Vardag Helg & Tankar

Det blir nog till att gå över tiden...:-)

Hallooooj! :-D

S
å är dagen här, den beräknade förlossningsdagen. Men de ser fortfarande ut som han ska envisas ett tag till. Tråkigt men inte mycket att göra åt. Skönt att i alla fall veta att hur som helst är de bara två veckor kvar sen får vi mysa med han på ut sidan vare sig han vill eller inte :-)
Får helt enkelt se vilken dag de blir, försöker att inte tänka så mycket på att jag lär gå över tiden.

Idag har jag varit förbi Mamma en sväng och nu är jag hemma igen. Ska vänta på att Nisse kommer förbi och lämna lite saker och sen börja med maten så att den ärklar när hjärtat kommer hem! Sen blir de nog att gå upp till centrum och hämta ut mitt paket som kommit från lekmer.se beställde en sängmobil och även en till vagnen. Så lillkillen har något att fokusera på sen! :-)


Väntan


Ännu ingen bebis!

Godmorgon! :-)
Hur är allt med er? Här rullar det på som vanligt, ingen bebis ännu. BF imorgon, men jag tror nog att vi kommer få vänta lite till ändå, tror det blir en februari bebis istället. Väntan är hemsk, och inte blir den lättare haha ;-) Har tillbringat hela helgen genom att gå runt runt och runt så bubben ska fortsätta att hamna längre ner. Har hört att de kan få igång själva förlossningen, men de får vi väl se! Ska i alla fall fortsätta att gå runt idag igen, så de blir att röjja lite här i lägenheten, även om det inte finns så mycket att städa eftersom jag gjorde storstädningen i förrgår ;-)

Sen har jag och äkslingen även hunnit med en fika med Josephine igår och lite shopping i fredags! ;-)


Känner mig som en kärring!

Godmorgon!
Hoppas ni mår bra! :-) Igår var de lite lugnar med både rygg -och magvärken, men idag är de tillbaka igen. Första gången jag blir glad av smärta och önskar att de var ännu mer haha. Sjukt men sant :-)
Märker verkligen hur allt de här tar på krafterna, man känner sig stor och klumpig, en mage som är i vägen hela tiden, och känner mig trött hela tiden. Sa ju redan i början av veckan att den lär bli pissjobbig, och hittills har jag haft rätt! Ett riktigt pansionärsliv denna vecka haha ;-)


MVC


Eller god och god, börjar bli jävligt trött på de här nu!
Just idag är de piss jobbigt, jag får inte sova pga värken i ryggen, och de gör att jag får huvudvärk. Inte lite heller, man vill bara att det ska vara över. Men vad finns det att göra åt saken? Inte så mycket :-)
Låta han envisas om att inte komma ut, ingen annan än han som bestämmer de, tyvärr! haha :-)

Så det blir tyvärr inte att träffa Josephine idag, har för ont, och de gör att humöret inte är på topp.
Så är nog inte den roligaste att umgås med idag haha.
Tråkigt, men snart är det förhoppningsvis över. En vecka kvar idag till BF. Så fortsätta hoppas kan man ju ;-)

Var i alla fall hos MVC i morse, sista gången...eller ja det kan ju bli en gång till, men försöker att itne tänka på de ;-) Allt var i alla fall jätte bra med mig och bubben. Hans huvud har sjunkit otroligt långt ner nu, så de är itne konstigt att jag har ont sa hon. Dessutom chansade hon på storleken, vi ska inte räkna med någon liten bebis direkt, runt 4 kg gissade hon på. En liten bumling får vi alltså :-) Om hon inte har helt fel ;-)
sen fick jag ett datum för att ringa förlossningen om den inte redan varit. Så den 6 februari blir de i så fall att boka tid för igångsättning. Usch i mina öron låter de som näst intill flera år dit! Så ber till gud att våran guldklimp velat ut tidigare :-)


Går in i vecka 40 imorgon


<3

Godmorgon!
Fast känns fortfarande som jag sover ;-) Haft en förjävlig natt/gårkväll. Fick sån "mensvärk" igen, me nnu fick jag näst intill andas mig igenom smärtorna. Så ja de närmar sig, även om den här veckan lär bli piss jobbig. Men de är de helt klart värt :-)
Idag ska jag inte göra så mycket alls, ta de lugnt, slänga in ett par räkningar och sen ja vi får se. I morgon blir de i alla fall till MVC, förhoppningsvis sista gången :-) För då är det ju faktiskt BF om exakt en vecka, dock kan han ju vara envis. Men försöker att inte tänka på att gå över tiden :-) Efter de blir de hemåt och strax där efter skulle jag tro att Josephine och hennes lilla vovve kommer förbi på en fika en stund :-)


Jag längtar till våren! Men istället kom de massvis av snö i helgen...lite sent i år kanske!

Väntar, väntar och väntar



Godmorgon! :-)
Idag fick jag i alla fall sova lite längre än vanligt, men dock låg jag ju vaken i natt så egentligen fick jag ju inte fler timmar. Dessutom vaknade jag med "mensvärk" och känner mig även hängig och mer trött än vanligt. Men dem säger ju att de kan vara ett tecken på att de är riktigt nära nu :-) Så får se de positivt! ;-)

Idag blir de att städa lite granna och slänga in en tvätt för att sedan åka och möta hjärtat efter jobbet och sen blir de mysmiddag! ♥


Sött från Lindex :-)


Onsdag



Godmorgon! :-)
Har egentligen varit vaken i ett par timmar men inte orkat mig upp fören nu :-)
Har huvudvärk och som mensvärk i både rygg och mage. Man kan ju hoppas att de närmar sig med små steg i alla fall :-) Idag är de inte så mycket som ska göras, skönt eftersom orken är nere på noll! :-)
Så ska tanka ner något bra att kolla på sen bara mysa!
Och hoppas på att huvudet i alla fall släpper lite :-)


Baby!

Jag älskar dig något enormt baby,
det finns inga ord att beskriva med.
Du jag och våran lilla ögonsten, de är lycka för mig.
Idag har de gått ett och ett halvt år, och vi har redan hunnit med massor :-)
Ibland känns de som de har varit du & jag i flera år, och ibland känns de som att de vart vi igår!
Jag är fortfarande lika nykär i dig hjärtat, du betyder så enormt mycket för mig.
Föralltid ♥

Jag älskar dig!


Här får man inte sova längre ;-)

Godmorgon!
Hade tänkte att sova ut, riktigt länge idag eftersom jag inte längre kan sova på nätterna. Lill killen är en livlig krabat i magen just under nätterna. Mysigt, men de håller mig vaken! ;)
Men så värst länge blev de itne att jag sov i alla fall, jag antar att kroppen ställer in sig mer o mer på vad som kommer :-) Har hunnit diska, käkat lite frukost och nu sitter jag här!

Idag ska jag ta de lugnt, absolut inte göra ett smack! Skönt, de var länge sen och de behövs kan jag säga :-) Väntan på våran ögonsten är dessutom otrolig jobbig, jag tycker han borde vilja komma ut nu! Men han är envis! Så de blir till att vänta, vänta, och vänta ;-)


Nu tycker jag värmen kan komma tillbaka !

Godmorgon sötnosar!
Gud så skönt de var att få sova ut tills man själv vaknade. Dock blev klockan bara kvart över nio, men första dagen på hela veckan som jag itne behövt ställa klockan ;-) Har hunnit med städning av hela lägenheten och frukost. Riktigt skit väder idag, så blir bara till att småfixa här hemma och ta de lugnt. Lillskiten tar på mina krafeter mer än vad jag trodde var möjligt nästan!

Nu blir de till att hänga tvätten i alla fall! Vi hörs ♥







































Sommar och vår? Ja tack ! :-D


Går in i vecka 38 idag

Halloj! :-)
Hoppas de är bra med er, här rulalr de på. Men just nu känns väntan förjävlig nästan, de är tungt, jag sover dåligt och vill bara att våran lilla guldklimp ska komma ut. Men dock finns de ju inte mycket att göra åt saken. Han bestämmer helt enkelt ;) Men vi får hoppas att han snart vill ut! :-)
Går in i vecka 38 idag, "bara" några veckor kvar nu, dock kan de ju bli en hel månad. men de är skönt att ändå veta att de itne blir mer, eftersom då blir jag igångsatt.

Kom nyss hem från MVC, allt var bra med både mig och lille bubben :-) Han har åkt långt ner nu, och de känns kan jag tala om. Fram tungt och ont i ljumskarna. Och förvärkarna är inte alltid att leka med :-) Så de närmar sig i alla fall :-)

Där hade de bara gått 10 veckor! ♥ pytteliten! ;)



4 Januari 2012

Under jul och nyår har varit rätt så lugnt, de blev att fira med min släkt på julafton och dagen efter åkte vi till Addes mamma och fikade där. Mysigt! Vi har även fått ett babygym, så nu har vi i stort sätt allt man behöver första tiden i alla fall, känns skönt! Väskan är också packad, så nu är de bara att vänta och vänta.

På nyårsafton skulle vi egentligen varit hemma hos oss med Virre och ungar m.fl, men de blev ändrat så vi var hos henne i stället. Middag och sen var de bara lugnt. Tror inte jag minns sist jag hade en så lugnt nyårsafton haha, men de var skönt! Och nu när lille bubben kommer så kommer de fortsätta så :-)

Idag fyller i alla fall mitt hjärta år, gammal gubbe ;-) Nej men han blir 22, så GRATTIS! Jag älskar dig baby, något enormt! Du och lillkillen är mitt allt ♥


Förra nyår!


Hoppsan!

Godmorgon! :-)
Äntligen har jag börjar få  sova längre igen, men dock är de ju snart slut på de haha ;-) Får ta vara på dom få veckorna som är kvar. Gud så jag längtar, de är nästan sjukligt känns de som :-) Och helt underbart att inte ha en mage i vägen sen, även om de kan vara riktigt mysigt också :-)
Sist var de vecka 35, nu är de redan V.37! De går fort även om de känns som att de står still ibland.


Oj de blev lite smått ;-)


RSS 2.0