dig, Emil Digernes. Jag älskar dig !

Efter att degen jäst

En del med och en del utan russin, eftersom jag är den som inte tycker om russinen.

Efter att första plåten jäst ännu en gång

underbar kväll !

Har skrivit tidigare att jag längtat efter fredagen. Och den blev lyckad. Tammo han inte hyr lokal och det fanns ingen annan stans att vara så det blev ute ändå. Men vi hade grymt kul. Trots att kvällen blev rätt suddig på slutet, så var det en underbarkväll. Och jag hoppas dom andra hade lika kul som jag, men det tror jag nästan.
Idag är jag rätt seg av mig. Men jag åkte i alla fall bort till Länna och köpte nya skor, så nu slipper jag frysa om fossingarna. Annars ikväll tror jag inte att det händer speciellt mycket. Stoffe skulle kröka, och dom andra töntarna skulle lana, haha. Och min solstråle är fortfarande sjuk. Tror det bli en slappar kväll med Emil.

skriver mera sen :) ppuss 

har lite tråkigt

[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[x] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[x] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[x] du har blivit kär
[x] du har haft sex
[x] du har känt dig sviken
[x] du har känt som att ingen har sett dig
[x] du har suttit vid datorn mer än innan
[ ] du har skrivit en låt
[x] du har känt hat
[x] du har känt att någon tagit dig för givet
[x] du har varit i slagsmål
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med din förälder
[x] någon har sagt att du är snygg
[x] du har bråkat med din älskling
[x] du har strulat med en främling
[x] du har strulat med en av samma kön på fyllan
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[ ] du har lekt för mycket med bilddagboken
[x] du har slagit någon
[x] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har pissat utomhus
[x] du har däckat
[x] du har spytt
[ ] du har knarkat
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[x] du har hånglat med någon av motsatt kön
[x] du har raggat på främlingar 
[x] du har kysst en främling
[x] du har rökt
[x] du har rymt hemifrån (när jag var liten)
[x] du har bakat
[x] du har sovit utomhus
[x] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit full
[x] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon  
[x] du har duschat med någon
[x] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium
[ ] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[x] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[ ] du har gett någon blommor
[x] du har sett en död människa

<3



Julen är snart här. Och jag känner hur tårarna tar sig fram.
Julen kommer bli tom utan dig.
För det har alltid varit så att du varit här med oss.
Men jag kämpar för att jag ska vara lycklig.
För jag et att du vill ha det så. Speciellt på Julafton.
Men ju närmare och närmare
vi kommer julen blir det tyngre.
Menjag ska klara det.
För jag älskar dig storebror.
ochjag saknar dig något enormt.
Det är obeskrivligt.
Vi är samma kött oh blod.
Och det gör ont att du lämmnat oss.
Tårarna rinner nu.
Men storebror din plats kommer alltid
finnas i mitt hjärta ochden kan ingen ta i från dig.
Och förlåt jag ångrar det så,
att jag inte han säga det men du är min bästa,
perfekta storebror. Som alltid hjälpte till,
Jag var så otroligt stolt över att få va din lillasyser.
Och det kommer jag föralltid var.
Alla mnnen kommer upp mer och mer nu vid jule tiderna.
Jag minns alla jular som vi haft tillsammasn, allting allt vi gjort.
Det är så svårt att förklara för någon, för ingen förstår exakt.
För jag kämpar så ingen hinner se.
Jag älskar dig föralltid.



 


Lite kort om dagen..

Haft en super kul dag. Förutom svenska provet, jag kunde allting som skulle dyka upp på provet innan men när jag väl satt där och skulle skriva det, blev jag förvirrad och allting blandades ihop. Menmen hoppas på ett litet G i alla fall. Sen innan det tränade jag och Josephine. Riktigt skönt var det. Resten av dagen har vi bara målat och vart en massa chill.
Vet inte varför riktigt men idag har allting bara vart super bra, skrattat och haft kul hela tiden. Åt allting dessutom.

Och i morgon är det fredag, fyfan vad skönt. Har längtat länge nu efter den här fredagen. Partaaaj i morgon, eftersom Tammo fyllde 20 idag. Grattis till honom !

Nu ska jag kolla runt lite på nätet samtidigt som jag lyssnar på när Emil sjunger. Haha...nej nu ska jag inte vara taskigt, gulligt av honom.
Godnatt på er alla sen.


torsdag


Imorgon är det fredag ! Fyfan vad skönt. Då ska vi fira Tammo och Mikis om hon nu får komma ut.

Men idag då, skolan börjar runt halv nio. Men det är chill första lektionerna. Har bild i två och en halv timme när vi börjar. Skitskönt. Sen ska jag och Josephine till gymmet. Det ska också bli skönt. Efter det har jag bara svenska prov och matte men men. Och sne ska typ hela klassen stann kvar på FredrikaBremers öppethus. Man får ju trots allt en biobiljett.
Annars lär det nog inte hända så mycket idag.
Men kan skriva mera när jag kommer hem ikväll.

ha de bra!

snart fredag

Halloj där :)

Nu har jag inte skrivit på i alla fall en dag haha. Men igår händet det inte seciellt mycket. Jag började sent sen hade jag bara en timmes lektion, eftersom vi fick gå tidigare. På keramiken höll vi inte på med lera som vi brukar. Utan vi fick måla av en frukt som vi delat på. Jag valde ett äpple. Sen nästa gång ska vi föra något med våra mönster som vi gjorde på ett tyg. Och sne kommer vi få göra saker med mönstret inom FOTO/DATA lektionerna.
Efter plugget träffade jag Mikis och Jennifer. Emil skulle också ha kommi till handen men vi blev lite små sura på varandra. Men vi träffades senare oh då var allt lugnt. Jennifer Mikis och jag gjorde inte alls myket. Rent ut hade vi skit tråkigt. En del berodde nog på det kalla vädret.
Och kvällen blev mys. Jag och Emil gick till centrum oc köpte lite godis och julmust. Sen hade vi det baramysigt resten av kvällen.

Idag började jag rätt så tidigt, vid nio. Men dagen har ändå varit rätt chill. Det började med att vi hade bild då vi fortsatte med våran stora tavla. Sen hade vi bara foto/data och bild igen.
När dagen äntligen var slut vid fyra så drog jag hem till Emil. Han käkade lite och medans det kollade vi på TV med hans syster. Och precis innan vi skulle gå tog han deras vattenkana och skulle låtsas hälla vatten på mig, men locket lossnade. Så jag tänkte att nu ska han få tillbaka så jag gjorde likadant. Men det var nog rätt så dumt gjort efter som jag fick tillbaka ännu än gång. Så det slutade med att jag var genmblöt. haha.

Nu ska jag plugga lite har svenska prov i morgon :/ Och snart är det fredaag ;D fyfan vad jag längtar och hoppas att det går snabbt :)


ppuss<3

kort dag

Tänkte att jag skulle slänga innågra rader innan jag drar i väg till skolan. Eftersom det är en super skön dag idag. Har bara en lektion, och vi får alltid gå tidigare. Hur skönt som helst.
Jag fick igår reda på att det bara är 29 dagar kvar till jul, så det kommer gå hur snabbt som helst tror jag :) Eller det vill jag i alla fall.
Annars idag efter skolan kanske jag ska träffa Angelica en stund innan hon drar till sin skola. Annars blir det att i alla fall träffa Mikis men Tammo Emil, och jennifer dyker nog också upp. Men nu ska jag fortsätta göra mig i ordning. Ha en bra dag.

tröttsam dag

Äntligen är måndagen snart slut. Vart en ur seg dag.
I skolan hände ingenting, blev bara mer trött efter varje timme. Men när skolan äntligen slutade åkte jag hem till Emil.
Efter det hände itne mycket vi fick tag i cigg pengar, och drog till ICA och köpte cigg. Ikväll lär jag nog dra ut en stund. Annars får vi se. I morgon börjar jag inte förens halv tolv. Grymt skönt. Och har bara en lektion. Och det är keramik, så det kommer inte alls vara någonting jobbigt.
Måste bara säga att gud vad jag längtar till julen. Allt är så mysigt. Speciellt nu när snön kommit. Men det lär gå snabbt dom sista veckorna som är kvar. Snart måste jag nog börja köpa julklappar till mina nära och kära. Men det blir nog inte fören jag fått pengar, runt den 18.e.

Skriver mer senare ppuss

måndag morgon

Trots att det är måndag är jag inte speciellt trött, men det kommer väl när skolan börjar. Så är det alltid.
Den här veckan har jag prov på ett skit stort häfte i svenskan, som jag faktist inte förstår varför man ska kunna. Massa konstiga namn på ordklasser m.m. Men får väl ta och plugga någon dag. Tammo och LillMichis fyller år i slutet av veckan också. Så jag hoppas till 100 att det blir fest. det var länge sen. Känner mig på festhumör.
Nu ska jag snart väcka Emil. Så ska fixa klart mig nu. Skriver mer senare ikväll.

ppusss


snöigt värre

snöstorm eller vadå ? Vart ute ett bra tag idag, och guud vilken storm. Eller det blåste i alla fall grymt mycket, och all snö kom rakt i ansiktet. Dagen började med att i morse när jag vaknade staratde ett bråk mellan mig och mammsen. Men det slutade ganska snabbt. Som tur var. Efter det åkte jag och Emil till handen, skulle handla lite små saker. Sen kom Tammo, han skulle leta efter en mobil han ville ha. Vi gick runt i centrum men där fanns den inte. Så vi tog bussen ner till Siba. Men där var den också slut. tråkigt men men, han hittar den nog.
Efter det tog vi bussen tillbaka till centrum, där vi mötte Mikis, efter att inte ha sett henne på hela helgen. Ganska ovanligt faktist, haha.
Men dagen slutade med att vi åkte hem till Emil han skulle käka. Jag var rätt uttråkad. Så hittade en engångs kamera i hans rum som jag vet varit min, därför började jag plocka isär den. Och när allt var borta nästan, fick jag en jävlans stöt. Har fortfarand smärta i fingret. Det gjorde skit ont. Menmen värre saker har hänt :)
Sen tog vi oss hem i snö stormen till mig. Men det var skönt att komma in i värmen. Sen dess har jag inte gjort speciellt mycket alls. Och resten av kvällen ser lugn ut. I morgon börjar en ny skol vecka. Trots det är det inte så himmla jobbigt, eftersom veckorna går så snabbt. Så snart kommer vi nog redan vara på veckan då vi får jullov. Sköönt det. Då ska jag på kryssning med några vänner. Ska bli kul. Men det skriver jag mer om då.

Ha det så bra, Godnatt på er senare :)

saturday

Nu är jag hemma i värmen igen, har vart ute hela kvällen med Micke och Emil.
Kvällen började med att jag färgade håret, blev mörkare än vad jag trodde, menmen. Så nu har jag mörkbrunt hår.
Vid åtta tiden gick vi hem till Emil och åt våfflor :) himmlans gott.


Efter ett tag drog vi ut och mötte Micke, vi skulle låna lite pengar så vi skulle ha råd med cigg. Sen fortsatte kvällen med att bara vara ute. Fast det var helt okej det med, lite kallt om fötterna bara. Men sånt får man väl tåla när man inte hunnit med att köpa några bättre skor.

Nästa helg hoppas jag blir lite bättre. Eftersom både Tammo och LillMichis fyller år i veckan borde det bli fest. En vet jag åtminstonde om. Eftersom Tammo tänkt att kröka med några vänner, men det låter inte som direkt några när han snackar om det. Problemet är bara att han inte vet vart han kan ha festen. Hoppas det löser sig. För nu har jag vart på party humör flera helger i rad.

   

<3

 
snö :)

SNÖ

Vaknade i morse av att min älskling hade satt sig på säng kanten och pussa mig i pannan och sa kom. Jag följde med upp och han drog upp rullgradinen, och utanför var det helt vitt. Mysigt :)
Hoppas snön stannar ett tag den här gången.

Idag har jag ingen aning om vad som händer, tror jag ska färga håret lite mörkare. Men får se. Annars blir det nog att dra ut, träffa Linus och Micke eller något. Nu ska jag fixa och städa lite gran i rummet mitt.

Vi hörs senare, pppusss



mysfredag

Fyfan vad allt är segt och dött nu för tiden. I veckorna är det bara chill och på helgerna händer det inte mycket heller. Men Idag har jag ändå lyckats få det trevligt. Efter skolan skulle jag möta Angelica på bussen, fick spring så jag inte skulle missa den. Som tur va gjorde jag inte de :) Sen drog vi hem till henne och åt lite och drack julmust, kuligt. Sen drog hon och jag ner till handen och kollade runt lite. Det var otroligt skönt att få träffa henne igen, och verkligen bara snacka som förr i tiden. Sen tog vi en fick men det fick bli på donken, hon bjöd (a). Vi hade det urmysigt.  Sen drog vi ut för att jag skulle ta en cigg och då såg jag att det snöade, inte mycket men lite gran, och så fortsatte det hela kvällen. Men men efter det vid 17.00 tiden mötte jag Emil. Vi var bara hemma ett tag och tog det lugnt. Sen drog vi ut för att möta Tammo, skulle låna lite pengar till cigg. Sen kom Micke Linus och Hill också. Vi hade det jävligt kul, trots att vi itne gjorde något speciellt :) Men nu är jag hemma med min älskling vi ska bara mysa resten av kvällen :)
Hörs i morgon, pppuss / B


torsdagskväll

Jag måste bara säga att fyfan vad de var skönt att träna idag:) Trots att josephine var sjuk och inte kom så var det otroligt skönt. Man mår så mycket bättre efter. Annars i skolan hände det inte mycket alls. Jag Camilla Kimmie och Natta gick upp till centrum, köpte godis. Och resten av dagen hade i alla fall jag och Camilla jävligt kul. Sen träffade jag Mikis, Tammo och Jennifer, senare kom Emil också. Och ikväll har inte mycket roligt hänt, mest pluggande. Har samhällskunskaps prov, inget ämne som jag är super på direkt. Så ska väl fotsätta kvällen med att lära mig nationalekonomin. Och hoppas på att morgon dagen blir lite mer rolig. Ska möta Angelica på söder vid ett tiden vet jag än så länge. Godnatt :)


vinter

Godmorgon :)

Nu sitter jag här igen, fast fyfan vad jag är trött idag. Ändå sommnade jag redan runt halv tolv, brukar inte vara så jätte trött då. När jag tillslut kom upp i alla fall kollade jag ut, all snö var borta. Men så brukar det väl alltid hålla på, första snön försvinner alltid lika snabbt.
Idag har vi idrott, ska bli skönt :) Jag ock josephine drar nog ner till gymmet, om hon är frisk. Inte lika kul och sitta i skolans gym själv. Menmen det ska nog fixa sig.
Om jag inte hört fel så är det redan första advent nästa helg. Guud vad tiden går snabbt. Tycker inte att det var länge sen skolan började i sommras. Men det kanske är som dom säger har man kul så går tiden snabbare. Eftersom nu gör det man vill, det är inte som på högstadiet i alla fall. Nu ska jag nog göra mig i ordning lite gran, pallar inte göra det så mycket eftersom vi ska ha idrott sen.
Men skriver mer senare när jag kommer hem, ppusss

 Förra vintern då jag var blond.

trött onsdag

Skolan var som vanligt, inget speciellt hände.Efter det gick jag up till polisen med Emil och pratade om vad som hänt. Jag fick inte svaren jag ville ha, dom kunde inte säga så mycket. Men det slutade med att jag gjorde anmälan. Så ska tilbaka dit på fredag och lämmna in papper.
Och nu är jag äntligen hemma i värmen, det var enormt kallt ute idag. Ska snart äta middag, hoppas att det blir något gott som går att äta. Är grymt hungrig. Ikväll får vi se vad som händer, antagligen inte så värst mycket.

byebye :)                                                          

Förresten det är alldeles vitt ute :)

tankar

Jag är lyckligar än någonsin just nu. Trots att min bror lämmnade en stor tomhet i mitt hjärta, och ingen kommer någonsin kunna ta den platsen. Men för honom ska jag vara lycklig och visa att jag kämpar, fast det kommer finnas dagar då jag bara låter tårarna rinna. För om inte kommer allt bara samlas och bryta ut som en bomb tillslut. Och det mår man inte bättre av. Ju närmare julen kommer blir det jobbigare. Men han finns alltid med mig ovanför min axel.
Min sorg gïck bra i början, förvånadsvärt bra. Jag trodde redan första dagen att allt skulle vända sig emot mig och att allr bara skulle vara svart. Men jag borjade ta fram brev och foton jag fått under åren. Och då insåg jag hur glad vi, jag och min bror såg ut när vi var små. och breven fick mig till glädje tårar, trots att jag bara saknade att få prata med honom som vanligt när jag läste allt. Men det blev något bra, det fick mig att inse att det hjälper inte att gräva ner sig i ett stort svart hål. Utan jag bestämmde mig för att bara kämpa. För jag insåg att han vill se mig lycklig. Så som han alltid sett sin lillasyster.

Men just den här veckan, jag vet itne varför. Jag har aldrig haft sånna drömmar på nätterna om honom. Det är drömmar om att han ska vara här och umgås med oss över julen och att allt ska vara som det alltid varit. Jag förstår inte varför just drömmarna kom så sent. Eller för mig är det inte drömmar, men jag kan inte säga mardrömmar heller. För vem skulle inte önska att sin egna bror satt där på julaftonsmorgon. Men drömmarna är jobbiga och domfår mig att vakna hela tiden. Jag har för länge länge accepterat att han gick bort och jag vet att han fick det bättre nu än vad han hade hära, med alla problem. Trots att han aldrg visade det, inte för sin familj. Men vi alla visste i alla fall.

och jag vet att sorgen alltid kommer att finnas här,  men tillslut tror jag själv att sorgen kommer bli till saknaden. En stor saknad. Men man lär sig att leva med den. och jag antar att dom flesta stora helgerna, då som jul och så kommer att bli jobbiga, eftersom han var en stor del av det för mig. Men jag kommer alltid minnas den tiden då han mådde bra då jag såg och hörde honom skratta på riktigt och inte bara göra sig till för att vi andra skulle vara glada. Minnen jag har sen både han och jag var små kommer alltid finnas i mitt hjärta, för då fanns det inget som hette problem. Men jag kommer föralltid vara hans lillasyster och älska honom för den han var, trots missbruk och fel han gjorde. För han är min, min perfekta storebror i mina ögon.

   

Hur som helst nu har jag fått skriva av mig lite jag kännde att jag behövde det. Jag orkade inte prata med någon jag ville bara skriva en stund, och jag valde att göra det här.
Men nu ska jag lägga mig breve mitt hjärta och mysa och kolla på film. Jag skriver mer om morgondagen när jag har tid.

Godnatt och sovgott :)


farsta

Idag har vart en  helt vanlig dag helt enkelt, förutom en fruktansvärd huvudvärk, som fortfarande sitter i. Efter skolan åkte jag Emil och Tammo till farsta. Vi pallade inte åka in till stan med allt regn. Men hur som helst så handlade jag en del saker. Bland annat en tröja som jag velat haft ett bra tag nu, dessutom hitta jag en skit mysig kofta. Men vid fyra tidennär vi hunnit kolla i alla affärer, elr mest jag då så åkte vi hem till brandbergen.
 Sen han vi också träffa Micke och Gabbe en snabbis. Sen drog vi hem till Emil så han kunde käka middag. Tillslut var vi hos mig, så har nyss ätit jag med. Och ja ikväll lär väl regnet fortsätta så tror det blir en inne kväll med älsklingen. I morgon har jag en lång dag i plugget, men ska  gå en timme tidigare så att jag hinner upp till polisstationen och göra en anmälan. Sen ska jag hinna träffa Mikis och Jennifer, Annars vet jag inte vad som händer. Vi får ta dagen som den kommer. ppuuss hejj :)



att du ens orkar,

Jag tycker du har så grymt dålig stil. Du har fått dina chanser ånga gånger förut. Men nu har jag gått vidare, och de har jag gjort länge nu. Att du ens orkar lägga ner tid på att förstöra för att duv ill se mig olycklig och ensam. Fast jag vet att du verkligen vill förstöra, men det du håller på med vi vet att det är du . Och du lyckas inge bra. För vad som än händer så kommer jag aldrig släppa Emil. Så du kan lika gärna lägga ner. För det är inte speciellt kul att se Gbn om att man är hora äcklig och att jag knullar runt med andra. Vad fan vet du om det, du och jag umgås inte längre. Och kommer aldrig att göra det heller. Personen jag menar vet det mycket väl, han skapar nytt konto på pa skriver till mig, tre dagar senare skaffar den ett nytt konto, men då försöker personen vara snäll. Och sne igår ett nytt konto men då skrev han till Emil.
Du visar bara på hur mycket du har till ett liv, patetiskt!


Men nu ska jag skriva om lite annat. Igår var det helt okej i plugget, fick frågorna till mitt samhällsprov på fredag. Ser inte ut att vara det lättaste men men. Sen träffade jag Emil Tammo Dansk Mikis och Jennifer, Vi drog hem till Mikis bror och bara chillade. Hon skulle äta middag. Sen drog jag och Emil hem, han loggar in på pa och då ser vi Gb.t. Inte vidare kul.

Idag kommer nog det vara en ganska lugn dag i skolan, slutar tidigt. Har keramik sista lektionen också och då brukar man alltid sluta tidigare. Sen ska jag Emil Och tamo in till stan, jag ska shoppa :)
Plus att Mikis fyller år snart så ska se om jag hittar någonting (a).
Men men nu ska jag fixa klart mig och sen dra till skolan, men först till centrum och köpa cigg och plocka ut pengar.

byebye :)



snöade idag

Vid tre tiden låg jag och Emil och kollade på film. Batman, som han längtat efter att  få se, men den var faktist helt okej. Sammtidigt fick jag för mig att jag skulle dra upp parsienerna och så, och då såg jag att det snöade. Årets första snö.
Men som nog alla vet så försvann det lika snabbt som det kom.


Efter det började mamma och jag att tjaffs om att jag inte klarar mig på studiebidraget. Utan det är slut lika fort som det kommer in på kontot.  Men det slutade med att vi grät. Efter att min bror gick bort i våras, så är ingenting lät. Jag känner mig tom men sammtidigt lycklig för dom jag har kvar. men något fatas. Det är så mycket som jag vill berätta för honom men det känns itne som om jag kan ta mig tiden och bara sitta vid hans plats och prata. Det känns konstigt. Jag åker dit ofta men då gör jag det bara fint med blommor och ljus. Men jag har aldrig suttit och bara pratat. Jag har inte tagit det steget än. Skulle det kanske kännas bättre ? Jag vet inte men den dagen kommer nog.


Nu ska jag ut och röka men skriver nog mer senare....ha det bra :)


mys söndag

Vaknade nyss, men är fortfarande trött.
Men kände mig tvingad att gå upp så att det inte blir allt för jobbigt att gå upp i morgon.
dag lär det nog bara bli en mys dag med hjärtat. Nu ska jag kolla film, byebye skriver mer senare :)


Min lördag

Jag förstår inte vad det är med mig, är så grymt seg och trött hela tiden. Kan det kanske bero på det grå och trista vädret ? Men då börjar man ju undra om det ska vara så här tills våren kommer. Men det kan ju också vara på grund av alla trista dagar man har när pengarna är slut och vädret är kallt och regningt, och då har man ju ingen större lust att gå ut.

Men idag då, först var jag i handen och hanlade lite med Emil och Tammo, Eller jag hanlade och dom kom med som sälskap. Sen dök syster och hennes barn upp, så vi pratade och så en liten stund. Mysigt att träffa dom, eftersom det inte händer så ofta. Vi har aldrig haft så himmla nära kontakt på det viset att vi ses ofta, men jag hoppas det kan ändra sig. Hon tyckte i alla fall att det skulle vara trevligt om jag och Emil ville komma över på middag någon dag. Och det passar ju jätte bra nu när inte alls mycket händer. Så det hoppas jag blir av :)
Men efter det drog jag Emil och Tammo vidare, först till mig så jag kunde lämna mina nyinköpta saker. Sen träffade vi Micke en liten stund häri brandbergen. Sen fick Emil för sig att han ville bjuda mig på pizza, så han och jag drog till honom och satt och pratade med hans tvilling syster en stund, och åt. Senare vid kanske nio tiden ville vi ut, så vi ringde runt och kollade vad folk hade för sig, men det Slutade i alla fall med att vi drog till Tammo. Emil och han satt och spela lite. Medan jag höll på att smona, haha :)
Sen gick vi ut och då blev jag genast pigg, vi träffade Mikis och Jennifer. Men inte så värst länge, vi snackade en stund sen drog vi alla hem..
Jag hoppas att nästa helg blir lite vildare. Men som det ser ut nu så räknas det med fest, i alla fall för mig Emil Mikis sen får vi se vilka som haka på :)

Men nu ska jag bara ta det lugnt framför tv och kolla runt lita på datorn..

ppusss ppusss :)


Helg

Jag hade tänk att sova ut riktigt länge idag, men nej. Vaknade av Emil vid kvart över nio i morse. Var grymt trött men kunde itne somna om. Ska snart hoppa in i duschen och sen fixa mig. Ska lämna in massa CV'n idag. Eftersom jag måste ha ett jobb. Studoebidraget räcker lixsom inte. Sen ska jag handla en en tröja, en urmysig vanlig tjocktröja.
Annars blir det nog rätt lugnt idag. Men hoppas att något kul dyker upp. Ska kanske träffa systeryster på en ficka i handen, men vet itne om det blir av. Men det skulle vara kul att få träffa henne och barnen.


Isak                                      systeryster

Linneá och Elias

Fredagkväll

Äntligen är skolveckan slut. Och som jag sa tidigare hade jag en kort dag. Fick också reda på att jag i alla fall fick G på mitt matte prov jag hade förra veckan. Efter plugget drog jag Emil Tammo Mikis och Jennifer hem till Kim och bara chillade. Nu ikväll ska jag snart dra ut med Emil och träffa Micke. Angelica och Gabbe kanske också skulle dyka upp, men vem vet. Det kommer nog bli en impuld kväll vigör det vi känner för.
Nu är det inte långt kvar tills jag fårmina pengar hellt och då blir det nog lite shoppande :)

ppusss

  

Fredag :)

Fredag, fan vad skönt. Helg igen. Har precis fixat klart mig. Och nu sitter jag  här och dricker mitt kaffe, och ska snart dra. Börjar halv tio idag men har en kort dag. Har Samhällkunskap och Engelska. Inte direkt roliga ämnen men jag överlever. Skriver mer sen när jag har mer att berätta :) ha de bra :)


hjärtat

Ikväll fick Emil för sig att han var sugen på chokladkaka med vaniljvisp.
Så vad gör man inte ibland för att göra sitt hjärtaglad, haha.
Jag ställde mig och bakade en chokladkaka, men det tog en jävlans lång tid, längre än vad jag trodde.
Men han tyckte den var ubeer god, så det blev ju bra. Och jag själv kan inte klaga riktigt heller (a).
Nu ska vi kolla film, vet inte vilken än bara men det löser sig nog.

Nattinatti =)


Snart fredag!

Idag pallade jag verkligen inte skolan, va där på bildlektionen, vi har fått en ny uppgift. Om att måla en stor tavla som man ska se djupet i. Rätt kul. Men efter det gick jag hem, och sommnade hos Emil. Sen åkte vi till handen och mötte Mikis Jennifer och Tammo, därefter kom Kim. Där hände inte mycket alls det vanliga. Jag stötte på Angelica också, men vi ses ju inte mycket nu förtiden. Men det kanske kommer vem vet. Vi var bästavänner förr men sen blev det massa knas.
I morgon är det äntligen fredag :) skönt ska det bli. Men mycket lär inte hända, mest chill, jag och emil ska träffa Micke och Linus. Angelica pratade om att hon skulle vara ensam hemma tills den första. Kanske drar dit med.
Har kort dag i morgon också, slutar redan 12.40. Skriver mer senare byebye =)


Torsdag morgon

Idag är det min näst längsta dag i skolan. Igår  gick jag ända till fyra, men det var helt okej eftersom att efterlunch hade vi foto/data sen öppenverkstad. Vi valde attsitta i keramiken, och jag gjorde två ljuslyktor. Tycker det passa bra nu till vinter mörkret. Efter skolan träffade jag Mikis och Jennifer. Hände inte mycket alls, allt är så tråkigt nu förtiden. Folk brukar ju inte ha pengar vid den här tiden av månaden så det blir mest att vi inte göra någontings alls.

Idag har jag först bild i två och en halv timme. Det är skönt eftersom vi börjar så tidigt (8.30). Sen på idrotten ska jag och Josephine ner på gymmet, ska bli skönt :) Efter det så händer inte så mycket idag, eller jo sista lektionen har vi matte, så vi kommer att få reda på hur det gick på provet vi hade förra lektionen.
Jag hoppas jag får ett litet G i alla fall.

Guud, vad jag längtar till att studie bidraget kommer, sja handla lite nytt då. Det tråkiga är bara att pengarna inte täcker speciellt långt. Och det föstår inte mamma&pappa, eller dom tycker att man borde kunna klara sig på 1050 lite mer än två dagar. Men nej det går inte, speciellt inte om de är en sån månad när man behöver checka nytt smink, kläder och plus att en massa vänner  fyller år. Den här månaden kommer nog inte bli speciellt rolig. MEnmen hoppas jag klarar mig lite mer än två dagar, man kan ju hoppas.

Nu ska jag fixa mig och lite sånt, ppuuussss :)


Måndag&Tisdag

Igår var jag på polisförhöret redan runt nio. Det hände inte mycket alls, jag fick berätta vad som hänt, sen fick jag gå där i från. Rätt skönt. Sen vid halv ellva drog jag till skolan, hade matte och ESO. Det var en ganska najjjs dag. Jaja efter skolan så märkte jag att vädret inte var speciellt roligt. Så istället för att vänta på Mikis och Jennifer i Handen åkte jag hem till Emil. Vi käkade lite, sen drog vi hem till mig och bara chillade.
Och Emil var hur gullig som helst igår. Han sa saker som fick mig tårögd. Jag måste bara säga att Jag älskar honom miljoner gånger runt jorden och tillbaka igen. Han gör mig lycklig. Alla har sina små bråk och tjaffs men det görkärleken bara större. Han var verkligen enormt söt och glad igår :)


Idag ska jag ha svenska och keramik i plugget. Jag verkligen älskar tisdagar, det är dagen som verkligen går fort. Slutar redan vid två och då ska jag ta mig upp till centrum och möta Mikis och Jennifer, sen lär nog Emil och Tammoo dyka upp om inte någon mer. Det blir nog mest chill, eftersom ingen av oss har pengar vid den här tiden av månaden eftersom studiebidraget går på så grymt lite pengar, så är det inte lätt att behålla dom i 4 veckor. Senare ikväll tror jag att det kommer bli mys med film, elr ja om de inte går något bra på TV. För det är inge vidare kul väder att vara ute i.

Menmen nu sk ajag göra mig i ordning, börjar 9.30
Ha de ! pppusss

 

Mikis :)                                                            Jennifer :)

Saturday

Idag har det inte hänt mycket alls måste jag säga. Vaknade runt halv tolv, och sen dess har jag bara chillat.
Emil har legat i sängen och kollat på olika filmklipp, medan jag har suttit vid den "stora" datorn och inte gjort ett piss. Men jag har hunnit med att städa och så. Ikväll tror jag att det blir som igår. Dra ut en stund kolla vad som händer. Och sne in igen. Livet är inte kul utan pengar. Man brukar säga pengar ger inte lycka. Men utan pengar är man tillviss del lycklig med sina nära och kära. Men allt man kan göra kostar pengar. Så jag tycker inte det stämmer att lycka inte är pengar, för till viss del är de det. ast inte helt, jag är lycklig nu, men så otroligt uttråkad!
Menmen snart kommer studiebidraget, men det räcker inte länge det heller. Jag undrar om det bara är jag och dom jag umgås med som inte klarar sig på det lilla vi faktist får varje månad. Jag tycker att folk borde förstå att vi ungdomar inte klarar oss i en hel månad på 1050:- För det är mycket man behöver varje månad. Och billigt är saker och ting inte heller.

Skriver mer ikväll ;) byebye


kall kväll


Usch ! nu är det verkligen kallt :O Har nästan vart ute hela kväll, sen åtta! Och har ingen känsel i fötterna. Menmen har haft kul :) Träffat Micke och vi drog till Linus, och Emil var förstå med :) Efter ett tag drog vi ut, mötte Mikis Steffa och Jennifer. Men dom drog rätt snabbt, dom ville bussloda och det hade vi ingen lust med. Så vi var kvar i Brandbergen, och gjorde egentligen inte ett piss. Trots det var de kul, på något vis. Tillslut drog Linus Matte jag och Emil hem till Micke, han var tvungen att smörja in sin nya tatuering. Sen hände inte mycket alls vi gick ut igen och bara chillade. Men dom sista två timmarna var inte kul alls, jag frös som jag vet inte vad. men jag stannade ute för Emils skull, så att han skulle få prata klart om sina "killgrejer" med Micke:) Vid halv ett gick vi äntligen hem :) Och nu sitter vi här i värmen. Men mitt rum är inte speciellt varmt, men nu är det skönt.
Nu ska vi ta och kolla på någon film ;) Hörs i morgon säkert, ppusss <3

 
-' saknar värmen, men vill ha en riktig vinter till jul&nyår (a)
 

Fredag ;)



Äntligen är det fredag och helg igen :)
Jag ska ta och sova ut i morgon, och bara chilla :)
Annars vet jag faktidt inte vad som händer i helgen, jag hoppas på något kul, men det verkar som det blir en seg helg.
Akriver mer ikväll då jag säkert at något mer att säga :) ppppusssss <3

Onsdag

Vilken jobbig dag! Först vaer jag grymt trött i morse sen har det fortsatt så. Hade prov i matte idag, och det verkade gå åt helvete. Menmen.
Och jag vet inte hur många jobb jag sökt nu men får alltid ett nej, antingen har någon annan fått platsen eller så vill dom återkomma. Är trött på dom svaren. Behöver verkligen pengarna.
Ikväll ska jag nog inte göra mycket alls, inte vad jag vet om. Blir nog att mysa med Emil :)
 
Hare bra! ppusss


Saknar

Jag saknar redan lovet, och längtar till nästa, har bara gått två dagar. Men det var så otroligt skönt att behöva slippa tänka på prov och kunna sova länge och bara umgås med alla :) Så nu hoppas jag att veckorna till jullovet går snabbt.

Idag har det inte hänt så mycket, hade lugn dag i skolan, som jag sa igår slutade jag tidigt :) Hade keramik också, det var kul, himmla skön lektion. Därefter var det bara chillchill, träffade flickorna.
Ikväll kommer jag nog dra ut och träffa Mikis, med Emil. Skriver mer senare om det händer något ;) Hare bra !

morgon

Sitter och dricker mitt kaffe, med en massa mjölk. funderar på om jag ska gå ut och ta mig cigg, men de är så jävla kallt.
Har skön dag i skolan idag i alla fall :) slutar tidigt. Ska träffa Mikis och dom andra i Handen senare tror jag. Men men får se. Nu ska jag fixa klart mig ska dra till skolan vid nio. puussss :)

Jag älskar dig

Att du ska förlora mig, behöver du aldrig vara rädd för.Trots allt jobbigt som finns runt omkring. Kan det inte göra så att jag skulle tappa mig själv och falla ner i ett stort djupt svart hål. Utan jag kämpar varje dag. Och jag kommer alltid vara flickan du hittade. Jag kommer alltid vara jag, och du kommer aldrig förlora mig. Jag älskar dig på riktigt, utav hela mitt hjärta. Och jag kommer alltid finnas här och sträcka ut min hand, precis så som du gjort för mig. Du gör mig till dne lyckligaste flickan, mitt hjärta får du att slå snabbare. Du får mig att vara glad, skratta och le. Jag skulle itne kunna tänka mig ett liv utan dig. Mitt hjärta har en plats, en väldigt stor plats, som bara tillhör dig.

18.e april 2008, Emil Digernes <3


trött på vädret

Usch de är kallt, och grått ute, kunde det inte vart lov en vecka till jag vill krypa ner i min säng igen. La mig ganska tidigt igår var sjukt trött, men sen vaknar jag redan vid elva av...ja någonting. Och då var jag pigg och kunde inte alls somna om igen. Så där låg jag med emil och bara glodde på tv. Men sist när jag kolla på klockan iaf var den redan fyra. Så ja de blev tre om inte mindre timmars sömn i natt.
Och de här vädret, visst jag tycker att de är mysigt och så men nu har det varit så grått och trist så länge. Snön kan väl i alla fall komma ? Lite ljusare skulle det bli trotsatt de mörknar fort. Men snö är bättre än det här regn vädret.
Jaja nu ska jag fixa mig sen är det väl bara och ta sig ner till skolan, och hoppas på att man inte somnar på bänken :)

ppuuuspuss


söndagkväll

Jahaja, nu är det kväll...redan. I morgon ska man ta sig upp tidigt, om man nu inte försöver sig. Lovet har gått alldeles för snabbt, man han inte riktigt med allt, trots att man hade en del chill och mys dagar. Men men swt kommer fler lov :)
Och jag hoppas dom här sista tre åren i skolan går snabbt nu, hittills har det gått grymt snabbt. Jag vet inte varför, skolan är faktist helt okej nu, man gör mer det man själv vill och tycker om. Men jag har inte orken, iaf inte på alla tidiga dagar.
På lovet har jag mest ägnat mig åt mina vänner och min Emil. Haft det jävligt bra, festat och tagit en del lugna dagar då det inte hänt ett piss. Men sånna dagar har nog dom flesta ;)
Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka kolla på någon bra film med mitt hjärta :)
Hörs i morgon :) ppuss


Kyrkogården

 

Nu har jag kommit hem, det blev inte så jobbigt att åka till gravplatsen. Men tårarna kom fram tillslut.
Har inte så mycket att säga om just det. Men moster och kusiner följde med, samtidigt var det första gången mamma tog modet att ta sig dit. Men det gick bra, bättre än vad jag trodde.
Det var otroligt mycket ljus överallt, var man än kollade så stog det flera ljus och brann. Trots att jag jälv inte tycker om att kalla det gravplats. Men de var faktist fint :)..överallt.
Jaja, efter det drog vi hem till Mikaela (kusinen) vi fikade och hade det bara mysigt.
Jag är tacksam över allas stöd, och otroligt glad över att dom finns.

Nu ska jag chilla med älsklingen en stund skriver mer senare, hare bra! :)

söndagmorgon

I natt kunde jag verkligen inte sova. Jag gick ut och tog min kvälls cigg runt två.
Men sen blev det att jag bara blev piggare och piggare.
Så klockan var väl sådär typ 6 när jag somnade, men det varade ju inte länge.
Vaknade till vid åtta och kunde inte somna om.
För den delen också ko jag på att det är sista lov dagen :(,
jag skulle behöva en till vecka bara för att sova och inte röra mig alls.
Men men kommer väl få kämpa mig upp till skolan den här veckan.
Men nu skajag ligga och zappa på tv´n lite, hare bra så länge ppusss

   -´ Just nu saknar jag sommar värmen enormt mycket !

Jahaaja

Just nu är jag grymt uttråkad. Emil, han sitter inne på andra datorn, och verkar ganska inne i det han gör. Och själv sitter jag bara här, och gör absolut ingenting. Därför tänkte jag att jag kunde skriva lite. Går någon skräckfilm nu på tv, men det gör det alltid så här vi halloween. Devil´s Diary, har aldrig sätt filmen men än så länge verkar den väl okej.
Ska nog snart dra ut på balkongen för och ta min kvälls cigg, sen försöka att sova. Ska upp tidigt i morgon eftersom Jag och min moster ska åka förbi min brors gravplats. Usch, jag tycker verkligen inte om ordet gravplats längre, de låter så stelt, jag vet inte varför. Men det är väl för att nu har man någon som stog en väldigt nära som gått bort, och då vill man inte kalla det gravplats. Det känns lite små jobbigt att åka dit, trots att jag faktist varit där rätt så många gånger nu, det har ju gått ett halv år, sen..ja han lämmnade oss. Menmen Jag ska kämpa på och det kommer nog gå bra.
Men nu ska jag gå ut och ta min cigg och sen sova, Nattinatti :)


 
13.e februari 1976 - 15.e maj 2008
Vila i frid storebror, jag saknar dig !


Lördag

Hemskt seg dag det varit. Vaknade runt två, eftersom de blev rätt sent igår och kanske lite väl mycket drickand. Men man måste ha kul då och då. Annars funkar det inte. Jaja, började kolla på en film som Emil tjatat om att vi skulle se på i några dagar. Men som jag trodde innan var det inte min typ av film. Men det funkade. Sen blev det bara att chilla. Vi drog uten stund, men fyfan vad kallt det har blivit! Det går knappt inte att vara ute. Men träffade Micke ochMatte ett tag, med Emil Tammo och jennifer. Sen blev det för kallt att bara stå och snacka, så vi tog tåget till Farsta och träffade Mikis. Sen hände inte alls mycket mer. Och nu sitter jag bara och chillar vid datan. Kvällen kommer nog inte bli mycket roligare, men men kan vara skönt ibland de med.


byebye:) 

RSS 2.0