Vardag Helg & Tankar

ÄNTLIGEN!


Snart dax! :D

Godmorgon! :D

Hoppas de är fint med er, här rullar de på som de ska! :)
Igår var vi och kollade på lägenheten, super fin har den blivit! :D Nu är de bara det sista små fixandet so mska bli klart sen får vi flytta in! Så jävla skönt de ska bli, och roligt för den delen! :-)
Så helgen som kommer lär spenderas hemma bland massor av kartonger, sen ska vi även hinna med och storhandla också eftersom både Adde och Gurra jobbar på vardagarna. Tror bloggen kommer bli lite roligare när vi väl fått flytta in, då kan jag börja fota igen eftersom sladden ligger i nåpgon av mina 15 kartonger så har jag inte kunnat ladda över några bilder så de får bli mobilbilder så länge :)


Fick underbara rosa roser av min underbara man i helgen :-) ♥


Handlat till plutt





Torsdag 22 September

Blir galen, vet inte om de är datorn eller blogg.se som strular. Så fort man laddar upp en bild och självklart redan har skrivit inlägget så fryser de, och allt försvinner.

Men Godmorgon i alla fall :-) Vaknade ännu tidigare än vanligt, innan 8:00 förjävligt när man egentligen kan sova hur länge som helst ;) Men men, ska släna i mig lite frukost och vakna till, sen blir de att fortsätta packa. Eftersom vi förhoppningsvis får flytta in innan helgen om vi har tur :-D MYS!

Sen ska jag självklart fastna på wordfeud med Josephine, hon har inget val :-) De är so mdem säger, man blir beroende! Sen är de ju Fredag i morgon! Blir inte så stor skillnad för mig, me nför alla som jobbar ;-) Sen är de ju löning också, så jag och älkslingen min ska käka ute och sen åka och kolla på lite saker för fklytten :-) Mysfredag!


Lite gammla bilder :-)

























































Vecka 22

Godmorgon!
Hur är de med er? Här är de bara bra, trött som fasiken men de är bara att bita ihop!
Snart blir de frukost, innan dess blir de att försöka vakna till :-)
Vaknade i morse när hjärtat gick upp med ordentliga sammandragningar.

Annars idag blir det till att fortsätta packa och rensa bland allt skit jag samlat på mig under åren ;-)
De är inte lite grejer kan jag säga, överdrivet mycket!



Nu väger bebisen nästan 430 gram, är ungefär 28 centimeter lång från hjässa till häl och har samma proportioner som en nyfödd bebis, om än lite spinkigare eftersom bebishullet inte utvecklats ännu.

Innan bebisen lagt på sig hull ser huden lite skrynklig och genomskinlig ut, men nu ökar den i vikt varje dag. Läppar och ögon är formade, men iris (regnbågshinnan) saknar fortfarande pigment. Bukspottkörteln, som är viktig för produktionen av hormoner, utvecklas i stadig takt.

Redan nu finns tandanlag i käkarna. Det är inte så långt kvar tills du får träffa ditt barn och inom det första året börjar
tandsprickningen.

Hittills har du förmodligen ökat i vikt med mellan 5,5 och 7 kg, men från och med nu kommer du att
öka snabbare i vikt – räkna med strax under ett kvarts kilo per vecka. Det är vanligt och helt normalt att få sug efter specifik mat och ökade (men inte blodblandade).


Nu är ännu en helg över :-)

Godmorgon!
Har som vanligt varit vaken i flera timmar, men de är ju ingen nyhet ;) Usch jag skulle nästan döda för att få sova en morgon riktigt länge! Haha men de är väl bara och drömma om, sen när jag kommer kunan sova av trötthet så går de inte för då har jag en liten knodd som ska upp var o varannan timme :) Men de blir mysigt!
Galet så man kan längta, känns som ett barn som längtar till julafton, fast ännu värre tror jag ;)

SÖndag idag, inte för att de gör någon skillnad för min del, dagarna ser i stort sätt likadana ut. Helgen har bestått av mys och lugn, sen har jag även införskaffat mig en ny telefon, Sony Ericsson Xperia ray. Kände att de var dags att byta på iphone som bara krånglar i stort sätt hela tiden, men de var ett svårt beslut ;) Men nöjd de är jag, lite annorlunda men jag vänjer mig ;) Tack pappa! :-)


Kallt, bara 3+ ute!

Godmorgon på er!
Har redan varit vaken i över 2h, det suger! Vaknade likadant igår av samma sak. Konstant illamående. Som sedan släpper mot eftermiddagen. Inte ett dugg roligt. Men men får lida med detills de går över ;-) Har försökt att ladda upp bilder men de funkar inte över huvudtaget så de blir ett bildlöst inlägg!

Idag är har de gått hela 14 månader med mitt hjärta så de blir nog en mys dag. Ska även förbi Tele2 och köpa en ny mobil, och den här gången ska den inte vara nära vatten! För då går de bara åt helvete har mina senaste Iphone visat ;) Så nu blir det en Sony Ericsson Xperia ray! Hoppas på litemer tur med den :)

Morgonpromenad med Josephine!

Godmorgon mina vänner och fienden! ;-)

Egentligen lite sent och säga eftersom jag varit vaken sen runt 08-tiden. Men låg först och drog mig i sängen, eller rättare sagt försökte somna om. Men de gick inte. Sen blev de ut i höstrusket för att ta en morgon promenad med Josephine! Blåst regn och kallt! Men trevligt ändå :-)

Nu blir det till att ta de lite lugnt eftersom jag nyss spytt, tror jag måste börja lära mig de där med att käka frukost innan jag är ute och gör saker! Senare blir de att fortsätta packa, helt sjukt att de faktiskt bara är två veckor kvar, som kommer gå skit fort! Dem kanske till o med blir klara med renoveringen innan :D
Kommer massa bilder då! Och när jag väl hittat sladden som jag lagt i någon av kartongerna ;)



Höstkänsla!

Halloj i höst vädret!
Idag känner man verkligen höstkänslan, mysigt tycker jag :-)
Alla löv, mörka kvällar med ljus och massa mys!
Hur som helst har jag itne gjort speciellt mycket, och ska inte göra de heller.
Förkylningen sitter i fortfarande -.- Men halsen är i alla fall lite bättre!

I helgen får vi se vad som händer, ta det så lugnt som möjligt skulle jag tippa på!
Ska väl kanske ta mig förbi babyland och hämta ut babyboxen. Sen håller vi även på att välja tapeter!
Inte de lättaste när de finns massor att välja på men de kommer bli super fint :-)


(lånad av google.se)


:-)

Tjoolelu!
Hur är de med er? Här är det som tidigare, förkylningen håller i sig och är allmänt jobbig, men det är bara och bita ihop :-) Blir att jag skjuter upp packningen tills orken kommer! Nu är det inte långt kvar tills vi flyttar :D Kommer bli så otroligt skönt, thihi längtar verkligen! Idag har jag och hjärtat även beställt vagnen som kommer ta allt i från 1-7 veckor att få hem, men någon brådska är det ju inte direkt haha ;-)


Jag älskar dig :-) <3

:-)

Vi har även valt vagn, dock inte beställd ännu.

Det blev den Svart/Gråa eftersom det inte gick med den svarta med rosa detaljer och den blåa tycker vi båda blev för mycket blått. Så den här blev perfekt för oss :-)

Vi har även köpt en hel del med söta små kläder och vår urgulliga overall! Har älskat den sen jag såg den första gången :-) Nu blir de också lite roligare att få handla eftersom vi vet att de är en liten kille ;-)


Jo jag lever ;-)

Hej på er! Eller godmorgon kanske jag ska säga, själv har jag varit vaken i 3 timmar! Inte okej för att vara söndag. Har fått jätte svårt att sova den senaste veckan, drömmer för mycket och dessutom är jag dunder förkyld så de gör inte saken bättre! Men får bita ihop, de jag är vaken nu är ingenting mot vad som kommer! ;-)

Hur som helst, jag vet att jag inte bloggat på riktigt länge. Men just nu händer de inte speciellt mycket, fast där ljuger jag egentligen. Magen växer så de knakar, plutt har börjat röra sig mer och mer och jag börjar känna mig otroligt klumpig, och förjävligt överkänslig har jag blivit, de är sjukt jobbigt. Men som tur är är de värt var enda sekund ♥

Ska verkligen försöka blogga mera, eftersom det även kan vara roligt att läsa om graviditetens gång sen när ja allt är över :-) Men de är tiden och lusten som är problemet, och blogga utan bilder är heller inget jag ser fram emot så de får bli lite halvtaskigt med uppdatering fram tills flytten. För min kamera sladd är någonstans mitt i all röra!

Huvudet och en bit av ena armen :-)


Där ser man hela ryggraden i stortsätt ;-)


Vi var på ultraljudet nu i torsdags, den 1 september. Jag är i vecka 19 nu, snart har halva graviditeten gått! SKÖNT :-) Hur som helst så såg allt bra ut, och allt var som de skulle. Även de var skönt och höra.
Dessutom fick jag och hjärtat veta att våran älskade plutt är en liten kille ♥

RSS 2.0