Vardag Helg & Tankar

att börja 08.00 känns inte okej !

Godmorgon! (:
Idag är de verkligen tidigt...fick gå upp 06.55 och jag trodde jag halvt skulel dö när klockan ringde. Men de var bara att gå upp trots att de lockade mer att ligga kvar brevid hjärtat i  en varm säng!
Men nu sitter jag iaf här med Josephine på engelska lektion....och vi ska skriva ett tal. lycka till säger jag, haha de står helt still i huvudet så de har mest blivit att kolla facebook (a)
Duktigt!

Annars idag då ? Slutar för en gångs skull tidigt, eller egentligen kl 18.00 men eftersom vi har fått nya foto uppgifter så får vi använda tiden till o plåta. Vilket betyder att vi slutr 13.15, överlycklig! :D

kärlek

Halloj :)
Kan man vara tröttare än vad jag är just nu ? De tvivlar jag på haha.
Har iaf inte gjort ett skit sen jag kom hem vid 16.00 tiden, käkat duschat gjort nya naglar sen bara degat framför datorn. Ska snart dra mig upp mot Brandbergencentrum för o möta hjärtat som varit på bandyn :)
Sen blir de mot VH, så vi hörs imorgon och håll tummarna för att jag inte slutar 18.00 ;) (a)


skolan

Godmorgon! :)
Gårkvällen slutade inte alls bra, eller jo men matchen fyhelvete, näst intill pinsamt ju! 5-2 till AIK de är inte okej!
Blir illamåeende! Får hoppas att matchen går bättre på Söndag, fast då spelar dom i fotboll och de brukar vara roligare än hockey!
Nu sitter jag i alla fall i skolan med Camilla och resten. Eftersom Angelica och Josephine är sjuka så blir de att jobba med projektet själv, får se vad jag gör idag, mest skrivande tror jag! :)
Så puss så länge

Sådära :)

Halloj :)
Kom nyss hem efter att fått sluta tidigare än förväntat, skönt!
Har inte hänt speciellt mycket alls idag, skolano ännu mer skola haha. Men gick väl rätt fort ändå.
Sen idagfår vi se om de blir att kolla på matchen AIK - Djurgården, matchen igår gick ju inte alls bra, pinsamt!Men nog om de haha :) Fick förresten en fråga om tatueringen, vem är Stefan ? Och för er som missat de, så är de min bror som gick bort för två år sen ♥
Nu blir de att käka något tror jag sen får vi se ! :) pusspuss







Saknaden är stor,och den kommer aldrig försvinna
Sorgenkommer och går, men manlär sig levamed det.
Jag älskar dig då nu och föralltid oavsett vad
dinlillasyster ♥


Jag gjorde det!

Tjoo :)
Har suttit i nynäs hela dagen först fått se jonas börja på sin tatuering, haft panik, blivit illamåeende, tvekat, varit skit nervös..Men sen äntligen sitter jag själv i stolen. Var svimfärdig långt innan nålen åkte fram, men den när han väl börjat, så ja de kändes inte ett skit :O Haha blev chockad, men skönt o ha den gjord :) Velat göra denbra länge nu:)



Jag är kanon nöjd :)


Gaddning

Hej på er ! :D
Hur har eran helg varit :)? Min har varit toppen, utgång i fredags med massa härligt folk och igår blev de super lugnt, tro de eller ej men så var de! :) haha
Nu sitter jag här hemma små städar och ska snart in i duschen. Ikväll blir de nog film eller något lugnt med älsklingen som fortfarande ligger sjuk hemma. Stackarn♥
Imorgon är de äntligen dax! Ska tatuera mig, hur denkommer se ut osv får ni se imorgon eftermiddag någongång :) Ska vara där till 12.00 iaf :)




trött

Halloj :)
Gårkvällen blev faktiskt kanonrolig! Trots att de inte blev Olearys, eftersom inträdet låg på 160 pga något band osv. Men vi alla drog till ChinaStation, och ja haha de var en toppenkväll!
Sen runt 01.00 hade alla försvunnit så där står jag själv, så hjärtat ringer och pratar med mig ända tills jag var hemma hos han. Supergulligt!
Idag blir de en lugn dag! Fyfan, blev en aning för mycket igår, men skönt att jag glömt bankkortet hemma! (:


Älskade fredag!!

Tjooo!
Efter många om och men, och en massa strul så har kvällen i stort sätt löst sig! Superskönt :D
De blir att dra ut med alla vänner till olearys! kan nog inte gå så fel ikväll känner jag på mig. Hoppas på en kanonkväll! Synd att älsklingen går på hostmedecin och blir hemma ikväll, mende kommer fler kvällar! :-*
Är super taggad, så sitter och lyssnar på musik, snodde Gurras partylista (:
Vad ska ni själva göra denna fredag ? ;D














Några som ska med ut ikväll :)


trött tjej

Halloj!
Idag har jag absolut inte gjort ett skit, stannade hemma och tog de lugnt så jag någon gång ska bli kvitt förkylningen. Och just nu känns de bättre förutom att jag är så trött att jag nästan somnar.
Har hunnit med o svimma en gång också, verkligen inte roligt, men varför har jag ingen aning om.
Men nu blir de strax hem till älsklingen och imorgon skolansom vanligt, går dock till 18.00!!! Helt sjuk.
Men snart helg så bara o bita ihop!





flickor ♥


hosta

Hej på er :)
Tråkigt nog är jag dålig igen, och nu är jag riktigt jävla trött på de. En hel sommar av hosta hosta och ännu mer hosta. Sen blir jag fri från de någon vecka och sen är de tillbaka igen, otur kallar jag de.
Men men de är bara o bita ihop. Blir läkaren i morgon i alla fall eftersom jag måste få något åt de efter såhär lång tid. Så idag blir de bara en lugn dag hemma.
Vad gör ni själva :)?


mensvärk -.-

Tjooho!
Kom nyss hem efter en rätt kort dag i skolan, men pisstråkig haha. Börjademed engelska,helt okej. Men sen blev de religon där vi kolalpå någon skum film om indier haha, hängde inte med för fem öre!
Sen dessutom har ju SD kommit in i riksdagen, bra eller dåligt tycker ni ?
Jag tycker de är super, Sverige behöver tänka annorlundaoch sluta vara så jävla genirösa helaa tiden. Ta hand om de som redan finns istället för att släppa in fler o fler. Vissa ser de som rasistiskt och nasiztiskt parti, men vafan ge er haha :)


Nu blir de chill ett tag sen duschen och fixa i ordning sig litehalvt, beroende på om de blir att kolal matchen eller inte :) Djurgården -Malmö IF ikväll!


Klänningar






Toppen! :)

Tjaaa! :D
Är på riktigt bra humör idag ochvet egentligen inte varför, haha riktigt skönt :)
Kom hem runt 13.00 tiden efter en massa strul med tågen i en timme ?!?!
Dom verkar aldrig vilja samarbeta med mig haha.
Har i alla fall städat och rensat hela rummet, de behövdes :)
Sen nu sitter jag här med musiken på högsta volym :) Kollade förresten in på stylebystars.se,
och såg att klänningen jag velat ha till studentdagen var på rea! Så istället för 599:- kostade den bara 129:- och då var de ingen idé att bara skit i det. Så klickade hem den på en gång! Så nu får vi hoppas på att jag håller samma storlek och inte blir smällfet eller tunn som en sticka haha ;)



Fastom de blir klänningen till flaket eller kvällen återstår att se ;)


regn

Ruskigt väder idag, men kanske blir bra mys väder i alla fall.
Som de ser ut just nublir de lugnt ikvällhos hjärtat med film :)
Vad har ni för planer ? :)


Jag är lycklig med dig (:


Gårdagen ;)


Michis & hennes bästavän för kvällen :)













mer bilder kommer (:


fredagen :)

Godmorgon sötnosar! :D
Har varit vaken sen 08.30, jävligt förvånande för att vara en lördag! Men så blir de ibland, menlåg kvar i sängen med älsklingen ända fram tills tolv tiden. Så nu är jag hemma :)
Igår var faktiskt en toppen kväll, helt okej! :) Jag och Michis åkte ut till "landet" och gjorde Josephine sällskap som satt hundvakt, tro de eller ej men de var faktiskt kul. Hundvakt på vårat sätt ;)
Men runt 00.00 tiden tror jag togjag och Michis en taxi hem, eller jag till Vh och honvidaremot vega, vad som hände sen kan ju stanna mellan oss (: hahah

Massa bilder i nästa inlägg (:


Syster sol - Gillar Din Vibe


efterlängtad helg!


Fyfan så skönt med Fredag! Men dock har jag inga planer, jag och Michis ska göra Josephine sällskap ute på "landet" som sitter hundvakt. Mycket mer än så händer inte, men kanske kan vara skönt också ?
ehm ja de lär vi ju märka haha ;)
Annars idag har inte speciellt mycket hänt, var i skolan mellan 09.30-12.30 sen blev de lite lunch med Josephine i centrum och nu sitter man hemma. Ska nog hoppa in i duschen strax och sen försöka få tag i min bror :)
Föresten så har jag och min älskling två månader idag ♥
Jag älskar dig Adde!


Ojsan ;)

Tjoo på er ! :D
Har alldeles glömt bort bloggen idag, eller kanske inte haft någon lust ? haha
Jaja försov mig lite halvt i morse så kom runt 09.00 till bildlektionen. Skulle egentligen gått ända till 18.00 ?!?! men vi har lite extra tur idag ;) så vi slapp, superskönt!
Så jag och Josephine drog upp till centrum, käkade sen handlade jag lite nagelprylar osv.
Sen bar de hemåt, och då hade mina skor kommit som jag beställde i måndags (bild kommer imorgon)
Men nu bär de av mot VH hem till älsklingen som ligger sjuk<3 (:


match

Nu blir de mot ollan, var visst match idag de hade jag glömt ;) (a)
& träffa min Michisjag inte sätt på en vecka ! (:


Skolan-.-

Tja! :)
Mår bättre idag menär sjukt seg, fast kansek inte så konstigt trots allt.
Idag har jag i stort sätt inte gjort ett skit, suttit i skolan och gjutit smycken med Josephine och Angelica. De flesta blev bara stora silver klumpar haha men men värt ett försök. Sen vid 16.00 slutade vi så har inte varit hemma speciellt länge. Blir till att duscha o grejja lite här hemma och senvidare mot hjärtat!


höst


Filmdagar

Godmorgon!
Vaknade för ett tag sen och kännde då att jag genast mådde bättre, men nu efter att ha varit vaken ett tag är de ungefär som igår. Har nyss-maratonhostattacker och två ögon som bara rinner. Någon som vill byta ? :)
Idag blir de bara lugnt, som igår. Ska se om jag hittar någon film jag kan kolla på medans jag ligger nergrävd under täcket :)

Igår blev de en del filmer, Hotet, The back-up plan och sen First Daughter alal tre var faktiskthelt okej bra filmer ;) Om ni har film tips, komentera då! :)

   


Sjuk igen..inte okej

Hej på er!
Har haft en super bra helg och haft riktigt roligt. Dock var de inte lika roligt igår, haha mådde skit efter lördagen plus att jag blivit dunderförkyld. Så idag är jag hemma, sotter här med en kopp te och har super tråkigt. Har sett alla filmer, har kollat alla bloggar och facebook, ja där händer inget haha. Så vem vet kanske försöka göra en ny designom jag orkar. de märker vi :)


Dåliga updates

Halloj :)
Idag hade vi en kort dag, slutade redan vid 11.30, dock började jag 08.00 inte okej! haha.
Efter de drog jag och Josephine och käkade lite granna och sedan blev de hemåt för min del, för att fixa naglarna och hjälpa Michis med designen och sedan lite annat.
Men mitt i allt ihop dör min Iphone ?! Jag har panik :/ Hoppas hjärtat kan hjälpa mig, annars är jag mobillös hela helgen eftersom jag åker bort till Eskilstuna i helgen med Adde o så :)
Så nu vet ni varför jag inte svararpåmess eller samtal.
Nu ska jag i alla fall göra klart allting här hemma sen bege mig mot VH och hoppas atthjärtat har sin smarta sida med sig idag ;) ♥






projektarbete...

Halloj!
Sitter i skolan nu med Josephine och sjuklingen Camilla. Har väl de sisådär roligt, men just nu funkar de haha. Har rast snart så de är skönt! Dessutom sitter vi och blir mobbade på facebook, inte okej! Men dom får igen sen (:
Men men skulle bara tala om att jag lever nu ska jag fortsätta med designen till våran projektblogg. huundrapooang.blogg.se ! ;)



äntligen :D

Nu är studentmössan beställd ! ;D


du gör mig illamåeende

Tjo på er!
Har nyss eller för ett tag sen kommit hem från en vanlig dga i skolan...inte roligt alltså haha.
Men nu till de jag vill komma fram till: Jag är så otroligt jävla trött på dig. Att du snackar en jävlans massa bullshit om mig är en sak, men att du går vidare på personer som betyder så otroligt mycket för mig. De är så helvetes jävla lågt. Du kan för de första sluta klä dig billigt, för du ser rent av ut som en hora. Att du inte ger dig någon gång? Ingen bryr sig längre, du söker uppmärksamhet, men skaffa dig ett liv innan du mister de lilla du har. Jävla äcklig idiot.

<3

 
Jag älskar dig!
Du är den bästa (:


min fredag

Godmorgon!
igår var vi ute på landet hemma hos Josephine. Var faktiskt enriktigt lyckad kväll, om man bortser från saker. Vi satt och chillkrökade, jag Adde och Josephine, sen kom Simon och enviss Johanna också. Men sen runt 00.30tiden, tror jag haha tog vi taxin hem eftersom jag verkligeninte orkade längre haha.
Hur de blir idag vet jag inte, antingen blir delugnt eller såblir de helt tvärtom. De märker vi!
Sen för övrigt är jag så jävla trött på allt skit snack hit och dit, väx upp!


Josephine och hennes tax haha

Han verkligen älskar att vara med på bild (:

Gott var de inte...i början haha

De gick verkligen skit bra för mig på ölspelet...min hög är den stora ^^

-


Mohombi - I Love You


Hollywood Undead - Everywhere I Go



freeeedag <3



Halloj alla glada och mindre glada ;)
Hoppas de är bra med erhär är de finfint (: Fredag och de gillar vi!
Skoldagen blev kort, hadelektion i 20 minuter och sen blev resten av dagen inställd pgaen del tråkiga grejer.
Men nog om de, vad händerikväll :)?
Själv ska jag hem till Josephine (på landet) och typ chillkröka med Jonas Adde och Simon.
Får se hur kvällen slutar, men tråkigt är de minsta jag ska ha ;)


Bumpy Ride


fredag i morgon !

Tjooo :)
Slutade runt 13.00 idag, då blev de hem på en gång för att fixa naglarna och städa hela rummet. De behövdes kanjag säga, så nu är de rent och fräscht och man ser faktiskt sängensom stått gömnd bakom alla kläder haha.
Annars har de inte hänt så mycket alls idag faktiskt, har nyss duschat och ska dra mig mot VH så fort hjärtat slutat jobbet :) Så vi hörs imorgon :)






över ett år sen (:


skooooolan

Halloj (:
Sitter här i skolan halvt död, men ska inte klaga slutar om ca 30 minuter! :)
Har bara haft två lektioner så de har varit rätt chill. Just nu sitter jag på svenska lektionen med Josephine och vi ska tydligen skapa vårat egna parti...haha.
Men men vi hörs senare ! :-*

snart helg!

Tjoo!
Har nyss kommit hem från skolan, eller ja för en stund sen. Hände inget speciellt, mest suttit och glott in i datorskärmen hela dagen eftersom vi skulle jobba med våra projektarbeten. Sen hade vi skolfoto också,kan ju säga att jag ser ut som ett fuckface haha.
Har i allafall hunnit duschaoch sminka mig nu, och ska snart iväg till ICA för att hämta ut Angelicasplånbok och sen till handen för att möta Michis! (:


RSS 2.0